Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina-Maria Hall

Lina-Maria Hall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vattumannens gränd 6, Hovmantorp, Lessebo kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Vattumannens gränd 6, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Vattumannens gränd 6, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Vattumannens gränd 6

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 200 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1
4 300 kr/mån
10 526 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrättsvilla belägen på en fridfull återvändsgata och omgiven av vacker natur. Boendet erbjuder 5 rum och kök, inklusive 3 sovrum, trivsamma sociala allrum med delvis öppen planlösning och mysig kamin. Den välskötta föreningen bidrar till en trygg och trivsam boendemiljö. Perfekt för dig som vill kombinera modern bekvämlighet med närhet till naturen. Välkommen att boka in dig för visning eller kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Glasbruksgatan 14D, Hovmantorp, Lessebo kommun
Glasbruksgatan 14D, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 2
Glasbruksgatan 14D, Hovmantorp, Lessebo kommun, bild 3

Glasbruksgatan 14D

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
66,9 m²
2 rum
vån 2/2
5 352 kr/mån
22 347 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna moderna 2:a om 66,9 välplanerade kvm med ett svårslaget läge på Glasbruksgatan 14D! Bostaden går med enkla medel att göra om till en 3:a för den som önskar detta. På våning 2 av 2 i huset bor man både bekvämt och med vacker utsikt över sjön Rottnen. Som pricken över i:et har man även en tilltagen balkong med eftermiddags- och kvällssol. Optimalt läge med närhet till fina naturomgivningar samt med ett bekvämt avstånd till samhällsservice och kommunikationer. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats samt förråd. Utöver bostadens härliga läge är interiören något alldeles extra. Stilrena färgval i kombination med moderna ytskikt gör att man kan flytta rakt in och börja trivas. Härliga sällskapsytor med ett välplanerat vardagsrum i öppen planlösning med köket, ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning samt ett tilltaget sovrum med skjutdörrsgarderob. Stora fönsterpartier genomsyrar hela bostaden och från kök/vardagsrum nås den härliga balkongen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun

Södrabogränd 1

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
42,9 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 108 kr/mån
30 186 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en optimalt planerad bostadsrättslägenhet med ett perfekt läge precis intill Växjösjön och med cykelavstånd till Linnéuniversitetet. På våning tre av fyra i huset återfinns denna 1,5:a med en genomtänk planlösning, ett riktigt ljusinsläpp och en grönskande närmiljö. I månadsavgiften inkluderas värme, vatten, parkeringsplats, förråd och sophantering. Hiss finns i huset! Lägenheten har en kvadratssmart planlösning med ett trivsamt allrum med plats för flera möblemang, ett charmigt kök med målade luckor i en sober beige kulör, ett separat sovrum som rymmer en dubbelsäng samt ett rymligt badrum med dusch. Vid Välludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, Linnéuniversitet och natursköna Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Centrum och dess utbud med butiker, restauranger mm. finns på kort cykelavstånd. Välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

  • Hiss
Österleden 52F, Norr, Växjö kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30

Österleden 52F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
975 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/5
2 367 kr/mån
22 674 kr/m²

Nu saluförs en trivsam bostadsrättslägenhet om 1 rok på populära Österleden! Bostaden ligger på våning 4 av 5 i huset och fördelas över 43 kvm. Välplanerad planlösning med ett väl tilltaget allrum med plats för flera möblemang, ett funktionellt kök samt ett badrum med dusch. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2008. Insynsskyddad läge fri utsikt i västerläge. I omtyckta HSB Brf Fagrabäck finns övernattningsrum, samlingslokal, träningsrum, tvättstugor, grovtvättstuga samt kolonilotter. Här bor man med kort cykelavstånd till centrumkärnan och universitetet samtidigt som fina Fyllerydsskogen nås på promenadavstånd. Vidare erbjuds goda bussförbindelser samt närhet till matbutik. Välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

  • Plus
  • Hiss
Södra Järnvägsgatan 4C, Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4C

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/7
1 874 kr/mån
38 088 kr/m²

Fantastisk 1:a med optimalt läge på Söder och låg månadsavgift! Påkostad och lyxig interiör! Hög boendestandard med fullutrustat, modernt kök utrustat med diskmaskin och skafferi. Här finns även ett stort helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Allrummet är ljust och trivsamt. Här finns plats för matbordsmöblemang, favoritsoffan och säng med tillhörande nattduksbord. Fransk balkong och ljusinsläpp från två väderstreck ger en härlig boendemiljö. Bra förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob i hallen. Infällda spotlights i både kök, hall och badrum. Skön golvvärme i badrum och hall! Genomgående harmoniska och stilrena ytskikt. Ett fint plus är att lägenheten nås via en loftgång. Plats mindre sittmöbel vid loftgången. Till lägenheten hör ett förråd och i föreningen finns cykelförråd. Varmt välkomna att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

  • Hiss
Kungsgatan 19D, Centrum, Växjö kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00
Kungsgatan 19D, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Kungsgatan 19D, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Kungsgatan 19D

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
2 110 kr/mån
39 900 kr/m²

Äntligen ett boende med låg avgift där föreningen har 88 procent lägre lån än medelvärdet i Växjö! Med ett optimalt läge på centrala Kungsgatan 19D saluförs nu en attraktiv bostadsrättslägenhet om ca 50 välplanerade kvadratmeter fördelade på 2 rok. En yteffektiv bostad med hög standard gällande både design- och materialval. Här erbjuds ett funktionellt kök i öppen planlösning till vardagsrummet, ett väl tilltaget sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Vidare erbjuds även en härlig loggia, perfekt att använda som ett extra rum! Stabila BRF Tor ombildade delar av huset till bostadsrätter år 2012. Fördelaktig månadsavgift som utöver värme och vatten även inkluderar bredband, tv-utbud, fast avgift IP-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring. Till varje lägenhet hör även en garageplats mot en mindre månadsavgift. Ytterligare detaljer värda att nämna är den trivsamma innergården utrustad med ett bland annat växthus, gemensamt gym och tvättstuga belägen i samma trapphus. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning av bostaden som är betydligt trevligare i verkligheten!

  • Premium
  • Hiss
Hovsgatan 8A, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Hovsgatan 8A, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Hovsgatan 8A, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Hovsgatan 8A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 500 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2
6 045 kr/mån
31 532 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva den här åtråvärda bostaden med öppen och generös planlösning. Den ligger i lugnt läge i ytterkanten av stadskärnan, med bara ett stenkast till restauranger, butiker och serviceutbud. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum inbjuder till middagar och social samvaro med familj och gäster. Här kan man umgås kring matlagning och mingla med sina gäster. Vill man så kan man svalka sig ute på den inglasade balkongen, i österläge med utsikt över Linnégatan. Framåt kvällningen kan man mysa och njuta av kvällssolen på den andra balkongen i västerläge med utsikt mot den lugna innergården. Bostaden bjuder på goda förvaringsmöjligheter med gott om garderober samt två stycken walk-in closets.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikaholmsallén 37C, Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 37C

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 650 000 kr
82 m²
3 rum
7 096 kr/mån
20 122 kr/m²

Föreningen planerar avgiftssänkning på 15% från och med årsskiftet 24/25! Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen i natursköna Vikaholm. Med en storlek på 82 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet generöst med utrymme för hela familjen att trivas i. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för att umgås och koppla av. Här finns en modern utrustning som gör vardagen både enklare och bekvämare. Köket är stilfullt och komplett och har gott om förvaring. De redan generösa bänkytorna kompletteras med en köksö. Uteplatserna är verkligen en pärla. Vid entrén lockar en rymlig uteplats i soligt söderläge, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På baksidan finns ytterligare en uteplats samt en trädgårdstäppa, vilket ger möjlighet till både lek och avskildhet. För praktisk förvaring finns ett väl tilltaget förråd i direkt anslutning till entrén, vilket gör det enkelt att organisera och hålla ordning. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplats, vilket är mycket bekvämt. Området Vikaholm erbjuder en vacker naturmiljö med närhet till lekplatser för mysiga stunder utomhus. Dessutom har föreningen installerat laddstolpar för elbilar. Sammanfattningsvis är denna bostadsrättslägenhet en perfekt kombination av modern utrustning, generösa ytor och närhet till naturen. Dessutom planerad hyressänkning med 15% från och med 1 januari 2025. Välkommen att kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gamla Norrvägen 65, Gamla Norr, Växjö kommun

Gamla Norrvägen 65

Villa
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 200 000 kr
110 + 65 m²
5 rum
757 m² tomt

Denna charmiga friliggande villa på Gamla Norrvägen 65 erbjuder en perfekt kombination av komfort och potential. Med sina 110 kvadratmeter och fem rum finns utrymme för hela familjen att trivas. Dessutom källare med tvättstuga, väl tilltagna förrådsutrymmen samt plats för hobbyverksamhet. Huset har en trevlig uteplats där solen gärna stannar kvar under många timmar, perfekt för avkoppling eller sommarens grillkvällar. Dessutom är läget barnvänligt, med både förskola och skola i direkt närhet. För den som pendlar eller vill vara nära kommunikationer är detta ett perfekt läge. Här finns närhet till kollektivtrafik samt centrum och stationen på nära avstånd. Ett plus är även det vidbyggda garaget som ger extra förvaringsutrymme. Under åren har löpande underhåll skötts och fönstren byttes på övre plan år 2007. Ett badrum har också renoverats och fått en modern touch med kakel och klinkers. Ta chansen att förvandla detta hus till något alldeles extra! Kontakta gärna mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller anmäl dig till visning!

  • Energieffektiv
Gamla norrvägen 358, Gamla Norr, Växjö kommun

Gamla norrvägen 358

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 490 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/1
5 248 kr/mån
33 649 kr/m²

Denna nyrenoverade och påkostade bostadsrättslägenhet är verkligen ett tillfälle du inte vill missa! Belägen i den omtyckta HSB föreningen Fridhem erbjuder den både den eftertraktade villakänslan och alla bekvämligheter som följer med en bostadsrätt. Här kan du njuta av trevliga utomhusytor i tre olika väderstreck, inklusive ett större härligt trädäck med perfekt västerläge samt stor insynsskyddad trädgårdstäppa. Bostaden är under de senaste två åren renoverad med ljusa stilrena detaljer och materialval. Planlösningen är öppen och mycket tilltalande. Föreningen är stabil med en väl fungerande ekonomi och erbjuder sina medlemmar förmåner som tvättstugor, bastu, övernattningsrum och föreningslokal. Månadsavgiften inkluderar även värme, vatten, tv och bredband samt en bostadsrättstilläggsförsäkring. Dessutom finns det kostnadsfria P-platser och möjlighet att hyra garage. Ett extra plus är det praktiska förrådet som ligger i direkt anslutning till lägenheten samt en väl tilltagen vind. Området Norr erbjuder närhet till centrum, dagis, skolor och natursköna områden som Fyllerydskogen där du kan njuta av vacker natur och fina motionsslingor. Med en mysig cykelväg når du också Norremarks utbud av mataffärer och gym på bara några minuter. Detta boende är perfekt för den lilla familjen som söker ett fint alternativ till en villa eller det lite äldre paret som söker mindre och mer lättskött men med villakänslan. Tveka inte att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för frågor eller boka in dig för visning!

