Mäklare Marcus Klass

Marcus Klass

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Filipstadsbacken 48, Farsta - Farsta Strand, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Filipstadsbacken 48, Farsta - Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 2
Filipstadsbacken 48, Farsta - Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 3

Filipstadsbacken 48

Lägenhet
Farsta - Farsta Strand, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
1 195 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 4/8
1 923 kr/mån
39 180 kr/m²

Boka inte till visning på Hemnet, du måste gå in på ”läs mer hos mäklaren” och boka där på vår hemsida. Snyggt renoverad 1:a i populär förening med god ekonomi! Insynsfritt med vidsträckt utsikt över hustak och skog mot sjön Magelungen. Fint kök och badrum, båda renoverade 2018. Nya ytskikt i vardagsrum, hall och klädkammare 2022. Trivsamt lugnt läge på höjden, med 350 m till pendeltåg och 500 m till tunnelbanan, buss utanför dörren. Stabil välskött förening, lågt belånad och hög kassa. Låg avgift!

 • Premium
 • Hiss
Lillhagsvägen 18, Hagsätra, Älvsjöbadet, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00
Lillhagsvägen 18, Hagsätra, Älvsjöbadet, Stockholms kommun, bild 2
Lillhagsvägen 18, Hagsätra, Älvsjöbadet, Stockholms kommun, bild 3

Lillhagsvägen 18

Lägenhet
Hagsätra, Älvsjöbadet, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
5 089 kr/mån
28 913 kr/m²

Boka inte till visning på Hemnet, du måste gå in på ”läs mer hos mäklaren” och boka där på vår hemsida. Härligt ljus i trivsamt hörnläge på våning 3 av 4, stora fönster åt två håll och balkong i bästa sydvästläge mot innergård och skogsbacke. Stort vardagsrum, 2 fina sovrum och rymligt kök. P-plats finns att hyra. Här får du ett trivsamt boende i populär förening med hus i mycket lugnt läge långt in på återvändsgata. Stort förråd om drygt 10 kvm. Nyrenoverad hiss! Lokaler för kalas, bastu m.m. samt bra kommunikationer med buss utanför Lillhagsvägen, nära till både Hagsätra t-bana och pendeltåget i Älvsjö. 150 m till Älvsjöbadets poolområde. 2 förskolor inom 100 meter och Actic gym finns ca 500 m från bostaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brevvägen 3, Svedmyra, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 12:30
Brevvägen 3, Svedmyra, Stockholms kommun, bild 2
Brevvägen 3, Svedmyra, Stockholms kommun, bild 3

Brevvägen 3

Lägenhet
Svedmyra, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
2 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
3 366 kr/mån
51 979 kr/m²

Boka inte till visning på Hemnet, du måste gå in på ”läs mer hos mäklaren” och boka där på vår hemsida. Fräsch, välplanerad 2:a i ogenerat hörnläge, trivsam öppen planlösning i kök/vardagsrum med fina sociala ytor. Balkong med dubbla dörrar som ger ytterligare ljus i denna eftertraktade pärla. Genomgående vacker enstavsparkett och enfärgade väggar ger en lugn och harmonisk grund. Stambytt 2009, fräscht badrum. Fiber indraget. Välskött förening med de flesta stora renoveringar gjorda. Föreningen har ett eget gym, se gärna bland bilder. Hiss! Mitt i populära Svedmyra, med ca 650 m promenad till tunnelbanan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skebokvarnsvägen 290, Högdalen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Skebokvarnsvägen 290, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 290, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 290

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 849 kr/mån
34 397 kr/m²

Ljus och fin 2:a med trivsam öppen planlösning. Populära HSB:s Brf Magelungen, attraktivt, lugnt läge med ca 500 m till Högdalens centrum med t-bana och service samt trivsamma Örbys villakvarter på balkongsidan av huset. Öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum och hall, vilket ger rymd och ljus. Balkong i härligt västläge mot lugnt promenadstråk. Låg avgift! Fin blandning av bibehållet original och moderna lösningar. Stambytt helkaklat badrum. Populär HSB-förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad, föreningslokal, gästlägenhet och grillplatser mm. Dessutom två heltidsanställda fastighetsskötare som tar hand om föreningen.

 • Premium
 • Balkong
Kulstötarvägen 73, Tallkrogen/Gubbängen, Stockholms kommun
Kulstötarvägen 73, Tallkrogen/Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Kulstötarvägen 73, Tallkrogen/Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Kulstötarvägen 73

Villa
Tallkrogen/Gubbängen, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
8 695 000 kr
94 + 89 m²
6 rum
498 m² tomt

Tillbyggd friköpt familjevilla i populära Tallkrogen med möjlighet till 5 sovrum. Välkommen till denna genuint trivsamma bostad med generösa sällskapsytor, snyggt kök med anslutande matrum, ca 12 kvm badrumsdröm och en härlig trädgård. Huset byggdes till år 2009 då även dränering, tak och fönster byttes. Samtidigt byggdes ett helt nytt kök och ett nytt stort helkaklat badrum med anslutande tvättstuga, övriga ytskikt och gäst-wc renoverades och en mysig braskamin med täljsten installerades. Det välplanerade bostaden är lika fräsch idag som direkt efter renoveringen. Den mindre familjen kan flytta rätt in, den större skapar relativt enkelt tre sovrum till av två sällskapsrum. Trädgården har både plana gräsytor för sol och lek samt lummiga sittplatser för grillning och avkoppling. Utrymme för upp till sex bilar på infart och i garage.

 • Premium
Källtorpsvägen 11, Kallhälls centrum, Järfälla kommun
Källtorpsvägen 11, Kallhälls centrum, Järfälla kommun, bild 2
Källtorpsvägen 11, Kallhälls centrum, Järfälla kommun, bild 3

Källtorpsvägen 11

Lägenhet
Kallhälls centrum, Järfälla kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 11/15
4 148 kr/mån
37 157 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Superfräsch, ljus 2:a på 11:e våningen med magnifik, vidsträckt utsikt över hustak, skog och Mälaren från vardagsrum, sovrum och framförallt den generösa balkongen. Den fräscha bostaden byggdes 2018, har 2,70 till tak och är i mycket gott skick. Öppen trivsam planlösning kök/vardagsrum, stort sovrum samt ett generöst badrum med egen kombimaskin för tvätt och tork. Välkomnande entré med förvaring. Välkommen till Kallhälls nya landmärke i den välskötta HSB Brf Pumpen, ett stenkast från pendeltåg, centrum och inte minst - dagliga naturupplevelser i skog, mark och sjö!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Oxhagsvägen 11, Vendelsö - Oxhagen, Haninge kommun
Oxhagsvägen 11, Vendelsö - Oxhagen, Haninge kommun, bild 2
Oxhagsvägen 11, Vendelsö - Oxhagen, Haninge kommun, bild 3

Oxhagsvägen 11

Villa
Vendelsö - Oxhagen, Haninge kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
9 950 000 kr
174 m²
6 rum
1 467 m² tomt

Vendelsös finaste hus och bästa läge! Högst upp i Oxhagen, tronar denna fantastiska villa med egen pool på bergets högsta punkt. Utsikten är vidsträckt och slående oavsett om du betraktar omgivningarna från SPA-badet i året-runt standard, loungemöblemanget på det 160 kvm stora trädäcket eller invid brasan och ut genom panoramafönstren. Själva huset är en modern dröm byggd 2021, med makalösa sällskapsytor och kök i ett. Fyra stora sovrum, två badrum och ytterligare ett sällskapsrum ger gott om utrymme för en stor familj. Genomgående smakfulla och hållbara materialval tillsammans med påkostad glädje som egen pool, SPA-bad och utedusch utomhus och IR-bastu i ett badrum ger guldkant på tillvaron. En mycket genomtänkt planlösning med goda förvaringsutrymmen och separat tvättstuga fullbordar denna dröm. Välkommen till idyllen Oxhagen, en ny del av trivsamma Vendelsö med många barnfamiljer, goda busskommunikationer och bra tillgång till service. Besiktad och trygghetsförsäkrad. Förboka gärna till visningen för att säkerställa kontakten inför visningen av denna attraktiva villa.

 • Premium
Trollesundsvägen 33, Bandhagen, Stockholms kommun
Trollesundsvägen 33, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 33, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 33

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
2 750 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 800 kr/mån
36 424 kr/m²

Säljes med accepterat pris 2750 000 kr, först till kvarn. Kontakta mäklaren för visning. Välplanerad, ljus hörn-3:a med stort kök och vardagsrum. Rymlig inglasad balkong i bästa sydvästläge. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme och separat tvättstuga i lägenheten. Två bra sovrum. Intill Bandhagens centrum i populär och trivsam förening med god ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Här finns nya tvättstugor från 2018, bastu med relaxavdelning, gästlägenhet, föreningslokal och två trivsamma innergårdar. Hiss! För närvarande med ledig p-plats i garage.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrlandsgatan 20, Luthagen, Uppsala kommun

Norrlandsgatan 20

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
4 500 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/3
4 923 kr/mån
55 556 kr/m²

Bli först att bo i denna ljusa, välplanerade gavel-4:a med välkomnande entrébalkong om ca 6 kvm. Tre bra sovrum, två badrum och öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till en verkligt trivsam familjebostad. Genomgående mycket hög standard med ekparkett, Ikea-kök och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Uppförd och inredd med noggrant utvalda detaljer, allt med stort miljöfokus. FTX luftbehandlingssystem, anpassad för att kunna sätta i allergi- och pollenfilter. Plejd belysningssystem, som kan fjärrstyras med mobilen. Se bifogad PDF rumsbeskrivning under fliken dokument. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information. I en av centrala Uppsalas mest populära stadsdelar, Luthagen, på 5-6 minuters cykelavstånd till centrum uppför nu Brf Luthagen i Uppsala fyra nya bostäder i ett eget hus på föreningens ägda mark. Eftertraktat läge i lummiga äldre kvarter med villor och mindre flerfamiljshus uppblandat med modern bebyggelse och många gröna parkområden.

 • Nyproduktion
 • Balkong

Visar alla 9