Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rågången 473, Viken, Höganäs kommun
  • Tor 31 okt
Rågången 473, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Rågången 473, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Rågången 473

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 650 000 kr
153 m²
7 rum
1 250 m² tomt

Välkomna till Täppeshusen, centralt placerat på Kullahalvön, och denna lantliga idyll med möjligheter för hela familjens intressen. Här finner ni ett härligt boende med anor från sekelskiftet, stora fina social utrymmen i entréplanet, kamin för vintermyset och hela 4 sovrum totalt med möjlighet till ett 5e för de med behov! För dig med hästintresse finns här möjlighet att ha dem på hemmaplan. Stallbyggnad med 2 boxar och en uppvärmd sadelkammare med tvätteri samt en belyst paddock på 12 x 24 m finns för detta ändamål, finns även möjlighet att arrendera 1 ha inhägnad mark á 8000 kr/år. Är man mer lagd åt det motorburna hållet finns här även en riktigt fin uppvärmd verkstad och diverse förrådsmöjligheter. Saknas hästintresse går det utmärkt att inreda stallbyggnaden till bostad för uthyrning eller annat då det är byggt med den tanken från början. Här bor man kostnadseffektivt med eget reningsverk, vatten och avlopp. Självklart är verkstad/garage och sadelkammare uppvärmt för behagligt nyttjande året runt!

  • Premium
Groddgränd 50, Lerberget, Höganäs kommun
  • Tor 31 okt

Groddgränd 50

Radhus
Lerberget, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 750 000 kr
107 m²
3 rum
331 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla i hjärtat av Östra Lerberget! Här erbjuds ett hem med stor potential och karaktär, perfekt för dig som vill sätta din egen prägel. Villan har två rymliga sovrum och är i gott skick och med lite kärlek kan du verkligen förvandla detta till din drömbostad. Huset är utrustat med solceller, vilket ger både miljövänlig och ekonomisk fördel. Den mysiga tomten bjuder på härliga möjligheter till både odling och avkoppling. Läget är svårslaget – du har promenadavstånd till förskolor, skola och den lokala matbutiken. Med goda bussförbindelser tar du dig snabbt och smidigt till både Höganäs och Helsingborg, vilket gör det idealiskt för både pendling och nöjen. Missa inte chansen att förvärva denna pärla med alla förutsättningar för ett fantastiskt boende!

  • Plus
Skogsvägen 6, Höganäs, Höganäs kommun
  • Imorgon kl 16:00
Skogsvägen 6, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Skogsvägen 6, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Skogsvägen 6

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 375 000 kr
130 m²
5 rum
446 m² tomt

Denna charmiga 1,5-plansvilla i Höganäs ligger i ett populärt område som lockar både barnfamiljer och par utan barn. Här erbjuds en rymlig och ljus bostad med modern öppen planlösning och smakfulla, ljusa färgval. Villan har 4 rum och kök, varav 3 bekväma sovrum och 2 badrum, vilket ger gott om plats för familjen. Trädgården är lättskött, inhägnad och belägen i ett härligt solläge, perfekt för avkoppling och utevistelse. För de dagar då solen inte visar sig, finns ett stort inglasat uterum där du kan njuta av naturen och förlänga sommarsäsongen. Ett rymligt garage ger extra utrymme för både förvaring och hobbyaktiviteter. Området erbjuder dessutom ett bekvämt vardagsliv med ICA, apotek, och ett stort sportcentrum inom cykelavstånd. Närheten till Hamn och bad finns även det inom bekvämt cykelavstånd. För den som uppskattar naturen finns även fina grönområden, perfekta för hundpromenader och andra utomhusaktiviteter.

  • Premium
Skördevägen 121, Lerberget, Höganäs kommun
  • Idag
Skördevägen 121, Lerberget, Höganäs kommun, bild 2
Skördevägen 121, Lerberget, Höganäs kommun, bild 3

Skördevägen 121

Radhus
Lerberget, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 275 000 kr
136 m²
4 rum
197 m² tomt

Ett välrenoverat hus som känns stort trots sitt lilla format. Under 2018 gjordes en omfattande renovering och 2022 avslutades den med en renovering av badrummet på övre plan. Huset möjliggör många olika funktioner och anpassningar såsom sovrum, badrum, bastu, garderober, vind mm. Entréplan är den sociala delen av hemmet och en trappa upp finns hemmets 3 sovrum, vara det ena med balkong, samt bostadens badrum. Önskas fler sovrum så finns möjligheten att dela av det ena till 2. Ett otroligt tyst hus med en välanpassad och mysig trädgård samt ett uterum/växthus som förlänger sommarsäsongen. Goda parkeringsmöjligheter och eget garage underlättar mycket samt närheten till skola och kommunikation. Lerberget ligger med korta avstånd till sportcenter, matbutiker och rekreation vid havet. Hamnen är en naturlig samlingsplats för bad från bryggan eller sandstranden. En aktiv hamn med småbåtar, glasskiosk och grill samt stora gräsytor. En riktig idyll.

  • Premium
  • Uteplats
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun
  • Sön 27 okt
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Kustvägen 9

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
10 900 000 kr
145 + 43 m²
6 rum
651 m² tomt

Med fri havsutsikt över Öresund alldeles intill kvickbadets början, Höganäs charmiga småbåtshamn och centrums handelsstråk Köpmansgatan med caféer och restauranger, ligger denna pärla till bostad. Här har man en blandning av medelhavskänsla och nymodernism i en harmonisk och mycket stilfull mix. Från husets alla vrår har man fri vy över Öresunds klarblå vatten och till stadens fina utbud av kultur och service är det enbart en kortare promenad. Väl innanför porten möts man lite av en annan värld, helt privat och omsorgsfullt planerad. Små fina trädgårdsrum möter modern och stilfull boendemiljö, uteplatser, förvaring, kontor och övernattningsutrymme mm i en härlig synergi. Helt enkelt en mångfacetterad fastighet med väldigt hög flexibilitet i sin nyttjandeform. Kontakta fastighetsmäklare Conny Holst på 0702-350116 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart för er innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ingrid Mariegatan 8, Viken, Höganäs kommun
  • Sön 27 okt
Ingrid Mariegatan 8, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Ingrid Mariegatan 8, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Ingrid Mariegatan 8

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 495 000 kr
135 + 7 m²
6 rum
219 m² tomt

Välkomna till detta makalöst trevliga boende i modern tappning med det senaste i design gällande materialval, badrum- och köksutformning. Bostaden erbjuder ett entréplan med fina sociala ytor, rejäl volym och mycket naturligt ljus via stora fönstersättningar från golv till tak! Entrén är välkomnande och bjuder in till husets samlingspunkt i form av matrum och en grandios köksö med flytande massiv rostfri vask- och bänkskiva centralt i köksmiljön. Allt går i naturmodernt snitt med gott om förvaring och härlig plats för trevligt vinhäng eller stora julbaket! Här finns även ett vackert kaklat duschrum med tvättstuga. Från det rymliga allrummet når man trädgårdstäppan med terrass, förråd och gräsmatta. Täppan vetter mot kommunens parkmark med staket som insynsskydd från närmaste grannfastigheter. På övre plan har man öppet upp mot nock och här finner man fyra fina sovrum, helkaklat badrum och ett stort allrum, perfekt som barnens tillhåll eller familjens privata tv-hörna! Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Köpmansgatan 1C, Höganäs, Höganäs kommun
  • Sön 27 okt
Köpmansgatan 1C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Köpmansgatan 1C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Köpmansgatan 1C

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1
5 213 kr/mån
31 198 kr/m²

Välkomna till denna stora och mycket välplanerade lägenhet på ett av centrala Höganäs absolut mest eftertraktade lägen! Här bor man med nybyggnadskänsla och all tänkbar service bokstavligen runt hörnet. Vår vackra småbåtshamn, med citybeach och trevliga restauranger når man på bara en kort promenads avstånd. Lägenheten ligger på 1a plan med riktigt trevlig utsikt över Köpmansgatan och därmed en härlig kontakt med småstadspulsen i vårt vackra Höganäs. Sträcker sig på hela 100 kvm i ett enda plan och har fina sociala utrymmen i form av kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Entréhallen är trevligt bred och sovrummen är ljusa med fina små fönsternischar. Badrummet är helkaklat med golvvärme och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, tvättställ, duschhörna och wc. Finns även ett extra duschrum med toalett och handfat. Till lägenheten hör två fina uteplatser, en mot gata och en mot innergård. Detta är utan tvekan en lägenhet det bara finns ett exemplar av i hela Höganäs, så missa inte att höra av er!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Odengatan 27, Höganäs, Höganäs kommun
  • Sön 27 okt
Odengatan 27, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Odengatan 27, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Odengatan 27

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 375 000 kr
104 + 5 m²
4 rum
vån 1/2
6 218 kr/mån
22 837 kr/m²

Med närhet till park, affärer och centrum finner du detta riktigt trevliga radhus. Ett bekvämt boende på 2 plan med helkaklade badrum och sovrum på båda våningarna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en ljus och härlig känsla. Uteplatsen är vänd mot solnedgången i väster, därefter flyttar du in i det ljuvliga stora uterummet, och bilen står tryggt parkerad vidd laddstationen på uppfarten med el från takets solceller bl.a. Rejält förråd med ingång från uterummet. Fin trädgårdsbelysning och uttag för både el och vatten där man vill ha det. Dagens ägare förbrukar 5 500 kWh (uppvärmning och hushållsel) och solcellsanläggningen är beräknad att leverera 6 400 kWh, således bor man här gratis vad gäller elkostnad och har ett överskott på energi vid årets slut! Här bor man verkligen modernt och bekvämt med hela stadens utbud runt knuten i en stabil och väldigt välskött förening! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Jonstorpsvägen 24, Jonstorp, Höganäs kommun
  • Sön 27 okt
Jonstorpsvägen 24, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Jonstorpsvägen 24, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Jonstorpsvägen 24

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 795 000 kr
120 + 40 m²
3 rum
1 015 m² tomt

Inbäddat i grönska mellan hagar och fält ligger detta charmiga boende nära allt Jonstorp har att erbjuda. Här finner ni ett lugnt och harmoniskt leverne i en närmast helt självförsörjande del av Kullabygden. Dvs här finns både skola, bibliotek, välsorterad ICA, hockey och allehanda fritidsintressen, kommunikationer, restauranger mm. Bostaden erbjuder rymligt kök med matplats, vardagsrum med öppen planlösning mot allrum/tv-hörna (möjligt sovrum), kontorshörna och ett rejält mysigt sovrum (möjligt allrum) i anslutning till stort helkaklat badrum och separat tvättstuga/groventré på entréplan, samt sovrum och duschrum på övre plan med gott om förvaring. Möjlighet att skapa fler sovmiljöer finns. Trädgården är lättskött och väderskyddad med springvattendamm, rejält garage och stort förråd samt ett härligt trädgårdsland för den odlingsintresserade. Utöver Jonstorps rika utbud har man aldrig långt till nästa utflykt. Kullabygden fullständigt sjuder av kulturupptäckter, både av kulinar och konstnärlig art. För den mer äventyrlige finner man här både ett av Sveriges bästa dyk- och klätterområde, naturreservatet Kullaberg, och självklart passar detta naturmål lika bra för strövaren och filtfikat! Sport och fritid värnas högt av ortsbefolkningen och i regionen finns det massor av trevliga golfbanor, tennis- och padelbanor samt gym. Tar man cykeln och njuter av lugnet kommer man passera både primör- och jordgubbsfält, vingårdar och äppelodlingar, golfbanor och slottsträdgårdar, restauranger och caféer, allt på lagom avstånd för små upptäcktspauser och otroligt uppskattat bland långväga nära och kära! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
Astrid Lilienbergs gata 3, Höganäs, Höganäs kommun
Astrid Lilienbergs gata 3, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Astrid Lilienbergs gata 3, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Astrid Lilienbergs gata 3

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
5 900 000 kr
166 + 66 m²
6 rum
919 m² tomt

En av de fina femlingarna är till salu! Med sin härliga och gedigna 40-talism andas huset tidstypisk funkis med sina stora, sociala rum där det är gott att trivas och umgås. Ett stort runt fönster skänker extra flärd vid den vackra trappan, som andas liv och rörelse med sina vältrampade trappsteg. Köket går i modernt och stilrent vitt med rostfri maskinpark och en trivsam köksö. Intill väntar matplatsen med smakfulla, öppningsbara partier mot trädäcket utanför. Mat- och vardagsrum smälter fint in i varandra och avdelas med vackra dubbeldörrar i teak och båda rummen är ljusa och inbjudande tack vare stora fönster. En värmande kamin höjer mysfaktorn ytterligare och blir en välkommen mittpunkt när höst och vinter nalkas. På ovanplan väntar fyra sovrum i bra storlek, varav det ena är avskilt och nås från trappan i den tillbyggda, vita husdelen. Allrummet har utgång till balkong där det är fint att vända näsan mot solen eller vädra påslakan. Två badrum - ett på varje plan - minskar köerna på morgonen. Trädgården är ljuvlig med härliga grönytor som gjorda för barfotalekar och bollstrixande för såväl två- som fyrfotingar och ett väl tilltaget trädäck = flertalet platser att njuta av de gröna årstiderna. Ett bra förråd finns också på tomten. Ytterligare bonus är den installerade jordvärmen för bättre driftkostnader. Med sitt läge mitt i centrala Höganäs har du närhet till allt du kan tänkas önska; Park/grönytor, butiker, mataffärer, service, restauranger, bageri med mera. Här är det lätt att trivas; Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Nimisvägen 4

Villa
Arild, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 970 000 kr
102,4 m²
4 rum
824 m² tomt

På Arildsbacke erbjuder vi 13 fina tomter för nybyggnation. Prisklass mellan 1 545 000 - 2 200 000 kr. Villa Ängaviken är ett litet hus med stora möjligheter i 1-plan. Det är ett prisvärt hus med extra smarta lösningar som håller nere prislappen. I just denna beskrivning finns ett husexempel som heter Ängaviken som inkl tomtköp skulle kosta 4 970 000 kr på tomten nr 12. Tomtens pris är 1 545 000kr Det är ett fantastiskt område med lantlig miljö utan att ligga på landet. Närheten till naturupplevelser med det gamla fina och berömda Arild är påtaglig. Bebyggelsen är blandad från gamla Arild till nybyggda hus i detaljplanen anpassats till befintligt kulturarv i Arilds anda. I just denna beskrivning finns ett husexempel som heter Ängaviken som inkl tomtköp skulle kosta 4 970 000 kr på tomten nr 12. Tomtens pris är 1 545 000kr Saxat från Varbergshus läs ännu mer på https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-angaviken-modern "Villa Ängaviken är ett litet hus med stora möjligheter i 1-plan. Det är ett prisvärt hus med extra smarta lösningar som håller nere prislappen. Här har vi tagit fram olika planlösningar som du kan välja mellan, allt för att passa olika familjestorlekar och behov. Husets konstruktion ger dig möjlighet att bygga en övervåning i framtiden, en väldigt smart lösning om familjen växer. Stilen på just detta hus är modern, vilket innebär en indragen takfot och stående panel som ger ett stramare uttryck. Huset finns även i traditionell stil men kan såklart anpassas efter dina önskemål. Är du intresserad utav Ängavikens planlösning men önskar en övervåning redan nu, antingen som växavilla eller helt färdig så är Villa Ängalyckan rätt för dig eftersom detta hus är likadant men i 1,5-plan. " Ovanligt stora tomter den minsta är 823 kvm och största 1255 kvm. Det finns presenterat 5 olika husförslag med prisbilder inklusive tomt från 4 970 000 - 6 500 000 Tomterna kan ha utsikt över vinodling eller chans till utsikt över Skäldervikens vågor mellan husen. Svensk Fastighetsförmedling är din första kontakt för information och guidning genom processen. Huset skapar du tillsammans med Varbergshus där du kan välja ett redan rekommenderat hus från dem eller rita ditt eget drömhus. Tryggt och enkelt med en totalentreprenad från Varbergshus. Skapa ditt drömhem med Varbergshus på Arildsbacke! Under respektive tomt finns exempelkalkyler, fördjupande information, placering på tomten av de följande populära hustyper Ramsvik. Strandlyckan, Torekov, Ängaviken och Ängalyckan. Information kring andra hustyper finns på varbergshus.se under fliken husmodeller där hittar du all tänkbar information. Hur ser säljprocessen ut? Svensk Fastighetsförmedling förmedlar tomten och är din första kontakt för information och guidning genom processen fram tills det är dags att börja detaljplanera ditt nya hem. Varbergshus hanterar allt avseende entreprenadavtalet vilket kommer in senare i processen Innan Bokning av tomt Titta gärna på området så att du får en uppfattning av hur de olika tomterna ligger då de har olika förutsättningar. Det finns 5 olika förslag på hustyper och kalkyler som är anpassade för varje tomt och är inom detaljplanen. Alla hustyper passar inte in på alla tomter. Här hjälper mäklarna till med information. När du valt hustyp och tomt är finansiering något som måste lösas med hjälp av kalkylen. Lån eller annan finansiering. Även här är mäklarna behjälpliga för banken. Sammanfattningsvis när du valt tomt, hustyp och klart med finansiering kan du boka en tomt och inleda nästa steg. Vid bokning av tomt Bokningen innebär att du går vidare med att börja med arbetet att anpassa huset till så du vill ha det. Detta arbete är förknippat med en projekteringsavgift som visserligen ingår i ditt husköp men återbetalas ej vid avhopp. Därför är det viktigt att du har valt rätt tomt och hus redan när du tar detta steg. Ändringar, tillval och tillägg kostar i många fall extra. Detta arbete och fram till färdigt entreprenad

  • Premium
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Väsbygatan 12B

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 700 000 kr
195 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkommen till denna historiska pärla mitt i det blomstrande samhället Höganäs. Här har du möjligheten att förvärva en unik bostad med rik historia och en atmosfär som få andra kan erbjuda. Denna bostad, som en gång i tiden uppfördes för att rymma åtta familjer, erbjuder nu en generös bostadsyta om hela 195 kvm, bra ytor för en modern familj. Belägen på bottenvåningen finns en av de ursprungliga lägenheterna kvar, vilket ger en unik atmosfär och karaktär till hela fastigheten. En av de lockande egenskaperna är den tillhörande trädgården, som är både stor och grönskande. Här finns gott om utrymme för avkoppling och rekreation, med både uteplats och biluppställningsplats. Tidigare har fastigheten använts som bostad på övre våningen och som mottagning på bottenvåningen. Denna flexibilitet öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter utöver bostadstanken och ger utrymme för din egen kreativitet och vision. Det är svårt att inte bli förtrollad av den unika karaktären hos denna fastighet. Att äga en sådan unik och historisk plats ger inte bara en känsla av stolthet utan också en del av stadens rika kulturarv. Ytterligare fördelar inkluderar Q-märkningen, vilket är en garanti för att fastighetens karaktär är framtidssäkrad. Tunga renoveringar, såsom tak, isolering, panna och värmesystem, har redan genomförts under kommunal ägo, Missa inte chansen att bli den stolta ägaren till en del av Höganäs historia och kultur. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva charmen hos denna unika fastighet själv!

  • Premium
Nygårdavägen 27, Höganäs, Höganäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Nygårdavägen 27, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 695 000 kr
107 + 42 m²
4 rum
898 m² tomt

Charmigt 1.5-planshus med källare, vackert beläget på landet med närhet till grannar och bekvämt avstånd till Höganäs. Huset är i behov av renovering och omsorg vilket gör det till det perfekta projektet för den som älskar att ge nytt liv åt äldre hem. Fastigheten inkluderar ett garage och en liten, enkel verkstad, vilket ger utrymme för både fordon och hobbyverksamhet. De nyare 3-glasfönstren och den nyligen installerade luft-/vattenpannan är positiva aspekter som sparar dig från några av de vanliga renoveringsbehoven. Huset har potential och med rätt engagemang och snickarbyxor kan du skapa ditt drömhem. Den lantliga atmosfären tillsammans med närheten till Höganäs gör detta till ett attraktivt val för den som söker en fridfull livsstil med bekvämligheter inom räckhåll. Ge detta hus kärlek och omtanke, och du kommer att belönas med ett hem som andas historia och karaktär.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lancastergatan 42, Höganäs, Höganäs kommun
  • Tis 29 okt
Lancastergatan 42, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Lancastergatan 42, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Lancastergatan 42

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 350 000 kr
112,5 + 4 m²
5 rum
5 974 kr/mån
20 889 kr/m²

