Kommande

Åströms väg 20

Hosjö, Falu kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 262 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
49 055 kr/år
Kommande

VILLA MED MÖJLIGHET TILL UTHYRNING I OMTYCKTA HOSJÖ!
Nu finns det möjlighet att förvärva den här trevliga bostaden med hela fyra sovrum och en separat del som passar utmärkt för uthyrning. Det separata boendet i en vinkel på huset rymmer vardagsrum, sovrum, kök, badrum och ett sovloft med ståhöjd och plats för dubbelsäng.

På entréplan i huvudbyggnaden finns ett hemtrevligt kök med plats för matbord där många trevliga måltider kan avnjutas! I köket som renoverades 2004 finns en vedspis som sprider en härlig värm. Från köket når man den trevliga inglasade altanen där man gärna hänger under årets varmare månader. Vardagsrummet är rymligt och härifrån når man sovrummet på entréplan. Sovrummet är i bra storlek och har ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. På detta plan finns också en gästtoalett.

På övre plan hittar man tre sovrum i bra storlek. Alla med trägolv. Här finns också ett badrum med dusch som renoverades 2017.

Källarutrymmena nås utifrån huset. Källaren består av tvättstuga, matkällare, flera stora förråd varav det ena är ett gammalt stall samt redskapsbod och garage.

I den lättskötta trädgårdstomten finns bland annat äppelträd, körsbärsträd och syrenbuskar.

Här bor man med ett riktigt bra läge precis intill Hosjöskolan och med närhet till förskola och livsmedelsaffär. Promenadavstånd till både Hosjön och Runn. I närheten finns även motionsspår på "Pumpen" såväl sommar- som vintertid. Bra kommunikationer till centrala Falun .

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Monica Sahlin

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Monica Sahlin, Fastighetsbyrån Falun

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas