Mäklare Conny Holst

Conny Holst

Om mig

Kullabygdens främsta fastighetsmäklare

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun
 • Fre 26 apr
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Kustvägen 9, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Kustvägen 9

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
10 900 000 kr
145 + 43 m²
6 rum
651 m² tomt

Med fri havsutsikt över Öresund alldeles intill kvickbadets början, Höganäs charmiga småbåtshamn och centrums handelsstråk Köpmansgatan med caféer och restauranger, ligger denna pärla till bostad. Här har man en blandning av medelhavskänsla och nymodernism i en harmonisk och mycket stilfull mix. Från husets alla vrår har man fri vy över Öresunds klarblå vatten och till stadens fina utbud av kultur och service är det enbart en kortare promenad. Väl innanför porten möts man lite av en annan värld, helt privat och omsorgsfullt planerad. Små fina trädgårdsrum möter modern och stilfull boendemiljö, uteplatser, förvaring, kontor och övernattningsutrymme mm i en härlig synergi. Helt enkelt en mångfacetterad fastighet med väldigt hög flexibilitet i sin nyttjandeform. Kontakta fastighetsmäklare Conny Holst på 0702-350116 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart för er innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Gamla Södåkravägen 272, Jonstorp, Höganäs kommun

Gamla Södåkravägen 272

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
5 495 000 kr
200 m²
4 rum
781 m² tomt

Villan för er som söker lugn och harmoni! Välkomna till detta makalöst trevliga boende på Gamla Södåkravägen 272. Här finner ni en bostad för ett trivsamt leverne, lantligt och lugnt placerat men ändå nära till allt. Bostaden är smakfullt och varsamt omhändertagen med en trädgård som inbjuder till livsnjutning och närvaro. Har genomgående enhetliga och fina materialval och riktigt trevliga sociala ytor både inne och ute. På entréplanet har man en rymlig och välkomnande entréhall med gott om plats för ytterplagg, skafferi/kylrum och ett trevligt kök för frukost, matlagning och umgänge. Två fina badrum och ett stort härligt sovrum. Rymligt vardagsrum och fin access till den prunkande trädgården med odlingsmöjlighet i drivbänk, växthus eller orangeri. Här finns även förråd, gym och fina hörnor för soldyrkaren. En trappa upp har man ett stort allrum med möjlighet att inreda till sovrum etc, allt efter behov! Uppfarten är rejäl och rymmer 2 bilar med möjlighet för laddning. Uppvärmning sker via kostnadseffektiv bergvärme. Utanför dörren möts man av äppelodlingar, ängar och lantlig entreprenörsanda. Distributörerna till matkulturen i regionen avlöser varandra med allt från loppmarknader, caféverksamhet till primör- och köttproduktion. Avståndet till de större orterna Höganäs, Ängelholm och Helsingborg är sådär alldeles lagom och här är verkligen livet gott att leva. Jonstorp är närmaste ort/by, här finns en av kommunens fina 0-9 skolor med alla tänkbara fritidsaktiviteter, riktigt välsorterad ICA-butik, pizzeria och restauranger mm Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
Allégatan 57 lgh 1-1005 0, Höganäs, Höganäs kommun
Allégatan 57 lgh 1-1005 0, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Allégatan 57 lgh 1-1005 0, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Allégatan 57 lgh 1-1005 0

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 075 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/5
3 204 kr/mån
26 875 kr/m²

I Alléhusen finns endast två ettor, men de är naggande goda. Vad sägs om väldisponerade och smart använda kvadratmetrar i ljust och lugnt västerläge, ett rymligt kök där du får plats med ett rejält matbord, bra förvaring, förråd i lägenheten och helkaklat badrum med fina material samt separat tvättmaskin och torktumlare. Var sak har sin plats här och ljuset hittar lätt in genom många fönster. Ja, man får plats med väldigt mycket på få kvadrat om man bara tänker till. Välplanerat, ljust och mysigt! Lägenheten inreds i stilen Fjäll. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Denna lägenhet är prissänkt 175 000 kr

 • Premium
 • Hiss
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Robotgatan 4, lgh 2-1005 , Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Robotgatan 4, lgh 2-1005

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 075 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
3 204 kr/mån
26 875 kr/m²

I Alléhusen finns endast två ettor och de är naggande goda. Vad sägs om väldisponerade och smart använda kvadratmetrar i ljust och lugnt västerläge, ett rymligt kök där du får plats med ett rejält matbord, bra förvaring, förråd i lägenheten och helkaklat badrum med fina material samt separat tvättmaskin och torktumlare. Var sak har sin plats här och ljuset hittar lätt in genom många fönster. Ja, man får plats med väldigt mycket på få kvadrat om man bara tänker till. Välplanerat, ljust och mysigt! Lägenheten inreds i stilen Fjäll. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se.

 • Premium
 • Hiss
Allégatan 46, Höganäs, Höganäs kommun
 • Mån 22 apr

Allégatan 46

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 300 000 kr
66 + 65 m²
3 rum
405 m² tomt

Välkomna till Allégatan och denna pärla med härlig trädgårdstäppa i bästa väderstreck! Bostaden består av öppen planlösning mellan mat- och vardagsrum med en vacker täljstenskamin centralt placerad. Köket är ljust och modernt och har allt man kan behöva, här finns även en praktisk utgång mot trädgården och det trevliga trädäcket i vindskyddat läge. I trapphallen finns möjlighet att integrera en toalett, annars finns ett nyare badrum på övre plan med wc, dusch, tvätt och golvvärme (el). Trädgården är väl tilltagen och ger gott om utrymme för allehanda sommarlekar, studsmattor el vad som önskas. Uteplatsen ligger fritt från insyn och har sol långt in på kvällen. Till övrig förvaring finns både förråd och källarutrymme att tillgå och bilen kan man låta stå på den egna uppfarten eller parkerad i garaget, härifrån är det nämligen inte långt till stadens kollektiva utbud med avgångar var 10e minut mot Helsingborg och kontinenten! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när försäljning/budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte innan visningen eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Uteplats
Salviagatan 11E, Höganäs, Höganäs kommun

Salviagatan 11E

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 275 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/2
4 202 kr/mån
25 852 kr/m²

Välkomna till Salviagatan 11E och denna ljusa och luftiga fyrarummare! Här har man skyddad entré under tak och plats för laddgarage till permobil, elcykel, barnvagn etc. Toppenbostad för den med funktionshinder, små barn, eller bara önskar en härlig marklägenhet utan trappor och andra hinder! Till bostaden följer en trevlig täppa för grill och utehäng, perfekt för de annalkande ljumma sommarkvällarna! Lägenheten är ljus och genomgående med en öppen planlösning mellan kök och allrum. Köket är extra utrusta och ger en lyxig känsla i materialvalen och har gott om förvaring och fina belysta arbetsytor. Det finns både gästtoalett, stort badrum med tvättutrustning (tvättmaskin och torktumlare) samt en rejäl klädkammare för praktisk förvaring. Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme i hela bostaden och bilen parkerar man praktiskt på föreningens p-plats för 200 kr/mån (1 st p-plats finns att överta, i övrigt separat kösystem). I närområdet finns dagis/skola, närlivsbutik, vårdcentral, rekreationsområden och inom behagligt promenad- eller cykelavstånd ICA Kvantum, sportcenter, gym, padel, bussförbindelser mm. Bli en stark/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Bellisgatan 34, Höganäs, Höganäs kommun

Bellisgatan 34

Radhus
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 950 000 kr
85 + 4 m²
3 rum
109 m² tomt

Välkomna till Bellisgatan och detta mycket trevliga radhusboende i uppväxt område med närhet till förskola, lekplats, affär, skola och bussförbindelser. Äganderätt så ingen bostadsrättsförening och dyra månadsavgifter att förhålla sig till. Här förvaltas uppvärmning, vatten/avlopp och skötsel av gemensamma ytor av en gemensam ekonomisk förening för enbart 1900kr/månad, således tillkommer enbart hushållsel och villaförsäkring! Entréplan med kök och matplats samt stort sällskapsrum med utgång mot trädgårdstäppan i bästa solläge (sydväst). Ovan trappan har man två fina sovrum, med möjlighet att skapa ett tredje för de med behov ,rejäl förvaring bakom skjutdörrar och duschrum med toalett och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till bostaden följer uppställningsplats för bil (med möjlighet till laddstation på egen uppfart) och ett fint förråd alldeles vid entrén. gemensamt har man sedan både lokal, tvättstuga, grillplats och lekplats samt grönytor för odling och lek! Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Uteplats
Odengatan 27, Höganäs, Höganäs kommun

Odengatan 27

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 695 000 kr
104 + 5 m²
4 rum
vån 1/2
6 218 kr/mån
25 913 kr/m²

Med närhet till park, affärer och centrum finner du detta riktigt trevliga radhus. Ett bekvämt boende på 2 plan med helkaklade badrum och sovrum på båda våningarna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en ljus och härlig känsla. Uteplatsen är vänd mot solnedgången i väster, därefter flyttar du in i det ljuvliga stora uterummet, och bilen står tryggt parkerad vidd laddstationen på uppfarten med el från takets solceller bl.a. Rejält förråd med ingång från uterummet. Fin trädgårdsbelysning och uttag för både el och vatten där man vill ha det. Dagens ägare förbrukar 5 500 kWh (uppvärmning och hushållsel) och solcellsanläggningen är beräknad att leverera 6 400 kWh, således bor man här gratis vad gäller elkostnad och har ett överskott på energi vid årets slut! Här bor man verkligen modernt och bekvämt med hela stadens utbud runt knuten i en stabil och väldigt välskött förening! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Nimisvägen 6, Arild, Höganäs kommun
Nimisvägen 6, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Nimisvägen 6, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Nimisvägen 6

Villa
Arild, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
5 840 000 kr
140 m²
5 rum
927 m² tomt

Bygg ditt drömboende på Arilds backe. Här kan du vara med och forma ditt hus redan från början. Flexibelt med lösvirke och stor trygghet i totalentreprenad. På tomt 11 föreslår vi Villa Strandlyckan. I detta hus är det generösa sociala ytor. Detta hus kan med fördel ändras med entré ut mot ny gata. Önskar man lägga till för att öppna upp i nock så är detta ett perfekt hus att göra så. På Varbergshus finns det många digitala visningar på just detta populära villa strandlyckan. Tomt 11 med strandlyckan kostar 5 840 000kr. 140 kvm. På Arildsbacke erbjuder vi 13 fina tomter för nybyggnation. Prisklass mellan 1 545 000 - 2 200 000. Ovanligt stora tomter den minsta är 823 kvm och största 1255 kvm. Det finns presenterat 5 olika husförslag med prisbilder inklusive tomt från 4 970 000 - 6 500 000 Tomterna kan ha utsikt över vinodling eller chans till utsikt över Skäldervikens vågor mellan husen. Svensk Fastighetsförmedling är din första kontakt för information och guidning genom processen. Huset skapar du tillsammans med Varbergshus där du kan välja ett redan rekommenderat hus från dem eller rita ditt eget drömhus. Tryggt och enkelt med en totalentreprenad från Varbergshus. VILLA STRANDLYCKAN Villa Strandlyckan är ett T-format enplanshus med stora sociala ytor och totalt 140,3 kvm Direkt från entrén finns en stor härlig plats för samvaro med kök, matplats och vardagsrum som är samlade i en egen del av huset. Genom stora fönsterpartier flödar ljuset in från flera håll och skapar fina siktlinjer. Från vardagsrummet når du uteplatsen som ligger i vinkel och är skyddad från vind. Sovrummen, allrummet och klädvården är placerade tillsammans i den andra delen av huset. Master bedroom har en egen wc/dusch och klädkammare vilket skapar en lyxig känsla. Mer information kring detta och andra hustyper finns på varbergshus.se under fliken husmodeller, där hittar du all tänkbar information! Hur ser säljprocessen ut? Svensk Fastighetsförmedling förmedlar tomten och är din första kontakt för information och guidning genom processen fram tills det är dags att börja detaljplanera ditt nya hem. Varbergshus hanterar allt avseende entreprenadavtalet vilket kommer in senare i processen Innan Bokning av tomt Titta gärna på området så att du får en uppfattning av hur de olika tomterna ligger då de har olika förutsättningar. Det finns 5 olika förslag på hustyper och kalkyler som är anpassade för varje tomt och är inom detaljplanen. Alla hustyper passar inte in på alla tomter. Här hjälper mäklarna till med information. När du valt hustyp och tomt är finansiering något som måste lösas med hjälp av kalkylen. Lån eller annan finansiering. Även här är mäklarna behjälpliga för banken. Sammanfattningsvis när du valt tomt, hustyp och klart med finansiering kan du boka en tomt och inleda nästa steg. Vid bokning av tomt Bokningen innebär att du går vidare med att börja med arbetet att anpassa huset till så du vill ha det. Detta arbete är förknippat med en projekteringsavgift som visserligen ingår i ditt husköp men återbetalas ej vid avhopp. Därför är det viktigt att du har valt rätt tomt och hus redan när du tar detta steg. Ändringar, tillval och tillägg kostar i många fall extra. Detta arbete och fram till färdigt entreprenadavtal inklusive bygglovshandlingar tas fram mellan dig som kund och Varbergshus med hjälp av en representant för Varbergshus. Nu börjar det roliga! att utforma ditt hus tillsammans med Varbergshus. Du har 4 veckor på dig att utforma huset tills du skall vara klar att skriva kontrakt på hus och därefter tomt. Dessa veckor är till för att utforma huset och ta fram ändringspriser osv. Tecknande av entreprenad och tomt Gör en slutlig kontroll med din bank ang finansiering med det slutgiltiga priset. När entreprenadavtalet är underskrivet går du vidare med att skriva avtal på din nya tomt. Du får hjälp med bygglovshandlingar och bygglovsansökan. Du kommer även att få broschyrer och detaljerad information om vad som händer härnäs

 • Premium
Lars Bengts väg 24, Viken, Höganäs kommun
 • Tis 23 apr

Lars Bengts väg 24

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
6 500 000 kr
141 + 5 m²
5 rum

Helt nytt enplanshus med låga driftkostnader i Viken Välkommen till ditt drömhem i Viken, nu har ni möjligheten att flytta rakt in i ett alldeles nytt hem från LB-hus! Fördelarna med ett helt nytt hus är många; Bo skattefritt i 15 år och spara ca 150 000 kr, slipp dyra underhållskostnader, betala inte för överdriven uppvärmning, hög boendekomfort hela året runt, sund inomhusmiljö och ventilation för främjande av hälsan, bara för att nämna några. Här erbjuds allt detta och mycket mer. Livet vid Kusten är nämligen inte bara ett hus, det är en livsstil! Det här nybyggda enplanshuset är designat med tanke på modern elegans och bekvämlighet. Den öppna planlösningen med ett rymligt kök och vardagsrum är perfekt för umgänge och familjeliv. Ryggåstak med hela 3,6 m upp till nock ger en unik atmosfär, och en kamin skapar en mysig stämning under vintermånaderna. Med vattenburen golvvärme och energieffektiva lösningar är driftkostnaderna låga och huset miljövänligt. Dessutom finns en laddare för din elbil och uppställningsplats för flera bilar. Tomten är stor och väl tilltagen, perfekt för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling. I charmiga Viken har du tillgång till salta bad och småbåtshamnen, perfekt för avkoppling och vattensportäventyr. Du har fotbollsplan, golfbanor och padelhall mm inom bekvämt avstånd. Oavsett om du är en idrottsutövare eller bara gillar att vara aktiv kommer du att älska det här området. För familjen med barn finns det gott om bekvämligheter i närheten. Förskolan och den lokala 0-9 skolan är bara en kort promenad bort. Dessutom finns en mataffär i närheten för din bekvämlighet. Du kommer att älska att vara omgiven av naturskönhet och har ändå bekvämt tillgång till lokala restauranger och bekvämligheter. Gamla Viken bjuder på charmiga restauranger och kafé som du kan njuta av. Ditt helt nya drömhem i Viken väntar på dig, så kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva alla fantastiska detaljer och fördelar med detta härliga enplanshus!

 • Plus
Sädesvägen 30, Lerberget, Höganäs kommun

Sädesvägen 30

Villa
Lerberget, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 250 000 kr
174 + 25 m²
6 rum
737 m² tomt

Stor villa på lugnt och tryggt område! Välkomna till Östra Lerberget och detta mycket trivsamma boende med härlig trädgård i riktning mot eftermiddags- och sena kvällssolen. Huset andas rymd och funktion med stora öppna ytor för fest och vardag såväl inne som ute. I nuvarande planlösning har har man fyra fina sovrum varav två på nedre plan, dubbla badrum, gästtoalett och en stor tvättstuga som även tjänstgör som groventré för vardagsspringet i trädgården. Den stora kupan på övre plan skapar ett ljust och funktionellt samt privat allrum och på entréplan har man det sociala med öppen köksmiljö, tv-rum och vardagsrum med utgång till ett rymligt uterum med ljuvlig blick över den grönskande trädgården! Till bostaden hör även ett fint garage med bra förråd och gott om plats på uppfarten för familjens bilar mm. Förskola och 0-9 finns inom bilfritt område och Kullagymnasiet några minuter cykelväg bort. På vägen passeras sporthall, Friskis och Svettis, padelhall, gym, gymnastik, tennishall och fotbollsplaner, simhall, bowling mm. Så välkomna till Kullahalvön och familjevänliga Östra Lerberget, placerat på vår västra kuststräcka med danska Hornbaeck och stolta Kullaberg i horisonten. Ett riktigt trevlig kustsamhälle med fin service, vacker natur och bra bussförbindelser mot Höganäs och Helsingborg. Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser innan budgivningen sätter igång; * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Då är det absolut där du ska börja och jag hjälper dig gärna med en värdering och att lägga upp en plan för din försäljning! * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!

