Örjansvägen 24

Frösön, Östersund Se på karta

3 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
1 255 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
39 640 kr/år
Antal besök
10 309
Dagar på Hemnet
15

Varmt välkommen till en egen klimatzon på Frösön! Nu har jag glädjen att få presentera ett hemtrevligt boende med en trädgård som bara väntar på små upptäckare och lekfulla personer. Redan på infarten välkomnas ni in i denna oas av lugn, som ligger på en strategisk plats med närhet till det mesta, såsom mataffär, skolor och bussförbindelser till stan. Det finns ett fristående varmgarage och för den som vill odla är det platsen för dig! På en fin södersluttning är det bara att fortsätta med pallkragar och rabatter, och detta kompletteras med ett fint växthus som har vattensamlare och ett eget badkar! Det finns idag vinbär, hallon, smultron, jordgubbar, rabarber och äppelträd som dignar av frukt. För barnen är trädgården en egen värld med växter och träd som skapar små rum. Sedan är det bara att klättra upp för repstegen in till den lilla träkojan. Platsen där det tidigare garaget stod, är som gjord för att spola upp sin egna lilla skridskoplan!

I villan finns en rymlig hall med bra förvaring bakom spegelskjutdörrar. Köket renoverades 2008 och har även extra förvaring i sockellådor. Det är öppet mot matplatsen som sedan knyter ihop fint med vardagsrummet, där ni kan njuta av höstkvällarna framför brasan i den lilla järnkaminen från Jötul. På entrévåningen finns även ett renoverat badrum från 2013 samt ett sovrum.

På övervåningen finns det två bra sovrum samt en klädkammare, toalett och möblerbar hall med utgång till balkongen. Källaren är nyputsad efter dräneringen som gjordes 2015, och tvättstugan har bra med arbetsyta, möjlighet att hänga kläder samt en tvättho. Det finns ett äldre badrum, och gott om utrymmen för att kunna förverkliga en bastudröm samtidigt som det finns både matkällare och förrådsutrymmen så det räcker! Det här är verkligen ett tillfälle att få tag på en charmig villa med kanonläge på Frösön! Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB