Tallbacksvägen 37

Gagnef, Gagnefs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
1 916 m²
Byggår
1909
Energiklass
C
Driftkostnad
23 730 kr/år

Charmig dalagård mitt i Gagnef. En unik bostad för dig som söker stora ytor både inne och ute.

En kringbyggd gård som fick rejäla renoveringar i slutet av 70-talet, samtidigt med en respekt för husets stil och ursprung. Allt mycket välskött och väl omhändertaget än idag. Här erbjuds en gedigen och charmig gård. En insynsskyddad tomt med rejäla, timrade lador och inredda uthus ringar in en fantastisk trädgård. På tomten finns en uthuslänga med garage, hobbyrum och gott om förvaringsutrymmen som även sommartid inrymt en av byvägens loppisar.
Uppvärmningen är jordvärmepump. Bostadshuset entréplanet rymmer lantligt kök med vedspis, kammare intill och vardagsrum där man har utgång till rejäl altan. I hallen finns bostadens gästwc.
En trappa upp finns tre rejäla sovrum, gott om förvaring i stor hall samt ett stort badrum med tvätt. Allt i charmig dalastil.

Gagnef och här på Tallbacksvägen ligger gårdarna huller om buller precis som man önskar av en typisk Dalaby. Här bor man med bara några minuters bilfärd till Djurås centrum där det finns flera matbutiker, apotek, och Systembolag. Välsorterad ICA-butik på gångavstånd och Gagnefs tågstationen som tar dig till Stockholm på under 3 timmar. Är du bilburen så når du på 20 minuter till Leksand och drygt 30 minuter till Borlänge.

Välkommen att anmäla er!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040