Nygatan 5

Herrljunga kommun Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 002 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
45 189 kr/år
Antal besök
2 850
Dagar på Hemnet
6

Varmt välkomna till Nygatan 5 och denna vackra och charmiga villa med brutet tak uppförd på 1930-talet som nu erbjuds till försäljning. Vi finner här en mycket trivsam och välhållen villa med mycket av den gamla charmen bevarad samtidigt som vi finner en bra standard med bl a renoverat kök och badrum.

Välkomnande entré med farstukvist, hall med gott om plats för ytterkläder samt ett generöst helkaklat badrum utrustat med kommod, dusch och vägghängd WC. Trivsamt och gediget kök med gott om såväl förvaring som bänkytor, utgång till altan med morgon- och förmiddagssol. Matsal och vardagsrum i fil. Centralt placerad braskamin som sprider en härlig värme och bidrar till trivsel. Övre plan inrymmer tre bra sovrum, varav ett med braskamin samt smakfullt renoverat badrum. Via hallen når man balkong med härlig kvällssol.

Uppvärmningen i form av bergvärme bidrar till låga driftkostnader och en bra boendeekonomi.

Välskött och blomstrande trädgårdstomt omgärdar huset och det finns goda parkeringsytor. Dubbelgarage med gott om plats för två bilar och förvaring.

I direkt närhet finns härliga strövområden omkring Haraberget där vi finner Herrljungas hembygdspark och inom promenadavstånd finns mataffär, service och kommunikationer.

Herrljunga tätort ligger strategiskt med bra kommunikationer till många städer i Västsverige. Med tåg är du i Alingsås på ca 20 min, i Göteborg ca 50 min, Borås ca 35 min och förbindelserna är täta. Serviceutbudet i tätorten är stort. Mitt i samhället finns en mysig affärsgata, Storgatan som kantas av flera butiker. I Herrljunga finns även en bra sporthall med simhall och gym samt Skoghälla, en stor idrottsanläggning med flera fotbollsplaner, tennishall och motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga

Kontakta mäklaren

Therese Häggsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
0706-64 45 38

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.