  • Uteplats
Skolgatan 1B, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00

Skolgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 600 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
5 137 kr/mån
23 881 kr/m²

På Skolgatan 1B finns nu möjlighet att förvärva en fin 2:a med optimalt läge för dig som vill bo mitt i centrum med gångavstånd till allt. Här bor du precis intill citykärnan, Domkyrkan och Växjösjön. Takhöjd tillsammans med fina umgängesytor ger en härlig boendemiljön. Bostaden fördelas över ca 67 kvm och kök, matplats och vardagsrum förenas på ett öppet, ljust och tilltalande sätt. Stora fönster och fransk balkong i österläge. Vidare finns här ett trivsamt sovrum med tillhörande stor klädkammare samt ett väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Fiber finns installerat. Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning, fysisk eller digital!

  • Plus
  • Hiss
Kullaallén 2A, Hovmantorp, Lessebo kommun

Kullaallén 2A

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
400 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 372 kr/mån
5 405 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad bostadsrättslägenhet om 3 rok med ett bra läge i natursköna Hovmantorp. Bostadens 74 kvm erbjuder två tilltagna sovrum, ett rymligt vardagsrum med balkong i söderläge, kök samt ett helkaklat badrum med dusch. Här finns stor potential för den som vill sätta sin egen prägel på boendet. Välskött förening med låga driftkostnader och i avgiften om 5 372 kr ingår värme, vatten och tv (grundutbud). På Kullaallén bor man i ett lugnt område med naturnära läge. Här har man närhet till elljusspår, sjö, affärer, förskola och idrottshall. Goda buss- och tågförbindelser till och från orten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information och visning!

  • Balkong
Vikaholmsallén 39E, Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 39E

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/4
5 239 kr/mån
20 821 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en kanonfin tvåa med mycket bra läge i huset, insynsskyddad och trevlig utsikt. Bostaden bjuder på en öppen och tilltalande planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Fullutrustat kök från VEDUM samt stilrent badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. På trivsamma Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, gym, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller anmälan dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Galtövägen 85, Hov, Växjö kommun

Galtövägen 85

Villa
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
4 495 000 kr
160 m²
6 rum
540 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna underbara villa som ligger på en lugn och familjevänlig gata. Med sina fyra rymliga sovrum kan detta vara hemmet för den större familjen. Planlösningen är genomtänkt och modern och känslan när du kliver in är varm och välkomnande. Den välplanerade layouten möjliggör en smidig livsstil, med gott om sällskapsytor både på nedre och övre plan. Två sovrum på varje plan gör hemmet till en idealisk plats för både avskildhet och gemenskap. Köket är hemmets hjärta, modernt och funktionellt, vilket skapar en inbjudande plats för matlagning och samvaro. I anslutning till köket finns den separata tvättstugan belägen. Från tvättstugan kommer man direkt ut till carporten där vi även finner ett stort förråd. Från det stora allrummet på nedre plan når vi baksidans frodiga oas och en härlig uteplats. Hela tomten är en harmonisk plats i ständig förändring med årstiderna. Den är noggrant omhändertagen med många planteringar. Genom året kan du förundras över blomstrande vårlökar, färgsprakande sommarblommor och höstens skiftande lövverk. Här finns även möjlighet att själv odla. Baksidan är insynsskyddad och ger en känsla av avskildhet och lugn. Morgonsolen smyger sig över denna del av tomten. Baksidans slänt är murad och skapar en vacker yta där grönska och växtlighet får plats att blomstra. Framsidan välkomnar kvällssolen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall eller boka in dig för visning!

Paradvägen 61, Hovshaga, Växjö kommun

Paradvägen 61

Villa
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
122 m²
4 rum
281 m² tomt

Nu saluförs en trivsam och välplanerad familjevilla på populära Hovshaga. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till härliga skogsområden och vardaglig samhällsservice. Bostaden erbjuder öppna sociala ytor i kombination med stilrena och moderna ytskikt. På entréplanet återfinns kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till den härliga uteplatsen och poolen. På entréplanet har man även en groventré/tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. På det övre planet har man den mer privata sfären med tre sovrum att använda efter behov samt ett badrum med badkar. Utomhus finns flera härliga uteplatser som gör det lätt att trivas. Vid entrén återfinns en stensatt uteplats med plats för ett större möblemang och på baksidan har man ett härligt trädäck och pool. Den grönskande trädgården omgärdas av en fin trädgårdshäck. Tillhörande bostaden gör även ett förråd. I närområdet ligger Hovshaga Centrum med samhällsservice såsom mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral och frisör. I området finns även flera förskolor och skolor och lekplatser. Goda cykelleder in till centrum och nedanför bostadskvarteret ligger en busshållsplats. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

Norra esplanaden 28B, Centrum, Växjö kommun

Norra esplanaden 28B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 650 000 kr
68,3 m²
2 rum
vån 1/2
4 674 kr/mån
24 158 kr/m²

Chans att få flytta in i Nannyhemmet och denna 2: mitt i centrum! Här möter gammalt nytt i en boendemiljö som är något alldeles extra! Byggår 1915. Oslagbart läge med närhet till allt! Bra planlösning, stora rum samt två toaletter! I avgiften ingår värme och vatten. Planlösningen fördelas över ca 68,3 kvm och bjuder på härliga umgängesytor i ett väl tilltaget vardagsrum, kök med tillhörande matplats samt ett stort och rofyllt sovrum som med fördel rymmer även kontorsdel. Vidare finns här ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en gästtoalett. Fina förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare/walk in closet. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen har en härlig innergård med träd, fontän och växtligheter som skapar en parkliknande miljö. Här finns flera sittmöblemang att slå sig ned vid. Det finns även en samlingslokal i Mariahemmet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

Rinkaby Sjölandet 1, Tävelsås, Växjö kommun

Rinkaby Sjölandet 1

Villa
Tävelsås, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
65 + 18 m²
3 rum
1 260 m² tomt

Mindre bostad som kombinerar natursköna vyer och praktisk funktionalitet. Huset har nyligen renoverats med nytt kök, helkaklat badrum, nya fönster, nya ytskikt i hela huset samt nytt yttertak från i år. Altan som vetter ut mot Rinkabysjön och en fantastisk sjöutsikt. Boendeyta om 65 kvm passar bra som ett mindre permanentboende eller fritidsboende. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka in dig för visning!

Unamans väg 12, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 12

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 695 kr/mån
21 985 kr/m²

På Växjös bästa läge med Växjösjön precis runt knuten och citykärnan bara några minuter bort finns nu denna bostadsrätt till salu. Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum, ett trivsamt kök samt ett väl tilltaget sovrum. Vidare finns här ett helkaklat badrum renoverat år 2010/2011. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Lugnt och insynsskyddat läge på våning två. Trivsam, bilfri och barnvänlig innergård. På Kampen bor du vackert beläget mellan sjöarna och med några minuters promenadavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Precis runt knuten finns även populära motionsstråk, badplats, utegym och simhall. Närhet till mataffär och gym. Kampen ligger endast några hundra meter från Växjö Universitet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller be om en digital visningslänk.

  • Balkong
Glasbruksgatan 14B, Hovmantorp, Lessebo kommun

Glasbruksgatan 14B

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 1/2
5 368 kr/mån
20 790 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska markplanslägenhet i Hovmantorp! Bostaden som stod färdig för inflytt 2023 är på tre rum och kök enligt den ekonomiska planen men man valde att göra om den till en större tvårumslägenhet med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Sjönära belägen i ett av Hovmantorps mest populära områden erbjuder denna charmiga lägenhet allt man kan önska. En fantastisk plats omgiven av grönska och närhet till naturen. Dessutom har du din egna stenlagda uteplats med grön täppa som är perfekt för sociala tillställningar och avkoppling. När du kliver in i lägenheten möts du av en tidlös och mysig atmosfär med högkvalitativa materialval och elegant finish. Det är en plats där du omedelbart kan känna dig som hemma. Det gemensamma kvarteret är lika trevligt som själva lägenheten, med en innergård som bjuder in till socialt umgänge och avkoppling. Dessutom ingår en egen parkeringsplats och ett förråd för att göra vardagen ännu mer bekväm. Kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information, boka in dig på en visning eller be om en digital visning!

  • Plus
  • Uteplats
Storgatan 5A, Centrum, Alvesta kommun

Storgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
950 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 199 kr/mån
12 752 kr/m²

Välkommen till Storgatan 5A och denna trevliga 3:a! Toppenläge mitt i centrum bara en trappa upp och balkong mot innegård. Fiber indraget . Föreningen har genomfört både tak-, fönster- och stambyte. Bostadens 74,5 kvadratmeter fördelas över ett hemtrevligt kök, ett stort vardagsrum, två mysiga sovrum och ett fräscht renoverat badrum i samband med föreningens stambyte. Genomgående fräscha och fina ytskikt. Tvättstuga samt förråd i entréplanet. I Alvesta bor du med goda tåg-och bussförbindelser som smidigt tar dig vidare till önskvärd destination. Bra kommunikationer mot Stockholm/Malmö/Köpenhamn/Älmhult och Växjö. Centrum bjuder på livsmedelsbutiker, affärer, restauranger träningscenter mm. Välkommen att boka dig för visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Storgatan 82D, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82D

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Pris saknas
32 m²
1 rum
vån 8/9
2 590 kr/mån

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på åttonde våningen i det prestigefyllda ICON-komplexet. Med en slående utsikt över omgivningarna kommer denna bostad att förvåna dig. Stora fönsterpartier ger maximalt med naturligt ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Den moderna och funktionella planlösningen erbjuder en bekväm livsstil och utrymme för att skapa din egen personliga oas. Här finner ni hög kvalitet i materialval såsom ekgolv från Kährs, spotlights i hela lägenheten och köksinredning från HTH som går i vitt med skänkskydd i grå granitkeramik och en härlig ljusgrå bänkskiva. Extra förvaring finns i smart sockellåda. Rostfria vitvaror från Siemens som kompakt inbyggnadsugn med micro, diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll. Då denna 1:a är på 32 kvm så finner ni en lite mer extra rymlig hall/kök än i de flesta ettor, här finns en stor hatthylla samt skoställ. Vänster om hallen finner vi badrummet. Elegant i grått med golv och duschvägg i granitkeramik, fräscha vitmålade väggar, golvvärme, handukstork, spotlights i tak och två höga spegelskåp med förvaring. Det stora rummet har en härlig utsikt då man finner sig näst högst upp i det norra tornet. Dessa stora fönster skapar mycket ljusinsläpp utan insyn. Här har alla fönster inmonterade persienner samt takmonterad gardinskena med 3 spår. Fönsterbänk i vacker kalksten. En mindre vägg mellan kök/rumsdelen finns som ger ett perfekt utrymme för säng eller garderob. Lägenhet är placerad i början av korridoren efter att man kommit ut ur hissarna, så med närhet till trappor/hiss och tvättstuga som finns på våningen ovan eller under. Utöver den imponerande interiören erbjuds enastående faciliteter i huset som kommer att förhöja din livskvalitet. Njut av ett välutrustat gym, unna dig en avkopplande stund i det lyxiga spat, eller varva ner i bastun efter en lång dag. För de som älskar att umgås och njuta av vacker utsikt erbjuds en takterrass där du kan samlas med vänner och familj. Här kan du avnjuta din favoritdrink och beundra den hisnande utsikten över staden. På våning 19 i södra tornet finner ni Restaurang Skai med spektakulär utsikt och god mat som är den perfekta platsen att koppla av med goda vänner. Den expansiva Arenastadens omgivning ger er närhet till både köpcentra Samarkand, I11-området samt idrottsevenemang såsom hockey, fotboll, friidrott. Dessutom finns närhet till natursköna områden ett gångavstånd bort. Området erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och underhållningsmöjligheter som passar alla smaker. Kollektivtrafik och andra transportalternativ finns också inom räckhåll, vilket gör det enkelt att ta sig runt staden. För att göra din vardag ännu mer praktisk finns det ett tillhörande förråd på samma våningsplan. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och köp av juridisk person. Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet i ICON. En perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet väntar på dig. Titta gärna in på iconvaxjo.se för mer information om ICON byggnaden eller kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information eller boka in Dig för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 29, Östra Lugnet, Växjö kommun

