Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina-Maria Hall

Lina-Maria Hall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 1B, Centrum, Växjö kommun

Skolgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 600 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
5 137 kr/mån
23 881 kr/m²

På Skolgatan 1B finns nu möjlighet att förvärva en fin 2:a med optimalt läge för dig som vill bo mitt i centrum med gångavstånd till allt. Här bor du precis intill citykärnan, Domkyrkan och Växjösjön. Takhöjd tillsammans med fina umgängesytor ger en härlig boendemiljön. Bostaden fördelas över ca 67 kvm och kök, matplats och vardagsrum förenas på ett öppet, ljust och tilltalande sätt. Stora fönster och fransk balkong i österläge. Vidare finns här ett trivsamt sovrum med tillhörande stor klädkammare samt ett väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Fiber finns installerat. Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning, fysisk eller digital!

  • Plus
  • Hiss
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun

Södrabogränd 5

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
4 054 kr/mån
31 250 kr/m²

Nu saluförs en välplanerad och mycket trivsam bostadsrättslägenhet om 2 rok med ett optimalt läge mellan sjöarna. Här bor man i markplan med grönskande natur inpå knuten och en härlig balkong i ett solsäkert solläge. I avgiften ingår värme och vatten. Lägenheten om 56 kvm bjuder på lättmöblerade ytor, funktionella förvaringslösningar och ett härligt ljusinsläpp. Kök (renoverat 2021), matplats och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning och skapar en härlig umgängesplats. Från vardagsrummet har man även utgången till balkongen och föreningens anslutande grönyta. Vidare har man ett avkopplande sovrum med en anslutande Walk in closet samt ett renoverat badrum med dusch. Vid Välludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information och visning!

  • Balkong
  • Hiss
Öpestorp Eka 1, Gemla, Växjö kommun
  • Lör 13 apr kl 11:00
Öpestorp Eka 1, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Öpestorp Eka 1, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Öpestorp Eka 1

Villa
Gemla, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
115 m²
1,3 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna fastighet med en generös markyta om dryga 13 000 kvm och som bjuder på oändliga möjligheter. Fastigheter som är belägen i utkanten av Gemla är inbäddad i en naturskön miljö som förstärker dess charm och potential. Förutom ett bostadshus om 115 kvm finns här flera tillbyggnader med unika möjlighet för uthyrning eller för den större familjen att bo. En del om allrum, kök, sovrum och badrum hyrs idag ut, en del används för privat bruk och en är fortfarande under renovering. Fastigheten har även en verkstad/maskinhall med möjlighet för extern verksamhet och redo att omvandlas till vad du önskar. Dessutom finns här en nybyggd stuga bestående av ett allrum precis intill en mindre damm. En underbar plats för njutning och avkoppling. Bostadshuset med rödmålad träpanel och hemtrevlig atmosfär erbjuder på entréplan kök med matplats, allrum och badrum samt på övre plan två sovrum, en möblerbar hall samt toalett. Oavsett vad du drömmer om finns här plats och möjlighet att förverkliga dina idéer och skapa ditt drömboende. Kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

  • Premium
Österleden 62F, Norr, Växjö kommun

Österleden 62F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 200 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4
5 230 kr/mån
13 483 kr/m²

Möjlighet att förvärva en trivsam bostadsrättslägenhet om 3 rum och kök i en av Växjös mest välskötta föreningar. Här bor man med ett kanonläge på fjärde våningen i huset och med utsikt i två väderstreck. Månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bredband, tv och bostadstilläggsförsäkring. Hiss finns i huset! Planlösningen är välplanerad och fördelas över 89 kvm. Ett trivsamt vardagsrum med lättmöblerade ytor och stora fönsterpartier, ett kök med plats för ett större matbordsmöblemang, två tilltagna sovrum, ett badrum med dusch samt en separat tvättavdelning i anslutning till köket. Den inglasade balkongen i västerläge blir en härlig extra yta som sätter guldkant på tillvaron. Lite kärlek och detta är det perfekta boendet för både gammal och ung. I omtyckta HSB Brf Fagrabäck finns övernattningsrum, samlingslokal, träningsrum, tvättstugor, grovtvättstuga samt kolonilotter. Här bor man med kort cykelavstånd till centrumkärnan och universitetet samtidigt som fina Fyllerydsskogen nås på promenadavstånd. Vidare erbjuds goda bussförbindelser samt närhet till matbutik. Kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller anmäl dig för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Friskhetsvägen 14, Östra Lugnet, Växjö kommun

Friskhetsvägen 14

Radhus
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 695 000 kr
111 m²
5 rum
5 998 kr/mån
24 279 kr/m²

Välkommen till Brf Solsidan och denna trivsamma bostadsrättsvilla om 111 kvm, egen carport, hela tre uteplatser, insynsskyddad trädgårdstäppa i söderläge samt köksträdgård och plantering med flertalet olika bärbuskar. Här bor du med allt som villan har att erbjuda men med bostadsrättens bekväma fördelar. Här möts vi av en öppen och inbjudande planlösning. Umgängesytor på båda våningsplanen, tre sovrum av bra storlek, dubbla badrum och ett bra arbetskök som ligger i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Dessutom en väl tilltagen hall med förvaringsmöjligheter samt förråd under trappen. På Friskhetsvägen bor man med skog och sjö på nära håll samtidigt som centrum nås enkelt med både buss eller cykel. Närhet till förskolor och skola. Barnvänligt område med Evedals badplats ett stenkast bort. Dessutom all vardaglig samhällsservice inom räckhåll. Automatstyrda markiser/vertikalmarkiser installerats 2021. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

  • Uteplats
Vikaholmsallén 39E, Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 39E

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/4
5 239 kr/mån
20 821 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en kanonfin tvåa med mycket bra läge i huset, insynsskyddad och trevlig utsikt. Bostaden bjuder på en öppen och tilltalande planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Fullutrustat kök från VEDUM samt stilrent badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. På trivsamma Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, gym, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller anmälan dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tegnérgatan 2A, Söder, Växjö kommun
Tegnérgatan 2A, Söder, Växjö kommun, bild 2
Tegnérgatan 2A, Söder, Växjö kommun, bild 3

Tegnérgatan 2A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 650 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 933 kr/mån
27 273 kr/m²

Välkommen till Tegnérgatan 2A och denna trivsamma 2:a med bra planlösning. Här bor du på härliga Söder enbart ett stenkast från pulsen i city. Härlig balkong i söderläge. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd, sophantering & bostadsrättstilläggsförsäkring. Planlösningen fördelar sig över dryga 60 kvm och bjuder på väl tilltagna ytor. En välkomnande möblerbar hall med gott om förvaring, ett modernt och ljust kök, ett sovrum med utgång till balkong i söderläge, badrum med dusch samt ett inbjudande vardagsrum. Till lägenheten hör ett förråd samt matkällare. Riksbyggens Brf Tegnér i Växjö är en omtyckt och mycket välskött förening med god ekonomi. Föreningen har en trevlig innergård med utemöblemang och lekplats för de boende att nyttja. I föreningen finns även tvättstuga och cykelförråd. Ett optimalt boende för den som vill bo centralt med gångavstånd till stationen, centrumkärnan och all samhällsservice samtidigt som läget är lugnt och trivsamt. Här bor du verkligen mitt i hjärtat av Växjö! Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

  • Premium
  • Balkong
Galtövägen 85, Hov, Växjö kommun

Galtövägen 85

Villa
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
4 495 000 kr
160 m²
6 rum
540 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna underbara villa som ligger på en lugn och familjevänlig gata. Med sina fyra rymliga sovrum kan detta vara hemmet för den större familjen. Planlösningen är genomtänkt och modern och känslan när du kliver in är varm och välkomnande. Den välplanerade layouten möjliggör en smidig livsstil, med gott om sällskapsytor både på nedre och övre plan. Två sovrum på varje plan gör hemmet till en idealisk plats för både avskildhet och gemenskap. Köket är hemmets hjärta, modernt och funktionellt, vilket skapar en inbjudande plats för matlagning och samvaro. I anslutning till köket finns den separata tvättstugan belägen. Från tvättstugan kommer man direkt ut till carporten där vi även finner ett stort förråd. Från det stora allrummet på nedre plan når vi baksidans frodiga oas och en härlig uteplats. Hela tomten är en harmonisk plats i ständig förändring med årstiderna. Den är noggrant omhändertagen med många planteringar. Genom året kan du förundras över blomstrande vårlökar, färgsprakande sommarblommor och höstens skiftande lövverk. Här finns även möjlighet att själv odla. Baksidan är insynsskyddad och ger en känsla av avskildhet och lugn. Morgonsolen smyger sig över denna del av tomten. Baksidans slänt är murad och skapar en vacker yta där grönska och växtlighet får plats att blomstra. Framsidan välkomnar kvällssolen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall eller boka in dig för visning!

Vintervägen 3F, Centrum, Växjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vintervägen 3F

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 2/3
3 884 kr/mån
17 086 kr/m²

Välplanerad planlösning och central fyra på andra våningen med inglasad balkong i härligt västerläge. Väl tilltaget vardagsrum med plast för både soffgrupp och matbordsmöblemang, trivsamt kök, tre sovrum samt helkaklat badrummet som är renoverat i samband med stambyte 2003. Mycket stabil och välskött bostadsrättsföreningen. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Välkommen att kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

  • Balkong
Glasbruksgatan 20, Hovmantorp, Lessebo kommun

Glasbruksgatan 20

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 025 000 kr
67,3 m²
3 rum
vån 1/2
5 384 kr/mån
15 230 kr/m²

Välkommen till din nya drömlägenhet i hjärtat av Hovmantorp! Denna nybyggda trerumslägenhet i markplan har allt du kan önska dig och lite till, dessutom inflyttningsklar. Belägen sjönära i ett av Hovmantorps mest eftertraktade områden, erbjuder denna charmiga lägenhet en omedelbar hemkänsla och ett toppenläge med gröna omgivningar och närhet till naturen. Dessutom ingår en egen uteplats, perfekt för umgänge och avkoppling. När du kliver in i lägenheten möts du av en tidlös och gemytlig atmosfär, med gedigna materialval och högklassig finish. Det här är en plats där du kan känna dig som hemma från första stund. Det gemensamma kvarteret är lika gemytligt som själva lägenheten, med en innergård som bjuder in till socialt umgänge och avkoppling. Dessutom ingår en egen parkeringsplats och förråd för din bekvämlighet. Så om du letar efter en trivsam och samtidigt naturnära livsstil, då är denna lägenhet helt rätt för dig! Dessutom fri avgift i ett år från tillträdet! Kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information, boka in dig på visning eller be om en digital visning!

  • Uteplats
Skolgatan 1A, Centrum, Växjö kommun

Skolgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 896 kr/mån
24 610 kr/m²

På Skolgatan 1A har vi nu nöjet att presentera denna smakfullt renoverade lägenhet med optimalt läge för dig som vill bo mitt i centrum med gångavstånd till allt! Här bor du precis intill citykärnan, Domkyrkan och Växjösjön. I denna fantastiska lägenhet om tre rum och kök förenas den trendiga moderniteten med den äldre charmen i en perfekt harmoni. Lägenheten har genomgående ljusa kulörer på väggarna, stora fönster i österläge och i kombination med det ljusa parkettgolvet får varje rum en inbjudande, ljus och luftig känsla. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och bjuder in till social samvaro. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Fiber finns installerat. Till lägenheten hör ett källarförråd. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

Norra esplanaden 28B, Centrum, Växjö kommun

Norra esplanaden 28B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 650 000 kr
68,3 m²
2 rum
vån 1/2
4 674 kr/mån
24 158 kr/m²

Chans att få flytta in i Nannyhemmet och denna 2: mitt i centrum! Här möter gammalt nytt i en boendemiljö som är något alldeles extra! Byggår 1915. Oslagbart läge med närhet till allt! Bra planlösning, stora rum samt två toaletter! I avgiften ingår värme och vatten. Planlösningen fördelas över ca 68,3 kvm och bjuder på härliga umgängesytor i ett väl tilltaget vardagsrum, kök med tillhörande matplats samt ett stort och rofyllt sovrum som med fördel rymmer även kontorsdel. Vidare finns här ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en gästtoalett. Fina förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare/walk in closet. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen har en härlig innergård med träd, fontän och växtligheter som skapar en parkliknande miljö. Här finns flera sittmöblemang att slå sig ned vid. Det finns även en samlingslokal i Mariahemmet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller boka in dig för visning!

Rinkaby Sjölandet 1, Tävelsås, Växjö kommun

Rinkaby Sjölandet 1

Villa
Tävelsås, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
65 + 18 m²
3 rum
1 260 m² tomt

Mindre bostad som kombinerar natursköna vyer och praktisk funktionalitet. Huset har nyligen renoverats med nytt kök, helkaklat badrum, nya fönster, nya ytskikt i hela huset samt nytt yttertak från i år. Altan som vetter ut mot Rinkabysjön och en fantastisk sjöutsikt. Boendeyta om 65 kvm passar bra som ett mindre permanentboende eller fritidsboende. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka in dig för visning!

Axel Ohlssons Gata 3C, Vikaholm, Växjö kommun

Axel Ohlssons Gata 3C

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 889 kr/mån
22 153 kr/m²

På Axel Ohlssons Gata 3C finns nu möjlighet att förvärva denna välplanerade lägenhet om tre rum och kök i markplan med egen täppa. Bostadens 72 kvm bjuder på öppen och tilltalande planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas. Vidare finns här två trivsamma sovrum samt ett stort badrum utrustat med tvättmaskin. Fina förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt i ett yttre förråd. Uteplats i soligt söderläge samt egen täppa. I avgiften ingår värme och vatten. Möjlighet att hyra parkeringsplats. I närområdet finns vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

  • Uteplats
Unamans väg 12, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 12

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 550 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 695 kr/mån
22 794 kr/m²

På Växjös bästa läge med Växjösjön precis runt knuten och citykärnan bara några minuter bort finns nu denna bostadsrätt till salu. Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum, ett trivsamt kök samt ett väl tilltaget sovrum. Vidare finns här ett helkaklat badrum renoverat år 2010/2011. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Lugnt och insynsskyddat läge på våning två. Trivsam, bilfri och barnvänlig innergård. På Kampen bor du vackert beläget mellan sjöarna och med några minuters promenadavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Precis runt knuten finns även populära motionsstråk, badplats, utegym och simhall. Närhet till mataffär och gym. Kampen ligger endast några hundra meter från Växjö Universitet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller be om en digital visningslänk.

  • Balkong
Glasbruksgatan 14B, Hovmantorp, Lessebo kommun

Glasbruksgatan 14B

Lägenhet
Hovmantorp, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 1/2
5 368 kr/mån
20 790 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska markplanslägenhet i Hovmantorp! Bostaden som stod färdig för inflytt 2023 är på tre rum och kök enligt den ekonomiska planen men man valde att göra om den till en större tvårumslägenhet med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Sjönära belägen i ett av Hovmantorps mest populära områden erbjuder denna charmiga lägenhet allt man kan önska. En fantastisk plats omgiven av grönska och närhet till naturen. Dessutom har du din egna stenlagda uteplats med grön täppa som är perfekt för sociala tillställningar och avkoppling. När du kliver in i lägenheten möts du av en tidlös och mysig atmosfär med högkvalitativa materialval och elegant finish. Det är en plats där du omedelbart kan känna dig som hemma. Det gemensamma kvarteret är lika trevligt som själva lägenheten, med en innergård som bjuder in till socialt umgänge och avkoppling. Dessutom ingår en egen parkeringsplats och ett förråd för att göra vardagen ännu mer bekväm. Kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information, boka in dig på en visning eller be om en digital visning!

  • Plus
  • Uteplats
Storgatan 5A, Centrum, Alvesta kommun

Storgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
950 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 199 kr/mån
12 752 kr/m²

Välkommen till Storgatan 5A och denna trevliga 3:a! Toppenläge mitt i centrum bara en trappa upp och balkong mot innegård. Fiber indraget . Föreningen har genomfört både tak-, fönster- och stambyte. Bostadens 74,5 kvadratmeter fördelas över ett hemtrevligt kök, ett stort vardagsrum, två mysiga sovrum och ett fräscht renoverat badrum i samband med föreningens stambyte. Genomgående fräscha och fina ytskikt. Tvättstuga samt förråd i entréplanet. I Alvesta bor du med goda tåg-och bussförbindelser som smidigt tar dig vidare till önskvärd destination. Bra kommunikationer mot Stockholm/Malmö/Köpenhamn/Älmhult och Växjö. Centrum bjuder på livsmedelsbutiker, affärer, restauranger träningscenter mm. Välkommen att boka dig för visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
Storgatan 82D, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82D

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Pris saknas
32 m²
1 rum
vån 8/9
2 590 kr/mån

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på åttonde våningen i det prestigefyllda ICON-komplexet. Med en slående utsikt över omgivningarna kommer denna bostad att förvåna dig. Stora fönsterpartier ger maximalt med naturligt ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Den moderna och funktionella planlösningen erbjuder en bekväm livsstil och utrymme för att skapa din egen personliga oas. Här finner ni hög kvalitet i materialval såsom ekgolv från Kährs, spotlights i hela lägenheten och köksinredning från HTH som går i vitt med skänkskydd i grå granitkeramik och en härlig ljusgrå bänkskiva. Extra förvaring finns i smart sockellåda. Rostfria vitvaror från Siemens som kompakt inbyggnadsugn med micro, diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll. Då denna 1:a är på 32 kvm så finner ni en lite mer extra rymlig hall/kök än i de flesta ettor, här finns en stor hatthylla samt skoställ. Vänster om hallen finner vi badrummet. Elegant i grått med golv och duschvägg i granitkeramik, fräscha vitmålade väggar, golvvärme, handukstork, spotlights i tak och två höga spegelskåp med förvaring. Det stora rummet har en härlig utsikt då man finner sig näst högst upp i det norra tornet. Dessa stora fönster skapar mycket ljusinsläpp utan insyn. Här har alla fönster inmonterade persienner samt takmonterad gardinskena med 3 spår. Fönsterbänk i vacker kalksten. En mindre vägg mellan kök/rumsdelen finns som ger ett perfekt utrymme för säng eller garderob. Lägenhet är placerad i början av korridoren efter att man kommit ut ur hissarna, så med närhet till trappor/hiss och tvättstuga som finns på våningen ovan eller under. Utöver den imponerande interiören erbjuds enastående faciliteter i huset som kommer att förhöja din livskvalitet. Njut av ett välutrustat gym, unna dig en avkopplande stund i det lyxiga spat, eller varva ner i bastun efter en lång dag. För de som älskar att umgås och njuta av vacker utsikt erbjuds en takterrass där du kan samlas med vänner och familj. Här kan du avnjuta din favoritdrink och beundra den hisnande utsikten över staden. På våning 19 i södra tornet finner ni Restaurang Skai med spektakulär utsikt och god mat som är den perfekta platsen att koppla av med goda vänner. Den expansiva Arenastadens omgivning ger er närhet till både köpcentra Samarkand, I11-området samt idrottsevenemang såsom hockey, fotboll, friidrott. Dessutom finns närhet till natursköna områden ett gångavstånd bort. Området erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och underhållningsmöjligheter som passar alla smaker. Kollektivtrafik och andra transportalternativ finns också inom räckhåll, vilket gör det enkelt att ta sig runt staden. För att göra din vardag ännu mer praktisk finns det ett tillhörande förråd på samma våningsplan. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och köp av juridisk person. Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet i ICON. En perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet väntar på dig. Titta gärna in på iconvaxjo.se för mer information om ICON byggnaden eller kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information eller boka in Dig för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 29, Östra Lugnet, Växjö kommun

Meteorvägen 29

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 775 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/2
6 370 kr/mån
17 750 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad fyra med hög standard på Meteorvägen 29 på populära Östra Lugnet. Bostaden kombinerar välplanerade kvadratmeter med tilltagna rum och stilren interiör. Här har man även en härlig balkong i söderläge och utsikt över föreningens poolområde. Möjlighet till egen carport. Planlösningen om 100 kvm fördelas över 4 rum och kök med ett etageplan. Den är tilltalande och trivsam och bjuder på härliga sällskapsytor då kök och sällskapsrum förenas i en öppen planlösning. På detta plan finns även två sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Tar man trappan upp till etageplanet har man ett tilltaget rum som nuvarande ägare använt som sovrum. Här finns även en stor praktisk walk in closet. Här bor man både bekvämt och insynsskyddat på våning 2 av 2 i huset i en härlig boendemiljö med guldkant. I föreningen finns ett poolområde med en tempererad pool, poolhus, lekplats och grönytor. Östra Lugnet är beläget med Evedal endast på några minuters cykelavstånd samtidigt som centrum nås med täta bussförbindelser. Närhet till förskolor och skolor och vardagsservice vid närliggande Norremark och Hovshaga centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

  • Balkong
Almvägen 4, Moheda, Alvesta kommun
Almvägen 4, Moheda, Alvesta kommun, bild 2
Almvägen 4, Moheda, Alvesta kommun, bild 3

Almvägen 4

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
2 000 000 kr
175 + 61 m²
7 rum
900 m² tomt

I populära och familjära Moheda finner du nu denna fantastiska villa. Huset är beläget på en lugn gata och närheten till både mataffär, skola, lekpark, skog och natur samt vardaglig service gör läget svårslaget. Huset är tilltaget och dess planlösning om 175 kvm är välplanerade. Idag erbjuder huset härliga sällskapsutrymmen på två plan, modernt kök med stor matplats, flera sovrum av bra storlek samt två eldstäder. I anslutning till huset finns stort dubbelgarage samt förråd med goda förvaringsmöjligheter. Moheda erbjuder den härliga gemytligheten som finns i det mindre samhället. Här finns bland annat livsmedelsbutik, förskola, skola F-9, vårdcentral, gym och flera detaljhandelsbutiker. Fina kommunikationsmöjligheter både via goda bussförbindelser och Krösatågen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Pär Lagerkvists väg 2B, Gamla Norr, Växjö kommun

Pär Lagerkvists väg 2B

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 375 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
2 602 kr/mån
33 537 kr/m²

På omtyckta och grönskande Gamla Norr finns denna kvadratsmarta 1:a! Renoverat, separat kök utrusat med diskmaskin samt allrum med sovalkov samt badrum utrusat med tvättmaskin gör vardagen bekväm! Välskött och stabil förening där värme, vatten, grundutbud TV och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Planlösningen fördelas över ca 41 kvm och bjuder på en väl tilltaget allrum med sovalkov. Här ryms soffa, soffbord, TV-möbel och skrivbord/byrå samt säng. Vidare finns här ett helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte samt en hall med fina förvaringsmöjligheter i garderober. Modernt kök med plats för matbord. Insynsskyddat och fint läge högst upp i huset! Till bostaden hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. För föreningens medlemmar finns övernattningsrum, samlingsrum och tvättstugor att tillgå. På Gamla Norr bor man i en lugn och trivsam boendemiljö med grönskande gårdar som omgärdar bostadshusen. Centrum och stationen ligger på promenadavstånd och i närområdet finns service i form av mataffär, frisörsalong och pizzeria. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för visning!

  • Plus

Visar alla 21