Slupen Hus 9

Hästö, Karlskrona Karta & restider

8 250 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

PMB Construction Sverige AB bygger 7 friliggande 2-planshus (153 kvm) och 5 friliggande 2-planshus i suterräng (177 kvm). Samtliga villor har två badrum, bra förvaring, dubbel takhöjd, förråd samt carport. Villorna har söderläge och ligger i direkt anknytning till vattnet och den fantastiska marinan.

Att bo nära vattnet med havsutsikt är inte unikt i en stad som Karlskrona, men det är långt ifrån alla som har en egen båtplats och gästhamn 20 meter från ytterdörren - nu är det möjligt! Det nya havsnära, maritima kvarteret ligger dessutom nära både stadskärnan och Karlskrona skärgård.
Kvarteret Kölen kommer bli en helt unik plats att bo på. Området har tidigare innehållit varvsverksamhet och ligger i direkt anslutning till vatten. Några av villorna har dessutom en byggnadshöjd på nästan 8 meter, vilket ger en fantastisk rymd. Dessutom byggs husen i en spännande arkitektur, som smälter in i den gamla varvsmiljön. Vill du bo i en segelbåt, fast på land? Då ska du bo i Båken eller Slupen.

"Vi har arbetat med form, utblickar, och rumslig volym för att säkerställa boendekvalitéer som ytterligare förstärker upplevelsen av denna fantastiska plats i Karlskrona skärgård."
Arkitekt Thomas Sandell

Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att teckna avtal med totalentreprenad med PMB Construction Sverige AB. På respektive tomt byggs ett angivet hus - se mer information i Hästö Marina - beskrivning under Dokument. Notera att de bilder som visas är exempel och att husen ännu inte är uppförda. Tomterna varierar mellan 596-859 kvm.

Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Tomtpris 2 000 000 - 2 500 000 kr. I de priser som anges för respektive fastighet, mellan 7 250 000 - 8 250 000 kr, ingår kostnaden för tomt, totalentreprenad av det för tomten avsedda huset, trädgård samt anslutningsavgifter inklusive fiberanslutning. Det kommer finnas möjlighet att göra vissa tillval, vilket då kan påverka slutpriset.

Beräknad inflyttning från våren 2019.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information gällande husen samt försäljningsprocessen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
177 m²
Tomtarea
684 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2019-2020
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slupen Hus 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 250 000 kr

Statistik

8 386
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 44 dagar sedan, den 2 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips