Mäklare Conny Holst

Conny Holst

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Algatan 7, Höganäs, Höganäs kommun
 • Sön 12 feb

Algatan 7

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

6 495 000 kr

141 m²

5 rum

533 m² tomt

Äntligen ett riktigt trevligt boende på ett plan och med all tänkbar service Höganäs har att erbjuda inom behändigt avstånd. Här har inget lämnats åt slumpen vilket märks i både materialval som funktion. Bostaden inhyser i dag fyra fina sovrum, varav ett tänkt kunna användas som allrum, ett öppet kök med fina siktlinjer mot matplats, allrum och uteplats. Energieffektiv uppvärmning med smart styrning och vattenburen golvvärme säkerställer minimal energiåtgång. Fiber via stadsnätet, isolerat förråd och laddstation för elbil finns! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Uteplats
Rågångsgatan 4, Höganäs, Höganäs kommun

Rågångsgatan 4

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

3 795 000 kr

162 m²

6 rum

624 m² tomt

Kontakta fastighetsmäklaren för visning! 160 kvm bostadsyta samt fin källare med tvättstuga och förvaring; Välkomna till detta stora och mycket trivsamma boende på Rågångsgatan 4. Här erbjuds härliga sociala sällskapsytor med fina siktlinjer och mycket naturligt ljusinsläpp. Stort kök och vardagsrum i semiöppen planlösning samt utgång till uterum och uteplats mot eftermiddag och kvällssol. Mellan kök och entré har man ett trevligt rum i fil med braskamin och plats för samtal eller en god bok. Från matrummet når man loungehörna, soldäck och poolområde, en plats att bara njuta väl skyddat från insyn! I dagens utförande erbjuder huset 3 fina sovrum, varav två på övre plan, och toalett på samtliga plan. Bilen ställer man skyddat i carporten vars förlängning inhyser förråd för diverse förvaring. Trädgårdstäppan ligger skyddat i sydvästläge utan högre intilliggande bebyggelse som skymmer solens värmande strålar och ljus. Helt enkelt ett väldigt trivsamt och bekvämt boende, bara att flytta in och njuta! Viktigt att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Allégatan 57, lgh 1-1302 , Höganäs, Höganäs kommun

Allégatan 57, lgh 1-1302

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Pris saknas

65 m²

2 rum

3 745 kr/mån

Välkommen in! Så säger den stora hallen i denna rymliga tvåa om hela 65 kvm. Gott om svängrum och plats för all du behöver hänga av dig när du kommer hem. Den här hörnlägenheten är riktigt smart planerad och inte en tum av din boyta går till spillo. Generöst med förvaring i både garderober och klädkammare eller förråd till alla dina prylars förfogande. I det moderna köket kan du kreera mer ostört i arbetskökets egen vinklade men ljusa del. Sköna morgnar väntar dig i det helkaklade badrummet med god standard. Här sköter du också smidigt all tvätt med separat tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten inreds i stilen Äng och balkongen går att glasa in. Detta är endast en av flera lägenheter i detta projekt. Läs mer på Nordr.se eller klicka på länkar nedan så kommer du till projektets hemsida!

 • Plus
 • Hiss
Lilly Håkanssons gata 6a, Viken, Höganäs kommun

Lilly Håkanssons gata 6a

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

5 650 000 kr

150 m²

5 rum

7 037 kr/mån

37 667 kr/m²

Unik i sitt slag och mäter hela 150 kvm - här kan du leva som i en medelstor villa! Våningen har en privat sovrumsdel med eget allrum i vindsdelen. Ett riktigt stort och härligt vardagsrum i den andra, mer sociala delen av lägenheten. Två helkaklade badrum och smart förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare samt stort kök med bardiskdel skapar ett boende utöver det vanliga! Skyddat söderläge på våning 3, och utsikt över innergården från en stor inglasningsbar balkong på 11 kvm gör livet behagligt att leva!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4