Sockenvägen 461

Gamla Enskede, Stockholm Se på karta

7 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
195 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
560 m²
Byggår
1932
Driftkostnad
38 832 kr/år
Tomträttsavgäld
24 900 kr/år
Antal besök
11 344
Dagar på Hemnet
9

Eftertraktat 1 ½-planshus med källare på lummig hörntomt mitt i Gamla Enskedes attraktiva villaidyll. Tre fina sovrum på övre plan tillsammans med en trivsam balkong samt badrum och wc, ger ett utmärkt privat boendeplan. Entrévåningen erbjuder generösa sociala ytor med vardagsrum, klassisk matsal och ett mycket rymligt kök, lägg till en inglasad veranda och en öppen altan mot trädgården och den som har ett stort umgänge kanske har hittat sitt drömhus! Nedre plan innehåller ekonomiutrymmen och ett mindre allrum samt det f.d. garaget som en tidigare ägare byggt om för uthyrning.
Trädgården är lummig och väl uppvuxen med flera mysiga uteplatser och ett växthus där vinrankor frodas. Ingång med grind från Sockenvägen 461 och bilinfart/trädgårdsentré med grind från Krokvägen.
Gamla Enskede är ett av södra Stockholms mest eftertraktade områden och är Stockholms första trädgårdsstad. En idyllisk småstad med bara 10-15 minuter till city. Här kan det bli en fin tillvaro för de yngre med flera bra förskolor för de minsta men även Enskede skola (F-9) för de större barnen. De vuxna kan glädjas åt en kort promenad till någon av de populära restaurangerna eller det prisbelönta bageriet intill Lilla Triangelparken. En promenad till Margaretaparken passar nog alla, stora som små!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.