Bratteröd 340

Forshälla, Uddevalla kommun Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
770 m²
Byggår
2022

Högt beläget och omgiven av intensiv natur uppenbarar sig denna nyproducerade enplansvilla om 138 generösa kvadratmeter med smakfulla materialval, tilltalande planlösning samt en plan och lättskött tomt. På Bratterödsvägen 340 möts det bästa av två världar där lantliga landskapsdrag samsas med denna estetiskt moderna byggnad endast 7 minuter från Uddevalla centrum.

Det här huset har allt: Välkomnande entré, härliga sällskapsytor, rymligt helkaklat badrum, ett elegant kök samt tre ordentliga sovrum varav master-sovrummet har tillgång till en egen ''En suite''. Vidare finns också gott om praktiska detaljer så som utrymme för en mindre kontorsdel i vardagsrummet, ett avgränsande allrum, separat klädvårdsdel i anslutning till köket samt gott om förvaring på möblerbara ytor.

Bespara er själva en lång och kostsam husbyggarprocess. Här är boendet för er som vill kunna flytta rakt in i en nyckelfärdig villa - med möjligheten att kunna sätta er egen prägel från dag 1.
Tack vare dess utmärkta geografiska läge behöver ni varken kompromissa för närheten till skola, jobb, stadens puls eller öppna landskap. Huset är byggt i lösvirke, har låga driftskostnader och är uppfört i etn unik omgivning som verkligen bör upplevas på plats.

Välkommen att ringa för visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakta mäklaren

Marlene Bodin-Sjöberg

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Marlene Bodin-Sjöberg, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-301 04 14

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas