Mäklare Lina-Maria Hall

Lina-Maria Hall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Dalbovägen 7C, Hov, Växjö kommun

Dalbovägen 7C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

895 000 kr

44,5 m²

1 rum

2 781 kr/mån

20 112 kr/m²

På Dalbovägen 7C saluförs nu denna välplanerade bostadsrättslägenhet om 44,5 kvm fördelade på 1 rok. Lägenheten har ett trivsamt läge i föreningen på våning 2 av 3 i huset med fina originaldetaljer bevarade samt en balkong med plats för möblemang. Trivsam och stabil förening med fina välskötta grönområden och planteringar. Värme, vatten, digital-tv och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. Gångavstånd till centrumkärnan och serviceinrättningar samt goda bussförbindelser till både centrum, Hovshaga och Linnéuniversitetet. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med funktionella lösningar och goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och en tillbyggd skjutdörrsgarderob. Trivsamt kök med de äldre charmiga stommarna fint bevarade och plats för ett matbordsmöblemang, ett väl tilltaget allrum med plats för en större soffa samt en sovdel som skiljs av från allrummet i form av en helvägg. I sovdelen finns plats för en dubbelsäng. Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2005. Här erbjuds även tvättmöjligheter i form av en tvättmaskin. Snabbt tillträde möjligt! Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

 • Balkong
Norregårdsvägen 13C, Hov, Växjö kommun

Norregårdsvägen 13C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 460 000 kr

80 m²

3 rum

4 769 kr/mån

18 250 kr/m²

Tillfälle att bo billigt i välskött förening. Här erbjuds en lägenhet om 3 rum och kök på bästa läge i området. Kort cykelavstånd till centrum och smidiga bussförbindelser till universitetet. Här är ett hem att njuta av direkt vid inflytt. Helkaklat badrum med egen tvättmöjlighet. Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte år 2015. Vidare finns här två sovrum av bra storlek samt inglasad balkong. Till föreningens medlemmar ges förmåner såsom gästrum, samlingslokal, hobbyrum, pingisrum, bibliotek och gemensam tvättstuga. Välkommen att kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information eller be om en digital visning!

 • Balkong
Toftasjövägen 27, Sandsbro, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Toftasjövägen 27

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 395 000 kr

62 m²

2 rum

3 639 kr/mån

22 500 kr/m²

Med fantastiskt läge på andra plan och med egen entré saluför vi nu denna lägenhet om 2 rum och kök. Här möts du av ett väl tilltaget kök, rymligt vardagsrum, halvkaklat badrum med badkar samt rymligt sovrum med sjöutsikt. Huset är beläget med direkt närhet till den vedeldade bastun på udden och även föreningens egna badplats. Här bor du inte bara naturnära utan även i en stabil förening där värme, vatten, grundutbud TV samt bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta mäklaren Lina-Maria Hall för mer information!

 • Balkong
Österleden 66B, Norr, Växjö kommun

Österleden 66B

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

975 000 kr

32 m²

1 rum

1 745 kr/mån

30 469 kr/m²

Mysig 1:a med cykelavstånd till både centrum och universitetet. Låg månadsavgift inkl. bredband, värme, vatten och kabel-TV. Stor uteplats mot ett fint grönområde bidrar med trivsel. Ett kanonboende för dig som är student eller söker ett fint första boende. Möjlighet till snabbt tillträde. Planlösning är kvadratsmart som bjuder på det mesta du behöver, ett trivsamt allrum med plats för favoritsoffan, soffbord, säng samt mindre matbord om så önskas. Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte 2008/2009 och köket ligger separat och medger även plats för barstolar/mindre sittmöbel om så önskas. Från vardagsrummet nås en trivsam uteplats i västerläge, perfekt för såväl grillpartyn som för sköna dagar i solstolen med en god bok. Lugnt och trivsamt läge på Norr, här bor du med en snabb cykelfärd in till centrum samtidigt som Fyllerydskogen och mataffär nås på promenadavstånd. Varmt välkommen att kontakta Lina-Maria Hall för frågor eller för att be om en digital visning!

 • Uteplats
Unamans väg 12, Kampen, Växjö kommun

Unamans väg 12

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 650 000 kr

68 m²

2 rum

4 268 kr/mån

24 265 kr/m²

På Växjös bästa läge med Växjösjön precis runt knuten och citykärnan bara några minuter bort finns nu denna bostadsrätt till salu. Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum, ett trivsamt kök samt ett väl tilltaget sovrum. Vidare finns här ett helkaklat badrum renoverat år 2010/2011. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Lugnt och insynsskyddat läge på våning två. Trivsam, bilfri och barnvänlig innergård. På Kampen bor du vackert beläget mellan sjöarna och med några minuters promenadavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Precis runt knuten finns även populära motionsstråk, badplats, utegym och simhall. Närhet till mataffär och gym. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information eller be om en digital visningslänk.

 • Balkong
Sigurdsgatan 5, Söder, Växjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sigurdsgatan 5

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 995 000 kr

65,7 m²

2 rum

2 778 kr/mån

30 365 kr/m²

Chans att förvärva en välplanerad 2:a på attraktiva Söder! Här bor på bästa läge i ett lugnt kvarter samtidigt som centrumkärnan och dess utbud finns en kort promenad bort. Bostaden har två uteplatser vilket gör att du kan följa solen från morgon till kväll! Låg avgift inkl. värme, vatten och parkeringsplats! Bostaden fördelas över ca 65,7 kvm och bjuder på härliga sällskapsytor i ett stort och insynsskyddat vardagsrum. Modernt kök med tillhörande matplats samt lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Vidare finns här trivsamt sovrum med fina förvaringsmöjligheter samt ytterligare en praktiskt klädkammare. Till bostaden hör även ett rejäl källarförråd. Utomhus finns härliga platser som förgyller tillvaron. På baksidan finns ett stort soldäck med insynsskyddat läge i sydost och på entrésidan ytterligare ett stort soldäck med kvällssol utsikt över Söders trivsamma gator. Varmt välkomna att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för mer information!

 • Uteplats
Sunamans väg 18, Kampen, Växjö kommun
 • Budgivning pågår

Sunamans väg 18

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

2 700 000 kr

109 m²

4 rum

6 196 kr/mån

24 771 kr/m²

Ett stenkast från Växjösjön och dess fina kringliggande natur finns nu en unik möjlighet att förvärva en mycket trivsam bostadsrätt om 4 rum och kök i en välskött förening med god ekonomi. Bostaden om 109 kvm kombinerar en öppen planlösning med trivsamma sällskapsytor och praktisk funktion. Den härliga vinterträdgården med öppningsbara glaspartier tillser hela bostaden med slående ljus samt underbar utsikt. Här återfinns även tre väl tilltagna sovrum, ett trivsamt och stilrent kök, två badrum samt praktiska förvaringsmöjligheter. Precis utanför entrén, med utsikt över föreningens innergård och Växjösjön, finns plats för ett möblemang. Kampen är ett fridfullt och stilla bostadsområde som gränsar till fina promenad- och cykelstråk, inte minst runt de två närbelägna sjöarna Växjösjön och Trummen. Strax intill ligger även härliga Kampaängen som bjuder in till bad och utomhusaktiviteter. Här återfinns även ett populärt utomhusgym, hinderbana, beachplaner samt simhallen. All samhällsservice som affärer och apotek inom ett bekvämt avstånd. Snabbt tillträde möjligt. Digital visning finns att tillgå, kontakta mäklare Lina-Maria Hall.

 • Balkong
Axel Ohlssons Gata 17E, Telestad, Växjö kommun

Axel Ohlssons Gata 17E

Lägenhet
Telestad, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 425 000 kr

55 m²

2 rum

3 556 kr/mån

25 909 kr/m²

Vill slå ett slag för denna lägenhet på två rum och kök med närhet till natur och Linnéuniversitetet! Till city tar du dig enkelt via cykelväg, bil eller buss (avstånd till busshållplats 300 meter). Lägenheten är belägen på insynsskyddat läge på våning två. Bästa hörnläge som ger förutsättningar för naturligt ljusinsläpp under hela dagen. Kvadratsmart tvåa som bjuder på stilrena materialval, fina förvaringsmöjligheter och en trevlig balkong i soligt söderläge. Planlösningen fördelas över ca 55 kvm och bjuder på öppen och tilltalande planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas. Vidare finns här ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort extra påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt smakfulla detaljer. Fina förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt i ett yttre förråd. I närområdet finns vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 7 km med cykel och med bil tar det 10 min. Avstånd till universitet är cirka 3 km. Närliggande service finner du i Teleborg köpcentrum, med bl.a. vårdcentral, mataffär, restauranger och skola. Välkommen med din anmälan till visning!

 • Balkong
Gösta Edströms Väg 5A, Välludden, Växjö kommun

Gösta Edströms Väg 5A

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 595 000 kr

50 m²

2 rum

3 263 kr/mån

31 900 kr/m²

Modern och välplanerad 2:a med hög standard och härligt läge precis vid Linnéuniversitet och Växjösjön. Cykelavstånd till centrum. I månadsavgiften ingår värme, internet och TV. Planlösningen om ca 50 kvm är kvadratsmart och välplanerad. Här bjuds du på en öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas på ett tilltalande sätt och skapar en härlig umgängesyta. Väl tilltaget helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Vidare finns här ett sovrum med plats för 160 cm säng eller säng, skrivbord och byrå. Bra förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i sovrummet. Den inglasade balkongen blir ett fint extra rum som både förlänger och tidigarelägger sommarhalvåret. Påkostade tillval i form av bland annat golvvärme i badrummet och infällda, dimbara spotlights i taket både vid kök och badrum. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. I föreningen finns samlingslokal med övernattningsmöjlighet. Vid Välludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun
 • Ons 1 mar kl 16:15

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 595 000 kr

43 m²

2 rum

3 258 kr/mån

37 093 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en toppmodern lägenhet om 43 kvm fördelade på 2 rok i populära ICONs södra torn. En yteffektiv lägenhet som även kombinerar stilfulla design- och materialval samt öppna sociala ytor. Det höga läget på våning 11 i huset samt de stora fönsterpartierna skapar en extra känsla av luftighet och rymd. Föreningen tillåter juridisk person och uthyrning i andra hand. Utöver bostadens läge är interiören något alldeles extra. Stilrena design- och materialval i kombination med moderna ytskikt och ett slående ljusinsläpp gör att man kan flytta rakt in och börja trivas. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig umgängesyta. Sovrum med plats för dubbelsäng med en anslutande klädkammare/förråd samt ett rymligt badrum med granitkeramik, regndusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I huset erbjuds en bekväm livsstil och ett generöst serviceutbud. Här finns bla spa med bastu, takterrass med möblemang på våning 19, gym, skybar och en härlig innergård. Precis utanför dörrarna finns hjärtat av Arenastaden med högklassig idrott, varuhandel, kommunikation samt närhet till Växjö centrum. INVENTARIER KAN INGÅ OM DET ÖNSKAS. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information & för visning av en lägenhet som måste upplevas!

 • Plus
 • Hiss
Pär Lagerkvists väg 2B, Gamla Norr, Växjö kommun
 • Tis 21 feb kl 16:00

Pär Lagerkvists väg 2B

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 250 000 kr

41 m²

1 rum

2 602 kr/mån

30 488 kr/m²

På omtyckta och grönskande Gamla Norr finns denna kvadratsmarta 1:a! Renoverat, separat kök utrusat med diskmaskin samt allrum med sovalkov samt badrum utrusat med tvättmaskin gör vardagen bekväm! Välskött och stabil förening där värme, vatten, grundutbud TV och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Planlösningen fördelas över ca 41 kvm och bjuder på en väl tilltaget allrum med sovalkov. Här ryms soffa, soffbord, TV-möbel och skrivbord/byrå samt säng. Vidare finns här ett helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte samt en hall med fina förvaringsmöjligheter i garderober. Modernt kök med plats för matbord. Insynsskyddat och fint läge högst upp i huset! Till bostaden hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. För föreningens medlemmar finns övernattningsrum, samlingsrum och tvättstugor att tillgå. På Gamla Norr bor man i en lugn och trivsam boendemiljö med grönskande gårdar som omgärdar bostadshusen. Centrum och stationen ligger på promenadavstånd och i närområdet finns service i form av mataffär, frisörsalong och pizzeria. Varmt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för visning!

 • Plus
Välluddevägen 7A, Välludden, Växjö kommun

Välluddevägen 7A

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

1 495 000 kr

50 m²

2 rum

3 464 kr/mån

29 900 kr/m²

Modern och välplanerad 2:a med hög standard och härligt läge precis vid Linnéuniversitet och Växjösjön. Cykelavstånd till centrum. Planlösningen om ca 50 kvm är kvadratsmart och välplanerad. Här bjuds du på en öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas på ett tilltalande sätt och skapar en härlig umgängesyta. Väl tilltaget, lyxigt helkaklat badrum utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Vidare här ett sovrum med plats för säng eller säng, skrivbord och byrå. I anslutning till vardagsrummet finns en trivsam stensatt uteplats överbyggd med tak. Till lägenheten hört även ett vindsförråd. I föreningen finns samlingslokal med övernattningsmöjlighet. I månadsavgiften ingår värme. Vid Välludden bor du vackert beläget med naturen runt knuten och närhet till Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek och gym. armt välkommen att kontakta mäklare Lina-Maria Hall för visning!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 12