Meteorvägen 29

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 775 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/2
6 370 kr/mån
17 750 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad fyra med hög standard på Meteorvägen 29 på populära Östra Lugnet. Bostaden kombinerar välplanerade kvadratmeter med tilltagna rum och stilren interiör. Här har man även en härlig balkong i söderläge och utsikt över föreningens poolområde. Möjlighet till egen carport. Planlösningen om 100 kvm fördelas över 4 rum och kök med ett etageplan. Den är tilltalande och trivsam och bjuder på härliga sällskapsytor då kök och sällskapsrum förenas i en öppen planlösning. På detta plan finns även två sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Tar man trappan upp till etageplanet har man ett tilltaget rum som nuvarande ägare använt som sovrum. Här finns även en stor praktisk walk in closet. Här bor man både bekvämt och insynsskyddat på våning 2 av 2 i huset i en härlig boendemiljö med guldkant. I föreningen finns ett poolområde med en tempererad pool, poolhus, lekplats och grönytor. Östra Lugnet är beläget med Evedal endast på några minuters cykelavstånd samtidigt som centrum nås med täta bussförbindelser. Närhet till förskolor och skolor och vardagsservice vid närliggande Norremark och Hovshaga centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

  • Balkong
Axel Ohlssons Gata 17E, Telestad, Växjö kommun

Axel Ohlssons Gata 17E

Lägenhet
Telestad, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 734 kr/mån
23 545 kr/m²

Vill slå ett slag för denna lägenhet på två rum och kök med närhet till natur och Linnéuniversitetet! Till city tar du dig enkelt via cykelväg, bil eller buss (avstånd till busshållplats 300 meter). Lägenheten är belägen på insynsskyddat läge på våning två. Bästa hörnläge som ger förutsättningar för naturligt ljusinsläpp under hela dagen. Kvadratsmart tvåa som bjuder på stilrena materialval, fina förvaringsmöjligheter och en trevlig balkong i soligt söderläge. Planlösningen fördelas över ca 55 kvm och bjuder på öppen och tilltalande planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas. Vidare finns här ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort extra påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt smakfulla detaljer. Fina förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt i ett yttre förråd. I närområdet finns vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 7 km med cykel och med bil tar det 10 min. Avstånd till universitet är cirka 3 km. Närliggande service finner du i Teleborg köpcentrum, med bl.a. vårdcentral, mataffär, restauranger och skola. Välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

  • Balkong
Pär Lagerkvists väg 2B, Gamla Norr, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 2B

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 375 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
2 602 kr/mån
33 537 kr/m²

På omtyckta och grönskande Gamla Norr finns denna kvadratsmarta 1:a! Renoverat, separat kök utrusat med diskmaskin samt allrum med sovalkov samt badrum utrusat med tvättmaskin gör vardagen bekväm! Välskött och stabil förening där värme, vatten, grundutbud TV och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Planlösningen fördelas över ca 41 kvm och bjuder på en väl tilltaget allrum med sovalkov. Här ryms soffa, soffbord, TV-möbel och skrivbord/byrå samt säng. Vidare finns här ett helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte samt en hall med fina förvaringsmöjligheter i garderober. Modernt kök med plats för matbord. Insynsskyddat och fint läge högst upp i huset! Till bostaden hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. För föreningens medlemmar finns övernattningsrum, samlingsrum och tvättstugor att tillgå. På Gamla Norr bor man i en lugn och trivsam boendemiljö med grönskande gårdar som omgärdar bostadshusen. Centrum och stationen ligger på promenadavstånd och i närområdet finns service i form av mataffär, frisörsalong och pizzeria. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för visning!

  • Plus

Visar alla 24