Mäklare Mikaela Höcke

Mikaela Höcke

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stilvägen 36, Hälsingberg, Falu kommun

Stilvägen 36

Villa
Hälsingberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
2 795 000 kr
119 + 119 m²
4 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till denna familjevänliga hus i ett populärt villaområde! Huset är fördelat på 4 rum och kök. På entréplan finns ett stort och luftigt kök med plats för stor matgrupp. Intill köket finns tre lättmöblerade sovrum och ett badrum. Via köket når du också huset inglasade altan, perfekt att förlänga sommarsäsongen med. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot matsalen. Vill man ha ett fjärde sovrum kan matsalen med fördel göras om till det. En trappa ner finns en klassisk gillestuga, gästrum, flertalet förråd, matkällare, stort hobbyrum, tvättstuga och dusch med bastu. Möjlighet att ansluta till fjärrvärme finns. Tomten är stor och välplanerad. Delar av tomten omges av ett gediget träplank. Förråd och garage finns på tomten. Här finns gott om plats för barnen att springa på! Huset värms upp med el men möjlighet till att ansluta till fjärrvärme finns. Hälsingberg är ett populärt område! Här är det gångavstånd till f-6 skola, flertalet naturreservat i närheten, elljusspår och endast 5 min med bil in till centrala Falun. Här finns närhet till handelsområde, goda bussförbindelser och badplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-040 39 31 för mer information.

Ritarvägen 8, Hälsingberg, Falu kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ritarvägen 8

Villa
Hälsingberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 295 000 kr
120 + 13 m²
4 rum
419 m² tomt

Välkomna hem till Ritarvägen 8! Detta trivsamma hem är inte bara perfekt beläget nära skolor, förskolor och natursköna områden, utan har också genomgått löpande renoveringar. En kortare cykeltur bort väntar badmöjligheter och många vackra promenadstråk. Tomten har en praktisk storlek och är lättskött. Den erbjuder också plats för odling och fler uteplatser. Denna bostad sträcker sig över 120 m² med en planlösning som erbjuder bra sociala ytor. Det tar bara några sekunder efter att ni klivit över tröskeln för att förstå att detta hus är fyllt med kärlek och omsorg i varje hörn. Ni möts av en ljus entré som öppnar upp sig mot det fantastiska köket, som är en del av en öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns plats för både en stor matgrupp och soffgrupp. En elegant kamin som sprider värme och ett lugn genom hela rummet. Via vardagsrummet når du husets inglasade altan som inte bara förlänger husets umgängesytor utan även säsongerna. Pricken över i:et på entréplan är den moderna och praktiska platsbyggda bokhyllan i vardagsrummet. Huset bjuder på två helkaklade badrum med dusch respektive badkar, tre rymliga sovrum och tvättstuga. Ett praktiskt garage och förråd finns också på tomten. Hälsingberg är ett populärt område! Här är det gångavstånd till skola, flertalet naturreservat i närheten, elljusspår och endast 5 min med bil in till centrala Falun. Här finns närhet till handelsområde, goda bussförbindelser och badplatser. Inflyttningsklart, hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Sandtäktsvägen 17, Britsarvet, Falu kommun

Sandtäktsvägen 17

Villa
Britsarvet, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 250 000 kr
177 + 77 m²
7 rum
1 060 m² tomt

NYTT PRIS! Nu finns möjlighet att förvärva ett klassiskt 70-talshus av större volym i Britsarvets lummiga kvarter. Sandtäktvägen 17, ligger högt placerat på en sluttande tomt. Ritat och uppfört av bitr. länsarkitet Anders Hagland. Villan har en taxerad totalarea om 254 kvadratmeter varav 177 kvadrat räknas som boarea. Ingången sker på entréplan, här inryms stor hall, badrum, ett matrum i anslutning till köket och tre rymliga sovrum. En trappa ner möts vi av ett stort sällskapsrum med ett ljusinsläpp utöver det vanliga, en värmande öppen spis och gott om plats för större soffgrupp. På suterrängplan möts vi också av en dusch med anslutande WC, bastu, tvättstuga, förråd och sovrum med klädkammare samt pannrum. På våning två finns ett allrum och sovrum med två klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter samt en WC och en oinredd vind. Ett stort och högt beläget hus med gott om originalitet och en rätt privat belägenhet med insynsskyddad naturtomt. Uppfarten inrymmer två bilar och garaget erbjuder även den en plats. Villan värms upp med bergvärme som gör det tacksamt att värma upp. Takhöjden i huset är upp till 250 cm. Det här är en välbyggd villa med uteplats i sydvästläge och fungerande eldstad som kontrollerades 2022. Huset har gott självdrag. En riktigt välbyggd och stor villa med det rätta stuket från 1970-talet, som bebotts av samma familj i över 50 år, med vattenburen uppvärmning och indragen fiber. Välkomna att bo mycket centralt i ett varmt och vänskapligt område med närhet till förskolor, Lugnets sportcenter, gymnasium, simhall, matbutiker och fin natur. Här bor ni på en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-040 39 31 eller extra kontakt Mattias Jonsson 070-297 97 40 för mer information.

  • Uteplats
Lingvägen 95, Linghed, Falu kommun

Lingvägen 95

Villa
Linghed, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 695 000 kr
154 + 70 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Vackert belägen villa med lantliga vyer i omtyckta Linghed med en rymlig tomt i ett lugnt och skönt naturnära område. Representativt boende med mycket charm och generösa utrymmen, ytskikten är varsamt renoverade och här finns möjlighet att sätta sin egna prägel. Lantligt kök med vedspis, vardagsrum med kamin, hela fyra sovrum och två badrum. Tomten är lagom stor och ligger vackert belägen på höjden med en fantastik utsikt över ett lummigt landskap. Här finns plats odling. En rymlig lada hittar du också på tomten, här finns flera förråd och en stor loge, perfekt för sommarmiddagar och midsommarfirande. I den gemytliga byn Linghed bor man nära naturen med fina fiskevatten och vandringsleder. Här finns förskola och skola åk 1-6 och härifrån är det bra busskommunikationer både till Svärdsjö, Enviken och Falun. Välkommen hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073 040 39 31 för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Liljansvägen 11, Boda, Falu kommun

Liljansvägen 11

Villa
Boda, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 495 000 kr
73 + 78 m²
3 rum
1 332 m² tomt

Trevlig villa i ett mysigt och barnvänligt villakvarter i Boda enbart 20 minuter från Falun. Här trivs hela familjen med förskola, skola upp till 6:an, badplats samt fin natur med elljusspår alldeles intill knuten. Bra bussförbindelse till och från Faluns Centrum samt Svärdsjö. Den lättskötta och rymliga trädgården inbjuder till lek och spring. På entréplan har bostaden ett trevligt, renoverat kök, ett ombonat vardagsrum, två sovrum med bra förvaring med platsbyggda garderober samt ett nyrenoverat badrum med dusch. I källaren finns en tvättstuga med badkar, förråd, pannrum, separat wc, matkällare, hobbyrum. Ett rymligt garage finns också på tomten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Uteplats
Kopparvägen 7, Haraldsbo, Falu kommun
  • Budgivning pågår

Kopparvägen 7

Villa
Haraldsbo, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 495 000 kr
138 + 90 m²
5 rum
915 m² tomt

Trevligt hus med ett mycket trivsamt läge söker nu en ny ägare. En friköpt tomt om 915 kvm. Härifrån kan barnen lugnt och tryggt gå till skolan. Trädgården och hela omgivningen är lummig och fin med mycket grönska. Ett skyddat och rogivande läge med gräns mot allmänning. Baksidan och uteplatsen vetter mot söder vilket ger möjlighet till sol större delen av dagen och kvällen. En rymlig inglasad altan som förlänger årstiderna. I övrigt gott om plats för bord, stolar och solbäddar. På uppfarten ges plats för flera bilar och garage i källardelen finns. Interiören med sin totalyta om 138 kvm boa och 90 kvm bia är fördelad på tre plan. Välplanerat med generösa umgängesytor, fyra bra sovrum, kök med matplats, ett stort vardagsrum, badrum och gäst-wc. Det finns även flera förråd vilket ger bra förvaring. För ökad komfort och myskänsla finns en öppen spis med kassett som är godkänd för eldning. Källardelen erbjuder mycket förvaring och en praktisk tvättstuga. Ta vid där säljaren slutar och sätt din alldeles egen prägel här. Låt fantasin flöda och ta chansen att skapa ert eget drömboende. Fjärrvärme med vattenburet system ger en bra energiprestanda på huset. Det finns även fiber installerat i huset för en snabb och säker uppkoppling. Haralsbo är ett populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Närhet till skolor, vårdcentral, dagligvaruhandel och restauranger. Promenadavstånd till sjön Runn för sommar- och vinteraktiviteter. Cykelavstånd till Falu centrum. Goda busskommunikationer. Välkommen hem!

