Högåsvägen 1

Jursla, Norrköpings kommun Se på karta

4 895 000 kr

5 300 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
686 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
49 100 kr/år

Denna gedigna och välbyggda villa från Gullringshus i populära och barnvänliga Jursla har det senaste halvåret genomgått en total make-over. Köket är nytt och utrustat med vitvaror i rostfritt. Duschrummet har marmorerat klinker på golv och vägg, golvvärme samt helt ny inredning. Övriga golv i entréplanet har belagts med ett enhetligt och slipbart parkettgolv av god kvalitet.

Entréplanet erbjuder vidare stora sociala ytor med väl tilltagna glaspartier mot söder, tre bra sovrum samt en gästtoalett. I suterrängplanet finns möjlighet till ytterligare ett eller två sovrum för den stora familjen. I det planet återfinns även bland annat ett allrum med öppen spis, tvättstuga med torkrum, bastu samt det inbyggda garaget från vilket man kommer direkt in i bostaden.

Samtliga invändiga ytskikt har antingen bytts eller renoverats på ett hantverksmässigt sätt. Grunden är omdränerad och samtliga fönster bytta. Även takplåtar, hängrännor och stuprör är nya. Du kan läsa mer om genomförda renoveringar under rubriken Allmänt.

Den huvudsakligen plana tomten har också fräschats upp genom att alla buskar och rabatter tagits bort och gräsmattan täckts med ett lager matjord. Det gör det enkelt för dig som köpare att själv designa den trädgård du vill ha.

Det familjevänliga bostadsområdet erbjuder flera förskolor, skola med årskurs 1-6, bageri med fik samt även en ridskola. Runt närliggande Lillsjön finns flertalet markerade löp -och vandringsleder och du kan ta timslånga promenader i Kvillingeförkastningens Naturreservat. Från villan tar du dig på ca 5 minuter med bil till Ingelsta shopping med bland annat mataffärer, kläd- och skobutiker, caféer och restauranger.

Välkommen att anmäla dig till visning för att undersöka om detta är den perfekta bostaden för just din familj. Det är bara att flytta in och trivas medan man planerar för den perfekta trädgården till dess att vår- och sommarsäsongen är här!

Läs mer hos mäklaren
Properties & Partners Norrköping

Kontakta mäklaren

Birgitta Johansson

Properties & Partners Norrköping
Mäklare Birgitta Johansson, Properties & Partners Norrköping
070-735 35 30