Domarvägen 11

Gammelstad, Luleå Karta & restider

2 495 000 kr
VillaVilla

Välkommen till denna mycket trivsamma 1 1/2-plansvilla belägen på fin friköpt trädgårdstomt om 781 kvm på lugn och barnvänlig gata i populära Ektjärn/Gammelstad. Bostaden består av 157 rymliga kvm fördelade på fina och luftiga sociala ytor och 4 sovrum varav det ena går att dela av och ge ytterligare ett extra sovrum vid behov.

På entréplan finns ett välplanerat originalkök med gott om förvaring via flertalet köksskåp och en väl tilltagen angränsande matplats med plats för det större matbordet. Den delade väggen mot köket ger ett trevligt socialt samspel mellan köket och matplatsen samt en fin avlastningsyta. Rymligt vardagsrum som med enkelhet inrymmer både soffa och annat möblemang så som t.ex en extra matplats. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens härliga trädäckade altan med fantastiskt härligt solläge och som är så tilltagen att den rymmer både solstolar och en möbelgrupp. Utöver det finns två av bostadens sovrum på entréplan varav det ena idag nyttjas som klädkammare med flertalet stora garderober med tillhörande skjutdörrar, badrum med fina val av kakel och klinker samt tillhörande bastu, gästtoalett och tvättstuga.
På övre plan finner du de andra två sovrummen samt ett badrum med originalinredning.

Ektjärn är ett populärt och barnvänligt område i Gammelstad med fint naturnära läge med fina promenadstråk, badplats, förskola och skola i närheten. Även nära till Gammelstads centrum och Storheden.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
157 m²
Tomtarea
784 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
39 611 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Domarvägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Driftkostnad
39 611 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 577
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 41 dagar sedan, den 17 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips