Properties & Partners Norrköping

Properties & Partners Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Petter Swartzgatan 13C, Söder, Norrköpings kommun

Petter Swartzgatan 13C

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 250 000 kr

39 m²

1.5 rum

3 314 kr/mån

32 051 kr/m²

Här erbjuds nu en klassisk söderpärla med genomtänkt planlösning och balkong i härligt solläge! Bostaden erbjuder sovdel med separat dörr och stort fönster, kök med mycket förvaring och öppet socialt vardagsrum med plats för vänner och familj. Här lägger vi märke till den platsbyggda bardisken och ingenjörskonst på balkongen som erbjuder plats för såväl en fika som en lång solig dag på solbädden. Byggnaden har hiss och tvättstuga finns på källarplan. Här bor du med närhet till grönområden och kommunikationer, samt med gångavstånd in till Norrköping centrum och Campus! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Knäppingsborgsgatan 11, Centralt, Norrköpings kommun
 • Mån 12 jun kl 18:30
Knäppingsborgsgatan 11, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Knäppingsborgsgatan 11, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Knäppingsborgsgatan 11

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

8 500 000 kr

161 m²

4 rum

5 922 kr/mån

52 795 kr/m²

Detta före detta advokatkontor har genomgått en total förvandling och måste nu anses vara en av de mest välrenoverade och exklusiva våningarna centrala Norrköping har att erbjuda! Här finner du väl tilltagna sociala ytor i kök och vardagsrum, vackra pardörrar, fiskbensparkett i alla rum, djupa fönsternischer, höga golvlister, väggspeglar samt takstuckaturer. Lägenheten är genomgående med stora ljusinsläpp mot söder i sällskapsutrymmena och mot norr för två av sovrummen vilka vetter mot den lugna innergården. Dessa båda sovrum har dessutom var sitt eget duschrum medan tillfälliga gäster får begagna sig av gästtoaletten. Köket är stort och umgängesvänligt med plats för många till bords. I och med den väl tilltagna takhöjden får man plats med extra mycket köksskåp. Efter middagen tar man med fördel plats i det ljusa och trevliga vardagsrummet vilket har en vackert svängd balkong med utsikt mot Olaiparken. Välkommen att imponeras av denna väldisponerade och rymliga våning som verkligen andas sekelskifte trots att den är helt nyrenoverad!

 • Premium
Vernersborg Ängslyckan, null, Norrköpings kommun
 • Tis 6 jun kl 15:30

Vernersborg Ängslyckan

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

3 600 000 kr

120 m²

4 rum

3 055 m² tomt

Denna lantligt belägna fastighet med grannar på behörigt avstånd har en fantastiskt vacker parkliknande trädgård uppdelad i olika rum. De många perenna växterna omfamnar en i princip var man än befinner sig på tomten och det särskilt gynnsamma odlingsklimatet gör att växterna fullständigt prunkar av grönska och vacker blomning hela säsongen. För den odlingsintresserade finns två växthus och även ett särskilt blomhus med växtbelysning för övervintringen. Bevattning kan ske med såväl sjövatten från Ensjön som med vatten från den egna borrade källan. Huvudbyggnaden är ett allergisäkrat eko-hus i ett plan med nästan bara oljade eller obehandlade trämaterial på väggar, golv och tak. Även fasaden är omålad och endast bestruken med linoljefärg. Totalt fördelar sig boytan på tre sovrum, vardagsrum med uterum, ett rymligt kök samt två duschrum. Runt huset finns ett flertal uteplatser i olika väderstreck att sitta ner och njuta av de vackra omgivningarna och lyssna på fågelsången. I och med närheten till Ensjön finns möjligheter till svalkande dopp och det finns även möjlighet att ha en egen liten båt vid strandkanten. För dig som jobbar i Norrköping är det cykelavstånd och det finns även möjlighet att pendla med buss till såväl Norrköping som Söderköping och Linköping. Välkommen till landet bara 10 minuter från sta’n!

 • Plus
Tyllinge Nykrog, null, Västerviks kommun
 • Lör 17 jun kl 11:00

Tyllinge Nykrog

Villa
Västerviks kommun
Properties & Partners Norrköping

1 295 000 kr

104 m²

4 rum

5 345 m² tomt

Vill du också vara med och göra avtryck i historien? På denna plats har människor levt och bott i flera sekel. Torpet Nykrog är enligt lantmäteriet byggt 1909, men uppfördes troligen redan under mitten av 1800-talet och var en del av Tyllinge Säteri. Nykrog kompletterades med en ladugård i slutet av 1800-talet som då lät flyttas dit. Mellan 2020-2023 har det löpande gjorts renoveringar med omtanke och syfte att bevara den äldre charmen, med tidstypiska detaljer som spegeldörrar och takrosett. Entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck och en braskamin, och blir därmed en naturlig plats för social samvaro. Stilfullt kök med plats för matbord för trevliga middagar. På övre plan hittar vi husets privata del med två ordentliga sovrum med varsin klädkammare. Källaren erbjuder ytterligare ett sovrum samt matkällare, dusch och tvättstuga. Stor och plan tomt och här installerades solceller så sent som 2016. Fiber kommer att tillföras till fastigheten under året. Från fastigheten tar du dig till Överum på ca 20 minuter med bil, Åtvidaberg på 30 minuter och Västervik på ca 40 minuter.

 • Plus
Stugvägen 12E, Svärtinge, Norrköpings kommun

Stugvägen 12E

Lägenhet
Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 595 000 kr

80 m²

3 rum

5 443 kr/mån

19 938 kr/m²

Nu saluförs denna marklägenhet i populära Brf Svärtingehus nr 2 med lummig uteplats och egen separat entré från gatan i sann "radhuskänsla". Bostaden rymmer två bra sovrum, kök med goda arbetsytor och plats för köksbord, vardagsrum som fylls med naturligt ljus från tre stora fönsterpartier samt separat tvättstuga och klädkammare. Här i hjärtat av Svärtinge har du närhet till allt vad det familjära bostadsområdet har ett erbjuda med exempelvis skola, badplats, matbutik och kollektivtrafik. Här karaktäriseras bostaden av dess tillgänglighet utan trappsteg, lättåtkomliga rum och av den lummiga uteplatsen med gräsmatta, rabatter och dess inramning av föreningens gröna sociala ytor. Gemensamma utrymmen i föreningen som bastu, lekplats för barnen och grönytor. Här är det gångavstånd på ca 100 meter till Ica som erbjuder det mesta. Garage ingår i avgiften och är belägen ca 15m från bostaden. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kantarellgatan 21, Brånnestad, Norrköpings kommun

Kantarellgatan 21

Villa
Brånnestad, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

5 795 000 kr

130 m²

6 rum

830 m² tomt

På attraktivt läge i Brånnestad ligger denna mycket fina och påkostade enplansvilla med väl genomtänkta och smakfulla materialval och färger. Här kan du njuta av en insynsskyddad hörntomt, lugnt läge i kvarteret, stort inglasat uterum samt isolerat garage. Tomten är plan och lättskött med gräsmatta och stenplattor. Sittytor på såväl framsidan som baksidan av huset. Plats för 6 bilar på uppfarten samt 1 bil i garaget. Genom hela villan ges ett ljust och öppet intryck. Luftigt och stort vardagsrum med direktutgång till det inglasade uterummet. Renoverat kök med plats för ordentligt matbord. Fyra bra sovrum samt två badrum och ett mindre allrum. Groventré med tvättstuga. Väldisponerad enplansvilla med toppenläge i lugna Brånnestad!

 • Uteplats
Projekt Västra Eknö, Västra Eknö, Västerviks kommun
 • 1 ledig bostad

Projekt Västra Eknö

Fritidshus
Västra Eknö, Västerviks kommun
Properties & Partners Norrköping

fr. 3 100 000 kr

70 m²

3 rum

Strax söder om Västervik på natursköna och mysiga Eknö finns det nu 3 stycken arkitektritade och nyproducerade 1-planshus om 70 kvm till salu. Tomterna om 1000 kvm är klädda i gräsmatta/naturmark och erbjuder delvis vattenutsikt samt grönskande omgivning. Husen är färdigställda under sommaren 2023. Lösvirkeshus med 2 sovrum, vardagsrum/kök samt badrum. Modern design i klassisk stil med natursköna materialval och stilfulla färger. Här finns det möjlighet att själv välja vissa materialval och färger i husen. Dessutom finns en ordentlig tillvalslista med bla solceller, braskamin och altan för dig som vill anpassa husen efter dina önskemål. Ny avloppsanläggning och borrad brunn till de 3 fastigheterna via en gemensamhetsanläggning. Båtplats ingår på Eknö. Eknö delas upp i Västra Eknö och Östra Eknö, varav dessa hus är belägna på Västra Eknö ca 10 minuters båtfärd till fastlandet.

 • Nybyggnadsprojekt
Fleminggatan 18, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
 • Idag kl 12:00

Fleminggatan 18

Lägenhet
Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 695 000 kr

72,5 m²

3 rum

4 067 kr/mån

37 172 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade 3:a i toppskick med fantastisk utsikt över Strömmen och Strömsholmen. Lägenheten är belägen på tredje våningen med hiss och renoverades i sin helhet 2022. Balkong mot föreningens lummiga innergård, fransk balkong mot Strömmen samt eldningsbar öppen spis. Nyslipat genomgående stavparkettgolv, högre takhöjd och djupa fönsterbrädor i Kolmårdsmarmor. Modernt kök från Nordanro med egen ingång, rymligt vardagsrum med fransk balkong, inre hall med öppen spis, helkaklat duschrum med inbyggd tvättmaskin och torktumlare (kvalitetsdokument finns) samt två ordentliga sovrum varav det ena med balkong. Här bor du endast några minuters promenad från resecentrum och centrala Norrköping med affärer, restauranger, pubar, kaféer, biografer m.m. Du bor dessutom i en mycket välskött förening där den fasta elnätsavgiften, bredband och tv ingår i den redan låga månadsavgiften. En bostad som måste upplevas på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Arkösundsvägen 501, Arkösund, Norrköpings kommun

Arkösundsvägen 501

Villa
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

4 450 000 kr

113 m²

5 rum

2 378 m² tomt

Inom kort ges möjlighet att förvärva detta välrenoverade 1 ½ plans hus med källarplan i idylliska Arkösund. Huset har genomgått en omfattande renovering sedan mitten av 2020 och erbjuder idag minst två våningsplan i absoluta toppskick. Utöver totalrenoveringen (som dessutom är fackmannamässigt utförd) invändigt har bl.a. dränering utförts, fönster bytts ut och en luft/vattenvärmepump installerats. Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med braskamin, kök med matplatsdel, två ordentliga sovrum samt wc/dusch. Även övre plan har två ordentliga sovrum (med två kattvindar vardera) samt ett duschrum. På källarplan finns pannrum, ett oinrett rum, vin/matkällare samt inredd tvättstuga med oinredd wc/bastu i anslutning. Tomten är plan och lättskött med både biluppställningsplatser och gräsyta för lek. Vatten genom borrad brunn och minireningsverk (från 2020) som avloppslösning. Här bor du på lugnt läge med gångavstånd till Arkösunds restauranger, båtplatser och badklippor.

 • Uteplats
Bossgårdsvägen 31, Östra Husby, Norrköpings kommun

Bossgårdsvägen 31

Villa
Östra Husby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 495 000 kr

105 m²

5 rum

1 424 m² tomt

På högt och insynsskyddat läge ligger en av Östra Husbys absolut trevligaste villor. Med samhällets bästa solläge omgivet av skog och vyer över områdets takåsar bor du här lugnt, privat och med naturen runt hörnet. Huset som har haft samma ägare sedan det uppfördes 1957 har förvaltats väl och med stor omsorg genom åren. Här finns sociala ytor i två plan, källarplan med garage, hobbyrum och bastu och en fin uteplats med spabad på husets baksida. Till fastigheten hör även en större verkstadsbyggnad med garage för ytterligare två bilar samt separat rum för verkstad och fönster ut mot vägen.

Södra Promenaden 36, Centralt, Norrköpings kommun
 • Mån 5 jun kl 18:30

Södra Promenaden 36

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 675 000 kr

46 m²

2 rum

3 145 kr/mån

36 413 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala och väldisponerade 2:a med en balkongstorlek utöver det vanliga. Balkongen i sydvästläge uppmäter ca 16 kvm och vetter mot föreningens väl omhändertagna innergård. Lägenheten i mycket gott skick har en bevarad nyproduktionskänsla då fastigheten är uppförd så sent som 2016. Här erbjuds ett ljust kök med öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, ett praktiskt sovrum som avskärmas genom två skjutdörrar, ett helkaklat duschrum med kombimaskin samt en hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en stor skjutdörrsgarderob. Du bor dessutom med hiss i byggnaden och med närhet till det mesta som Norrköping har att erbjuda. Brf Nya Parken 1 har en stabil ekonomi och i den låga avgiften ingår även bredband och tv.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kullerstad Gamla Prästgård, Vickelbyvägen 77, Norrköpings kommun

Kullerstad Gamla Prästgård

Villa
Vickelbyvägen 77, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

5 600 000 kr

260 m²

9 rum

5 205 m² tomt

På idylliskt och skyddat läge ligger Kullerstad Gamla Prästgård - en idyllisk fastighet med gedigen historia och inbäddad i tidsenliga attribut. Huset karaktäriseras av flera detaljer och egenskaper som uppfyller alla de förväntningar du kan tänkas ha på en så karaktärsfull byggnad som en prästgård. Här finns fyra fungerande kakelugnar, stora rum med öppna ytor och givmild takhöjd, serveringsgång, en väl tilltagen jordkällare och det brandskyddade arkivet för förvaring av ägodelar och fotoalbum. Huset har trots sin bevarade historiska atmosfär de senaste åren genomgått en rad tunga renoveringar. Här finns indraget fiber, nya fönster och ytterdörrar, nytt tak och fjärrvärme - flera kostnadsbesparande investeringar som ger ökade möjligheter till att förädla fastigheten för nya generationer. Kullerstad Gamla Prästgård har sin adress på Vickelbyvägen 77 och ligger optimalt beläget, intill en hästgård och med gångavstånd till centrala Skärblacka med matbutik och skolor.

 • Balkong
 • Uteplats
Bergslagsgatan 57, Norr, Norrköpings kommun

Bergslagsgatan 57

Lägenhet
Norr, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 695 000 kr

53,5 m²

2 rum

3 117 kr/mån

31 682 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna kvalitativa 2:a med öppen planlösning och stor möblerbar balkong. Bostaden är belägen på våning två och karakteriseras av de ljusa moderna interiörerna och ett ljusinsläpp som fyller de rymliga sociala ytorna med naturligt ljus! Här umgås gärna och enkelt långa dagar på balkongen som inreds efter tycke och smak, såklart i bäst söderläge! Mycket stabil bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och både bredband och el inkluderat i den redan låga månadsavgiften I Beckershov bor du med direkt tillgång till aktivitetsfyllda Folkparken samt spårvagn in till stadens puls! Tillgång till parkeringsplatser med elbilsladdare, får användas 4h per tillfälle. Välkommen till ett hem med en stående inbjudan för umgänge med nära och kära.

 • Balkong
Idegransvägen 32, Gransjönäs, Norrköpings kommun

Idegransvägen 32

Fritidshus
Gransjönäs, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 795 000 kr

30 m²

2 rum

1 418 m² tomt

På högt läge med naturen intill knuten finner du denna soldränkta fastighet med en huvudbyggnad som rustades upp så sent som 2021. Här erbjuds välplanerade 30 kvadratmeter fördelat på veranda, duschrum och allrum/kök. Verandan erbjuder ett gott ljusinsläpp med flertalet fönster. Duschrummet är fräscht med en praktisk duschkabin samt både tvättmaskin och torktumlare. Allrum/köket är mycket charmigt med vedspis i centrum och renoverat i modern stil. Runt större delar av huset vetter ett stort altandäck som även leder dig ner till ett mindre källarplan med goda förvaringsmöjligheter. Fastigheten har kommunalt VA och fiber är draget till tomtgräns. Uppvärmning sker genom en luftvärmepump och oljeradiatorer från 2021. Här bor du på ett mycket lugnt läge med närhet till skogen, badsjöar, badplatser och promenadstråk samtidigt som du har endast 5 minuter med bil in till Åby Centrum med dess breda utbud.

 • Plus
 • Uteplats
Hallestagatan 5, null, Norrköpings kommun

Hallestagatan 5

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

3 095 000 kr

76 m²

4 rum

867 m² tomt

I familjevänliga Skärblacka på lugn och barnvänlig gata ges nu möjlighet att förvärva denna smakfulla enplansvilla med källare och inbyggt garage. Huset genomgick en ordentlig uppfräschning så sent som 2022 där samtliga större renoveringar utfördes så som kök, badrum och ytskikt. Här byttes taket 2014 tillsammans med fönster- och dörrbyte samt indragning av fiber. Entréplan erbjuder ett modernt kök, helkaklat duschrum, två ordentliga sovrum samt vardagsrum med värmande öppen spis och utgång till ombonad uteplats. På källarplan finns tvättstuga, sovrum, garage, två förråd och ett allrum att nyttja som lekrum alternativ ett fjärde sovrum. I Skärblacka finns förskolor, skolor, vårdcentral, matbutiker, flertalet grönområden och sjöar samt kommunikationer till bl.a. Norrköping, Linköping och Finspång.

 • Plus
 • Uteplats
Wadströmsgatan 2C, Söder, Norrköpings kommun

Wadströmsgatan 2C

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 645 000 kr

55 m²

2 rum

2 685 kr/mån

29 909 kr/m²

Här bor du i ett lugnt område på idylliska söder med närhet till bland annat Vasaparken, butiker, restauranger, gym och centrala staden. Bostaden, som ligger på första våningen bjuder på ljusa ytskikt, en takhöjd om ca 2,65 m, fina trägolv, yta för kontorsdel samt ett nyrenoverat kök från 2019. Här finns otroligt bra förutsättningar till att trivas och leva bekvämt. I den mycket populära och finansiellt starka föreningen HSB BRF Fridtuna ingår både bredband och el i den redan låga avgiften. Föreningen tillhandahåller dessutom en föreningslokal med fullutrustat kök, bastu, gym, tvättstugor, torkrum samt övernattningsrum. Välkommen på visning!

 • Plus
Ängebyvägen 18, Östra Husby, Norrköpings kommun
 • Sön 4 jun kl 12:30

Ängebyvägen 18

Lägenhet
Östra Husby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 995 000 kr

103 m²

4 rum

6 260 kr/mån

19 369 kr/m²

På ett av föreningens bästa lägen ligger denna mycket fina gavellägenhet i två plan. Lägenheten med flera uteplatser och dubbla balkonger genomgick för några år sedan en omfattande renovering inklusive både kök och badrum. Här erbjuds ett renoverat, tryggt och bekvämt boende på hemtrevligt läge på gränsen mellan villaområdet och naturen. I Östra Husby finns både förskola, grundskola F-9, mataffär, apotek och busshållplats med goda förbindelser till Norrköping. Här bor du i ett fridfullt villaområde omgivet av Vikbolandets vackra landsbygd och närhet till både Norrköpings stadsliv, sommarstaden Söderköping och Arkösunds vackra skärgård. Varmt välkommen till Ängebyvägen 18!

 • Plus
Slottsgatan 123, Centralt, Norrköpings kommun

Slottsgatan 123

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 195 000 kr

73,5 m²

3 rum

3 874 kr/mån

29 864 kr/m²

Trivsam trerummare belägen på våning 3 med balkong, hiss i huset och garageplats som går att överta direkt! Här vetter den möblerbara balkongen till stor del mot föreningens stora innergård och bilen parkeras enkelt i garaget för endast 400kr/månaden. Bostaden med dess trivsamma interiörer har samtliga fönster mot lugn baksida och erbjuder två bra sovrum, hemtrevligt kök, badrum i mycket gott skick med bubbelbadkar och tvättmaskin och ett vardagsrum som fylls av härligt naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. Ekonomiskt stark bostadsrättsförening med låg belåningsgrad om endast 1353 kr/kvm, stora renoveringar genomförda och låga månadsavgifter. Möjlighet till laddstolpe finns. Här har du gångavstånd till allt vad Norrköpings vackra innerstad har att erbjuda! Välkommen till ett hem för dig och familjen att trivas i.

 • Balkong
 • Hiss
Styrstad Rambo, null, Norrköpings kommun

Styrstad Rambo

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 875 000 kr

86 m²

4 rum

2 158 m² tomt

Välkommen till Bjällbrunna och "Casa del sol" beläget på cykelavstånd från stadens centrum och med djur och natur inpå knuten. Bostaden fördelar sig i entréplanet på 4 rok samt duschrum och man har tillgång till en stor inglasad altan och även ett härligt öppet altandäck. Vindsutrymmet är delvis möblerbart och i källaren finns tvättstuga samt diverse ekonomiutrymmen. Den stora tomten är delvis kuperad och har massor av möjligheter för dig med gröna fingrar och/eller odlingsintresse. Eller så låter man den vara lite mer vildvuxen och ägnar sig åt annat. Den är dessutom helt omgärdad av stängsel vilket kan behövas för att hålla såväl busiga barn som vilda och tama djur på rätt sida tomtgräns. I närområdet finns trevlig natur med ängs- och åkermark samt även trevliga och upplysta promenadstråk på Ramboberget. Även ridstall, mataffärer, idrottsanläggning, fotbollsplaner samt en helt ny skola under uppförande. Glöm inte att boka tid om du vill komma på visning!

Grips väg 59, Mauritzberg, Norrköpings kommun

Grips väg 59

Villa
Mauritzberg, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

5 500 000 kr

178 m²

5 rum

498 m² tomt

Med vacker vy över Bråviken och solig utsikt mot den öppna golfbanan ligger Grips Väg 59. Med ett av områdets absolut bästa lägen har huset tagit vara på sin potential med genomtänkta och påkostade materialval, öppna ytor och en mycket väl tilltagen uteplats. Vattenutsikten kan antingen nyttjas från spabadet, utemöblerna, vardagsrummet och nås kanske bäst från den lugna balkongen i anslutning till det stora sovrummet på övre plan. Villan har genomgående smakfulla och påkostade tillval genom bland annat ett stilfullt kök, golvvärme i hela huset och den öppna spisen med vilande bakgrund över Bråviken. Till huset hör även två förråd och garage för fyrhjulingen eller golfbilen samt tillgång till den stora gräsytan med tillhörande odlingslådor och boulebana. Bostadsområdet på Grips Väg är uppfört på historisk mark tidigare tillhörande Mauritzbergs Slott och är ständigt i utveckling. Idag är Mauritzberg främst känd för sin fantastiska golfbana i slottsmiljö och idylliska skärgård.

 • Balkong
 • Uteplats
Tingstad Hansborg, Tingstad, Norrköpings kommun

Tingstad Hansborg

Tomt
Tingstad, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 500 000 kr

800 m² tomt

Strax utanför Norrköping finner ni denna lantliga och hemtrevliga tomt. Förhandsbesked på avstyckning av tomten samt nybyggnad av enbostadshus finns. Tomten är vackert belägen omgiven av skog och ängar. Grönskande tomt med blommor, växter och träd vilket skapar en lummig och avkopplande känsla. Totalrenoverad stuga på tomten från 2021. Vardagsrum, kök och badrum på entréplan och sovrum på övre plan. På övre plan finns även en stor terrass med härlig utsikt och sol hela dagen. Bygglov för att bygga en villa måste ansökas av köparen. Optimal tomt för dig som vill bygga hus och vill ha en lantlig känsla men nära till stan. Missa inte denna chans!

 • Plus
Luntgatan 12A, Centralt, Norrköpings kommun

Luntgatan 12A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 295 000 kr

103 m²

4 rum

5 920 kr/mån

22 282 kr/m²

Nu saluförs denna sällsynt stora gavelbostad belägen innanför promenaderna med tre bra sovrum och praktisk gäst-wc! Bostaden karaktäriseras av de öppna ljusa ytorna med kvalitativa interiörer och det gedigna vardagsrummet som tillsammans med den öppna planlösningen mot köket skapar en social och inbjudande lägenhet! Här erbjuds bland annat ett trivsamt kök från 2016 med vitvaror delvis från 2019 , plats för köksbord intill burspråket, stor klädkammare, praktisk gäst-wc och ett rymligt badrum med badkar och tvättmaskin. Det centrala läget erbjuder gångavstånd till natursköna folkparken, Strömmen, centralstation, campus och citykärnan med ett rikligt utbud av restauranger, caféer och shopping. Här bor du i en trygg och stabil Riksbyggenförening där månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv, bredband (100Mbit/s) samt fast elnätsavgift. Föreningen har nyligen installerat solceller och bytt fönster. Välkommen till en bostad för dig och familjen att växa och trivas i!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Holmstagatan 5A, Söder, Norrköpings kommun

Holmstagatan 5A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 595 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 530 kr/mån

27 265 kr/m²

Mycket fin större 2:a om 58,5 kvm belägen på populära söder med kvalitativa interiörer och badrum från 2022 med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har nyare fräscha ytskikt. Helt nytt tillbyggt duschrum som är helkaklat och med golvvärme. Lägenheten är belägen på vån 3 med balkong i fint soligt sydväst läge. Stort kök med gott om plats för ett större matbord. Här bor du med närhet till härliga Vrinneviskogen, affärer, kommunikationer och med gångavstånd in till citykärnan. Du bor dessutom i en välskött HSB förening med låga avgifter som inkluderar el och kabel-tv. Välkommen på visning!

 • Balkong
Styrmansgatan 30, Centralt, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Styrmansgatan 30

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 795 000 kr

65,5 m²

2 rum

3 340 kr/mån

27 405 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga 2a med balkong belägen på våning 3 på central adress med samtliga ytskikt renoverade 2019/22. Här sätts bostadens prägel av de generöst tilltagna och lättmöblerade rummen tillsammans med de smakfulla interiörerna med nymålade väggar, nylagda golv och omlackerade köksluckor. Badrummet är från föreningens stambyte -05 och är helkaklat samt har egen tvättmaskin. Här på det insynsskyddade läget åtnjuts gärna långa eftermiddagar på balkongen med familj och vänner. Här finner du stadens puls runt knuten med en uppsjö av Norrköpings bästa caféer, restauranger, barer och butiker. Till bostaden hör två stycken källarförråd. Föreningen har även parkeringar, en trevlig innergård, takterrass, mycket låg belåningsgrad om ca 1500 kr/kvm och välskötta fastigheter. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gröna gatan 19B, null, Norrköpings kommun
Gröna gatan 19B, null, Norrköpings kommun, bild 2
Gröna gatan 19B, null, Norrköpings kommun, bild 3

Gröna gatan 19B

Radhus
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

3 475 000 kr

134 m²

4 rum

592 m² tomt

Från den inbyggda altanen och det öppna trädäcket har man magnifik utsikt över Åby med omnejd. Nästan var dag ser man ända till Bråviken och riktigt klara dagar ser man Löfstad slott skymta vid horisonten mot söder. Innanför ytterdörren i detta parhus om 4-5 rok möts man av en välkomnande hall med vackert marmorgolv. Denna leder vidare till ett stort allrum i vinkel med braskamin och väl tilltagna ljusinsläpp mot söder från vilka det flödar in ljus. Från köket nås uterummet, där stor del av årets måltider avnjuts och utanför finns ett härligt soldäck. I entréplanet finns till slut även duschrum och tvättstuga. Ovan trappan till det övre planet finner man ytterligare ett allrum med takkupa mot söder samt två sovrum och ett badrum. Möjlighet finns att vid behov dela av allrummet till ytterligare ett sovrum. Framför huset sluttar tomten mot söder medan den på ovansidan är plan och gränsar till ett skogsområde. Bara en kort promenad bort ligger Glotterns badvänliga vik Lugnet. Välkommen att boka visningstid!

 • Premium
Du Rietzvägen 18, Lindö, Norrköpings kommun

Du Rietzvägen 18

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

5 495 000 kr

108 m²

5 rum

1 001 m² tomt

Energieffektiv (energiklass A) och nyrenoverad villa med bergvärme på hörntomt. Villan erbjuder stora sociala ytor och ett väl tilltaget inglasat och vinterisolerat uterum med golvvärme! Stora renoveringar gjorde som bl.a. nydragen el, ommålat tegel och yttertak och nya ytskick. Invändigt finner ni en bra planerad entrévåning som erbjuder rymlig hall. Öppen planlösning mellan matsalsrum, vardagsrum med öppen spis och det fullutrustade köket med goda förvaringsmöjligheter. Utöver det erbjuder entréplan två rymliga sovrum som båda har skjutdörrsgarderober samt ett nyrenoverat duschrum. Från vardagsrummet finns utgången till den stora inglasade altanen med gott om plats för både matbord samt loungedel. På källarplan finns ett större hobbyrum som mycket väl skulle kunna nyttjas som sovrum. Här finns även pannrum, matkällare, förråd under trapp samt en större WC/tvättstuga med bastu. Tidigare garage som idag är förråd kan delas av till ett ytterligare sovrum (se alternativ planlösning).

Styrmansgatan 32, Centralt, Norrköpings kommun

Styrmansgatan 32

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 125 000 kr

33,5 m²

1.5 rum

2 032 kr/mån

33 582 kr/m²

Välkommen till Styrmansgatan 32 och en kvadratsmart etta med sovalkov, fransk balkong och en låg månadsavgift i en mycket ekonomiskt stabil förening. Här bor du högt upp i huset med gott ljusinsläpp med en praktiskt planlösning. Bostaden erbjuder en hall med gott om förvaring, en stilren kokvrå, ett allrum med plats för både soffa och matbord, en sovalkov samt ett duschrum från stambytet. Här i Centrum bor du med gångavstånd till Drottninggatan och all dess breda utbud med matbutiker, shopping och uteliv. Här bor du även i närhet till kommunikationer, Söder Tull, Campus och grönområden!

 • Plus
 • Hiss
Lindövägen 12A, Oxelbergen, Norrköpings kommun

Lindövägen 12A

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 100 000 kr

79 m²

3 rum

4 147 kr/mån

26 582 kr/m²

Nu saluförs denna trevliga trerummare belägen på våning 3 i omtyckta Oxelbergen. Bostaden har under 2018 fått ett helt nytt och smakfullt badrum samt egen separat tvättavdelning under 2019. Den generösa takhöjden tillsammans med den genomgående och öppna planlösningen sätter prägeln för denna sociala och hemtrevliga bostad. Här disponerar du över hela fyra lägenhetsförråd vilket skapar extra utrymme i lägenheten för dig och familjen att växa och trivas i! Stabil förening med god ekonomi. Mysig och lummig innergård med nybyggd glaspergola. Härligt läge med närhet till grönområde, strömmen samt city. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kila Torp 45, null, Nyköpings kommun

Kila Torp 45

Fritidshus
Nyköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

850 000 kr

60 m²

3 rum

2 492 m² tomt

Äldre torp med stort renoveringsbehov för er som vill sätta er egna prägel och gillar större projekt eller varför inte bygga ert nya drömhus. Stavsjö är en mindre gammal bruksort utmed gamla E4:an. På orten finns museum, vandrarhem, bensinmack, Krog & Cafe med inredningsbutik. Fastigheten ligger endast ett par minuters promenad från Stavsjön där det finns en fin badplats med bryggor. På andra sidan av vägen finns sjön Skiren. Om ni tycker om natur så inbjuder Kolmårdsskogarna till ett flertal vandringsleder utmed Sörmlandsleden.

Apelgatan 24A, Haga, Norrköpings kommun

Apelgatan 24A

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

780 000 kr

35,6 m²

1 rum

2 638 kr/mån

21 910 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade och mysiga 1:a om ca 36 kvm i populära Haga. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en äldre charm, bl.a. ett bevarat trägolv. Rymligt allrum, duschrum förberett för tvättmaskin, hall med förvaringsutrymmen och kök med plats för matbord. Perfekt för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till grönområden, kommunikationer och Ingelsta Handelscentrum med dess utbud, samt med cykelavstånd till campus, resecentrum och Norrköping City. Du bor dessutom i en välskött förening med både gym och hobbyrum att nyttja utan extra kostnad.

 • Plus
Apelgatan 28B, Haga, Norrköpings kommun
Apelgatan 28B, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Apelgatan 28B, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Apelgatan 28B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 195 000 kr

69 m²

3 rum

4 992 kr/mån

17 319 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN! Nu ges möjlighet att förvärva denna 3:a om totalt 69 kvm i populära Haga. Hela lägenheten målades om 2018 och erbjuder ett trivsamt kök, två ordentliga sovrum, ett rymligt vardagsrum samt både duschrum med tvättmaskin och ett utrymme som kan göras om till wc eller en tvättavdelning. Till lägenheten hör två vindsförråd och två källarförråd. På källarplanet finns dessutom gym och sällskapsrum att tillgå. Här bor du med närhet till grönområden, kommunikationer och Ingelsta Handelscentrum med dess utbud, samt med cykelavstånd till campus, resecentrum och Norrköping City.

 • Premium
Stockholmsvägen 11C, Centralt, Norrköpings kommun

Stockholmsvägen 11C

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 200 000 kr

51 m²

2 rum

3 443 kr/mån

23 529 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a om 51 kvm. Lägenheten är belägen en halv trappa upp (hiss finns) och är i ett genomgående bra och omhändertaget skick. Vardagsrummet är rymligt och har ett fint fiskbensparkettgolv. Duschrummet är modernt, helkaklat och har golvvärme. Väl tilltaget sovrum med skjutdörrsgarderob och fönster mot den lugna innergården. Trevligt kök med diskmaskin, plats för matbord samt ny kyl och frys från 2022. Här bor du med gångavstånd till resecentrum, Campus och Folkparken, samt med cykelavstånd in till Norrköping City med dess utbud. Du bor dessutom i en mycket välskött förening där bredband och den fasta avgiften för elen ingår i månadsavgiften. Föreningen installerade solceller så sent som 2022 och har gym, bastu, pingisrum samt samlingslokal att tillgå. Föreningen har också en riktigt fin innergård som erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård och grillmöjligheter. Både källarförråd och vindsförråd medföljer lägenheten.

 • Hiss
Askhagsvägen 5B, Kimstad, Norrköpings kommun

Askhagsvägen 5B

Lägenhet
Kimstad, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

950 000 kr

52,9 m²

2 rum

4 183 kr/mån

17 958 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska 2:a i Kimstad. Lägenheten är praktiskt belägen en halv trappa upp och uppmäter ca 53 kvm. En lägenhet utöver det vanliga med smakfulla och påkostade materialval. Kährs parkettgolv i hela lägenheten och taklister i special. Rymligt vardagsrum, modernt kök med alla dess nödvändigheter, väl tilltaget sovrum med inbyggda garderober samt fräscht helkaklat duschrum (fackmannamässigt utfört). Här bor du på ett lugnt läge i Kimstad med skogen som närmsta granne samt mataffär och pendeln nås inom ett avstånd om bara några hundra meter. Du bor dessutom i en lågt belånad förening. En bostad som måste upplevas på plats!

