Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta

Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tidaholmsvägen 32, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00

Tidaholmsvägen 32

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
1 895 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 450 kr/mån
59 219 kr/m²

Perfekt läge intill torget i Hammarbyhöjden! Modern, välplanerad 1:a med bibehållna originaldetaljer och genomgående ljus. Stort rum med högt monterad säng, helkaklat badrum från 2020. Pentry med bra arbetsytor och förvaring samt fönster. I mysiga Hammarbyhöjden är det enkelt att känna sig hemma, nära till city och grönområden. Från bostaden är det ca 200 m till tunnelbanan och ca 500 m till Nytorpsbadet.

 • Plus
Trollesundsvägen 52, Bandhagen, Stockholms kommun

Trollesundsvägen 52

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/9
6 771 kr/mån
24 630 kr/m²

Tillfälle i populär 55+ förening! Nu ges tillfälle att förvärva 3 rum och kök, i en tilltalande planlösning. Här finns ett rymligt kök, två bra sovrum, stort badrum samt en rejäl klädkammare. Inglasad balkong i härligt västläge. För att få bli medlem krävs att du fyllt 55 år. Föreningen erbjuder en gemensamhetslokal med möjlighet till trevligt umgänge, olika aktiviteter och gästlägenhet. Mycket nära till service, t-bana och grönområden i hemtrevliga Bandhagen. Stort förråd ca. 7,5 kvm. Kort kö till plats i garage.

 • Balkong
 • Hiss
Björksundsslingan 17, Bandhagen, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00
Björksundsslingan 17, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Björksundsslingan 17, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Björksundsslingan 17

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
1 975 000 kr
39 m²
1 rum
2 473 kr/mån
50 641 kr/m²

Helt nyrenoverad 1:a med radhuskänsla och egen ombonad uteplats om ca 12 kvm. Ljust och trivsamt med generösa fönsterytor åt två håll. Stort rum i vinkel ger naturlig avgränsning mellan umgängesytor och sovdel. En klassisk, exklusiv och tidlös mattlackerad fiskbensparkett i ek som ger ett vackert och harmoniskt utseende. Ett helt nytt kök med släta fronter bidrar till det harmoniska intrycket, en liten vinkyl ger lite guldkant, vitvaror av god kvalitet från Siemens och Bosch. Fräscht, helkaklat och rymligt badrum med fristående badkar, golvvärme och klinker. Handdukstork med vattenburen värme. Förberett för tvättmaskin. Låg avgift! Stor hiss. För närvarande finns en p-plats att hyra. Trivsam välskött förening med god ekonomi och hus från 2003. En kort promenad till Bandhagens centrum och Högdalens centrum med t-bana, butiker och service..

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Källtorpsvägen 11, Kallhälls centrum, Järfälla kommun
 • Idag
Källtorpsvägen 11, Kallhälls centrum, Järfälla kommun, bild 2
Källtorpsvägen 11, Kallhälls centrum, Järfälla kommun, bild 3

Källtorpsvägen 11

Lägenhet
Kallhälls centrum, Järfälla kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
2 250 000 kr
51 m²
2 rum
vån 11/15
3 726 kr/mån
44 118 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Superfräsch, ljus 2:a på 11:e våningen med magnifik, vidsträckt utsikt över hustak, skog och Mälaren från vardagsrum, sovrum och framförallt den generösa balkongen. Den fräscha bostaden byggdes 2018, har 2,70 till tak och är i mycket gott skick. Öppen trivsam planlösning kök/vardagsrum, stort sovrum samt ett generöst badrum med egen kombimaskin för tvätt och tork. Välkomnande entré med förvaring. Välkommen till Kallhälls nya landmärke i den välskötta HSB Brf Pumpen, ett stenkast från pendeltåg, centrum och inte minst - dagliga naturupplevelser i skog, mark och sjö!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrlandsgatan 20, Luthagen, Uppsala kommun

Norrlandsgatan 20

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
4 500 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/3
4 923 kr/mån
55 556 kr/m²

Bli först att bo i denna ljusa, välplanerade gavel-4:a med välkomnande entrébalkong om ca 6 kvm. Tre bra sovrum, två badrum och öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till en verkligt trivsam familjebostad. Genomgående mycket hög standard med ekparkett, Ikea-kök och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Uppförd och inredd med noggrant utvalda detaljer, allt med stort miljöfokus. FTX luftbehandlingssystem, anpassad för att kunna sätta i allergi- och pollenfilter. Plejd belysningssystem, som kan fjärrstyras med mobilen. Se bifogad PDF rumsbeskrivning under fliken dokument. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information. I en av centrala Uppsalas mest populära stadsdelar, Luthagen, på 5-6 minuters cykelavstånd till centrum uppför nu Brf Luthagen i Uppsala fyra nya bostäder i ett eget hus på föreningens ägda mark. Eftertraktat läge i lummiga äldre kvarter med villor och mindre flerfamiljshus uppblandat med modern bebyggelse och många gröna parkområden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Bandhagsplan 11, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Bandhagsplan 11

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
2 250 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/10
2 816 kr/mån
52 941 kr/m²

Accepterat pris! Välplanerad 1:a med stort modernt kök med utrymme för många vänner. Låg avgift. Stambytt, helkaklat badrum med fristående badkar och möjlighet att installera egen tvättmaskin. Fräsch lägenhet med vitmålade väggar och enhetligt golv. Fiber. Hiss. I populär, välskött HSB-förening med mycket god ekonomi och som äger Bandhagens centrum. Ett stenkast från Bandhagens t-bana.

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 6