Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27C

Tomt
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
900 000 kr
1 264 m² tomt

Nu har du möjligheten att forma ditt nya drömboende med en stor härlig tomt med fritt läge med öppna landskap som granne. Strax utanför Höganäs finns 2 stora tomter lediga för nybyggnation. för endast 900 000 kr /st Tomterna är stora med ett läge som ger möjligheter för att forma ditt nya boende som du själv vill. Cykelavstånd till centrum, strand och hamn på ca 10 minuter där du har allt i trevliga Höganäs och Kullabygden i övrigt. Bygger du Villa Furuvik på en av dessa tomterna flyttar du in i ett nytt hus inkl tomtköp för ca 4 130 000. Då är allt klart inomhus och huset är grundmålat. Kvar är att anlägga en härlig trädgård. Så här skriver A-Hus om Villa Furuvik på sin hemsida som ligger som ett förslag att bygga på denna tomt. "Villa Furuvik Modern Villa Furuvik i modern stil är ett 1-planshus på 100 välplanerade kvadrat där alla får utrymme att trivas. I Villa Furuvik har vi maximerat varje kvadratmeter och kan samtidigt erbjuda en stor flexibilitet i planlösningen. Allt för att bygga ett framtidssäkrat och energieffektivt hem. På 100 m2 har du möjligheten att välja upp till fyra sovrum, tre klädkammare samt en härlig inramning av gemensamhetsytorna genom ryggåstaket. Utöver vårt breda tillvalssortiment i våra standardhus erbjuder vi möjligheten till viss kundanpassning inom givna ramar – detta kallar vi för utökad flexibilitet. Villa Furuvik är planerad för att möjliggöra stor flexibilitet vad gäller antalet sovrum i relation till gemensamhetsytor. Här visar vi ett planlösningsalternativ inom utökad flexibilitet med två sovrum och ett stort öppet kök och vardagsrum samlat under det maffiga ryggåstaket. Din lokala trähussäljare vägleder dig och tillsammans hittar vi möjligheterna för just ert hus. Villa Furuvik går även att få i klassiskt utförande. " Tomten förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling och Husdiskussioner och avtal om byggnation sker med A Hus/Deromes representant som äger tomten. Detta förslag är endast en av många möjligheter och är inte begränsat till detta exempel.

 • Premium
Nygårdavägen 27, Höganäs, Höganäs kommun
Nygårdavägen 27, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 695 000 kr
107 + 42 m²
4 rum
898 m² tomt

Charmigt 1.5-planshus med källare, vackert beläget på landet med närhet till grannar och bekvämt avstånd till Höganäs. Huset är i behov av renovering och omsorg vilket gör det till det perfekta projektet för den som älskar att ge nytt liv åt äldre hem. Fastigheten inkluderar ett garage och en liten, enkel verkstad, vilket ger utrymme för både fordon och hobbyverksamhet. De nyare 3-glasfönstren och den nyligen installerade luft-/vattenpannan är positiva aspekter som sparar dig från några av de vanliga renoveringsbehoven. Huset har potential och med rätt engagemang och snickarbyxor kan du skapa ditt drömhem. Den lantliga atmosfären tillsammans med närheten till Höganäs gör detta till ett attraktivt val för den som söker en fridfull livsstil med bekvämligheter inom räckhåll. Ge detta hus kärlek och omtanke, och du kommer att belönas med ett hem som andas historia och karaktär.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Höjar byaväg 124, Mjöhult, Höganäs kommun
 • Ons 24 jul
Höjar byaväg 124, Mjöhult, Höganäs kommun, bild 2
Höjar byaväg 124, Mjöhult, Höganäs kommun, bild 3

Höjar byaväg 124

Villa
Mjöhult, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 450 000 kr
120 + 20 m²
5 rum
645 m² tomt

Visas på förfrågan, så bara skicka en intresseanmälan! Välkomna till en bit av paradiset... Här finner du en sommargrön eller vintervit tillflykt för värme och gemyt årets alla dagar. Passar lika bra som weekendboende eller året runt. Med makalösa vyer över fälten och äventyret runt knuten utlovas här många fina upplevelser att med tiden få minnas tillbaka till! Fastigheten är fullständigt moderniserad, utan att för den delen ta udden av byggnadens själ, charm och naturligt varma känsla. Den ursprungliga skånelängan har fått en tillbyggnad i vinkel och nytt tak inklusive takstolar issolering mm, vilket sammanfogat gammalt och nytt till en enhetlig symbios. Gäststuga/förråd har adderats för bättre förvaring och eventuellt långväga gäster. Lantligt beläget men ändå nära. Höganäs, jonstorp, Kullaberg, Ängelholm eller Helsingborg nås samtliga billedes på 10-30 min Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser innan budgivningen sätter igång; * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Då är det absolut där du ska börja och jag hjälper dig gärna med en värdering och att lägga upp en plan för din försäljning! * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!

