Nyproduktion

Fruktvägen 10

Gullberna, Karlskrona Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
511 m²
Byggår
2020
Nyproduktion

Till vintern kan man flytta direkt in i Trivselhus nyproducerade villa på Gullberna park! Villan mycket fint planerad i 2-plan med carport och vidbyggt förråd.

Huset har fina fönsterpartier som släpper in mycket ljus med utgång till två stora balkonger i två våningsplan. På entréplan finns vardagsrum i vinkel med öppen planlösning till kök och matplats. Stilrent vitt kök i fullhöjd från Ballingslöv med slät kökslucka och rostfria vitvaror från Bosch. Genomgående mattlackat ekparkettgolv från Kährs. Övre plan den mer privata delen med tre sovrum och allrum med utgång till stor balkong. Huset är mycket funktionellt som passar många. Fiber finns.

Gullberna Park ligger i ett populärt och naturskönt område. Här bor man lugnt och avskilt med bok- och ekskog runt husknuten, dessutom endast ca 6 km in till Karlskrona centrum. Njut i fridfull natur med lövskog, trevliga motionsspår och direkt närhet till havet. I området är det gångavstånd till skolor, förskolor och busskommunikationer in till Karlskrona centrum samt cykelavstånd till Lyckeby med Amiralen köpcentrum som har ett stort serviceutbud.

Kontakta mäklaren för visning!

-OBS BILDERNA ÄR TAGNA PÅ FRUKTVÄGEN 6-

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 5
    dec
    Lör 5 dec kl. 11:00–11:40
    Anmälan krävs !
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.