Kommande

Hagalundsvägen 2

Hagalund, Nyköpings kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
1 891 m²
Byggår
1943
Driftkostnad
41 287 kr/år
Kommande

Välkommen till denna välhållna familjevilla! Här bor ni i härlig boendemiljö i ett lugnt och barnvänligt område. Att bostaden har varit i samma ägares ägo i 50 år är sannolikt ett mycket gott tecken för trivsel! Den stora tomten rymmer flera fruktträd, ek, lönn, grönsaksland och flera uteplatser. Här finns även förråd och lekstuga.

Invändigt är kök, matplats och vardagsrum samlat på entréplan. Här finns även en hall med förvaring och en toalett. Den övre våningen rymmer tre bra sovrum för att rymma hela familjen och ge utrymme för avskildhet och lugn. Här finns också en praktisk klädkammare samt ett duschrum med WC. Källarplan rymmer gott om förvaring, verkstad, pannrum och en tvättstuga med dusch. Uppvärmning sker via bergvärme.

Attraktivt område med närhet till förskolor och skola. Flera lekplatser med gångavstånd från huset, stor pulkabacke och några hundra meter bort ligger Hargs BK fotbollsanläggning. I omgivningen finns bra promenadsträckor och fin cykelväg till och från centrum. Närhet till skogen och Sörmlandsleden. I Oppeby finns välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria, smörgåsbar och konditori. Bra busskommunikation och det är smidigt att ta sig ut på E4:an.

Anmäl intresse för att ta del av besiktningsprokoll och tidsplan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Andreas Stiglund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Andreas Stiglund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0709493765

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.