Johannas väg 2

Hjärup, Staffanstorps kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
491 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Energiklass
G
Driftkostnad
30 470 kr/år

Nu ges möjligheten att bo i en drömlik enplansvilla på en oerhört eftertraktad adress i Hjärup. I början av Johannas Väg är där detta kvalitetshus är beläget på en hörntomt alldeles intill skolor, lekplatser, idrottsanläggningar, Hjärupsparken och Hjärups tågstation.

I den välplanerade interiören erbjuds en härlig atmosfär med betoning på familj och umgänge. Vi hänförs av en härlig rymd i den trivsamma interiören som andas svängrum och volym. Stora delar av planlösningen präglas av spatiösa och öppna ytor med släta och nymålade väggar och ljusa tak. Praktiskt klinkergolv i beige kulör täcker enhetligt ytorna i entréhallen och tvättstugan. Ljus ekparkett är golvtemat i resten av bostaden. Nya fönster i olika storlekar ger interiören ett fantastiskt ljusinsläpp alla tider på dygnet! Bostaden har ett avskilt och stort master bedroom med närhet till det ena badrummet och en separat sovavdelning med ytterligare tre bra sovrum som delar på ett stort badrum. Badrumsmiljöerna är helkaklade i stilsäkra kakel- och klinkerval med elburen golvvärme. Intill sovrummen i sovavdelningen finns dessutom en klädkammare som säkrar förvaringsbehoven. Den fullutrustade tvättstugan med grovköksingång är belägen i anslutning till köket och är utrustad med förvaringsskåp, vask och tvättmaskiner. De sobra färgerna och de gedigna materialvalen har sannerligen gett detta hem den rätta känslan! Fastigheten har genomgått stora renoveringar där tak, plåtdetaljer, fönster, eldragning, värmeanläggning, ytskikt, badrum och kök renoverats 2021-2022. Här behöver du inte ändra och välja, här kan du bara flytta in och bo otroligt bra!

Bostaden har en nätt och lättskött trädgårdsmiljö på hörntomt i västerläge med mycket eftermiddagssol. Intill trädgårdens utemiljöer finns även en uppfart med uppställningsplats för fordon. I husvinkeln finns dessutom ett rymligt garage som även kan inredas till fler m² boyta.

Passa på och säkra ett kvalitetsboende nära Lund och Malmö med fina tågförbindelser, bil- och busskommunikationer, bra skolor och service.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö City

Kontakta mäklaren

Ilir Sylejmani

SkandiaMäklarna Malmö City
Mäklare Ilir Sylejmani, SkandiaMäklarna Malmö City
0706-88 39 02