 • Premium
 • Uteplats
Gustav Arnes gata 23, Viken, Höganäs kommun
Gustav Arnes gata 23, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Gustav Arnes gata 23, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Gustav Arnes gata 23

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Pris saknas
116 m²
4 rum
6 165 kr/mån

På områdets kanske bästa tomt om ca 200 kvm, med såväl morgonsol som eftermiddagssol, väntar ett trivsamt och familjevänligt radhus. Atmosfären är hemtrevlig redan ett steg innanför dörren, med en inbjudande hall där en generös garderob gömmer undan ytterkläder och skor. Ett snyggt, ljust golv sträcker sig vidare in i kök och vardagsrum. Ytorna glider fint över i varandra och bardisken blir en naturlig mötesplats dem emellan, perfekt för läxläsning, en fördrink eller skönt häng med kocken. Köket bjuder in till kulinariska äventyr och är klassiskt vitt, såväl i färg på luckorna som på vitvarorna, vilket ger ett harmoniskt intryck. En läcker granitbänkskiva sätter pricken över i:et. Generösa fönsterpartier i både kök och vardagsrum låter ljuset strömma in från deras motsatta väderstreck och oavsett var du befinner dig, kommer dagsljuset sprida sig. Väggarna är fria från hål och märken tack vare ett smart system med tavelskenor och vid bostadens fönster sitter gardinskenor i taket. Intill vardagsrummet finns tvättstugan med egen utgång till trädgården; Låt tvätten torka i sommarvindarna! På nedre plan finns även ett mycket stilrent badrum med dusch samt ett förvaringsutrymme under trappan. En trappa upp väntar den privata delen med tre sovrum, varav ett med egen klädkammare, samt ett badrum med badkar; Perfekt efter en stressig vecka eller under en skön söndag. Ett allrum binder samman rummen och generösa Paxgarderober ger ytterligare välbehövligt förvaringsutrymme. Trädgården sträcker sig runt ena husgaveln och är en av de största i området. Här kan du låta dina gröna fingrar få utrymme och vidare ta hand om nuvarande ägares grönskande intresse som bland annat resulterat i ett plommonträd, flertalet bärbuskar och allehanda fin växtlighet. De stenlagda uteplatserna (den vid förrådet är nyligen anlagd) är riktiga solfångare och hörntomten gör att du kan följa solen under dagen. Utsikten mot fria vidder/åkrar bidrar till den fina känslan. Som bonus finns dragna linor i trädgården för robotgräsklipparen, ett praktiskt isolerat förråd i bra storlek med platsbyggda hyllor för enkel förvaring samt en laddare för el-bil vid parkeringsplatsen. I närtid ska även en 1,50 m hög häck sättas som ytterligare blir insynsskydd mot granne och parkering. Ljust och fräscht är den röda tråden och en omedelbar här-vill-jag-bo-känsla infinner sig. Här kommer såväl stor som liten att trivas!

 • Premium
 • Uteplats
Lancastergatan 40, Höganäs, Höganäs kommun

Lancastergatan 40

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 350 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 974 kr/mån
20 889 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus med en perfekt blandning av bekvämlighet och stil! Med sina 112 kvm erbjuder huset 3 rymliga sovrum, ett ljust och inbjudande vardagsrum samt ett trevligt allrum – idealiskt för familjelivet. Det moderna köket står redo för familjens alla middagar och bjudningar. Den stora trädäcksaltanen blir som en förlängning av ditt hem under sommarhalvåret, perfekt för grillkvällar och härliga stunder i solen. Beläget i ett barnvänligt område, är det gångavstånd till både skola och förskola, vilket gör vardagen smidig för familjer med små barn. Här har ni också närhet till vårdcentral, vilket ger en extra trygghet. Bussförbindelserna är utmärkta, och centrum ligger bara en kort promenad bort med alla dess butiker och service. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger dig en trygghet i boendet. Detta är verkligen ett hem där det är lätt att trivas, med alla bekvämligheter och den goda samhällsservicen precis runt hörnet. Missas inte chansen att förvärva detta fantastiska radhus som erbjuder allt en familj kan önska sig. Kontakta oss idag för en visning och upplev ditt nya drömhem!

 • Plus
 • Energieffektiv
Plöjargränd 13, Lerberget, Höganäs kommun

Plöjargränd 13

Radhus
Lerberget, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 495 000 kr
116 m²
5 rum
154 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus i Lerberget, ett hem som erbjuder både rymlighet och potential. Med sina 116 kvm fördelade på 4 sovrum är detta den perfekta platsen för er familj att växa och trivas i. Hemmet är välhållet med en omsorgsfull atmosfär, men det finns också utrymme för att skapa ert drömboende genom modernisering efter era egna önskemål. Ett underbart uterum kompletterar bostaden och bjuder in till trevliga stunder året runt, oavsett väder. Den härliga trädgården inbjuder till avkoppling och lek, perfekt för sommarens långa dagar och kvällar. Lerberget är en idealisk plats att bo på, med närhet till golfbana, skola, förskolor och sportcenter. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser till Helsingborg, Höganäs och Mölle, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Detta hem är särskilt fördelaktigt för er som älskar solljus, eftermiddagssol och kvällssol som badar trädgården och uterummet i värme och ljus. En perfekt plats för att njuta av både inomhus- och utomhuslivet året runt. Dessutom ligger det ett stenkast från stora grönytor för alla med spring i benen. Missa inte chansen att upptäcka denna pärla i Lerberget – kontakta mig redan idag för att boka er personliga visning och låt mig visa er alla fördelar med detta fantastiska hem!

 • Plus
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Väsbygatan 12B

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 150 000 kr
195 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkommen till denna historiska pärla mitt i det blomstrande samhället Höganäs. Här har du möjligheten att förvärva en unik bostad med rik historia och en atmosfär som få andra kan erbjuda. Denna bostad, som en gång i tiden uppfördes för att rymma åtta familjer, erbjuder nu en generös bostadsyta om hela 195 kvm, bra ytor för en modern familj. Belägen på bottenvåningen finns en av de ursprungliga lägenheterna kvar, vilket ger en unik atmosfär och karaktär till hela fastigheten. En av de lockande egenskaperna är den tillhörande trädgården, som är både stor och grönskande. Här finns gott om utrymme för avkoppling och rekreation, med både uteplats och biluppställningsplats. Tidigare har fastigheten använts som bostad på övre våningen och som mottagning på bottenvåningen. Denna flexibilitet öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter utöver bostadstanken och ger utrymme för din egen kreativitet och vision. Det är svårt att inte bli förtrollad av den unika karaktären hos denna fastighet. Att äga en sådan unik och historisk plats ger inte bara en känsla av stolthet utan också en del av stadens rika kulturarv. Ytterligare fördelar inkluderar Q-märkningen, vilket är en garanti för att fastighetens karaktär är framtidssäkrad. Tunga renoveringar, såsom tak, isolering, panna och värmesystem, har redan genomförts under kommunal ägo, Missa inte chansen att bli den stolta ägaren till en del av Höganäs historia och kultur. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva charmen hos denna unika fastighet själv!

 • Premium
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27B

Tomt
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
900 000 kr
1 197 m² tomt

Nu har du möjligheten att forma ditt nya drömboende med en stor härlig tomt med fritt läge med öppna landskap som granne. Strax utanför Höganäs finns 2 stora tomter lediga för nybyggnation. för endast 900 000 kr /st Tomterna är stora med ett läge som ger möjligheter för att forma ditt nya boende som du själv vill. Cykelavstånd till centrum, strand och hamn på ca 10 minuter där du har allt i trevliga Höganäs och Kullabygden i övrigt. Bygger du Villa Nolvik i grundutförande kan du inkl tomtköpet ha ditt hus färdigt för 3 980 000:- ( Inkl grundmålad fasad, dock ej färdig trädgård) I denna annons har vi beskrivit ett exempel från A-Hus. I detta exempel finns villa Nolvik som är en 1 plansvilla med 97 härliga kvadratmeter och 4 rok. I Villa Nolvik möts du direkt av ljuset från trädgården genom den helglasade altandörren. Här blir uteplatsen en naturlig del av ert vardagsrum och från köket har du alltid nära ut, oavsett om du har morgonkaffet eller grilltillbehören i handen. Det här är ett hus som känns större än det är, tack vare ljusinsläppet och den genomtänkta planlösningen. Du har gott om plats i såväl sovrum som badrum och klädvårdsrum. Behöver ni ännu mer förvaring? Byt ut ett av sovrummen mot en lyxig walk-in closet. Tomten förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling och Husdiskussioner och avtal om byggnation sker med A Hus/Deromes representant som äger tomten. Detta förslag är endast en av många möjligheter men är inte begränsat till detta exempel.

 • Premium
Malvagatan 7, Höganäs, Höganäs kommun
Malvagatan 7, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Malvagatan 7, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Malvagatan 7

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 975 000 kr
105 + 170 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Denna charmiga enplansvilla på 105 kvm med en rymlig källare och integrerat garage erbjuder en bekväm och avslappnad livsstil för dig och din familj i ett lugnt och trevligt villaområde. Denna villa har stor potential att bli ditt drömhem. Med visst moderniseringsbehov kan du skapa ett hem som speglar din personliga stil och smak. För den som älskar att skapa något eget och unikt, är detta en perfekt plats att låta kreativiteten flöda.Tomten är generös, hela 1107 kvm, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling under soliga dagar. Perfekt för grillkvällar med vänner och familj eller för att helt enkelt njuta av lugnet i din egen gröna oas..Missa inte chansen att förvärva denna underbara villa och skapa ditt drömboende i Höganäs. Kontakta oss redan idag för att boka en visning

 • Premium
Ringvägen 25, Viken, Höganäs kommun

Ringvägen 25

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 495 000 kr
178 m²
5 rum
775 m² tomt

Enplansvilla på fint läge i attraktiva Viken; Drömmen för både den mindre och större familjen! Här har du möjlighet att förändra, förädla och verkligen göra den bostad som är optimal för dig och din familj. Dagens generöst antal sovrum (4) kan med enkla medel utökas till ytterligare två och de två badrummen (ett med dusch och ett med badkar) kortar ner köerna på morgonen. Huset har uppdateringsbehov, men en så fin bas att utgå från! Ytorna är generösa och hemmet ljust. Det finns, utöver det äldre köket och det generösa vardagsrummet, en bastu, klädkammare, en integrerad utbyggnad med kamin och stora, fina och skjutbara fönsterpartier mot trädgården. Riktigt fina bonusar är bland annat uterummet med vinrankor som pryder taket och skapar en fantastisk atmosfär, ett riktigt stort garage/verkstad samt den härliga trädgården i ljuvligt västerläge! Här finns gott om plats för barnen att leka, fyrfota vänner att springa omkring och dig att njuta av odling och solstunder. Bilen kan du ställa i garaget, i carporten eller på uppställningsytan intill. Välkommen hem!

 • Uteplats
Jonstorpsvägen 24, Jonstorp, Höganäs kommun
 • Tor 25 jul

Jonstorpsvägen 24

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 795 000 kr
120 + 40 m²
3 rum
1 015 m² tomt

Inbäddat i grönska mellan hagar och fält ligger detta charmiga boende nära allt Jonstorp har att erbjuda. Här finner ni ett lugnt och harmoniskt leverne i en närmast helt självförsörjande del av Kullabygden. Dvs här finns både skola, bibliotek, välsorterad ICA, hockey och allehanda fritidsintressen, kommunikationer, restauranger mm. Bostaden erbjuder rymligt kök med matplats, vardagsrum med öppen planlösning mot allrum/tv-hörna (möjligt sovrum), kontorshörna och ett rejält mysigt sovrum (möjligt allrum) i anslutning till stort helkaklat badrum och separat tvättstuga/groventré på entréplan, samt sovrum och duschrum på övre plan med gott om förvaring. Möjlighet att skapa fler sovmiljöer finns. Trädgården är lättskött och väderskyddad med springvattendamm, rejält garage och stort förråd samt ett härligt trädgårdsland för den odlingsintresserade. Utöver Jonstorps rika utbud har man aldrig långt till nästa utflykt. Kullabygden fullständigt sjuder av kulturupptäckter, både av kulinar och konstnärlig art. För den mer äventyrlige finner man här både ett av Sveriges bästa dyk- och klätterområde, naturreservatet Kullaberg, och självklart passar detta naturmål lika bra för strövaren och filtfikat! Sport och fritid värnas högt av ortsbefolkningen och i regionen finns det massor av trevliga golfbanor, tennis- och padelbanor samt gym. Tar man cykeln och njuter av lugnet kommer man passera både primör- och jordgubbsfält, vingårdar och äppelodlingar, golfbanor och slottsträdgårdar, restauranger och caféer, allt på lagom avstånd för små upptäcktspauser och otroligt uppskattat bland långväga nära och kära! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Uteplats
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Robotgatan 4, lgh 2-1005

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 075 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
3 204 kr/mån
26 875 kr/m²

Det här är inte vilken etta som helst; Den här blir du förstaägare i, den luktar sådär nytt & gott och - en otroligt fin bonus - den har en alldeles egen uteplats! På 40 väldisponerade kvadratmeter har du möjlighet att skapa ett trivsamt hem eller en extravagant övernattningslägenhet. Köket är ljust, fräscht och rymligt med plats för matbord. Allrummet gör plats för såväl en sovavdelning som ett vardagsrum där du kan slänga dig i soffan och njuta av en kväll framför din favoritserie. Badrummet är stilrent och helkaklat med dusch och har dessutom tvättmaskin & torktumlare för ett smidigt vardagsliv. En större klädkammare gör plats åt såväl kläder som annat du vill förvara. Med sitt fina västerläge kommer du att älska lägenhetens nyanlagda uteplats! Njut av sommarkvällar, ensam eller i goda vänners lag, i den glödande kvällssolen. Lägenheten är inredd i stilen Fjäll. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Kustvägen 9

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
10 900 000 kr
145 + 43 m²
6 rum
651 m² tomt

Med fri havsutsikt över Öresund alldeles intill kvickbadets början, Höganäs charmiga småbåtshamn och centrums handelsstråk Köpmansgatan med caféer och restauranger, ligger denna pärla till bostad. Här har man en blandning av medelhavskänsla och nymodernism i en harmonisk och mycket stilfull mix. Från husets alla vrår har man fri vy över Öresunds klarblå vatten och till stadens fina utbud av kultur och service är det enbart en kortare promenad. Väl innanför porten möts man lite av en annan värld, helt privat och omsorgsfullt planerad. Små fina trädgårdsrum möter modern och stilfull boendemiljö, uteplatser, förvaring, kontor och övernattningsutrymme mm i en härlig synergi. Helt enkelt en mångfacetterad fastighet med väldigt hög flexibilitet i sin nyttjandeform. Kontakta fastighetsmäklare Conny Holst på 0702-350116 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart för er innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hylleblomsvägen 26, Viken, Höganäs kommun

