Mäklare Richard Rosvall

Richard Rosvall

Om mig

Mitt intresse för försäljning har ökat ju fler affärer jag varit med om under mina år som fastighetsmäklare. Jag började som 20 åring 1990 och har genom alla dessa år och försäljningar skapat mig en gedigen kunskap och erfarenhet. Det som ger mig mest glädje och är min drivkraft är att ge service till mina kunder under hela affären. Erfarenhet, empati och engagemang i din affär skulle jag beskriva mig själv i 3 ord.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Malvagatan 7, Höganäs, Höganäs kommun
Malvagatan 7, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Malvagatan 7, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Malvagatan 7

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 975 000 kr
105 + 170 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Denna charmiga enplansvilla på 105 kvm med en rymlig källare och integrerat garage erbjuder en bekväm och avslappnad livsstil för dig och din familj i ett lugnt och trevligt villaområde. Denna villa har stor potential att bli ditt drömhem. Med visst moderniseringsbehov kan du skapa ett hem som speglar din personliga stil och smak. För den som älskar att skapa något eget och unikt, är detta en perfekt plats att låta kreativiteten flöda.Tomten är generös, hela 1107 kvm, vilket ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling under soliga dagar. Perfekt för grillkvällar med vänner och familj eller för att helt enkelt njuta av lugnet i din egen gröna oas..Missa inte chansen att förvärva denna underbara villa och skapa ditt drömboende i Höganäs. Kontakta oss redan idag för att boka en visning

  • Premium
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27C, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27C

Tomt
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
900 000 kr
1 264 m² tomt

Nu har du möjligheten att forma ditt nya drömboende med en stor härlig tomt med fritt läge med öppna landskap som granne. Strax utanför Höganäs finns 2 stora tomter lediga för nybyggnation. för endast 900 000 kr /st Tomterna är stora med ett läge som ger möjligheter för att forma ditt nya boende som du själv vill. Cykelavstånd till centrum, strand och hamn på ca 10 minuter där du har allt i trevliga Höganäs och Kullabygden i övrigt. Bygger du Villa Furuvik på en av dessa tomterna flyttar du in i ett nytt hus inkl tomtköp för ca 4 130 000. Då är allt klart inomhus och huset är grundmålat. Kvar är att anlägga en härlig trädgård. Så här skriver A-Hus om Villa Furuvik på sin hemsida som ligger som ett förslag att bygga på denna tomt. "Villa Furuvik Modern Villa Furuvik i modern stil är ett 1-planshus på 100 välplanerade kvadrat där alla får utrymme att trivas. I Villa Furuvik har vi maximerat varje kvadratmeter och kan samtidigt erbjuda en stor flexibilitet i planlösningen. Allt för att bygga ett framtidssäkrat och energieffektivt hem. På 100 m2 har du möjligheten att välja upp till fyra sovrum, tre klädkammare samt en härlig inramning av gemensamhetsytorna genom ryggåstaket. Utöver vårt breda tillvalssortiment i våra standardhus erbjuder vi möjligheten till viss kundanpassning inom givna ramar – detta kallar vi för utökad flexibilitet. Villa Furuvik är planerad för att möjliggöra stor flexibilitet vad gäller antalet sovrum i relation till gemensamhetsytor. Här visar vi ett planlösningsalternativ inom utökad flexibilitet med två sovrum och ett stort öppet kök och vardagsrum samlat under det maffiga ryggåstaket. Din lokala trähussäljare vägleder dig och tillsammans hittar vi möjligheterna för just ert hus. Villa Furuvik går även att få i klassiskt utförande. " Tomten förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling och Husdiskussioner och avtal om byggnation sker med A Hus/Deromes representant som äger tomten. Detta förslag är endast en av många möjligheter och är inte begränsat till detta exempel.

  • Premium
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 27B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 27B

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
900 000 kr
97 m²
4 rum
1 197 m² tomt

Nu har du möjligheten att forma ditt nya drömboende med en stor härlig tomt med fritt läge med öppna landskap som granne. Strax utanför Höganäs finns 2 stora tomter lediga för nybyggnation. för endast 900 000 kr /st Tomterna är stora med ett läge som ger möjligheter för att forma ditt nya boende som du själv vill. Cykelavstånd till centrum, strand och hamn på ca 10 minuter där du har allt i trevliga Höganäs och Kullabygden i övrigt. Bygger du Villa Nolvik i grundutförande kan du inkl tomtköpet ha ditt hus färdigt för 3 980 000:- ( Inkl grundmålad fasad, dock ej färdig trädgård) I denna annons har vi beskrivit ett exempel från A-Hus. I detta exempel finns villa Nolvik som är en 1 plansvilla med 97 härliga kvadratmeter och 4 rok. I Villa Nolvik möts du direkt av ljuset från trädgården genom den helglasade altandörren. Här blir uteplatsen en naturlig del av ert vardagsrum och från köket har du alltid nära ut, oavsett om du har morgonkaffet eller grilltillbehören i handen. Det här är ett hus som känns större än det är, tack vare ljusinsläppet och den genomtänkta planlösningen. Du har gott om plats i såväl sovrum som badrum och klädvårdsrum. Behöver ni ännu mer förvaring? Byt ut ett av sovrummen mot en lyxig walk-in closet. Tomten förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling och Husdiskussioner och avtal om byggnation sker med A Hus/Deromes representant som äger tomten. Detta förslag är endast en av många möjligheter men är inte begränsat till detta exempel.

  • Premium
Långgatan 19H, Höganäs, Höganäs kommun
Långgatan 19H, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Långgatan 19H, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Långgatan 19H

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 385 000 kr
100 m²
5 rum
284 m² tomt

Välkomna till ett härligt radhusboende centralt placerat i vårt populära Höganäs! Här finner ni ett mysigt boende på två fulla plan med vackra inslag från 40-talets underbara arkitektur. Mycket genomgående ljus, härlig volym och fina fönstersättningar. På entréplan har ni Hall, gästtoalett, ett kök, trevligt matrum i anslutning och ett rymligt allrum med vacker fiskbensparkett . Utgång till den upphöjda terrassen i bästa eftermiddags- och kvällssolsläge. På övre plan har man det privata med tre rymliga och fina sovrum, varav två stycken med tillhörande liten vädringsbalkong, samt badrum med badkar. I källaren finns en liten verkstad och härifrån når man även den gemensamma källardelen. I den gemensamma källaren har man en trivsam och välskött tvättstuga med fria tider, rejält torkrum och mangelrum för den som önskar. Det finns även diverse gemensam utrustning att nyttjas av samfällighetsföreningens medlemmar, de gemensamma utrymmena har man också två stycken privata förrådsrum att nyttjas fritt som förråd. På husets entrésida finns en fin uteplats för frukostmyset och en stor trevlig trädgård. Önskar man åka kommunalt så ligger busshållplatsen ett stenkast bort med avgångar mot Helsingborg var 10 minut. Tack vara samfällighetens fastighetsansvar (Se bilagt under dokument) så har man här ett väldigt lättskött, billigt, enkelt och tryggt boende där man enbart själv ansvarar för fönster och dörrar samt avlopp fram till gemensam avloppsstam. Dvs allt annat som exempelvis rör fasad, tak, källare, dränering, värmesystem, eller kostnader för uppvärmning, vatten och avlopp, renhållning mm ansvarar samfällighetsföreningen för!

  • Premium
  • Uteplats
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Väsbygatan 12B, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Väsbygatan 12B

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 150 000 kr
195 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkommen till denna historiska pärla mitt i det blomstrande samhället Höganäs. Här har du möjligheten att förvärva en unik bostad med rik historia och en atmosfär som få andra kan erbjuda. Denna bostad, som en gång i tiden uppfördes för att rymma åtta familjer, erbjuder nu en generös bostadsyta om hela 195 kvm, bra ytor för en modern familj. Belägen på bottenvåningen finns en av de ursprungliga lägenheterna kvar, vilket ger en unik atmosfär och karaktär till hela fastigheten. En av de lockande egenskaperna är den tillhörande trädgården, som är både stor och grönskande. Här finns gott om utrymme för avkoppling och rekreation, med både uteplats och biluppställningsplats. Tidigare har fastigheten använts som bostad på övre våningen och som mottagning på bottenvåningen. Denna flexibilitet öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter utöver bostadstanken och ger utrymme för din egen kreativitet och vision. Det är svårt att inte bli förtrollad av den unika karaktären hos denna fastighet. Att äga en sådan unik och historisk plats ger inte bara en känsla av stolthet utan också en del av stadens rika kulturarv. Ytterligare fördelar inkluderar Q-märkningen, vilket är en garanti för att fastighetens karaktär är framtidssäkrad. Tunga renoveringar, såsom tak, isolering, panna och värmesystem, har redan genomförts under kommunal ägo, Missa inte chansen att bli den stolta ägaren till en del av Höganäs historia och kultur. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva charmen hos denna unika fastighet själv!

  • Premium
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Nimisvägen 4, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Nimisvägen 4

Villa
Arild, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 970 000 kr
102,4 m²
4 rum
824 m² tomt

På Arildsbacke erbjuder vi 13 fina tomter för nybyggnation. Prisklass mellan 1 545 000 - 2 200 000 kr. Villa Ängaviken är ett litet hus med stora möjligheter i 1-plan. Det är ett prisvärt hus med extra smarta lösningar som håller nere prislappen. I just denna beskrivning finns ett husexempel som heter Ängaviken som inkl tomtköp skulle kosta 4 970 000 kr på tomten nr 12. Tomtens pris är 1 545 000kr Det är ett fantastiskt område med lantlig miljö utan att ligga på landet. Närheten till naturupplevelser med det gamla fina och berömda Arild är påtaglig. Bebyggelsen är blandad från gamla Arild till nybyggda hus i detaljplanen anpassats till befintligt kulturarv i Arilds anda. I just denna beskrivning finns ett husexempel som heter Ängaviken som inkl tomtköp skulle kosta 4 970 000 kr på tomten nr 12. Tomtens pris är 1 545 000kr Saxat från Varbergshus läs ännu mer på https://www.varbergshus.se/husmodeller/villa-angaviken-modern "Villa Ängaviken är ett litet hus med stora möjligheter i 1-plan. Det är ett prisvärt hus med extra smarta lösningar som håller nere prislappen. Här har vi tagit fram olika planlösningar som du kan välja mellan, allt för att passa olika familjestorlekar och behov. Husets konstruktion ger dig möjlighet att bygga en övervåning i framtiden, en väldigt smart lösning om familjen växer. Stilen på just detta hus är modern, vilket innebär en indragen takfot och stående panel som ger ett stramare uttryck. Huset finns även i traditionell stil men kan såklart anpassas efter dina önskemål. Är du intresserad utav Ängavikens planlösning men önskar en övervåning redan nu, antingen som växavilla eller helt färdig så är Villa Ängalyckan rätt för dig eftersom detta hus är likadant men i 1,5-plan. " Ovanligt stora tomter den minsta är 823 kvm och största 1255 kvm. Det finns presenterat 5 olika husförslag med prisbilder inklusive tomt från 4 970 000 - 6 500 000 Tomterna kan ha utsikt över vinodling eller chans till utsikt över Skäldervikens vågor mellan husen. Svensk Fastighetsförmedling är din första kontakt för information och guidning genom processen. Huset skapar du tillsammans med Varbergshus där du kan välja ett redan rekommenderat hus från dem eller rita ditt eget drömhus. Tryggt och enkelt med en totalentreprenad från Varbergshus. Skapa ditt drömhem med Varbergshus på Arildsbacke! Under respektive tomt finns exempelkalkyler, fördjupande information, placering på tomten av de följande populära hustyper Ramsvik. Strandlyckan, Torekov, Ängaviken och Ängalyckan. Information kring andra hustyper finns på varbergshus.se under fliken husmodeller där hittar du all tänkbar information. Hur ser säljprocessen ut? Svensk Fastighetsförmedling förmedlar tomten och är din första kontakt för information och guidning genom processen fram tills det är dags att börja detaljplanera ditt nya hem. Varbergshus hanterar allt avseende entreprenadavtalet vilket kommer in senare i processen Innan Bokning av tomt Titta gärna på området så att du får en uppfattning av hur de olika tomterna ligger då de har olika förutsättningar. Det finns 5 olika förslag på hustyper och kalkyler som är anpassade för varje tomt och är inom detaljplanen. Alla hustyper passar inte in på alla tomter. Här hjälper mäklarna till med information. När du valt hustyp och tomt är finansiering något som måste lösas med hjälp av kalkylen. Lån eller annan finansiering. Även här är mäklarna behjälpliga för banken. Sammanfattningsvis när du valt tomt, hustyp och klart med finansiering kan du boka en tomt och inleda nästa steg. Vid bokning av tomt Bokningen innebär att du går vidare med att börja med arbetet att anpassa huset till så du vill ha det. Detta arbete är förknippat med en projekteringsavgift som visserligen ingår i ditt husköp men återbetalas ej vid avhopp. Därför är det viktigt att du har valt rätt tomt och hus redan när du tar detta steg. Ändringar, tillval och tillägg kostar i många fall extra. Detta arbete och fram till färdigt entreprenad

