Vångvägen 3

Hyllingelyckan, Landskrona kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
119 m²
Tomtarea
502 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
43 605 kr/år

Med totalt ca 220 kvm användbar yta är det gott om plats i denna välplanerade och fräscha 1.5 plansvilla med helt inredd källarvåning. Fastigheten har genomgått större renoveringar under årens lopp som bl a dränering på två sidor 2020, yttertaket inklusive alla plåtarbeten byttes 2014 och nytt papptak på garage och tillbyggnad 2016. Kaminen från Contura sattes in 2015, helkaklad toalett, renovering av rummen i källare, löpande invändig renovering med nya golv, färg och tapeter.

Friköpt tomt, fiber, fjärrvärme.

Bottenvåningen innehåller hall för ytterkläder, rymligt vardagsrum med värmande kamin, fräscht kök med gott om förvaring, förrådsrum/skafferi och bänkytor, matrum med utgång till stor altan under tak, härligt sovrum med garderober och stort helkaklat badrum.

Från hallen finns uppgång till ovanvåningen som innehåller hall och två bra sovrum, här finns klädkammare och garderober.

Det finns två nedgångar till källare. Från matrummet. kommer man ner till stort allrum/sovrum. Vidare finns genomgångsrum med förråd, hall med trappa upp till garaget och bottenvåningen, tvättstuga med ny bänk och vask, helkaklat torkrum/förråd och ett rum där fjärrvärmen finns.

Uppvärmt garage om ca 34 kvm intill huset, uterum och intilliggande förråd. Trädgården är lättskött och inbjuder till både lek och odling.

Bra beläget med gångavstånd till allt som staden erbjuder! Mataffärer och tågstationen ligger alldeles i närheten, skolor och förskolor likaså. Gång- och cykelavstånd till både centrum och havet. Några minuters bilväg till E6.an, perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas