Yxvägen 26

Höganäs Karta & restider

3 995 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Farhult har i många år varit en omtyckt oas där den långrunda stranden lockar såväl småbarnsfamiljer som fyrbenta vänner under sommarhalvåret. På härligt läge där naturens skönhet välkomnar dig varje morgon, finns 6 tomter som väntar på att bebyggas med färdigt förslag på friliggande villa.

Svensk Fastighetsförmedling har i uppdrag att förmedla tomterna och köparen förbinder sig att teckna ett entreprenadavtal med företaget Viaköp Projekt AB för uppförande av ett av deras hus. Priset för tomterna är mellan kr 1 145 000 -1 445 00.
Frågor kring konstruktion, och entreprenad görs direkt med Viaköp Projekt AB.

Frågor kring konstruktion, och entreprenad görs direkt med Viaköp Projekt AB.
Viaköp Projekt ABs presentation av det föreslagna huset likt bilder och presentation ligger till grund för totalpriset.

Villorna är gedigna stenhus rakt igenom, har 130 välplanerade kvm och rymmer 5 rok. Det finns gott om plats att parkera bilen under skyddande tak och den stenlagda ytan gör allt lättskött och välkomnande. Entréhallen är praktisk med bra förvaringsmöjligheter och leder in i hemmets härliga bottenplan. Här är det som gjort för att umgås med familj och vänner med det inbjudande köket centralt placerat och matplats samt vardagsrum på vardera sidan om det. Bardisken vid köksön som även rymmer spis och vask, gör att läxläsningen lätt kan diskuteras eller välkomstdrinken avnjutas - allt i samråd med och i sällskap av kocken.
Från vardagsrumsdelen nås trädgården och från matplatsen kommer du ut på framsidan. Via de båda altandörrarna är det
lekande lätt att öppna upp och låta svalkande brisar leta sig in när sommarvärmen hälsar på.

På bottenplan finns även ett stort badrum med tvättmaskin & torktumlare samt bra avställningsyta och förvaringsmöjligheter ovan. Intill och under trappan gömmer sig ett praktiskt förrådsutrymme.

Ovanplan har tre (till fyra) sovrum i bra storlek samt ett badrum med dusch. Ett av sovrummen leder ut till en fin balkong som sträcker sig längs husets gavel på framsidan. En av husets största behållningar väntar dock i allrummet; En ljuvligt stor terrass på hela 35 kvm som lockar om mysiga, evighetslånga sommarkvällar där solen aldrig riktigt går ner och skratten aldrig tystnar. Härifrån kan du också blicka ut över vackra omgivningar med vattnet i Skälderviken & Bjärehalvön i horisonten; Livskvalitet deluxe!

Från altanen leder en trappa ner till trädgården och binder på så vis smidigt samman trädgården med denna högre belägna oas.
Trädgården bjuder på såväl altaner på både fram- och baksida samt gräsytor där barfotalekar får ta plats, sammantaget ett riktigt härligt och familjevänligt boende där du kan trivas i många år framöver!

[Priserna är presenterat med tomt samt ett förslag på byggnation i standarduppförande.]

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
130 m²
Biarea
4,5 m²
Tomtarea
484 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
26 625 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Yxvägen 26 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 995 000 kr
Driftkostnad
26 625 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 859
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 99 dagar sedan, den 13 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips