Wästfeltsgatan 33

Jokkmokk, Jokkmokks kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 000 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
30 885 kr/år

Varmt välkomna till denna tvåplansvilla med källare i centrala Jokkmokk. Här ges nu möjligheten att förvärva en villa på 104 kvm och en tomt på 2000 kvm för den med gröna fingrar. Denna villa är perfekt för dig som har ett intresse inom trädgårdsarbete.

Fastigheten består av 2000 kvm tomtyta där, grillstuga, dubbelgarage med värme, förråd, gäststuga (ej isolerad), cykelskjul, vedskjul, växthus och trädgårdsland finns. På tomten finns även olika bärbuskar till ditt förfogande.

Villan består av ytskikt i ljusa trätoner. Huset erbjuder på nedervåningen ett kök, väl tilltagen matsal och vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. På övervåningen finner du tre sovrum, en toalett samt ett duschrum. Via sovrummet når du husets balkong.

I källaren finns husets tvättstuga med tvättmaskin, ca 3 år gammal (LG) och torktumlare ca 10 år. Det finns även matkällare, frys (Cylinda) och tillgång till mycket förvaring. Huset har även en bastu men den rekommenderas att inte användas. En insatt dusch finns även.

Varmt välkomna på visning! Visning bokas via ansvarig mäklare. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information om denna försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Kontakta mäklaren

Ting Odlander

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
Mäklare Ting Odlander, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
070-6551038