Properties & Partners Norrköping

Properties & Partners Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Promenaden 45b, Öster, Norrköpings kommun
  • Sön 11 aug kl 15:00

Östra Promenaden 45b

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/4
4 253 kr/mån
33 652 kr/m²

Välkommen till en bostad som genomsyras av charm och karaktär. Här möts gammalt och nytt i perfekt harmoni, där renoveringar har utförts med kärlek och finess. Lantlig anda smyger sig in i varje hörn i denna bostad i hus från 30-talet, med vackra trägolv i furu och gran som ger en varm och inbjudande känsla. Med en generös takhöjd och stora fönster badar lägenheten i ljus, vilket framhäver de ljusa interiörerna och skapar en luftig atmosfär. Den öppna och sociala planlösningen är perfekt för dig som älskar att umgås och bjuda hem gäster. Här finns gott om utrymme för sociala tillställningar och middagar med nära och kära. Lägenheten erbjuder dessutom en separat tvättstuga, vilket är en sällsynt och uppskattad bekvämlighet. Det väl tilltagna sovrummet har en stor walk-in closet, som skapar en känsla av vardagslyx och praktisk förvaring. Här slås vi av ett rikligt ljusinsläpp som gör denna bostad till ett hem att längta hem till. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam miljö. Bostaden ligger i en stabil och familjär bostadsrättsförening med endast 2089 kr/kvm i belåning och här har du gångavstånd till allt vår vackra stad har att erbjuda. I kvarteret finns en livsmedelsbutik och stora grönområden, med lummiga Oxelbergsparken precis intill. För den som pendlar finns hållplats för spårvagn endast ca 100 meter från porten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

  • Plus
Oskarsgatan 18, Kneippen, Norrköpings kommun
  • Borttagen före visning
Oskarsgatan 18, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Oskarsgatan 18, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Oskarsgatan 18

Radhus
Kneippen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 995 000 kr
123 + 61 m²
6 rum
159 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Världens ände 176A

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 700 000 kr
2 209 m² tomt

Denna plana och lättbebyggda tomt med viss vattenglimt finns nu tillgänglig för dig som söker ett skärgårdsnära fritidsboende. På tomten får uppföras en huvudbyggnad om högst 125 kvm samt en komplementbyggnad om max 25 kvm. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter för samtliga dessa landar på ca 250 000 - 300 000 kr och erlägges av köparen. Fastighetens läge i området är bra med bara ca 60 meter till badstranden nedanför Sköldviks vandrarhem. På Sköldvik finns sommartid möjlighet att både fika och äta med fullständiga rättigheter. En liten känsla av lyx i vardagen! In till Arkösunds by tar det bara ca 10 minuter på cykel. Där finns ett trevligt utbud av restauranger, caféer och fina promenadvägar. Det finns även en mindre livsmedelaffär. Arkösunds Hotell är mycket populärt bland både övernattande och ätande gäster. På hotellet hålls trevliga musikkvällar och från verandan njuter man av utsikten över Arkösunds hamn.

  • Premium
Smedjegatan 28, null, Norrköpings kommun

Smedjegatan 28

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 350 000 kr
52,1 m²
2 rum
vån 1/5
2 871 kr/mån
25 912 kr/m²

På en attraktiv adress ligger denna stilrena 2:a med ett genomgående fint skick och en härlig balkong. Här finns ett rymligt kök plats för matgrupp, ett helkaklat badrum och en inbjudande hall med bra förvaring. Här finns även ett sovrum med plats för en dubbelsäng och ett ljust vardagsrum med vackert parkettgolv och utgång till balkongen. Här bor man i en bra förening med många av de stora renoveringarna gjorda och flera gemensamma utrymmen såsom exempelvis bastu och gym. Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren och ett på vinden. Stadsnära läge med gångavstånd till allt man kan behöva och lummiga Folkparken alldeles runt hörnet. Välkommen hem!

Kråkeryd, null, Ödeshögs kommun
  • 1 ledig bostad

Kråkeryd

Tomt
Ödeshögs kommun
Properties & Partners Norrköping
Pris saknas
1 517 m² tomt

Drömmer du om att bygga din egen bostad i en idyllisk miljö? Nu har du chansen att förverkliga dina visioner i Kråkeryd! Dessa fantastiska tomter, belägna högt över Vättern, erbjuder en enastående utsikt över Västergötland och Omberg. Här omges du av den svenska naturens skönhet samtidigt som du har närhet till stadens bekvämligheter. Ca 35 minuters bilresa till Jönköping och 40 minuters bilresa till Jönköping. Kråkeryd är en charmig och fridfull plats, perfekt för dig som söker en harmonisk livsstil. Omgiven av skog och sjö, är detta en idealisk plats för friluftsentusiaster, barnfamiljer och alla som uppskattar naturens underverk. Här finns även Ombergs Golf i närheten. Trots sin lantliga känsla, ligger Kråkeryd bara en kort bilresa från Ödeshögs centrum, där du finner all nödvändig service och bekvämligheter. Med en generös detaljplan kan du fritt utforma din bostad för att passa din livsstil. Oavsett om du drömmer om en modern villa med stora fönster och öppna ytor, eller en mysig stuga omgiven av grönska, ger dessa tomter dig möjligheten att skapa ett hem som speglar din personlighet och dina drömmar. Missa inte denna unika möjlighet att investera i en bit av paradiset. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning! Låt ditt drömboende bli verklighet i Kråkeryd – En plats där naturens skönhet möter modern livskvalitet!

  • Nybyggnadsprojekt
Styrmansgatan 30, Centralt, Norrköpings kommun

Styrmansgatan 30

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 550 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 106 kr/mån
27 928 kr/m²

Välkommen till Styrmansgatan 30 och denna kvadratsmarta 2:a om 55.5 kvm i city! Belägen högt upp i huset på våning 4/6 med gediget ljusinsläpp. Med en välplanerad planlösning och förbättrade ytskikt i närtid främjas en luftig, funktionell och stilren känsla. Här främjas en social samvaro med köket i centrum av lägenheten. En perfekt plats för dig, vännerna och familjen att samlas tillsammans och njuta av sammankomster och tillställningar. Bostaden är i ett väl omhändertaget skick och disponeras över ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och plats för en stor soffgrupp och annat större möblemang, modernt kök med goda arbetsytor och matplatsdel, helkaklat duschrum med duschhörna och möjlighet till tvättmaskin, hall med goda avhängningsmöjligheter via hatthylla samt ett ordentligt sovrum med förvaringsmöjligheter via befintlig garderobslösning. Här bor du i hjärtat av stadskärnan med närhet till shopping, restauranger, vackra parker och promenadstråk, matbutik samt kommunikationer med buss och spårvagn. Resecentrum med vidare kommunikationer finns på promenadavstånd! Föreningen är ekonomiskt stabil och har en låg månadsavgift där värme, vatten, nätavgift el, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen ingår! Ta även del av föreningens takterass, ett perfekt ställe att avnjuta under varma sommardagar. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Plankgatan 56, null, Norrköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 15:00
Plankgatan 56, null, Norrköpings kommun, bild 2
Plankgatan 56, null, Norrköpings kommun, bild 3

Plankgatan 56

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/6
3 033 kr/mån
34 674 kr/m²

Lägenheten har trevlig planlösning med öppna, sociala ytor på den ljusa södersidan med egen uteplats mot innergården. Bostadens sovrum ligger i svalt norrläge och har bra med förvaring. Till lägenheten har du också ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Beläget nära city, strömmen, och den stora Folkparken ligger lägenheten mycket välbeläget för ett trivsamt och aktivt stadsliv. Här är dessutom nära både resecentrum och anslutning till E4 vilket ger ytterligare pendlingsmöjligheter till både Linköping och Stockholm. Varmt välkommen till en förstklassig lägenhet i en stabil förening med med närhet till allt Norrköping har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun

Fredrik Hasselqvists gata 3

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 845 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 457 kr/mån
38 041 kr/m²

Nu saluförs en modern 2:a högst upp i huset i populära Vallastaden med balkong i byggnad med hiss från 2017. Från våning 3 av 3 blir ljusinsläppet väldigt trivsamt och gör detta till en lägenhet att gärna spendera mycket tid i med familj och vänner. Bostaden har en luftig och social planlösning med bra förvaringsmöjligheter, rymligt badrum, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt ett fullutrustat kök med leverantör Marbodal. Här erbjuds ett hem som bjuder in till många sociala tillfällen med öppen lösning mellan bostadens kök och vardagsrum. Sovrummet har god plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbordsdel. Här åtnjuts gärna en kaffe i morgonsolen på balkong. Loftgången i anslutning till bostadens entré har även den god plats för balkonggrupp och vetter i soligt västerläge. I Vallastaden bor du med direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park med goda buss- och cykelförbindelser in till city. I närområdet finns matbutik, restaurang, apotek, gym samt systembolag.

  • Balkong
  • Hiss
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 17

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 995 000 kr
180 m²
8 rum
817 m² tomt

På en av områdets grönaste återvändsgator ligger denna mycket trevliga och välplanerade villa uppförd 2023. Med öppen planlösning, öppet till nock och hela 6 sovrum finns alla förutsättningar för ett komplett boende för hela familjen. Tomten är också en av de största i området med uteplats i soligt söderläge och nedgrävd glasfiberpool. 2024 uppfördes även ett dubbelgarage intill uppfarten som en ny ägare kan färdigställa enligt egna önskemål. Villan från Eksjöhus Variant-serie är mycket välplanerad och håller genomgående hög standard. Huset värms upp via vattenburen golvvärme på entréplan och bergvärmepump från Nibe, badrum- och köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele - med andra ord ett genomgående tryggt, effektivt och högkvalitativt boende inifrån och ut. Som boende i ett nyproducerat hus är du också fri från fastighetsavgift de första 15 åren, värde 9 287 kr/år. Här bor du dessutom på en lugn återvändsgata med gröna omgivningar i en fortsatt attraktiv och växande del av Svärtinge. Här bor du med naturen intill knuten endast 10 minuter från Ingelsta Handelscentrum. I Svärtinge finns förskolor, skolor, matbutik, idrottsplats och badstrand. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Nanna Svartz gata 2B, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Nanna Svartz gata 2B

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 250 000 kr
19,8 m²
1 rum
vån 2/4
1 819 kr/mån
63 131 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva ett kvalitativt boende i populära Vallastaden som passar perfekt för dig som blivande student eller för dig som letar efter ditt första egna boende. Bostaden som är belägen ett stenkast ifrån Campus och Mjärdevi erbjuder en luftig och ljus planlösning med ytskikt i så gott som nyskick. Lägenheten har ett rymligt och helkaklat badrum, praktiskt arbetskök från Marbodal samt både tvättmaskin och torktumlare. I allrummet finns en uppfällbar säng som enkelt fälls ner nattetid. Föreningen har en loftgång som leder fram till entré till bostaden som får möbleras och användas av dig som medlem, här åtnjuts gärna socialt umgänge i eftermiddagssolen. Bostaden ligger som sista lägenhet på loftgången vilket skapar ett mer privat möblerbart läge. I Vallastaden bor du med direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park med goda buss- och cykelförbindelser in till city. I närområdet finns matbutik, restaurang, apotek, gym samt systembolag.

  • Plus
  • Hiss
Enebygatan 8A, Centralt, Norrköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 12:30
Enebygatan 8A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Enebygatan 8A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Enebygatan 8A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 895 000 kr
87 m²
3 rum
vån 4/4
5 647 kr/mån
21 782 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna rymliga 3:a med balkong i populära Brf Norrgården. Lägenheten uppmäter 87 kvm och är belägen högst upp i huset med hiss. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med öppen spis i täljsten (ej eldningsbar), två ordentliga sovrum, fräscht badrum med badkar, kök med plats för matgrupp samt en hel del förvaringsutrymmen. Både källarförråd och vindsförråd medföljer lägenheten. Här bor du med gångavstånd till resecentrum, Campus och Folkparken, samt med cykelavstånd in till Norrköping City med dess utbud. Du bor dessutom i en mycket välskött förening där gym, bastu, pingisrum och samlingslokal kan nyttjas utan extra kostnad. Dessutom finns två övernattningsrum. Föreningen har också en riktigt fin innergård som måste upplevas, en oas som erbjuder bl.a. en paviljong, flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård, fruktträd (äpplen och plommon), bärbuskar och grillmöjligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 2
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 3

Andvägen 3

Villa
Torskär, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
7 500 000 kr
183 m²
6 rum
1 252 m² tomt

Detta Eksjöhus av modellen Karisma har allt och lite till! I nuvarande utformning bor ägaren på 3 rok i huvudbyggnaden medan en separat del utgör en lägenhet om 2 rok vilken hyrs ut. Dessa båda hushåll delar på entréhall och tvättstuga. På en avskärmad del av tomten finns ett fullutrustat Attefallshus om 2 rok som också hyrs ut. På den delen av tomten finns även en Friggebod vilken erbjuder bastu och relaxavdelning samt gästbäddar. Den stora infarten är plattsatt med plats för flertalet bilar och i anslutning till groventrén finns laddstation för elbil. I det välisolerade garaget finns en solcellsanläggning som gör den totala driften av fastigheten mer än fördelaktig. Ytterligare en bonus är att det tillhör en badhytt vid Bråvikens norra strand längs Strandvägen. Denna är inredd med en vedeldad bastu och en liten relaxavdelning. Till badhytten hör även en egen brygga.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hallestagatan 5, null, Norrköpings kommun
  • Sön 18 aug kl 13:00

Hallestagatan 5

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 000 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
867 m² tomt

I familjevänliga Skärblacka på lugn och barnvänlig gata ges nu möjlighet att förvärva denna smakfulla enplansvilla med källare och inbyggt garage. Huset genomgick en ordentlig uppfräschning så sent som 2022 där samtliga större renoveringar utfördes så som kök, badrum och ytskikt. Här byttes taket 2014 tillsammans med fönster- och dörrbyte samt indragning av fiber. Entréplan erbjuder ett modernt kök, helkaklat duschrum, två ordentliga sovrum samt vardagsrum med värmande öppen spis och utgång till ombonad uteplats. På källarplan finns tvättstuga, sovrum, garage, två förråd och ett allrum att nyttja som lekrum alternativ ett fjärde sovrum. I Skärblacka finns förskolor, skolor, vårdcentral, matbutiker, flertalet grönområden och sjöar samt kommunikationer till bl.a. Norrköping, Linköping och Finspång. Ny altan på baksidan färdigställd 2023!

  • Plus
  • Uteplats
Hagagatan 48D, Haga, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00

Hagagatan 48D

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 295 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 247 kr/mån
32 785 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a om 39.5 kvm i mycket omtyckta Haga. Lägenheten är belägen på första våningen endast en halv trappa upp i huset och är genomgående renoverad under år 2024 med moderna och kvalitativa materialval. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och plats för en stor soffgrupp och matplats, modernt kök utrustat med alla bekvämligheter, helkaklat duschrum med glasvägg och golvvärme, rymlig hall med flertal inredningsmöjligheter samt ett ordentligt sovrum med förvaringsmöjligheter via befintlig garderobslösning. I Haga bor du med närhet till kommunikationer, matbutiker, restauranger och gym samt med cykelavstånd till resecentrum, Ingelsta handelsområde, Folkparken och Norrköping Centrum. Brf Kastanjen 1-5 är en privat välskött förening med låga avgifter. I den låga månadsavgiften ingår dessutom bredband 50 mbit och grundutbud kabel-tv. Välkommen hem!

  • Plus
Himmelstalundsvägen 38, null, Norrköpings kommun
Himmelstalundsvägen 38, null, Norrköpings kommun, bild 2
Himmelstalundsvägen 38, null, Norrköpings kommun, bild 3

Himmelstalundsvägen 38

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
2 841 kr/mån
31 146 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en totalrenoverad lägenhet i absolut toppskick! Här har alla rum renoverats grundligt med nya golv, nymålade väggar samt helt nytt och helkaklat badrum och separat tvättstuga och även helt nyrenoverat kök. Här är det bara att flytta in! Smakfulla färger och gedigna materialval ger lägenheten en härlig känsla av kvalitet. Rummen äv välplanerade och stora och köket rymmer ett ordentligt matbord, vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matbord och sovrummet rymmer dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Här finns även en mindre balkong med utsikt mot grönområde. Stabil och välskött förening med låg månadsavgift, där även elen ingår i avgiften. Detta är en perfekt lägenhet för dig som söker ett första boende, för paret, studenten eller du som är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till Campus och Resecentrum som erbjuder vidare förbindelser med tåg, buss och spårvagn. Det är även cykelavstånd till Norrköping Centrum och Ingelsta Handelscentrum med dess breda serviceutbud. Dessutom spårvagnshållplats ca 100 m från huset.

  • Premium
Aktergatan 8, Lindö, Norrköpings kommun
  • Tis 13 aug kl 16:30

Aktergatan 8

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
3 541 kr/mån
31 981 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a i attraktiva Lindö. Lägenheten är belägen på första våningen med balkong och uppmäter 53 kvadratmeter. Bostaden har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en bevarad nyproduktionskänsla från byggnadens uppförande 2016. Modernt kök från Vedum, rymligt vardagsrum, ordentligt sovrum med skjutdörrsgarderob samt duschrum med tvättdel i form av både tvättmaskin och torktumlare. Ett källarförråd medföljer lägenheten. Här bor du med närhet till mataffär, kommunikationer, grönområden och Lindö småbåtshamn. Du bor dessutom i en mycket välskött bostadsrättsförening som valt att inkludera den fasta elnätsavgiften, bredband och tv i månadsavgiften. Inom föreningen finns både gym och utomhuspool att tillgå utan extra kostnad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun, bild 2
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun, bild 3

Dalviksgatan 39

Radhus
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 195 000 kr
141 + 8 m²
6 rum
406 m² tomt

Välkommen till Dalviksgatan i populära Skarphagen och detta sällsynta kedjehus i mycket gott skick med atriumgård och de stora renoveringarna utförd! Här erbjuds en perfekt kombination av modern komfort och en harmonisk livsstil med allt lättåtkomligt på ett och samma våningsplan. Stig in i detta hem och upptäck de rymliga ytorna med bland annat badrum, kök och tvättstuga renoverat 2019, relining från 2019, putsad fasad från 2020 och ny papp på tak från 2000. Med fyra sovrum i bra skick finns gott om plats för hela familjen eller för gäster som kommer på besök. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar, särskilt med den mysiga braskaminen som sprider värme och atmosfär under kyliga kvällar. Njuta av lugna stunder eller umgänge med vänner och familj i detta rymliga hus om 141+8 kvadratmetrar med en lättskött och plan tomt med utgång från hela tre separata dörrar. Atriumgården ombonar du precis som du önskar med loungegrupp, odlingslådor eller cafésett och här på gräsmattan ges gott om utrymme för massor av lek och bus. Området kring Dalviksgatan 39 är populärt för sin lugna atmosfär och närhet till både natur och stadsliv. Med goda kommunikationer och cykelavstånd till city är det enkelt att ta sig runt och utforska allt som Norrköping har att erbjuda. Gångavstånd till Skarphagens centrum, busshållsplats precis utanför dörren och vårdcentral och skolor precis runt hörnet. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Lundqvist med dina frågor eller boka in dig för visning via formulär på vår hemsida. Missa inte denna chans!

  • Premium
  • Uteplats
Ulriksdalsgatan 9, Karlshov, Norrköpings kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Ulriksdalsgatan 9

Lägenhet
Karlshov, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 878 kr/mån
19 929 kr/m²

Varmt välkommen till lugna och familjevänliga Karlshov och denna 3:a om 70 kvm. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en inglasad balkong mot den lummiga innergården. Bostaden är i ett väl omhändertaget skick och disponeras över ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och plats för en stor soffgrupp, trevligt kök med goda arbetsytor och matplatsdel, helkaklat badrum med badkar samt två ordentliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Tre källarförråd medföljer lägenheten och även tvättstuga återfinns på källarplan. Här bor du med en trädgårdsliknande innergård vilket gör att du får en känsla av att bo i hus. Innergården är lummig och väl omhändertagen med möjlighet för lek och umgänge. I närheten finns förskolor, skolor, grönområden, kommunikationer samt Eneby Centrum med dess breda serviceutbud. Ingelsta Handelscentrum nås med cykelavstånd. Föreningen har 8 garageplatser och 3 parkeringsplatser, i dagsläget finns en ledig garageplats för 345 kr i månaden.

  • Plus
  • Balkong
Krokvägen 16, Borggård, Finspångs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Krokvägen 16

Övrigt
Borggård, Finspångs kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
232 m²
3 596 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta välskötta och lättförvaltade hyreshus i Borggård, strax utanför Finspång. 232 kvm fördelat på 4 lägenheter om 2 rum och kök. Huset är rotat 1989 med nyare tak och fönster. Bergvärme för lägre driftskostnad. Källarplan med wc, dusch och bastu renoverades 2017. Intäkter ca 239 000 kr, kostnader ca 113 000 kr. Överskott ca 126 000 kr. För mer information, vänligen kontakta mäklaren.

  • Plus
  • Balkong
Hagagatan 39, Haga, Norrköpings kommun

Hagagatan 39

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 835 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
4 972 kr/mån
24 145 kr/m²

I populära Haga ges nu möjlighet att förvärva denna välplanerade och påkostade 3:a om 76 kvm. Lägenheten är praktiskt belägen en halv trappa upp och är i ett genomgående topprenoverat skick. Modernt kök med vitvaror från Electrolux, helkaklat duschrum från 2022 (våtrumsintyg finns), två ordentliga sovrum samt rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och naturlig matplatsdel. Ett källarförråd medföljer lägenheten och tvättstuga finns på källarplan (hissen går hela vägen ner). Här bor du med närhet till grönområden, kommunikationer och Ingelsta Handelscentrum med dess breda utbud, samt med cykelavstånd in till Campus, Resecentrum och Norrköping City. Du bor dessutom i en finansiellt stark bostadsrättsförening som valt att inkludera hela elkostnaden i månadsavgiften. Inom föreningen finns både gym och bastu att tillgå.

  • Plus
  • Hiss
Mistelvägen 11, Åselstad, Norrköpings kommun

Mistelvägen 11

Villa
Åselstad, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 695 000 kr
145 m²
4 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla i Åselstad, Norrköping, med sin fantastiska placering och enkelhet som lockar till en livsstil av lugn och naturlig skönhet. Huset är mycket väl omhändertaget och har de senaste åren genomgått större renoveringar. Med panoramautsikt över det omgivande landskapet, och en terass som sträcker sig runt huset inbjuder till bostaden till gemenskap och bekvämlighet, tre stora sovrum finns på övervåningen. Avkoppling väntar i det stilrena badrummet, framför den öppna spisen eller i det mysiga uterummet, medan poolen och badtunnan är perfekta för familjens sommarkul. Området Åselstad är mycket familjärt och har närhet till bad i Ensjön. Kontakta mäklaren idag för att upptäcka mer om detta harmoniska hem och boka din visning.

