Talmansvägen 7

Herrestad, Uddevalla kommun Se på karta

3 795 000 kr

3 995 000 kr -5 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
933 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
59 964 kr/år

Varmt Välkomna till Talmansvägen 7!

Välkomna till denna väldisponerade villa med många sociala ytor och en härlig trädgård. Här välkomnas ni av en hall som leder er vidare in mot det stora vardagsrummet i anslutning till köket. Från vardagsrummet finns det möjlighet att ta sig vidare på den stora altanen med sällskapsytor för både ett stort matbord och en soffgrupp. Käket har plast för ett matbord, och även härifrån når ni hallen. På entreplan finner ni även husets helkaklade badrum.

På ovanvåningen finns tre sovrum, samt mycket förvaring i form av vindsutrymmen och inbyggda garderober. Även här finns en toalett.

Från altanen på baksidan tar ni er ner till den välskötta och lummiga trädgården med ett eget växthus och stora ytor för sommarens aktiviteter. På tomten finns även en lekstuga för alla leksugna barn.

På Kissleberg bor du nära Torp Köpcentrum med dess många butiker, dagligvaruhandel och restauranger. Du bor även nära förskolor och skolor upp till årskurs nio. Här finns flertalet lekparker och närheten till naturen är påtaglig - du tar dig enkelt till Herrestadsfjället för en skogspromenad eller fiske samtidigt som du lika enkelt når badplatserna Mollön, Unda eller Sunningen. Till Uddevalla centrum tar du dig enklast med bil eller med de goda busskommunikationerna. Välkommen till Kissleberg, här mår man bra!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00