Himmelstalundsvägen 50, Beckershov, Norrköpings kommun

Himmelstalundsvägen 50

Lägenhet
Beckershov, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

945 000 kr

45 m²

1 rum

2 229 kr/mån

21 000 kr/m²

På tredje våningen finner ni denna optimalt planerade lägenheten om 45 kvm. Ni välkomnas in i en hall med bra förvaringsmöjligheter och härifrån nås badrummet med badkar. Allrummet som med en industrivägg delar stilfullt upp rummet i en sovdel och ett vardagsrum. Golvet är ett charmigt parkettgolv. Köket har fina träluckor och alla bekvämligheter man kan önska sig vad gäller den maskinella utrustningen. Här finns även en bardisk som även går att använda som matbord. Lägenheten är belägen med perfekt närhet till resecentrum, Folkparken, Campus och city. Stabil och bra förening med låg avgift och tillgång till bastu. På sommartid finns möjlighet till grillning i fastighetens trädgård. Denna fina och välplanerade lägenhet måste ses på plats, varmt välkomna på visning!

Grips väg 28-34, Mauritzbergs Slott & Golf, Norrköpings kommun

Grips väg 28-34

Tomt
Mauritzbergs Slott & Golf, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

675 000 kr

445 m² tomt

På fridfullt läge finns nu möjlighet att bygga ditt nästa drömboende. Beläget mellan skärgården och skogarna bor du på historisk mark intill Mauritzbergs Slotts idylliska ägor. Ditt nya boende i Mauritzberg når du inom 30 minuter från Norrköping och med 10 minuters resväg kommer du till Östra Husby med alla dess bekvämligheter. Där finns förskola, skola F-9, matbutik, vårdcentral och flera möjligheter till fritidsaktiviteter. Önskar du i stället sysselsätta dig nära hemmet finns möjlighet till båtplats i Slottsmarinans småbåtshamn, fina promenadstråk och löpspår samt god natur för bär-och svampplockning i närheten. Dessutom har Mauritzbergs Slott en fantastisk restaurang för middagar under säsong. Sist men inte minst är Mauritzberg ett paradis för den golfintresserade. Här finns en mycket fin och välskött 18 håls-bana med tillhörande klubbhus och bistro. Varmt välkommen till ditt nya hem i Mauritzbergs skärgårdsnära slottsmiljö!

Högåsvägen 1, Jursla, Norrköpings kommun

Högåsvägen 1

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

4 895 000 kr

113 m²

5 rum

686 m² tomt

Denna gedigna och välbyggda villa från Gullringshus i populära och barnvänliga Jursla har det senaste halvåret genomgått en total make-over. Köket är nytt och utrustat med vitvaror i rostfritt. Duschrummet har marmorerat klinker på golv och vägg, golvvärme samt helt ny inredning. Övriga golv i entréplanet har belagts med ett enhetligt och slipbart parkettgolv av god kvalitet. Entréplanet erbjuder vidare stora sociala ytor med väl tilltagna glaspartier mot söder, tre bra sovrum samt en gästtoalett. I suterrängplanet finns möjlighet till ytterligare ett eller två sovrum för den stora familjen. I det planet återfinns även bland annat ett allrum med öppen spis, tvättstuga med torkrum, bastu samt det inbyggda garaget från vilket man kommer direkt in i bostaden. Samtliga invändiga ytskikt har antingen bytts eller renoverats på ett hantverksmässigt sätt. Grunden är omdränerad och samtliga fönster bytta. Även takplåtar, hängrännor och stuprör är nya. Du kan läsa mer om genomförda renoveringar under rubriken Allmänt. Den huvudsakligen plana tomten har också fräschats upp genom att alla buskar och rabatter tagits bort och gräsmattan täckts med ett lager matjord. Det gör det enkelt för dig som köpare att själv designa den trädgård du vill ha. Det familjevänliga bostadsområdet erbjuder flera förskolor, skola med årskurs 1-6, bageri med fik samt även en ridskola. Runt närliggande Lillsjön finns flertalet markerade löp -och vandringsleder och du kan ta timslånga promenader i Kvillingeförkastningens Naturreservat. Från villan tar du dig på ca 5 minuter med bil till Ingelsta shopping med bland annat mataffärer, kläd- och skobutiker, caféer och restauranger. Välkommen att anmäla dig till visning för att undersöka om detta är den perfekta bostaden för just din familj. Det är bara att flytta in och trivas medan man planerar för den perfekta trädgården till dess att vår- och sommarsäsongen är här!

Daggkåpevägen 21, Ensjön, Norrköpings kommun

Daggkåpevägen 21

Tomt
Ensjön, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

Pris saknas

6 070 m² tomt

Belägen på en vacker udde vid Ensjön ges nu ett ytterst sällsynt tillfälle att förvärva en av de få och största strandtomterna i Norrköping. Kort avstånd till stan och ett svårslaget läge med fri utsikt över Ensjön. På tomten står idag ett "bostadshus", en förrådsbyggnad samt en "sjöbod", där ingen av dessa nyttjas och är därför att betrakta som totala rivningsobjekt. Till fastigheten finns ev rätt att anlägga en egen brygga i Ensjön (läs mer i stycket bryggrätt). Fastigheten säljs med friskrivning av dolda fel.

Visar alla 37