  • Premium
Lilly Håkanssons Gata 11, Viken, Höganäs kommun

Lilly Håkanssons Gata 11

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 350 000 kr
116 m²
5 rum
vån 2/2
5 761 kr/mån
28 879 kr/m²

Denna underbara bostad är inte bara en plats att kalla hemma, utan en livsstil som omfamnar det bästa av både inomhus och utomhus. Beläget i den pittoreska byn Viken, erbjuder detta hus en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje rum. Den öppna och välkomnande designen skapar en atmosfär av trivsel och gemytlighet. Köket, med sin imponerande köksö och stilsäkra stenskiva, är inte bara en plats för matlagning, utan en plats där familj och vänner naturligt samlas. Tillvalen och uppgraderingarna, som har investerats med omsorg och tanke, lyfter bostaden till en ny nivå av komfort och stil. Beläget i Viken, har du inte bara privilegiet av ett vackert hem, utan också närheten till en mängd bekvämligheter. Med endast 10 minuters bilresa till Helsingborg är staden lättillgänglig för arbete och nöje. Inom 5 minuter når du det friska havet och hamnen, där ett utbud av förstklassiga restauranger väntar på att utforskas. En kort promenad bort finner du en välsorterad mataffär och Gamla Viken, en charmerande by med sina labyrintliknande gränder och unika atmosfär. Att bo här innebär att ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll och ändå njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna. Välkommen till ditt nya hem i Viken – där livet är lika charmigt som bostaden själv.

  • Plus
Rättarevägen 16, Lerberget, Höganäs kommun
  • Ons 26 jun kl 16:15

Rättarevägen 16

Villa
Lerberget, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 975 000 kr
180 m²
7 rum
893 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i det eftertraktade Lerberget, där man trivs. Belägen inom gångavstånd till havet, hamnen och stranden blir denna rymliga bostad en oas av lugn och avkoppling. Med frikostiga bussförbindelser till Helsingborg öppnas även dörren till stadens puls och nöjen. Den charmiga trädgården omfamnar huset och skapar en fristad av privatliv. Ett stort trädäck i söder/västläge bjuder in till avkopplande stunder i solljuset och skyddas elegant från insyn av grönskande träd och växtlighet. Här kan du njuta av kvällssolen utan störande byggnader i horisonten. Garaget, carporten och de två biluppställningsplatserna inte bara ramar in trädgården på ett naturligt vis, utan erbjuder också praktiska lösningar för dina fordon. Här finns plats för alla dina behov. Bostaden har genomgått större renoveringar de senaste åren, och resultatet är en modern och smakfull atmosfär. Golven och målningarna skapar en enhetlig och stilfull känsla. Köket och badrummen imponerar med sin tidlösa elegans och härliga materialval. En kort promenad tar dig till havet och stranden, med Lerbergets hamn som en naturlig samlingsplats för småskaligt liv. Närliggande bussförbindelser gör pendling och utflykter till Helsingborg och Höganäs tillgängliga på bara några minuter. Med bil når du Helsingborg på 20 minuter och med buss på 30 minuter, vilket gör det möjligt att kombinera det pittoreska livet med det rika kulturutbudet och nöjeslivet i större städer. I sportcentrets närområde finns en stor modern padelhall med en restaurang som är riktigt trevlig. Perfekt att ta fredagsaw? Här möts det småskaliga och det urbana, och varje dag blir en möjlighet att njuta av det bästa av båda världar.

  • Plus
Ringvägen 34A, Viken, Höganäs kommun

Ringvägen 34A

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 975 000 kr
134 m²
6 rum
406 m² tomt

Renoverad 2-familjsfastighet med 2 uthyrda lägenheter om vardera 3 rok och total yta om 134 kvm. Långtidskontrakt med en total hyra om ca 18 000 kr/månad. ca 13 500 KWh/år. Renoveringar har gjorts utifrån att det ska vara så underhållsfritt som möjligt och har skett löpande mellan olika hyresgäster; Putsning av fasad, aluminiumfönster, luft/vatten-värme, badrum, kök samtliga ytskikt mm. Hyresgästerna har historiskt sett bott länge i lägenheterna. De flesta liknande hus på gatan har byggts om till 1-familjshus. Omtyckt, centralt läge i omtyckta Viken med både matbutik, busshållplats och hav, restauranger, förskolor, skola mm på nära håll.

Visar alla 9