Kommande

Hasselvägen 20

Hälsinggården, Falu kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
915 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
43 870 kr/år
Kommande

Kommande försäljning!

Perfekt villa för barnfamiljen, lugnt och fint område, med direkt närhet till Runn, ett aktivt friluftsliv, förskola/skola samt centrala Falun. Huset är väl omhändertaget och renoverat. Grunden har dränerats och tak, fönster samt ytterdörr har bytts ut i närtid. Ytskikten i rummen på entréplan samt trapp, hall, matkällare och gästrum i källarplan har renoverats och färgvalen är genomgående ljusa, väl genomtänkta och harmoniska.
Det nya, fina köket har nyligen byggts om och renoverats i en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet når ni det härliga inglasade uterummet.
Badrummet är fräscht med kakel och klinkers, möjlighet finns att skapa ytterligare ett badrum i källaren. Tre sovrum på entréplan finns i bra storlekar. I källarplan finns även gästrum och pannrum/hobbyrum som kan inredas till önskat rum och användningsområde av köpare. Utöver detta rymmer huset en stor tvättstuga, garage och förråd samt matkällare i källarplan. Denna villa upplevs som ljus, fräsch och rymlig. I huset finns 5-6 rum beroende på hur gästrum samt hobbyrum i källare används, 4 sovrum om gästrummet räknas in. Så här kan hela stora familjen bo. Vattenburet värmesystem via fjärrvärme ger låga driftkostnader och i vardagsrummet finns kamin att elda i. Golvvärme i badrum och hall på entréplan ger en härlig komfort.

Härligt läge med stor och fin tomt ,perfekt för barnspring. Här finns även förråd och odlingsmöjligheter. Pallkragar, kompost och robotgräsklippare är redan på plats. Bra allmäna kommunikationer, ett stenkast bort finns nybyggd förskola, skola F-9 och busshållplats. Fina omgivningar med närhet till gymnasieskola, Hälsinggårdsbryggorna ,sjön Runn och skogen i Hälsingberg.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Robin Örnklint.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Falun

Kontakta mäklaren

Robin Örnklint

SkandiaMäklarna Falun
Mäklare Robin Örnklint, SkandiaMäklarna Falun
0736259243

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.