Välkomna till detta härliga 2-planshus i välskötta Brf Sågcrona. här bor man modernt och bekvämt med trygg månadsavgift och all tänkbar service runt knuten. Bostaden inhyser i dagens utförande 3 fina sovrum och ett allrum/lekrum samt helkaklat badrum med badkar på övre plan. Då det är 2 fulla plan utan sneda takvinklar förenklar det möblering och man har en härlig volym i samtliga rum. På entréplan har man kök med matrum mot entrésidan, stort allrum med utgång till trädgårdstäppan i bästa sydvästläge, dvs dag- och sen kvällssol, tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt ett härligt helkaklat duschrum. Den relativt öppna planlösningen ger entréplanet fint ljusflöde och fin kontakt genom hela boytan. Året soligare dagar spenderas självklart mestadels utomhus på altanen med sol från tidig förmiddag till sena kvällen. Här finns gott om utrymme för utemöbler, loungeplats, spabad etc, och även en rejäl markis för svalkande skugga eller som skydd mot den tidiga kvällsdaggen. På entrésidan har man ett fint förråd på ca 4 kvm och plats att ställa bil mm. Kika gärna in på föreningens hemsida brfsagcrona.se! Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser innan budgivningen sätter igång; * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Då är det absolut där du ska börja och jag hjälper dig gärna med en värdering och att lägga upp en plan för din försäljning! * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!

  • Premium
  • Energieffektiv
Plöjargränd 151, Lerberget, Höganäs kommun
  • Mån 28 okt
Plöjargränd 151, Lerberget, Höganäs kommun, bild 2
Plöjargränd 151, Lerberget, Höganäs kommun, bild 3

Plöjargränd 151

Radhus
Lerberget, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 375 000 kr
155 + 8 m²
6 rum
176 m² tomt

VISAS SÖN/MÅN Välkomna till detta välvårdade fina hus i 2 fulla plan! Här har man familjens privata sfär bekvämt en trappa upp med 4 bra sovrum, helt ostört och utan snedtak. Entréplanet är öppet mellan kök och vardagsrum vilket ger fina siktlinjer och härligt ljusflöde. Här finns dock även hörnor för mysig ostördhet där man kan njuta av värmen från vedspisen de sena kvällstimmarna! Finns även möjlighet att installera ett sovrum på entréplan om man önskar. Mellan hus och trädgårdstäppa har man en härlig taksatt pergola för utevistelse och sent kvällshäng, trevligt tillskott vid besök av släkt och vänner men också något som förlänger säsongen. Trädgården är insynsskyddad och fri från gräsklippning då man lagt trädäck och plattor över hela ytan. Utanför knuten har man allmänning med tennisbana, multiarena, landhockeyrink, klätterställning mm, så här kan barnen husera helt fritt! Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart för er innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
Ringvägen 25, Viken, Höganäs kommun
  • Budgivning pågår

Ringvägen 25

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 995 000 kr
178 m²
5 rum
775 m² tomt

Enplansvilla på fint läge i attraktiva Viken; Drömmen för både den mindre och större familjen! Här har du möjlighet att förändra, förädla och verkligen göra den bostad som är optimal för dig och din familj. Dagens generöst antal sovrum (4) kan med enkla medel utökas till ytterligare två och de två badrummen (ett med dusch och ett med badkar) kortar ner köerna på morgonen. Huset har uppdateringsbehov, men en så fin bas att utgå från! Ytorna är generösa och hemmet ljust. Det finns, utöver det äldre köket och det generösa vardagsrummet, en bastu, klädkammare, en integrerad utbyggnad med kamin och stora, fina och skjutbara fönsterpartier mot trädgården. Riktigt fina bonusar är bland annat uterummet med vinrankor som pryder taket och skapar en fantastisk atmosfär, ett riktigt stort garage/verkstad samt den härliga trädgården i ljuvligt västerläge! Här finns gott om plats för barnen att leka, fyrfota vänner att springa omkring och dig att njuta av odling och solstunder. Bilen kan du ställa i garaget, i carporten eller på uppställningsytan intill. Välkommen hem!

  • Uteplats
Midgårdsgatan 1D, Höganäs, Höganäs kommun
  • Imorgon
Midgårdsgatan 1D, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Midgårdsgatan 1D, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Midgårdsgatan 1D

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 495 000 kr
55 + 2 m²
2 rum
vån 5/5
4 425 kr/mån
27 182 kr/m²

Ta hissen högst upp och känn er välkomna hem i denna härligt ljusa och välplanerade 2-rumslägenhet med två fint sovrum mot innergården. Bostaden är ljus och härlig med öppen planlösning i kök och vardagsrum. Badrummet är väl tilltaget med duschhörna, handukstork, tvättmaskin och torktumlare. Köket vetter mot entrésidans loftgång och är utrustat med både diskmaskin och inbyggd micro. Arbetsytan är belyst och här finns även ett trevligt liggande fönster mot loftgången, från vilken man har en härlig utsikt över fälten och skydd från vädret. Balkongen ligger i ostört läge med sol förmiddag och kväll, går att glasa in för den som önskar nyttja den året runt! Parkering och förråd finns att hyra av föreningen. Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nimisvägen 5, Arild, Höganäs kommun
Nimisvägen 5, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Nimisvägen 5, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Nimisvägen 5

Tomt
Arild, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 200 000 kr
1 255 m² tomt

