Mäklare Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

Om mig

I en bostadsaffär får inget lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ställa krav vid valet av mäklare. Min ambition som mäklare inför de uppdrag jag tar mig an, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och läge. Jag vill ge er bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Mitt arbetssätt tillsammans med hårt arbete, driv och de bästa verktygen har gjort att jag idag är bland de ledande mäklarna i Karlskrona har arbetat sen 2005.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Amiralitetstorget 23, Karlskrona, Karlskrona kommun
Amiralitetstorget 23, Karlskrona, Karlskrona kommun, bild 2
Amiralitetstorget 23, Karlskrona, Karlskrona kommun, bild 3

Amiralitetstorget 23

Lägenhet
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 470 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/4
3 337 kr/mån
22 969 kr/m²

Välkommen till Amiralitetstorget 23 ! Genomgångslägenhet med kök och sovrummen mot den lugna innergården. Kök med köksluckor med ljust träslag och plats för litet matbord. Två sovrum och helkaklat duschrum renoverat 2000 då stambyte gjordes. Trivsam lägenhet som kan behöva lite kärlek. På Trossö finner du allt som behövs i vardagen inom gångavstånd, livsmedelsbutiker, handelsstråk, apotek, vårdcentral, tandläkare, skolor m.m. Havet når du i tre väderstreck norr, öst och väst för i söder finner vi Marinbasen. Närmsta allmänna badplats finner du på Stumholmen. På innergården finns möjlighet till gemensam uteplats, grill och en trevlig lekplats med sandlåda. Varmt välkommen på visning !

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
BoKlok Grönskan, Mölletorp, Karlskrona kommun

BoKlok Grönskan

Radhus
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
3 295 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
6 422 kr/mån
27 924 kr/m²

Få en bekymmersfri vardag i det här yteffektiva kedjehuset i natursköna Mölletorp. Här, i en lummig trädgårdsstad kan bostadsdrömmen bli verklighet. Inflyttning planerad till hösten 2025. Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Är du nyfiken att veta mer kan du läsa om bostaden på projektets hemsida. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Johansson på Svensk Fastighetsförmedling om du är vill reservera bostaden redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lindvalls väg 16, Nättraby, Karlskrona kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Lindvalls väg 16, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Lindvalls väg 16, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Lindvalls väg 16

Radhus
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 495 000 kr
176 + 13 m²
8 rum
579 m² tomt

Stort familjevilla i toppskick i centrala Nättraby! Välkommen in i detta ljusa fräscha kedjehus på 176 kvm med 8 rum varav 6 möjliga sovrum i 1 1/2-plan. Här är det mesta gjort bara att flytta in och njuta av ert nya boende. Lättskött trädgårdstomt på 579 kvm med en grästäppa och två härliga altaner med plats för loungegrupp, grill och matbord. Stort härligt vardagsrum med öppen planlösning till kök och matplats samt 3 utgångar till altanen på husets baksida. Klassiskt fint ekkök med bra arbetsyta. Sen fastigheten köptes 2014 har man gjort flertalet renoveringar såsom nytt yttertak, renovering tvättrum, fasad-och fönstermålning, nytt duschrum på övre plan samt walk-in-closet till föräldrasovrummet som ger den där lyxig känslan. Carport med förråd finns samt plats för ytterligare 2 bilar på uppfarten. Här bor ni med familjevänligt läge på lugn återvändsgata med närhet till bland annat vackra promenadstråk, badplats, matbutiker, restaurang, skola, förskola, lekplatser, båthamn, idrottsanläggningar, bra kommunikationer och busshållplats. Fin natur ligger precis runt hörnet, Nättrabyskolan en kort promenad bort och Sjuhalla badplats och Tallholmens badplats nås enkelt med cykel. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona och Ronneby centrum. Detta kedjehus är verkligen det perfekta boendet för barnfamiljen som söker ett lättskött boende med vacker natur nära inpå. Varmt välkommen på visning !