 • Plus
Höjar byaväg 124, Mjöhult, Höganäs kommun
 • Imorgon

Höjar byaväg 124

Villa
Mjöhult, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
3 950 000 kr
120 + 20 m²
5 rum
645 m² tomt

Visas på förfrågan, så bara skicka en intresseanmälan! Välkomna till en bit av paradiset... Här finner du en sommargrön eller vintervit tillflykt för värme och gemyt årets alla dagar. Passar lika bra som weekendboende eller året runt. Med makalösa vyer över fälten och äventyret runt knuten utlovas här många fina upplevelser att med tiden få minnas tillbaka till! Fastigheten är fullständigt moderniserad, utan att för den delen ta udden av byggnadens själ, charm och naturligt varma känsla. Den ursprungliga skånelängan har fått en tillbyggnad i vinkel och nytt tak inklusive takstolar issolering mm, vilket sammanfogat gammalt och nytt till en enhetlig symbios. Gäststuga/förråd har adderats för bättre förvaring och eventuellt långväga gäster. Lantligt beläget men ändå nära. Höganäs, jonstorp, Kullaberg, Ängelholm eller Helsingborg nås samtliga billedes på 10-30 min Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser innan budgivningen sätter igång; * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Då är det absolut där du ska börja och jag hjälper dig gärna med en värdering och att lägga upp en plan för din försäljning! * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!

 • Plus
 • Uteplats
Backalyckan 19, Viken, Höganäs kommun

Backalyckan 19

Villa
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
4 950 000 kr
125 + 30 m²
5 rum
433 m² tomt

Skicka intresseanmälan så återkommer vi för tidbokning! Välkomna till detta charmiga och ytterst välskötta enplanshus på en trevlig soldränkt hörntomt med uteplats i insynskyddat solläge. Här bor man riktigt bekvämt i ett lugnt och uppväxt villaområde med all tänkbar service och fritidsaktivitet på nära gångavstånd. Huset är välplanerat med tre fina sovrum, rejält allrum med braskamin som central del i bostaden och ett mer privat vardagsrum för kaffe- och spel- och samtalsstunder. Köket är stort med fina arbetsytor och gott om plats för matbord. Rejält badrum och gästtoalett samt tvättstuga med groventré som leder mot uppfarten, garage och förråd. Hela hemmet går i en ljus ton och de generösa fönsterpartierna ger fint naturligt ljusinsläpp i hela hemmet. Bli en stark köpare/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser innan budgivningen sätter igång; * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Då är det absolut där du ska börja och jag hjälper dig gärna med en värdering och att lägga upp en plan för din försäljning! * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!

 • Plus
 • Uteplats
Robotgatan 4, lgh 2-1302, Höganäs, Höganäs kommun
Robotgatan 4, lgh 2-1302, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Robotgatan 4, lgh 2-1302, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Robotgatan 4, lgh 2-1302

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
1 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/5
4 546 kr/mån
23 000 kr/m²

Välkommen in! Så säger den stora hallen i denna rymliga tvåa om hela 65 kvm. Gott om svängrum och plats för all du behöver hänga av dig när du kommer hem. Den här hörnlägenheten är riktigt smart planerad och inte en tum av din boyta går till spillo. Generöst med förvaring i både garderober och klädkammare eller förråd till alla dina prylars förfogande. I det moderna köket kan du kreera ostört i arbetskökets egen vinklade men ljusa del. Sköna morgnar väntar dig i det helkaklade badrummet med god standard. Här sköter du också smidigt all tvätt med separat tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten inreds i stilen Fjäll. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se Tillträde under Juli månad -23.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brännerigatan 22, Höganäs, Höganäs kommun

Brännerigatan 22

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
2 000 000 kr
93 + 60 m²
3 rum
1 106 m² tomt

Vill ni kika på huset? Skicka en intresseanmälan så återkommer vi för bokning av visning! Välkomna till Brännerigatan och detta energisnåla tegelhus med möjligheten att skapa sin alldeles egna lilla oas! Snittpris i området är ca 3 Mkr så här finns bra marginal. Här finner ni en rejäl trädgård med öppet landskap som närmaste granne. Bostaden består av entréplan med kök, matplats och allrumsdel samt badrum och ett stort trevligt uterum. I allrummet finns murstock med möjlighet att koppla in en kamin om man önskar (den på bild är en lös modell för flytande spisbränsle). På övre plan finns allrum/sovrum, toalett och ett rymligt sovrum. I källaren har man tvättstugan och luft/vatten-värmepannan, här finns även fina utrymmen till förvaring mm. Bilen ställer man bekvämt på den egna uppfarten. Bli en stark/intressantare spekulant! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 15