På Arildsbacke erbjuder vi 13 fina tomter för nybyggnation. Prisklass mellan 1 515 000 - 2 200 000. Ovanligt stora tomter den minsta är 823 kvm och största 1255 kvm. Det finns presenterat 5 olika husförslag med prisbilder inklusive tomt från 4 970 000 - 6 500 000 Tomterna kan ha utsikt över vinodling eller chans till utsikt över Skäldervikens vågor mellan husen. Svensk Fastighetsförmedling är din första kontakt för information och guidning genom processen. Huset skapar du tillsammans med Varbergshus där du kan välja ett redan rekommenderat hus från dem eller rita ditt eget drömhus. Tryggt och enkelt med en totalentreprenad från Varbergshus. Skapa ditt drömhem med Varbergshus på Arildsbacke! Under respektive tomt finns exempelkalkyler, fördjupande information, placering på tomten av de följande populära hustyper Ramsvik. Strandlyckan, Torekov, Ängaviken och Ängalyckan. Information kring andra hustyper finns på varbergshus.se under fliken husmodeller där hittar du all tänkbar information. Hur ser säljprocessen ut? Svensk Fastighetsförmedling förmedlar tomten och är din första kontakt för information och guidning genom processen fram tills det är dags att börja detaljplanera ditt nya hem. Varbergshus hanterar allt avseende entreprenadavtalet vilket kommer in senare i processen Innan Bokning av tomt Titta gärna på området så att du får en uppfattning av hur de olika tomterna ligger då de har olika förutsättningar. Det finns 5 olika förslag på hustyper och kalkyler som är anpassade för varje tomt och är inom detaljplanen. Alla hustyper passar inte in på alla tomter. Här hjälper mäklarna till med information. När du valt hustyp och tomt är finansiering något som måste lösas med hjälp av kalkylen. Lån eller annan finansiering. Även här är mäklarna behjälpliga för banken. Sammanfattningsvis när du valt tomt, hustyp och klart med finansiering kan du boka en tomt och inleda nästa steg. Vid bokning av tomt Bokningen innebär att du går vidare med att börja med arbetet att anpassa huset till så du vill ha det. Detta arbete är förknippat med en projekteringsavgift som visserligen ingår i ditt husköp men återbetalas ej vid avhopp. Därför är det viktigt att du har valt rätt tomt och hus redan när du tar detta steg. Ändringar, tillval och tillägg kostar i många fall extra. Detta arbete och fram till färdigt entreprenadavtal inklusive bygglovshandlingar tas fram mellan dig som kund och Varbergshus med hjälp av en representant för Varbergshus. Nu börjar det roliga! att utforma ditt hus tillsammans med Varbergshus. Du har 4 veckor på dig att utforma huset tills du skall vara klar att skriva kontrakt på hus och därefter tomt. Dessa veckor är till för att utforma huset och ta fram ändringspriser osv. Tecknande av entreprenad och tomt Gör en slutlig kontroll med din bank ang finansiering med det slutgiltiga priset. När entreprenadavtalet är underskrivet går du vidare med att skriva avtal på din nya tomt. Du får hjälp med bygglovshandlingar och bygglovsansökan. Du kommer även att få broschyrer och detaljerad information om vad som händer härnäst. Godkänt bygglov Grattis nu startar processen på riktigt! Vi börjar projektera huset och beställa varor. Vanligtvis startar byggnationen efter ca 20 veckor efter godkänt bygglov/avrop. Kan såklart variera efter bestämda tidsplaner. En projektledare från Varbergshus kommer att ansvara för alla entreprenörer. Du kan sitta lugnt hemma på din kammare. I samband med beviljat bygglov tillträder du din tomt Vid Slutbesiktning Nu får du tillgång till ditt hus och kanske är det dags att anlägga trädgård.

  • Premium
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Robotgatan 4, lgh 2-1005

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 075 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
3 204 kr/mån
26 875 kr/m²

Det här är inte vilken etta som helst; Den här blir du förstaägare i, den luktar sådär nytt & gott och - en otroligt fin bonus - den har en alldeles egen uteplats! På 40 väldisponerade kvadratmeter har du möjlighet att skapa ett trivsamt hem eller en extravagant övernattningslägenhet. Köket är ljust, fräscht och rymligt med plats för matbord. Allrummet gör plats för såväl en sovavdelning som ett vardagsrum där du kan slänga dig i soffan och njuta av en kväll framför din favoritserie. Badrummet är stilrent och helkaklat med dusch och har dessutom tvättmaskin & torktumlare för ett smidigt vardagsliv. En större klädkammare gör plats åt såväl kläder som annat du vill förvara. Med sitt fina västerläge kommer du att älska lägenhetens nyanlagda uteplats! Njut av sommarkvällar, ensam eller i goda vänners lag, i den glödande kvällssolen. Lägenheten är inredd i stilen Fjäll. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27B

Tomt
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
900 000 kr
1 197 m² tomt