  • Premium
  • Uteplats
Roslundavägen 13, Nättraby, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Roslundavägen 13, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Roslundavägen 13, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Roslundavägen 13

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 390 000 kr
80 + 34 m²
4 rum
846 m² tomt

Varmt välkomna till denna välplanerade 1-plansvilla belägen mitt i Nättraby, men ändå avskilt! Insynsskyddad baksida med lummig trädgårdstomt med växthus för den trädgårdsintresserade. Här finns stort altandäck på baksidan med utespa samt inbyggd altan - perfekt när man vill förlänga sommarkvällarna. Här finns också en öppen altandel på gavelsidan så ni kan följa solen hela dagen. Ett mycket välskött 1-planshus det det mesta är renoverat från 2011 och framåt. Lättskött hus där fasaden är putsad 2021-2022, solpaneler finns installerat samt elbilsladdare, vilket gör att du får en lägre driftskostnad. Bra planlösning med groventré med gott om avhängning samt två bra förrådsutrymmen. 4 rum varav 3 sovrum och ett rymligt helkaklat duschrum. Vitt klassiskt kök med bra bänkyta, rostfria vitvaror och plats för matbord. Till huset hör ett garage med förrådsdel samt en plan gräsyta på framsidan och en lummig och insynsskyddad baksida. Perfekt yta för lek och avkoppling. I närområdet finns en trevlig lekplats, förskolor och promenadstråk. Gångavstånd till busshållplats med bra bussförbindelse till Karlskrona centrum. Cykelavstånd till vårdcentral, mataffärer, Nättrabyskolan, Nättraby idrottsplats och fina badplatser så som Sjuhalla och Tallholmen. Vackra promenadstråk runt Marielund eller Orrekulle längs vattnet. Sommartid kan man genom några minuters promenad ta sig till Nättrabyån och Axelbåten som erbjuder en rogivande skärgårdstur in till centrala Karlskrona. Bra cykelvägar finns in till Karlskrona centrum. Detta är den perfekta villan i barnvänligt område för alla er som söker ett boende i Nättraby att trivas i många år framöver! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsbron 7, Trossö, Karlskrona kommun
  • Tor 1 aug kl 16:15
Kungsbron 7, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Kungsbron 7, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Kungsbron 7

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
5 995 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/5
5 689 kr/mån
54 500 kr/m²

Färdig för inflytt! Nyproducerad fantastisk 4:a med två stora balkonger och dubbla duschrum. 110 välplanerade kvadratmetrar med smakfulla detaljer med hög standard gör bostaden till något speciellt att längta hem till. Lägenheten är unik i sin utformning med modern planlösning. Arkitekten har lagt stor omsorg kring detaljer och hantverk, med materialval som andas kvalitet. Här får du eleganta och tidlösa ytskikt som är gjorda för att hålla i många år. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa sociala ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Kök med stilren köksinredning från kvalitetssäkra Vedum med praktisk köksö och vitvaror från Husqvarna. Två fräscha helkaklade duschrum komb tvättrum med inredning från IFÖ. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger en skön komfort. Brf Smörasken består av 13 lägenheter fördelat på fem våningar. I husets entréplan finns låsta utrymmen för cyklar, lägenhetsförråd samt möjlighet att hyra garageplatser med färdiga laddmöjligheter. På detta plan finner du även en gemensam innergård. Lägenheten ligger på våning 3 av 5. I ett glittrande läge nere på Kungsbron 7 inne i centrala Karlskrona och med bara 5 minuters promenad till Trossö centrum. Eller varför inte promenera i Stumholmens vackra område längs havet? Brf Smörasken ligger på ett av Karlskronas absoluta bästa lägen med en fantastisk utsikt över havet och härifrån ser man även flera av Karlskronas vackra skärgårdsöar. Vill du också bo på ett av Karlskronas bästa lägen med havet alldeles inpå knuten? DETTA ÄR EN KOMMANDE BOSTAD - VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tromtesundavägen 30, Nättraby, Ronneby kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15
Tromtesundavägen 30, Nättraby, Ronneby kommun, bild 2
Tromtesundavägen 30, Nättraby, Ronneby kommun, bild 3

Tromtesundavägen 30

Villa
Nättraby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 450 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
1 730 m² tomt

I gemytliga Tromtesunda strax utanför Nättraby kan ni nu förvärva en tegelvilla i 1-plan med källare med renoveringsbehov, men som du kan forma som du önskar. Välplanerat med 4 rum varav 3 sovrum på entréplan med ett generöst vardagsrum med plats för både soffdel och matbord. Utgång till inbyggd altan mot trädgårdens baksida. Kök med matplats. Källare med gillestuga med öppen spis och flera bra förrådsutrymmen. Dubbelgarage perfekt för den bilintresserade. Lummig trädgårdstomt som behöver en översyn. Gångavstånd till havet. Tromtesunda ligger mycket fint beläget strax utanför Nättraby med både hav och skog inpå knuten. I Nättraby finns matbutiker, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggningar, båthamn, utmärkta busskommunikationer, samhällsservice. Välkommen på visning!

  • Premium
Södra vägen 13, Nättraby, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 16:15
Södra vägen 13, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Södra vägen 13, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Södra vägen 13

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 750 000 kr
94 + 90 m²
4 rum
1 095 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Södra vägen 13! Här erbjuds ett välplanerat och insynsskyddat hus i ett plan med källare. Här har man påbörjat renovering såsom fasad, 3-glasfönster, ny luft-vattenvärmepump. Finns kvarvarande renovering, men erbjuder fina möjligheter för köparen som vill skapa ett hem efter eget tycke. 4 rum varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum. Vardagsrum med fint ekparkettgolv och öppen spis när kvällarna blir kyligare. Rymligt kök med matplats. Delvis inbyggd altan i sydostläge. Huset ligger högt och insynsskyddat med lummig härlig trädgårdstomt. Renoveringsbehov finns. Här bor ni med familjevänligt läge med närhet till bland annat vackra promenadstråk, badplats, matbutiker, restaurang, skola, förskola, lekplatser, båthamn, idrottsanläggningar, bra kommunikationer och busshållplats. Fin natur ligger precis runt hörnet, Nättrabyskolan en kort promenad bort och Sjuhalla badplats och Tallholmens badplats nås enkelt med cykel. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona och Ronneby centrum. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Nättraby. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sturkövägen 25, Sturkö, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 16:15
Sturkövägen 25, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Sturkövägen 25, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Sturkövägen 25

Fritidshus
Sturkö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 525 000 kr
66 m²
4 rum
1 782 m² tomt

I Karlskronas skärgård, på ön Sturkö ligger detta fritidshus ett stenkast från fint havsbad och med havsutsikt. Servitut finns på båtplats. Stugan är på 66 kvm med 3 sovrum och stort vardagsrum med öppen spis och utgång till altan. Altan finns även på entrésidan. Luft-luftvärmepump finns. Här kan du gå i badrock och ta ett morgondopp eller ta båtpendeln in till centrum. Stor lättskött trädgård på 1 782 kvm. Finns underhållsbehov, men erbjuder fina möjligheter för köparen som vill skapa ett boende efter eget tycke. Till huset hör även en gäststuga, trädgårdsförråd, förråd med möjlighet att ha gästrum eller verkstad. Kommunalt vatten och avlopp finns. I närområdet finns även flertalet badplatser, båtpendel (MS Flaggskär, Sturkö - Karlskrona), allmänna kommunikationen samt skola och förskola. 5 min till affären och 15 min till Trummenäs golfbana. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
BoKlok Grönskan, Mölletorp, Karlskrona kommun

BoKlok Grönskan

Lägenhet
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 805 kr/mån
27 708 kr/m²

Nu finns den här kvadratsmarta trean till försäljning i natursköna Mölletorp. Bo på första plan med altan och egen grästäppa i soligt söderläge intill innergården. Inflyttning planerad till hösten 2025. Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Är du nyfiken att veta mer kan du läsa om bostaden på projektets hemsida. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Johansson på Svensk Fastighetsförmedling om du är vill reservera bostaden redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Uteplats
  • Energieffektiv
BoKlok Grönskan, Mölletorp, Karlskrona kommun

BoKlok Grönskan

Radhus
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
3 195 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
6 422 kr/mån
27 076 kr/m²

Få en bekymmersfri vardag i det här yteffektiva kedjehuset i natursköna Mölletorp. Här, i en lummig trädgårdsstad kan bostadsdrömmen bli verklighet. Inflyttning planerad till hösten 2025. Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Är du nyfiken att veta mer kan du läsa om bostaden på projektets hemsida. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Johansson på Svensk Fastighetsförmedling om du är vill reservera bostaden redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nornornas väg 49, Västra Gärde, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 17:30
Nornornas väg 49, Västra Gärde, Karlskrona kommun, bild 2
Nornornas väg 49, Västra Gärde, Karlskrona kommun, bild 3

Nornornas väg 49

Villa
Västra Gärde, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 195 000 kr
125 + 9 m²
6 rum
500 m² tomt

1-1/2-plansvilla beläget i natursköna området Västra Gärde i Karlskrona. Bra ytterläge i området med stor härlig altan i soligt söderläge. Välkomna in i denna villa som är byggd 2018 med fint ljusinsläpp och fina materialval. Modern stilren köksinredning från kvalitetssäkra Ballingslöv med praktisk köksö. Perfekt villa för den familj som söker harmoni och modern bekvämlighet. Välplanerad bostadsyta som erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga helkaklade badrum samt fyra sovrum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas i. Insynsskyddad och soliga uteplats i söderläge inbjuder till avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Barnen kan leka fritt i den barnvänliga och lättskötta trädgården. Praktisk carport med fintilliggande förråd samt förråd för trädgårdsredskap. Läget är oslagbart med närhet till kommunikationer och bara en kort promenad till vackra naturområden. Här får du verkligen det bästa av två världar – en lugn och naturnära omgivning samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Utövägen 4B, Saltö, Karlskrona kommun
  • Ons 7 aug kl 16:15
Utövägen 4B, Saltö, Karlskrona kommun, bild 2
Utövägen 4B, Saltö, Karlskrona kommun, bild 3

Utövägen 4B

Lägenhet
Saltö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 495 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/7
5 767 kr/mån
34 950 kr/m²

100 kvm kvalitetsboende på trivsamma Saltö. Välplanerad modern lägenhet nyproducerad 2007. Rymlig känsla med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor härlig inglasad balkong i soligt sydvästläge med fönster från golv till tak för maximalt ljusinsläpp. Havsutsikt från flera rum. Hög standard på materialval med kök i vitt, genomgående parkettgolv och helkaklat duschrum och separat tvättstuga i lägenheten. Gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare och två stora skjutdörrsgarderober. Flundran 2 är en stabil förening med god ekonomi, hiss och trapp från markplan, trevliga gemensamma utrymmen såsom gästlägenhet, samlingslokal/gästrum, källarförråd - allt i samma byggnad. På Saltö bor du med närhet till havet som erbjuder fiskhamn, fina badstränder och vackra strövområde. Utemiljö med gräsytor och blomsterplanteringar samt lekplats för barnen. Nära busshållplats och en kort promenad längs havet in till Trossö centrum. Detta är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö - en sann pärla! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun, bild 2
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun, bild 3

Lösen 2:35, 2:36, 2:37

Tomt
Lösen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
2 062 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus med ett underbart högt läge vid Fäjövägen ! Härliga tomter om lite drygt 2000 kvm. Det kommer att byggas tre hus bredvid varandra med en fin vy över åker och ängar. Pris från 850 000kr, 950 000kr, 1050 000 kr. Här ute på Knipehall bor man i ett vackert natur- och havsnära läge med en härlig utsikt. Gångavstånd till badplats och ca 5 km till Amiralen köpcentrum där det finns ett stort serviceutbud. Kommunalt V/A, el och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Positivt förhandsbesked finns för ett 2-våningshus med garage. Ej detaljplanelagt område. Fastigheterna är avstyckade. Se fastighetskarta. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
Ottilia Adelborgs gata 6C, Pottholmen, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Ottilia Adelborgs gata 6C, Pottholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Ottilia Adelborgs gata 6C, Pottholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Ottilia Adelborgs gata 6C

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
4 434 kr/mån
33 636 kr/m²

Med havsutsikt kan ni nu förvärva en nyproducerad lägenhet 2021 på en av Karlskronas finaste lägen - Pottholmen! Innanför dörren möts du direkt av en generös takhöjd på 3 m som ger en härlig rymd. 55 välplanerade kvm med balkong med havsutsikt över Borgmästerefjärden i söderläge. Entréhall med skjutdörrsgarderober. Helkakalt stort kombinerat tvätt- och duschrum med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanpå. Ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har vi ett modernt och fräscht kök från HTH med vit stilren kökslucka, rostfria vitvaror samt plats för matsalsbord och soffa. Sovrum med praktisk klädkammare. Genomgående hög kvalitet på inredning och fina materialval. Trivsam och välplanerad lägenhet. Förråd finns på samma plan. Lägenheten ligger i centrala Karlskrona med ett av stans bästa lägen med närhet till havet, centrum och vacker strandpromenad. Här finns det restaurang precis intill, promenadavstånd till tågstation och bra bussförbindelse intill fastigheten samt endast fem minuters gångavstånd till Trossö centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
BoKlok Grönskan, Mölletorp, Karlskrona kommun

BoKlok Grönskan

Lägenhet
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
1 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 539 kr/mån
22 941 kr/m²

Nu finns den här kvadratsmarta fyran till försäljning i natursköna Mölletorp. En trappa upp bor du på andra plan i norrläge på balkong. Inflyttning planerad till hösten 2025. Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Är du nyfiken att veta mer kan du läsa om bostaden på projektets hemsida. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Johansson på Svensk Fastighetsförmedling om du är vill reservera bostaden redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Energieffektiv
BoKlok Grönskan, Mölletorp, Karlskrona kommun

BoKlok Grönskan

Lägenhet
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
1 750 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 805 kr/mån
24 306 kr/m²

Nu finns den här kvadratsmarta trean till försäljning i natursköna Mölletorp. En trappa upp bor du på andra plan i soligt sydvästläge på balkong. Inflyttning planerad till hösten 2025. Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Är du nyfiken att veta mer kan du läsa om bostaden på projektets hemsida. Kontakta fastighetsmäklare Charlotte Johansson på Svensk Fastighetsförmedling om du är vill reservera bostaden redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Energieffektiv
Ringvägen 18, Bergåsa, Karlskrona kommun
Ringvägen 18, Bergåsa, Karlskrona kommun, bild 2
Ringvägen 18, Bergåsa, Karlskrona kommun, bild 3

Ringvägen 18

Villa
Bergåsa, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
5 195 000 kr
143 + 63 m²
6 rum
811 m² tomt

Varmt välkomna till Ringvägen 18 och denna moderna villa med toppläge på Bergåsa/Västra mark. Huset ligger på lugn återvändsgata med direkt närhet till badplats, grönområde och motionsspår. Övre plan bjuder på ett stort härligt vardagsrum med öppen spis med insats som ger en behaglig värme kalla höstkvällar. I anslutning ligger kök och matplats som helrenoverades 2010-2012. Vit modern köksinredning från Kvik med praktisk köksö med sittplatser samt gott om bänkyta med plats för bak. Vattenburen golvvärme finns i kök och vid matplats - för bästa komfort. Helkaklat badrum med både dusch och bubbelbadkar, spotlights i taket och bra med förvaring, elburen golvvärme. Utgång från vardagsrum till stor insynsskyddad uteplats i västerläge. Trädgården är härligt lummig i ett soligt och vindskyddat läge. På tomten finns flera vackra och ovanliga träd och buskar och ett stort växthus med indragen el. Entréplan med två sovrum, duschrum, bastu, kök mm vilket gör att man har goda uthyrningsmöjligheter i entréplan! Huset har genomgått renoveringar från 2004-2023. Uppvärmning sker via luft-vattenvärmepump och solcellspaneler som håller driftskostnaden på en låg nivå. Här kan man få ränterabatt med "grönt bolån" för energieffektivt hus. Fiber finns självklart. Här bor ni med centralt och havsnära läge, närhet till bland annat vackra promenadstråk, fina grönområden, bad- och båtplats. Studentviken ligger precis runt hörnet, tåg- och busskommunikationer en kort promenad bort och Karlskrona centrum nås enkelt med cykel. Detta är en bostad med perfekt läge. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Thore Christoffersgatan 2B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Thore Christoffersgatan 2B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Thore Christoffersgatan 2B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Thore Christoffersgatan 2B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
5 051 kr/mån
18 688 kr/m²

På första våningen finner ni denna välplanerade lägenheten - en rymlig 3:a med 2 generösa sovrum och hall med plats för kontorsdel. Stor social yta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Ballingslöv med praktisk köksö. Fräscha ytskikt i hela lägenheten med genomgående ekparkettgolv. Gott om förvaringsutrymme i väl tilltagen klädkammare. Badrum renoverat i samband med stambyte -98 och målade väggar med våtrumsfärg -23. Bostadsrättsförening med fastighet i gott skick, god ekonomi där även bredband och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Lugn och fin innergård med trädäck och gemensamma utemöbler med grillmöjligheter. Hiss finns! Lägenheten ligger i området Kalvhagen en lugn del av Trossö med blandad bebyggelse med äldre trähus och nyare flerfamiljshus. Runt knuten finns Gästhamnen som erbjuder restaurang, fint promenadstråk och gott om parkeringsplatser. Fem minuters promenad till Stortorget och tågstation samt bra bussförbindelse med högskolan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun
  • Tis 6 aug kl 16:15
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 2
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 3

Blomvägen 4

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 595 000 kr
119 + 118 m²
4 rum
977 m² tomt

Trivsam Hjältevadsvilla i 2-plan i etage med underhållsfri tegelfasad. Ljust och stort vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till stort altandäck i soligt söderläge. Nyrenoverat badrum och gästtoalett med fina ljusa ytskikt 2023/2024. Kök med lackad kökslucka och plats för matbord. Tre sovrum på översta planet och ytterligare ett rum på mellanplanet. Här finns också ett mysigt allrum med öppen spis med insats. Källare med flera bra förrådsutrymmen, bastu mm. Luft-vattenvärmepump installerad 2012 vilket ger låga driftskostnader ihop med den öppna spisen. Huset har genomgått flertalet renoveringar såsom badrumsrenovering, gästtoalett, dränering, fönsterbyte, nya dörrar och asfaltering garageuppfart med plats för flera bilar. Lättskött uppvuxen trädgårdstomt. Garage med förråd även detta med tegel. Bostaden är attraktivt belägen på en lugn gata med närhet till det bästa Rödeby har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, affärer, Rödebyskolan, förskola finns i området, simhall både inom- och utomhus. Här finns allt! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
BoKlok Grönskan, Mölletorp, Karlskrona kommun
  • 5 lediga bostäder

BoKlok Grönskan

Lägenhet
Mölletorp, Karlskrona kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 750 000 kr
72-118 m²
3-5 rum
4 805 kr/mån

Nya lägenheter och kedjehus i Karlskrona! Vill du bo i en välplanerad lägenhet eller ett familjevänligt kedjehus i natursköna Mölletorp? Då har du hittat hem! Mindre än en mil norr om Karlskrona centrum, hittar du detta hemtrevliga och grönskande kvarter i en växande trädgårdsstad. Du har gångavstånd till skolor och mataffär och kan njuta av fina grönområden runt hörnet. BoKloks nybyggda hem kommer med många fördelar - exempelvis är de energieffektiva och underhållsfria. Reservera en bostad redan idag!

  • Nybyggnadsprojekt
Kastanjevägen 11, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Mån 5 aug kl 16:15

Kastanjevägen 11

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 395 000 kr
250 m²
9 rum
949 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en stor familjevilla med härliga sociala ytor på 250 kvm. Huset är beläget på ett eftertraktat högt läge i fantastiska Lyckeby. Denna tegelvilla från 1978 är totalrenoverad 2012 och framåt och erbjuder bland annat 9 rum varav 6 sovrum med fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Stort härligt vardagsrum och allrum i fil samt öppen planlösning till köket. Modern vit köksinredning från Ikea, allt renoverat 2012. Utgång till inbyggd altan i härligt söderläge mot insynsskyddad baksida. Helt nybyggt övre plan 2016 med ett ljust fint allrum med balkong i soligt västerläge. Stort helkaklat badrum samt 4 bra sovrum. Här kan du bara flytta in och börja njuta direkt av alla bekvämligheter i ett modernt hem med underhållsfri fasad. Låg driftskostnad kan vi också erbjuda med frånluftsvärmepump från 2016 och värmande Cronspis som kan avnjutas från kök, matsal och vardagsrum. Lättskött trädgårdstomt som angränsar mot skogspartiet på baksidan samt med friggebod på tomten. Detta är ett perfekt läge för din familj med närhet till bland annat vackra promenadstråk i Naturreservatet Prästamarken. Amiralen och Slottsbacken köpcentrum ligger nära och här finns mataffärer, butiker, restauranger, apotek mm. På cykel tar du dig lätt till fint havsbad på Ringö badplats. Skola, förskola och lekpark finns i området samt idrottsanläggningar. Åker du kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona centrum. Detta är en bostad som är perfekt för dig som bara vill börja bo direkt! Varmt välkommen på visning!i

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Havsvägen 29B, Sjuhalla, Karlskrona kommun

Havsvägen 29B

Tomt
Sjuhalla, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 475 000 kr
705 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en tomt på Sjuhalla och bygga din drömbostad! I naturskönt läge kan du förverkliga dina husbyggardrömmar. Här finns en tomt på 705 kvm tomtmark i ett populärt havsnära område med havsutsikt ut mot Danmarksfjärden. Bygglov söks av köparen. Kommunalt vatten och avlopp finns i gatan och kostar 179 202 kr, kostnad för anslutning av fiber 22 900 kr och elanslutning 37 500 kr. Här bor ni med havsnära läge med närhet till bland annat vackra promenadstråk, Sjuhalla badplats. I Nättraby finns matbutiker, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggningar, båthamn, utmärkta busskommunikationer, samhällsservice.

Visar alla 22