Rågvägen 3

Gemla, Växjö kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
97 m²
Biarea
116 m²
Tomtarea
981 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
45 385 kr/år
Antal besök
1 995

Här på Rågvägen 3 i Gemla finner vi denna trevligt belägna fastigheten med närhet till skola, service och bra buss- och tågförbindelser. Bostaden erbjuder fina ytor för familj och vänner att trivas på i såväl entréplan som källarplan.
Direkt möts man av den välkomnande hallen med halvtrappa till entréplan och tillgång till källaren. Hallen rymmer bra ytor för ytterkläder och skor. Vidare når man husets kök där man har plats för matbord och utgång till den uteplatsen. Intill kök är det rymliga vardagsrummet och matrummet beläget i öppen planlösning, från matrummet når man den inglasade altanen. På entréplan finns det totalt tre sovrum, samtliga med förvaringsmöjligheter i garderober. I anslutning till sovrummen finns det ett badrum. En våning ned i källarplanet når man först en rymlig gillestuga med en fin braskamin. Källaren är även inredd med badrum, tvättstuga, hobbyrum och pannrum. Perfekta utrymmen helt enkelt. Huset värms med bergvärme.

Till huset hör även ett rymligt garage med bra förrådsutrymmen. Rymlig, lättskött tomt med bra insynsskydd och goda odlingsmöjligheter för den med intresse.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Martin Holmquist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Martin Holmquist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0732-74 60 32