Nu har du möjligheten att forma ditt nya drömboende med en stor härlig tomt med fritt läge med öppna landskap som granne. Strax utanför Höganäs finns 2 stora tomter lediga för nybyggnation. för endast 900 000 kr /st Tomterna är stora med ett läge som ger möjligheter för att forma ditt nya boende som du själv vill. Cykelavstånd till centrum, strand och hamn på ca 10 minuter där du har allt i trevliga Höganäs och Kullabygden i övrigt. Bygger du Villa Nolvik i grundutförande kan du inkl tomtköpet ha ditt hus färdigt för 3 980 000:- ( Inkl grundmålad fasad, dock ej färdig trädgård) I denna annons har vi beskrivit ett exempel från A-Hus. I detta exempel finns villa Nolvik som är en 1 plansvilla med 97 härliga kvadratmeter och 4 rok. I Villa Nolvik möts du direkt av ljuset från trädgården genom den helglasade altandörren. Här blir uteplatsen en naturlig del av ert vardagsrum och från köket har du alltid nära ut, oavsett om du har morgonkaffet eller grilltillbehören i handen. Det här är ett hus som känns större än det är, tack vare ljusinsläppet och den genomtänkta planlösningen. Du har gott om plats i såväl sovrum som badrum och klädvårdsrum. Behöver ni ännu mer förvaring? Byt ut ett av sovrummen mot en lyxig walk-in closet. Tomten förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling och Husdiskussioner och avtal om byggnation sker med A Hus/Deromes representant som äger tomten. Detta förslag är endast en av många möjligheter men är inte begränsat till detta exempel.

  • Premium
Backalyckan 19, Viken, Höganäs kommun
Backalyckan 19, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Backalyckan 19, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Backalyckan 19

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 500 000 kr
125 + 30 m²
5 rum
433 m² tomt

Skicka intresseanmälan så återkommer vi för tidbokning! Välkomna till detta charmiga och ytterst välskötta enplanshus på en trevlig soldränkt hörntomt med uteplats i insynskyddat solläge. Här bor man riktigt bekvämt i ett lugnt och uppväxt villaområde med all tänkbar service och fritidsaktivitet på nära gångavstånd. Huset är välplanerat med tre fina sovrum, rejält allrum med braskamin som central del i bostaden och ett mer privat vardagsrum för kaffe- och spel- och samtalsstunder. Köket är stort med fina arbetsytor och gott om plats för matbord. Rejält badrum och gästtoalett samt tvättstuga med groventré som leder mot uppfarten, garage och förråd. Hela hemmet går i en ljus ton och de generösa fönsterpartierna ger fint naturligt ljusinsläpp i hela hemmet. Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser innan budgivningen sätter igång; * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Då är det absolut där du ska börja och jag hjälper dig gärna med en värdering och att lägga upp en plan för din försäljning! * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!

  • Premium
  • Uteplats
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27C

Tomt
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
900 000 kr
1 264 m² tomt

Nu har du möjligheten att forma ditt nya drömboende med en stor härlig tomt med fritt läge med öppna landskap som granne. Strax utanför Höganäs finns 2 stora tomter lediga för nybyggnation. för endast 900 000 kr /st Tomterna är stora med ett läge som ger möjligheter för att forma ditt nya boende som du själv vill. Cykelavstånd till centrum, strand och hamn på ca 10 minuter där du har allt i trevliga Höganäs och Kullabygden i övrigt. Bygger du Villa Furuvik på en av dessa tomterna flyttar du in i ett nytt hus inkl tomtköp för ca 4 130 000. Då är allt klart inomhus och huset är grundmålat. Kvar är att anlägga en härlig trädgård. Så här skriver A-Hus om Villa Furuvik på sin hemsida som ligger som ett förslag att bygga på denna tomt. "Villa Furuvik Modern Villa Furuvik i modern stil är ett 1-planshus på 100 välplanerade kvadrat där alla får utrymme att trivas. I Villa Furuvik har vi maximerat varje kvadratmeter och kan samtidigt erbjuda en stor flexibilitet i planlösningen. Allt för att bygga ett framtidssäkrat och energieffektivt hem. På 100 m2 har du möjligheten att välja upp till fyra sovrum, tre klädkammare samt en härlig inramning av gemensamhetsytorna genom ryggåstaket. Utöver vårt breda tillvalssortiment i våra standardhus erbjuder vi möjligheten till viss kundanpassning inom givna ramar – detta kallar vi för utökad flexibilitet. Villa Furuvik är planerad för att möjliggöra stor flexibilitet vad gäller antalet sovrum i relation till gemensamhetsytor. Här visar vi ett planlösningsalternativ inom utökad flexibilitet med två sovrum och ett stort öppet kök och vardagsrum samlat under det maffiga ryggåstaket. Din lokala trähussäljare vägleder dig och tillsammans hittar vi möjligheterna för just ert hus. Villa Furuvik går även att få i klassiskt utförande. " Tomten förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling och Husdiskussioner och avtal om byggnation sker med A Hus/Deromes representant som äger tomten. Detta förslag är endast en av många möjligheter och är inte begränsat till detta exempel.

  • Premium
Gustav Arnes gata 23, Viken, Höganäs kommun
Gustav Arnes gata 23, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Gustav Arnes gata 23, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Gustav Arnes gata 23

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 450 000 kr
116 m²
4 rum
200 m² tomt

På områdets kanske bästa tomt om ca 200 kvm, med såväl morgonsol som eftermiddagssol, väntar ett trivsamt och familjevänligt radhus. Atmosfären är hemtrevlig redan ett steg innanför dörren, med en inbjudande hall där en generös garderob gömmer undan ytterkläder och skor. Ett snyggt, ljust golv sträcker sig vidare in i kök och vardagsrum. Ytorna glider fint över i varandra och bardisken blir en naturlig mötesplats dem emellan, perfekt för läxläsning, en fördrink eller skönt häng med kocken. Köket bjuder in till kulinariska äventyr och är klassiskt vitt, såväl i färg på luckorna som på vitvarorna, vilket ger ett harmoniskt intryck. En läcker granitbänkskiva sätter pricken över i:et. Generösa fönsterpartier i både kök och vardagsrum låter ljuset strömma in från deras motsatta väderstreck och oavsett var du befinner dig, kommer dagsljuset sprida sig. Väggarna är fria från hål och märken tack vare ett smart system med tavelskenor och vid bostadens fönster sitter gardinskenor i taket. Intill vardagsrummet finns tvättstugan med egen utgång till trädgården; Låt tvätten torka i sommarvindarna! På nedre plan finns även ett mycket stilrent badrum med dusch samt ett förvaringsutrymme under trappan. En trappa upp väntar den privata delen med tre sovrum, varav ett med egen klädkammare, samt ett badrum med badkar; Perfekt efter en stressig vecka eller under en skön söndag. Ett allrum binder samman rummen och generösa Paxgarderober ger ytterligare välbehövligt förvaringsutrymme. Trädgården sträcker sig runt ena husgaveln och är en av de största i området. Här kan du låta dina gröna fingrar få utrymme och vidare ta hand om nuvarande ägares grönskande intresse som bland annat resulterat i ett plommonträd, flertalet bärbuskar och allehanda fin växtlighet. De stenlagda uteplatserna (den vid förrådet är nyligen anlagd) är riktiga solfångare och hörntomten gör att du kan följa solen under dagen. Utsikten mot fria vidder/åkrar bidrar till den fina känslan. Som bonus finns dragna linor i trädgården för robotgräsklipparen, ett praktiskt isolerat förråd i bra storlek med platsbyggda hyllor för enkel förvaring samt en laddare för el-bil vid parkeringsplatsen. I närtid ska även en 1,50 m hög häck sättas som ytterligare blir insynsskydd mot granne och parkering. Ljust och fräscht är den röda tråden och en omedelbar här-vill-jag-bo-känsla infinner sig. Här kommer såväl stor som liten att trivas!

  • Premium
  • Uteplats
Lancastergatan 30, Höganäs, Höganäs kommun
  • Tor 31 okt

Lancastergatan 30

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 350 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 2
5 974 kr/mån
20 889 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska radhus om 112,5 kvm, perfekt planerat för en familj som söker komfort och stil. Med fyra rymliga sovrum och en öppen planlösning utstrålar detta hem modern elegans och funktionalitet. Varje kvm i detta radhus är genomtänkt och erbjuder maximal bekvämlighet. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för både vardagsliv och underhållning. Köket är modernt utformat med högkvalitativa vitvaror och rikligt med förvaringsutrymme. De fyra sovrummen är idealiska för en växande familj eller för att kunna erbjuda gästkomfort. Varje rum är väl tilltaget med plats för personlig prägel och avkoppling. Den genomtänkta planlösningen säkerställer att varje medlem i familjen har sin egen personliga sfär. Beläget i ett trevligt och familjevänligt område, är detta radhus perfekt positionerat för att erbjuda både närhet till stadens puls och den avkoppling som ett hem ger. Med närhet till centrum och utmärkta bussförbindelser blir det enkelt att pendla både Kullahalvön och varför inte Helsingborg och Ängelholm. Här finns allt som behövs för en bekväm vardag. Vårdcentral, skolor och förskolor är inom bekvämt räckhåll, vilket gör detta område idealiskt för familjer med barn. Närheten till grönområden och Öresund ger också möjlighet till avkoppling och frisk luft mitt i stadens brus. Detta radhus erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Med modern design, rikligt med utrymme och perfekt belägen i en av stadens mest eftertraktade områden, är detta en möjlighet som inte bör missas. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck vad detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Plus
  • Energieffektiv
Midgårdsgatan 5B, Höganäs, Höganäs kommun
  • Tor 31 okt

Midgårdsgatan 5B

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
3 452 kr/mån
23 148 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska markplanslägenhet om 54 kvm, fördelat på 2 rum och kök. Här får du en modern bostad med en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp och skapar en härligt luftig känsla. Det första du möts av är ett stilrent och rymligt kök, perfekt för dig som älskar att laga mat. Vardagsrummet är hemtrevligt och välkomnande, med plats för både soffgrupp och matbord. Härifrån når du den mysiga uteplatsen som badar i kvällssol – idealisk för avkoppling efter en lång dag eller för trevliga kvällar med vänner och familj. Bostaden tillhör en stabil och välskött förening med god ekonomi, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri boendesituation. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område, men ändå med närhet till allt du kan behöva. Det är bara en kort promenad till centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter gör det enkelt att pendla till både Helsingborg, Ängelholm och Mölle. Här får du det bästa av två världar – ett lugnt och naturnära boende med stadens puls inom bekvämt avstånd. Missar du denna chans? Knappast. Kontakta oss redan idag för en visning och upplev denna pärla på plats. Ditt nya hem väntar!

  • Plus
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 38