Svirvelgatan 17

Habo Sjogarp, Habo Se på karta

5 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
175 m²
Tomtarea
1 051 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
29 630 kr/år
Antal besök
5 664
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkomna till denna suterrängvilla på attraktiva Sjogarp. Här erbjuds en rymlig hall, en groventré som byggdes till 2017, fyra sovrum, två helkaklade badrum, kök som sammanstrålar med sällskapsrum samt magisk trädgård. Bostaden erbjuder generösa fönsterpartier där ett stort antal fångar in den vackra Vättervyn vilket skapar en härlig rymd med ett magiskt ljusflöde. Trots de stora ljusinsläppande glaspartierna är insynsskyddet både ute och inne väl genomtänkt. Här har ni lyxen att avnjuta en kopp kaffe på balkongen framför den brinnande soluppgången över Vättern. Under sommarhalvåret kan ni röra er vidare till den söderlagda terrassen för soldyrkande tillhåll, för att till sist avsluta dagen på den sagolika insynsskyddade baksidan bland planteringar som japansk lönn och bambu. I hörnet på trädgården finns en stig som tar er till Habos bevarade bokskog som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen.

Sjogarp är ett lugnt och familjärt område beläget i södra Habo. På området finns två lekplatser, fotbollsplan, grillplats, lusthus samt en boulebana längre ner på området. Ovanför Sjogarp finner du bussen som tar dig mot Jönköping och mot Habo centrum. Sjogarp är ett mycket barnvänligt område där barnen springer fritt mellan husen. Varje morgon möts barnen vid lekplatsen för att ta sällskap genom bokskogen till skolan och på eftermiddagen är det full fart vid fotbollsplanen. På området känner alla varandra och det finns en intresseförening som har lite extra ansvar för området och aktiviteter. Varje år anordnas Sjogarpsdagen där det erbjuds en dag fylld med aktiviteter som lotteri, ponnyridning och tävlingar.

Habo som är en egen kommun erbjuder alla nödvändigheter som behövs för att trivas. Här finner du vårdcentral, apotek, högstadie, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag, gym, skolor och ett flertal förskolor. Habo har faktiskt tidigare utnämnts som Sveriges bästa kommun att bo i.

En ypperlig familjevilla på gräddhyllan Sjogarp i en av Sveriges bästa kommuner, kan det bli bättre?

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019