Sandflyktsvägen 6

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

6 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
711 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
41 100 kr/år

På familjevänligt område i attraktiva Höllviken finner vi denna fina enplansvilla med mycket välplanerade ytor och trivsam solig trädgårdstomt.

I hemmets sociala del finns plats för både soffgrupp framför kamin och matplats. Genom stora skjutdörrspartier till det rymliga uterummet förbinds inne med ute på ett behagligt sätt. Uterummets placering i direkt anslutning till vardagsrummet öppnar också upp för trevliga bjudningar med många gäster. Köket från HTH är stilrent med vita högglansluckor mot svart laminatbänkskiva och här finns riktigt bra förvaring samt matplats för fyra personer. En korridor leder oss till hemmets privata del med tre sovrum och ytterligare ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum för den som önskar. Det fräscha, helrenoverade badrummet ger en hotellkänsla och är också mycket funktionellt för barnfamiljen med både dusch och badkar. Hemmet har även en gäst-wc och en praktisk tvättstuga.

I den privata, insynsskyddade trädgården finns en fristående Attefallsbyggnad om 30 kvm inredd som en gäststuga med uteplats, sovplats för fyra, kök och badrum. Därutöver ytterligare en fristående byggnad om 29 kvm inredd som förråd, en friggebod om 8 kvm med egen bastu och utedusch samt ett litet växthus. Detta är ett hem med allt att önska, en vardag med guldkant väntar!

I Höllviken bor vi nära hav och strand, med ett bra lokalt serviceutbud på cykelavstånd, välrenommerade skolor precis i närheten och goda kommunikationsmöjligheter.

Varmt välkommen att se detta fina hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Josefine Ask

Bjurfors Höllviken
Mäklare Josefine Ask, Bjurfors Höllviken
0739-206678