Irisstigen 13

Hundfjället, Malung-Sälens kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
2004
Förening
BRF H Lodge 2
Om föreningen
Avgift
2 666 kr/mån

Varmt välkommen in till Irisstigen 13, med centralt läge i Hundfjället! Här bor du mysigt framför brasan med utsikt över både Tandådalens och Hundfjällets skidbackar. Irisstigen 13 är en fristående villa i bostadsrättsform på 100 kvm. Här disponerar du över 5 rum och kök varav 3 sovrum. Det första du möts av när du äntrar bostaden är en rejäl hall med praktiskt klinkers. Vidare in bjuds du på storstugan med högt till tak har sin yta för soffgrupp och matplats för 6-8 sittande gäster med braskamin och öppen planlösning mot köket. Vidbyggt och med utgång via vardagsrummet i söderläge har huset en bra tilltagen uteplats med utsikt. Två av sovrummen ligger på entréplanet, och det tredje ligger på loft-våningen som också har husets 5:e rum tillika allrum med ljusinsläpp via takfönster. Här finns plats för en mindre tv-hörna. Totalt rymmer huset idag 7 sovplatser vilket delar på 2 badrum. För avkoppling efter heldagar i backar så bjussar huset på bastu och fiberoptikuppkoppling.

Bostaden är uppvärmd via braskamin, värmepump luft-luft, direktverkande el-radiatorer samt golvvärme (el). Här har du ett bekymmersfritt fritidshusboende där föreningen tar hand om det yttre underhållet och fastighetsskötsel, samt snöröjningen och den ekonomiska förvaltningen.

Med bostaden tillkommer även ett skoterförråd med gott om plats för en skoter samt massor av förvaringsmöjligheter!

När bostadsinnehavaren själv inte nyttjar bostaden så hyrs den ut via SkiStar men de populäraste veckorna ligger som ägarbokning så man har tillgång till stugan under de bästa veckorna.
(Ägarbokning ligger för V52, V8, V11, V14)

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Mattias Fredriksson, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0739973141