  • Uteplats
Hagebygatan 67, Söder, Norrköpings kommun

Hagebygatan 67

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
4 633 kr/mån
24 036 kr/m²

Denna renoverade etagelägenhet erbjuder en öppen och luftig planlösning med moderna bekvämligheter. Bostaden har tre rum och kök, med sovrum och klädkammare på nedervåningen. Här finner du gedigna parkettgolv och ljusa interiörer som skapar en trevlig atmosfär. Köket, från HTH, är modernt utrustat och ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket gör det enkelt att umgås medan du lagar mat. En rymlig balkong vetter mot den lugna innergården, perfekt för avkoppling. Bostadsrättsföreningen är välskött och inkluderar bredband, värme, vatten och fasta elnätsavgifter i månadsavgiften, vilket underlättar vardagen. Lägenheten ligger nära skolor, affärer och goda kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Kontakta oss för en visning och upplev denna trevliga etagelägenhet. Här bor du trygg och med god sammanhållning i en väletablerad HSB-förening med god ekonomi och välmående fastigheter. För bilägaren finns det goda möjligheter till parkering via separat kö vilket ytterligare höjer boendestandarden. Från bostaden har du gångavstånd till spårvagnen, matbutiker och Norrköpings city med dess breda utbud. Här har du närhet till skogs- och parkområden med Vrinneviskogen och Vasaparken runt knuten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stora Järnvalla 3, null, Norrköpings kommun
Stora Järnvalla 3, null, Norrköpings kommun, bild 2
Stora Järnvalla 3, null, Norrköpings kommun, bild 3

Stora Järnvalla 3

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 195 000 kr
136 m²
4 rum
8 178 m² tomt

På en kort avstickare från väg 209 ligger grusvägen som tar dig till Stora Järnvalla. Med hagar och ängar på varsin sida, med skogen i bakgrunden och inramat av gärdesgården ligger det lantligt idylliska huset inspirerad av norrländska timmergårdar. På den stora tomten finns utöver huvudbyggnaden även ett dubbelgarage, vedbod, verkstad och plats för flera bilar både på gården och under tak. Huset i suterräng karaktäriseras av köket och vardagsrummet i öppen planlösning med tak upp till nock. Gavelläget har stora fönsterpartier vägg till vägg, braskamin och en stor balkong med svårslagen utsikt. Här bor du lantligt och med ett närvarande lugn bara 5 minuter från Östra Husby och 25 minuter från Norrköping. Du har dessutom nära till Mauritzberg, Arkösund och färjan som tar dig vidare till Stockholm. Området är omgivet av öppna landskap och även rikt på vilt. På många sätt en sällsynt pärla på den Östgötska landsbygden.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Generalsgatan 2, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun

Generalsgatan 2

Lägenhet
Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 395 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 348 kr/mån
34 875 kr/m²

På ett mycket centralt läge endast ett stenkast från Strömmen ligger denna 1.5:a i toppskick. Lägenheten är bekvämt belägen en halv trappa upp med fönster som vetter mot den grönskande innergården. Den uppmäter 40 kvm och har en fantastisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en separat sovrumsdel med garderober och smidig lösning för både ljus- och luftinsläpp. Duschrummet är helkaklat och har en kombimaskin. Klädkammare finns i anslutning till hallen och behövs mer förvaring tillhör både ett vind- och källarförråd. Föreningen är mycket ekonomiskt stabil och i den låga månadsavgiften ingår bredband, tv och den fasta elnätsavgiften för el. Här bor du endast några minuters promenad från resecentrum och centrala Norrköping med affärer, restauranger, pubar, kaféer, biografer m.m.

Malvavägen 4, Åselstad, Norrköpings kommun

Malvavägen 4

Tomt
Åselstad, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 300 000 kr
1 387 m² tomt

I vackra och mycket omtyckta Åselstad finner du denna sjönära tomtmark om 1 387 kvm. Tomten är obunden till husleverantör och så gott som klar för husbyggnation. Generös detaljplan (vänligen läs mer under rubriken riktlinjer för nybyggnation). Här har du närhet till promenadstråk, lekplatser, fotbollsplan och flertalet badplatser vid Ensjön. Även skola, matbutiker/shopping och kommunikation via spårvagn och buss finns på bekvämt avstånd. Tomten är ansluten till V/A enligt fastighetsregistret. Anslutningsavgift tillkommer för el.

Visar 1 - 25 av 55