Kopparvägen 7

Haraldsbo, Falu kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
915 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Driftkostnad
39 298 kr/år

Trevligt hus med ett mycket trivsamt läge söker nu en ny ägare. En friköpt tomt om 915 kvm. Härifrån kan barnen lugnt och tryggt gå till skolan. Trädgården och hela omgivningen är lummig och fin med mycket grönska. Ett skyddat och rogivande läge med gräns mot allmänning. Baksidan och uteplatsen vetter mot söder vilket ger möjlighet till sol större delen av dagen och kvällen. En rymlig inglasad altan som förlänger årstiderna. I övrigt gott om plats för bord, stolar och solbäddar. På uppfarten ges plats för flera bilar och garage i källardelen finns.

Interiören med sin totalyta om 138 kvm boa och 90 kvm bia är fördelad på tre plan. Välplanerat med generösa umgängesytor, fyra bra sovrum, kök med matplats, ett stort vardagsrum, badrum och gäst-wc. Det finns även flera förråd vilket ger bra förvaring. För ökad komfort och myskänsla finns en öppen spis med kassett som är godkänd för eldning. Källardelen erbjuder mycket förvaring och en praktisk tvättstuga. Ta vid där säljaren slutar och sätt din alldeles egen prägel här. Låt fantasin flöda och ta chansen att skapa ert eget drömboende.

Fjärrvärme med vattenburet system ger en bra energiprestanda på huset. Det finns även fiber installerat i huset för en snabb och säker uppkoppling.

Haralsbo är ett populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Närhet till skolor, vårdcentral, dagligvaruhandel och restauranger. Promenadavstånd till sjön Runn för sommar- och vinteraktiviteter. Cykelavstånd till Falu centrum. Goda busskommunikationer.

Besiktning kommer inom kort.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Therese Sätterlund, Husfoto
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mikaela Höcke

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mikaela Höcke, Fastighetsbyrån Falun
0730403931

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.