  • Uteplats
Stråtenbo 174, Stråtenbo, Falu kommun

Stråtenbo 174

Villa
Stråtenbo, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
3 495 000 kr
160 m²
4 rum
1 842 m² tomt

Varmt välkommen till gemytliga och natursköna Stråtenbo 174! Här bor du bland vacker granskog, närhet till vatten och med ett bekvämt pendlaravstånd till både Falun och Borlänge. Huset är i gott skick på 160 kvm fördelat på 4 rum och kök. Genomgående golvvärme. På tomten finns ett garage (60kvm) och ett gårdshus på 90 kvm fördelat på 4 rum och kök samt badrum. Perfekt för uthyrning som kan ge goda intäkter. Ett mindre gästhus finns också på tomten. Bergvärme och fiber finns! Flyttar man till Stråtenbo 174 kommer man trivas, huset har haft samma ägare i över 30 år. Ny bergvärmepump och kamin med pelletsbrännare. Stråtenbo är en småort i Aspeboda socken i Falu kommun, belägen vid länsväg 293, cirka tio kilometer sydväst om Falun. Här bor ni med direkt närhet till skog och natur. Vackra motionsspår, skidspår, skola och förskola mm finns i området. Fint läge med "bullerbykänsla". Här bor ni intill sjön Aspan med sitt fina fiskevatten och badplats samt båtplats. Från fastigheten finns fin cykel- och gångväg in till stan samt nära busshållplats med goda kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-040 39 31 eller extra ansvarig Mattias Jonsson 070 297 9740 för mer information.

  • Uteplats
Industrivägen 21, Svärdsjö, Falu kommun

Industrivägen 21

Övrigt
Svärdsjö, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
4 000 000 kr
300 m²
5 963 m² tomt

Priset är inklusive moms. Industrifastighet uppförd 2012 med hög kvalité och i mycket gott skick. Bra läge i centrala Svärdsjö på stor tomt med stor yta för biluppställning. 300 kvm med golvvärme i platta, bergvärme. WC och möjlighet till dusch. Fastigheten används idag av ett åkeri och som lastbilsgarage. Fastigheten kan också användas som lagerlokal eller verkstad. Svärdsjö ligger i Falu kommun beläget 27 km nordost om centrala Falun och 57 km från Sandviken. Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke 073-040 39 31 eller extra ansvarig Mattias Jonsson 070-297 97 40 för mer information och visning.

Vallbyn 37, null, Falu kommun

Vallbyn 37

Tomt
Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
150 000 kr
1 336 m² tomt

För er som söker en fin tomt med närhet till vatten för att uppfylla drömmen om ett vackert fritidshus eller mindre permanentbostad. Kanske har du letat länge men ännu inte hittat det hem du söker? Då kan detta vara tomten för dig! Vallbyn är ett vackert område i natursköna Enviken, en av Dalarnas riktiga pärlor. Här trivs du som gillar närhet till skogen med naturen runt husknuten. Tomten har sjöglimt mot sjön Björkan som erbjuder både bad och fiske! Enviken med omnejd erbjuder fantastisk dalanatur, kulturhistoriska byggnader och ett rikt musikliv. Om du gillar idrott kan du också träna under utmärkta förhållanden. Här finns många natursköna badplatser och sjöar för bra fiske. Här bor ni med närhet till Björkans mysiga pensionat där ni kan njuta av lugnet, den goda maten och den fina naturen. Endast 3 km till Envikens centrum med affär, skola och idrottshall med gym. Falun ligger endast 30 minuter bort med bil. Goda busskommunikationer från Envikens centrum in till Falun. El och kommunalt vatten finns framdraget till tomtgräns. Detta är en tomt som bör upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Höcke på 073-040 39 31 eller extra kontakt Mattias Jonsson 070-297 97 40 för mer information.

  • Plus

Visar alla 9