Grötlingbo Norrkvie 175

Grötlingbo, Gotlands kommun Se på karta

8 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
9 069 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
10 463 kr/år

Nu har vi på Bjurfors äran att presentera ett av Gotlands coolaste designhus till försäljning. Huset är vida känt och omtalat efter att ha varit med i TV-programmet "Grand Design Sverige".
Huset har genom sin speciella design nästan suddat ut gränserna mellan känslan av att befinna sig utomhus och inomhus. Husets undervåning har ett obehandlat betonggolv som ger en riktigt schysst rustik stil. Golvet flyter ihop utan nivåskillnad med uteplatsen och den gjutna poolen. Mot poolen och altanen har huset jättestora skjutdörrar som går att öppna upp helt ifrån vardagsrummet vilket gör att vardagsrummet blir en kombination av uteplats och vardagsrum beroende på om man väljer att ha dem öppna eller stängda. I övrigt består undervåningen av tre sovrum som alla vetter ut mot poolen och har en fantastisk utsikt över ängarna samt våtutrymmen med en skön stil på inredning varav ett ligger anslutning till poolen med ingång från utsidan . Husets kök som är mycket påkostat ligger i anslutning till vardagsrummet och är byggt i en öppningsbar glaskub vilket skapar en härlig känsla av att befinna sig utomhus fastän du befinner dig inomhus. Husets övervåning har en stor öppen planlösning med trägolv samt väggar klädda helt med svarvad plywood vilket skapar en helt unik känsla. Övervåningen har även ett litet kök för enklare mattillagning. Utsikten från övervåningen är magisk och bör upplevas på plats. Hela huset andas känslan av en gammal gotländsk lada i modern stil med exklusiva materialval såsom lampor från varumärket flos, vitvaror från Smeg mm. Huset har ett mycket avancerat larm / kamera system installerat som styrs genom remote när du inte befinner dig på plats även belysningen kan styras via remote på distans. Tomten erbjuder generösa ytor har mycket goda förutsättningar för att om så önskas kanske anlägga en padel eller tennisbana väl avskilt från huset.

Huset är beläget i Grötlingbo på Sudret som ligger på södra Gotland. Sudret är känt för sina fantastiska öppna landskap och detta hus bara smälter in här i denna fantastiska miljö.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10