Wernervägen 6

Gagnef, Gagnefs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
2 813 m²
Byggår
1949
Energiklass
C
Driftkostnad
29 247 kr/år

På välskötta Wernervägen ligger villorna prydligt uppradade. Den vita topprenoverade villan sticker ut ur mängden och känns inbjudande redan vid första anblick. Här erbjuds en topprenoverad bostad från grund till tak, belägen mitt i Gagnef med ett trevligt läge ned mot dalen.

Villan byggdes i slutet av 40-talet och är en av de större större husen med den större tomten på gatan. Med sina 1 och 1/2 -plan fördelat på en boyta om 106 kvm +62 kvm källare.

Nuvarande ägare har smakfullt tapetserat ytskikt i entréplanets hall och vardagsrum i varma färger, byggt en fin pergola på det stora trädäcket , samt tilläggsisolerat vinden bara senaste åren. Tidigare gjordes stora omfattande renoveringar från dränering och källare till fönster, tak, fasad och byggt om bostaden.

Entréplanet utgörs idag av entréhall, ett stort och öppet rum som nu är kombinerat kök med matplats och vardagsrum, perfekt för den sociala familjen! Från matplatsen når man sommarens oas, trädäcket i flera nivåer och den stora trädgården mot dalen. På övre planet finns familjens 3 sovrum med bra förvaring samt wc. I källaren hittar du tvättstuga, förråd, matkällare, pannrum och gamla garaget som idag nyttjats till förvaringsytor.

På baksidan av villan kan vi husera utan insyn med en fin, ostörd utsikt. Fastigheten sluttar ned mot dalen. På trädäcket intill huset har man möjligheter till fina grillkvällar och vy över grönskan. Här kan du verkligen hitta lugnet och njuta av fåglarnas kvittrande! På Wernervägen bor du lugnt utan genomfartstrafik, men ändå med promenadavstånd till ICA-affär och kommunikationer via både tåg och buss. Kanske går barnen på förskola eller F-6 på Kyrkskolan, knappa kilometern bort, eller högstadiet inne i Djurås. Du kan med bo med smidigt pendlingsavstånd till det mesta i länet. Sparar både tid, energi och miljö!

Huset är besiktat med ett gott resultat och säljs med försäkringen Varudeklarerat. Besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visning.
Kontakta oss för mer information ansvarig mäklare för med information.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Christoffer Cederberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.