Hylleblomsvägen 26

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 600 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
4 495 kr/mån
30 189 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa på 53 kvm, där stil möter funktionalitet i ett perfekt samspel. Denna markplanslägenhet erbjuder en exklusiv walk-in closet och en mysig uteplats som blir din privata oas att njuta av året runt. Lägenheten är belägen i en välskött och stabil förening, vilket ger dig en trygg boendemiljö. Här har du nära till allt du kan önska: en välsorterad lokal mataffär, en grönskande golfbana för dig som älskar att spela, och smidiga bussförbindelser till både Höganäs och Helsingborg. För naturälskaren finns Öresunds vackra kustlinje och natursköna områden bara ett stenkast bort. Inuti lägenheten möts du av ett stilrent och härligt kök som inbjuder till matlagning och umgänge. Det rymliga vardagsrummet med stora fönster skapar en härlig atmosfär och leder dig ut till den privata uteplatsen, perfekt för avkopplande stunder med en bok eller trevliga grillkvällar med vänner. Sovrummet är en lugn tillflyktsort, generöst tilltaget och kompletterat med en fantastisk walk-in closet – en dröm för dig som älskar ordning och stil. Badrummet är fräscht och modernt med alla bekvämligheter du behöver. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett hem som erbjuder både komfort och närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Missa inte chansen att bo i ett område där staden möter naturen på bästa sätt. Kontakta oss idag för en visning och upplev din framtida drömbostad!

 • Plus
Oxelvägen 8, Viken, Höganäs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag

Oxelvägen 8

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 250 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
320 m² tomt

Välkomna till denna villadröm på Oxelvägen 8 i underbara Viken! I närområdet finns både lekplats, fotbollsplan, förskola, mataffär och 0-9an skola mm. Här bor man på 104 + 104 kvm med en fullständig boendekällare och väldigt fina ytor och utrymmen. Entréplanet är öppet mellan allrum kök och matplats, och från den senare når man den upphöjda terrassen i en väldigt privat och insynsskyddad atmosfär. Man har även 3 fina sovrum, varav ett med egen rymlig klädkammare, och fräscht helkaklat ljust duschrum samt gästtoalett. I källardelen finns allrumsdel med "sovalkov", förråd/vinkällare, toalett, tvättstuga med dusch och bastu samt ett stort hobbyrum. På det besiktigade taket sitter en solcellsanläggning för energieffektiv uppvärmning/billaddning mm.

 • Plus
Vegagatan 2D, Höganäs, Höganäs kommun

Vegagatan 2D

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 800 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/3
5 679 kr/mån
18 947 kr/m²

Étagevåning med med ett lugnt och centralt läge. Vardagsrummet har blivit uppdelat för ett extra sovrum vilket går att återställa om behovet inte finns. Bekvämt boende med badrum på båda planen. Från köket når du din balkong med vy över föreningens innergård och grannhusen. En trappa upp är den privata delen med sina 2 sovrum vara det ena är har klädkammare. Det finns en tvättstuga i källaren samt förråd. Vill du hellre ha tvättmöjlighet i hemmet så är det förberett i badrummet på entréplan. Bilen ställer du i carporten intill boendet. Bostaden ligger mycket centralt i Höganäs och du når det mesta efter en kort promenad. Via bekväma cykelvägar tar du dig snabbt längs kusten med Mölle/Kullaberg ett potentiellt slutmål. Pendlar du till Helsingborg så går det bussar upp till var tionde minut och busstorget ligger i närheten. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Mjöhultsvägen 334, Mjöhult, Höganäs kommun

Mjöhultsvägen 334

Villa
Mjöhult, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 790 000 kr
75 + 44 m²
3 rum
635 m² tomt

Charm och lantlig stillhet är ord som kännetecknar detta trivsamma boende. Här får du landets lugn blandat med modern renovering där husets känsla framträder. En bit framtagen tegelvägg, ett modernt renoverat badrum med dusch & tvättstapel och de fina ytorna på entréplan som låter ljuset falla in från tre väderstreck är bara några detaljer som väcker hemlängtan. Det schackrutiga golvet i hallen och den fina trappan är väldigt vackra och ledstången glider lätt mot din handflata när du går upp till ovanvåningen. Här uppe väntar två sovrum och bra förvaring i kattvindarna. Trädgården har såväl grönytor för lek samt ett uterum som sitter ihop med garaget. De fria vidderna omkring bidrar till den pastorala idyllen - och ändå har du bara en dryg mil/12 minuters bilfärd till Höganäs och knappt det dubbla till Helsingborg. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Luserngatan 3, Höganäs, Höganäs kommun
 • Budgivning pågår

Luserngatan 3

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 950 000 kr
179 + 22 m²
6 rum
766 m² tomt

I ett trivsamt villakvarter väntar detta hem som passar såväl den mindre som större familjen; Med sina möjligheter att utöka från dagens fyra till 6 eller 7 sovrum kan alla barn och hemmakontoret få plats utan problem! Tidigt 90-tal renoverades köket och dess gedigna ekluckor från Ballingslöv kombinerat med rostfria vitvaror står sig än idag. Intill finns plats för matbord och flertalet fönster låter ljuset strömma in. När det vaknas större bjudningar är det generösa vardagsrummet som gjort för att umgås i! Att ha plats för ett rejält matbord där såväl familj som vänner får plats, rum för en större soffgrupp och dessutom yta för en svängom är en härlig bonus. Huset har löpande renoverats och 2020 var det dags för badrummet (med badkar)och gästtoaletten på entréplan. På detta plan finns idag 1 sovrum, med ytterligare två möjliga om vardagsrummet delas av. På ovanvåningen finns tre sovrum, varav två med fönsterkupa, och ett allrum med ytterligare möjlighet att dela av för den större familjen. Där uppe finns även ett badrum med dusch. Utomhusmiljön är härlig med en stor pool som största lockelse för barnfamiljen. Runt omkring är det stenlagt, både kring poolen och uteplatsen med markis, men det finns även en mindre gräsyta för barfotalekar. Uterummet med skjutglaspartier förlänger vår- och sommarsäsongen och i växthuset, som är inbäddat i grönska, kan det vara mysigt att ta en fika bland dina tomatplantor och kryddväxter. I härlig växtlighet på framsidan finns en flaggstång så du kan hissa flaggan när ni firar bemärkelsedagar. Garaget med intilliggande uppfart ger gott om plats för fordon. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Allégatan 57 lgh 1-1005, Höganäs, Höganäs kommun
Allégatan 57 lgh 1-1005, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Allégatan 57 lgh 1-1005, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Allégatan 57 lgh 1-1005

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 075 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/5
3 204 kr/mån
26 875 kr/m²

Det här är inte vilken etta som helst; Den här blir du förstaägare i, den luktar sådär nytt & gott och - en otroligt fin bonus - den har en alldeles egen uteplats! På 40 väldisponerade kvadratmeter har du möjlighet att skapa ett trivsamt hem eller en extravagant övernattningslägenhet. Köket är ljust, fräscht och rymligt med plats för matbord. Allrummet gör plats för såväl en sovavdelning som ett vardagsrum där du kan slänga dig i soffan och njuta av en kväll framför din favoritserie. Badrummet är stilrent och helkaklat med dusch och har dessutom tvättmaskin & torktumlare för ett smidigt vardagsliv. En större klädkammare gör plats åt såväl kläder som annat du vill förvara. En fantastisk bonus, och troligen din favoritplats, är lägenhetens nyanlagda uteplats! Njut av fina dagar och kvällar, ensam eller i goda vänners lag, i soligt söderläge. Lägenheten är inredd i stilen Fjäll. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Ingrid Mariegatan 8, Viken, Höganäs kommun
 • Tis 23 jul

Ingrid Mariegatan 8

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 495 000 kr
135 + 7 m²
6 rum
219 m² tomt

Välkomna till detta makalöst trevliga boende i modern tappning med det senaste i design gällande materialval, badrum- och köksutformning. Bostaden erbjuder ett entréplan med fina sociala ytor, rejäl volym och mycket naturligt ljus via stora fönstersättningar från golv till tak! Entrén är välkomnande och bjuder in till husets samlingspunkt i form av matrum och en grandios köksö med flytande massiv rostfri vask- och bänkskiva centralt i köksmiljön. Allt går i naturmodernt snitt med gott om förvaring och härlig plats för trevligt vinhäng eller stora julbaket! Här finns även ett vackert kaklat duschrum med tvättstuga. Från det rymliga allrummet når man trädgårdstäppan med terrass, förråd och gräsmatta. Täppan vetter mot kommunens parkmark med staket som insynsskydd från närmaste grannfastigheter. På övre plan har man öppet upp mot nock och här finner man fyra fina sovrum, helkaklat badrum och ett stort allrum, perfekt som barnens tillhåll eller familjens privata tv-hörna! Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Nimisvägen 4

Villa
Arild, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 970 000 kr
102,4 m²
4 rum
824 m² tomt

På Arildsbacke erbjuder vi 13 fina tomter för nybyggnation. Prisklass mellan 1 545 000 - 2 200 000 kr. Villa Ängaviken är ett litet hus med stora möjligheter i 1-plan. Det är ett prisvärt hus med extra smarta lösningar som håller nere prislappen. I just denna beskrivning finns ett husexempel som heter Ängaviken som inkl tomtköp skulle kosta 4 970 000 kr på tomten nr 12. Tomtens pris är 1 545 000kr Det är ett fantastiskt område med lantlig miljö utan att ligga på landet. Närheten till naturupplevelser med det gamla fina och berömda Arild är påtaglig. Bebyggelsen är blandad från gamla Arild till nybyggda hus i detaljplanen anpassats till befintligt kulturarv i Arilds anda. I just denna beskrivning finns ett husexempel som heter Ängaviken som inkl tomtköp skulle kosta 4 970 000 kr på tomten nr 12. Tomtens pris är 1 545 000kr Saxat från Varbergshus läs ännu mer på https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-angaviken-modern "Villa Ängaviken är ett litet hus med stora möjligheter i 1-plan. Det är ett prisvärt hus med extra smarta lösningar som håller nere prislappen. Här har vi tagit fram olika planlösningar som du kan välja mellan, allt för att passa olika familjestorlekar och behov. Husets konstruktion ger dig möjlighet att bygga en övervåning i framtiden, en väldigt smart lösning om familjen växer. Stilen på just detta hus är modern, vilket innebär en indragen takfot och stående panel som ger ett stramare uttryck. Huset finns även i traditionell stil men kan såklart anpassas efter dina önskemål. Är du intresserad utav Ängavikens planlösning men önskar en övervåning redan nu, antingen som växavilla eller helt färdig så är Villa Ängalyckan rätt för dig eftersom detta hus är likadant men i 1,5-plan. " Ovanligt stora tomter den minsta är 823 kvm och största 1255 kvm. Det finns presenterat 5 olika husförslag med prisbilder inklusive tomt från 4 970 000 - 6 500 000 Tomterna kan ha utsikt över vinodling eller chans till utsikt över Skäldervikens vågor mellan husen. Svensk Fastighetsförmedling är din första kontakt för information och guidning genom processen. Huset skapar du tillsammans med Varbergshus där du kan välja ett redan rekommenderat hus från dem eller rita ditt eget drömhus. Tryggt och enkelt med en totalentreprenad från Varbergshus. Skapa ditt drömhem med Varbergshus på Arildsbacke! Under respektive tomt finns exempelkalkyler, fördjupande information, placering på tomten av de följande populära hustyper Ramsvik. Strandlyckan, Torekov, Ängaviken och Ängalyckan. Information kring andra hustyper finns på varbergshus.se under fliken husmodeller där hittar du all tänkbar information. Hur ser säljprocessen ut? Svensk Fastighetsförmedling förmedlar tomten och är din första kontakt för information och guidning genom processen fram tills det är dags att börja detaljplanera ditt nya hem. Varbergshus hanterar allt avseende entreprenadavtalet vilket kommer in senare i processen Innan Bokning av tomt Titta gärna på området så att du får en uppfattning av hur de olika tomterna ligger då de har olika förutsättningar. Det finns 5 olika förslag på hustyper och kalkyler som är anpassade för varje tomt och är inom detaljplanen. Alla hustyper passar inte in på alla tomter. Här hjälper mäklarna till med information. När du valt hustyp och tomt är finansiering något som måste lösas med hjälp av kalkylen. Lån eller annan finansiering. Även här är mäklarna behjälpliga för banken. Sammanfattningsvis när du valt tomt, hustyp och klart med finansiering kan du boka en tomt och inleda nästa steg. Vid bokning av tomt Bokningen innebär att du går vidare med att börja med arbetet att anpassa huset till så du vill ha det. Detta arbete är förknippat med en projekteringsavgift som visserligen ingår i ditt husköp men återbetalas ej vid avhopp. Därför är det viktigt att du har valt rätt tomt och hus redan när du tar detta steg. Ändringar, tillval och tillägg kostar i många fall extra. Detta arbete och fram till färdigt entreprenad

 • Premium
Hylleblomsvägen 44, Viken, Höganäs kommun

Hylleblomsvägen 44

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 700 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 935 kr/mån
24 286 kr/m²

Trivsam och välplanerad 3:a en trappa upp. Tack vare loftgången har bostaden en möjlig uteplats i såväl skugg- som solläge oavsett tid på dagen då balkongen ligger på motsatta sidan. Köket och vardagsrummet är med sin öppna planlösning en trivsam yta att umgås och leva på. Köket går i stilrent vitt och framför fönstret finns plats för matbord. Från vardagsrummet nås balkongen i soligt västerläge och här är det gott att njuta av värmen med något svalkande i ett glas. Två sovrum, varav ett något större och där det andra har fönster i två väderstreck. Badrummet är generöst i storlek med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. I hallen finns plats för avhängning och en klädkammare för praktisk förvaring. En kort promenad bort ligger Vikenskolan, mataffär och lekplatser, grönområdet och Vikenparken med sin hundinhängnad och promenad-/joggingstråk. Packa väskan med kall dryck och något att äta, släng en handduk runt axlarna och ta cykeln till stranden och havet cirka tio minuter bort. Eller ta en tur ner till småbåtshamnen där flertalet mysiga restauranger väntar och där Gräsa brygga med bastu också förgyller Vikenbornas dagar.

 • Plus
Maskingatan 6, Höganäs, Höganäs kommun

Maskingatan 6

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 250 000 kr
82 + 82 m²
4 rum
681 m² tomt

Stig in i ett harmoniskt och välkomnande hem som utstrålar potential och möjligheter. Denna charmiga enplansvilla på 86 kvm med en rymlig källare erbjuder dig och din familj en bekväm och avslappnad livsstil i ett lugnt och trevligt villaområde. Beläget i det eftertraktade området Höganäs, erbjuder denna villa en perfekt balans mellan stadsliv och naturnära charm. Med närhet till skolor, affärer och vacker natur blir detta ditt ultimata boende. Med sina 86 kvm i huvudplanet och en generös källare, har denna villa gott om plats för hela familjen. Tre mysiga sovrum välkomnar dig med gott om naturligt ljus och utrymme för personlig prägel. Dessutom finns möjligheten att skapa ett extra sovrum i källaren, vilket ger utrymme för gäster eller kanske en hemmabio för filmkvällar. Denna villa bjuder på spännande möjligheter att skapa ditt drömhem. Med visst renoveringsbehov har du chansen att skapa ett hem som speglar din personliga stil och smak. För den som älskar att renovera eller vill skapa något unikt, är detta en perfekt plats att låta kreativiteten flöda. På en generös tomt om 681 kvm har du gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling under soliga dagar. Perfekt för grillkvällar med vänner och familj eller för att helt enkelt njuta av lugnet i din egen gröna oas. Missa inte chansen att förvärva denna underbara villa och skapa ditt drömboende i Höganäs. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt oss guida dig till din nya hem. Välkommen till en ny era av livskvalitet och harmoni!

Gamla Södåkravägen 272, Jonstorp, Höganäs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 25 jul

Gamla Södåkravägen 272

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 995 000 kr
200 m²
4 rum
781 m² tomt

Villan för er som söker lugn och harmoni! Välkomna till detta makalöst trevliga boende på Gamla Södåkravägen 272. Här finner ni en bostad för ett trivsamt leverne, lantligt och lugnt placerat men ändå nära till allt. Bostaden är smakfullt och varsamt omhändertagen med en trädgård som inbjuder till livsnjutning och närvaro. Har genomgående enhetliga och fina materialval och riktigt trevliga sociala ytor både inne och ute. På entréplanet har man en rymlig och välkomnande entréhall med gott om plats för ytterplagg, skafferi/kylrum och ett trevligt kök för frukost, matlagning och umgänge. Två fina badrum och ett stort härligt sovrum. Rymligt vardagsrum och fin access till den prunkande trädgården med odlingsmöjlighet i drivbänk, växthus eller orangeri. Här finns även förråd, gym och fina hörnor för soldyrkaren. En trappa upp har man ett stort allrum med möjlighet att inreda till sovrum etc, allt efter behov! Uppfarten är rejäl och rymmer 2 bilar med möjlighet för laddning. Uppvärmning sker via kostnadseffektiv bergvärme. Utanför dörren möts man av äppelodlingar, ängar och lantlig entreprenörsanda. Distributörerna till matkulturen i regionen avlöser varandra med allt från loppmarknader, caféverksamhet till primör- och köttproduktion. Avståndet till de större orterna Höganäs, Ängelholm och Helsingborg är sådär alldeles lagom och här är verkligen livet gott att leva. Jonstorp är närmaste ort/by, här finns en av kommunens fina 0-9 skolor med alla tänkbara fritidsaktiviteter, riktigt välsorterad ICA-butik, pizzeria och restauranger mm Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
Allégatan 57, Höganäs, Höganäs kommun
 • Tis 23 jul

Allégatan 57

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 545 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/5
4 547 kr/mån
23 769 kr/m²

Det doftar fortfarande nytt i den här trivsamma och smart planerade tvåan. Hallen är praktisk och inbjudande och leder både till badrummet med dusch och tvättavdelning samt till vardagsrummet, som sömlöst glider över i matplats och kök. Köket är ljust och trivsamt tack vare fönstret som släpper in gott om dagsljus hela dagen. Bostaden är inredd i designstilen "Äng", vilket märks i de skönt gröna luckorna i både kök och badrum. En balkong innebär en fin bonus och här är det gott att sitta ner en stund och njuta av sol och en kopp kaffe. Sovrummet , som med sitt gavelläge innebär fönster i två väderstreck, har bra plats för en dubbelsäng och här finns också en rejäl klädkammare intill. Med 200 meter till ICA Kvantum, ett par minuters cykeltur till havet och med Centrum om dess utbud med restauranger, butiker och biograf mm ytterligare några tramptag bort är det gott att leva här. Dessutom vetskapen om att nå både Helsingborg och Ängelholm inom 30 minuter med bil eller buss gör livet komplett; Välkommen hem!

 • Plus
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 43