Properties & Partners Norrköping

Properties & Partners Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Högabergsvägen 24A

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
6 495 000 kr
148 + 17 m²
6 rum
969 m² tomt

På ett av Lindös absolut mest attraktiv lägen och gator finner du denna enplansvilla med suterräng. Fantastisk och svårslagen 180 graders vy över Lindö mot Bråviken, både från entré -och nedre plan. Huset är löpande underhållet och större renoveringar är gjorda såsom byte tak -18, -13 dränering, samt kök och badrum renoverades samma år. Ny och totalrenoverad tvättstuga -19, garageport och dörr -20. Även en radonsug ned till grunden är installerad -21. Solceller på taket ger huset en enormt bra driftskostnad. Villan erbjuder stor potential för den som önskar förändra eller kanske bygga ut med en terrass och uterum under terrassen. Insynsskyddad tomt på både fram och baksida, där du har plats för lek och skoj. Villan karaktäriseras av ljusa, inbjudande rum där du bemöts av den bedårande utsikten i princip från varje vinkel i huset. Entréplan består av hall, badrum, vardagsrum, kök samt master bedroom. Nedre plan har allrum, 2-3 sovrum, duschrum med anslutande bastu samt tvättstuga. Lindö framhäver sig som ett exceptionellt attraktivt område för både familjer och enskilda, tack vare dess unika kombination av närhet till storslagen natur och direkta närhet till Norrköping.

  • Premium
Östra Promenaden 51B, Öster, Norrköpings kommun

Östra Promenaden 51B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
925 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 054 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till Östra Promenaden 51B, en modern och välskött bostad med citykärnan på promenadavstånd. Denna välplanerade 1:a om 30 kvm på våning 2/3 med hiss erbjuder en fantastisk kombination av bekvämlighet och komfort. Med gediget ljusinsläpp genom flera fönsterpartier främjas naturligt ljus som skapar en öppen och härlig atmosfär. Disponerad över en hall med goda förvaringsmöjligheter, kaklat duschrum, gediget allrum med många inredningsmöjligheter samt kök med goda arbetsytor. Här bor du i en välförvaltad HSB förening med god ekonomi och där värme, vatten, tv, bredband och el ingår i avgiften! I närheten hittar du vackra promenadstråk i Oxelbergsparken, skola, mataffär samt kommunikationer med buss och spårvagn. Välkommen att anmäla dig till visning!

Pingränd 1, null, Söderköpings kommun

Pingränd 1

Villa
Söderköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 900 000 kr
175 + 76 m²
7 rum
718 m² tomt

Villa utöver det vanliga, så kan vi summera detta huset. Hela entréplan och övre plan i huset är totalrenoverat under 2022/2023. Exklusiva och smakfulla materialval i hela huset. Entréplan erbjuder en hall/trapphus med ca 6 meter i takhöjd, öppet vardagsrum med stort skjutbart fönsterparti, kök från Ballingslöv med stor köksö, tvättstuga med bra förvaring och golv i form av kalksten, gäst wc i anslutning till hallen samt ett sovrum/kontor. Vacker trätrappa leder upp till övre plan. Här finns två spegelvända sovrum, varav ett leder ut till stor balkong med kvällssol. Master bedroom med walk in closet och fransk balkong. Stort badrum med bastu och fri utsikt. Villan är utrustad med FTX-ventilation och fjärrvärme, vilket skapar ett behagligt inomhusklimat året runt. En nybyggd uteplats i slipad betong erbjuder perfekta ytor för utomhusaktiviteter. Carport och isolerat garage i anslutning till huset. Lummig tomt med utsikt mot vattendrag, inramad av stenmur. Stenkast från Göta Kanal och direkt närhet till centrala Söderköping!

Hallonstigen 26, Svärtinge, Norrköpings kommun

Hallonstigen 26

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 595 000 kr
115 m²
5 rum
1 688 m² tomt

På en lugn gata i Svärtinge med skogen inpå knuten finner du denna välplanerade enplansvilla om 115 kvm med stor altan under tak. Perfekt för dig som söker ett boende som du vill sätta din egen prägel på. På fastigheten finns dessutom ett stort fristående dubbelgarage (med fjärrstyrda portar) från 2008 om ca 50 kvm, ett uthus med gott om förvaring och potential samt en mindre lekstuga. Tomten är stor och plan vilket ger möjlighet till annan byggnation eller annat önskemål. Huset uppfördes 1947 och har sedermera byggts till i slutet av 60-talet. Invändigt erbjuds ett stort kök, tre väl tilltagna sovrum, duschrum med duschkabin och tvättmaskin samt rymligt vardagsrum med ytterligare ett rum i anslutning. Kommunalt vatten och avlopp är indraget men det finns också en borrad brunn sedan tidigare som främst nyttjas till bevattning. Fiber är indraget för några år sedan. Här bor du med närhet till sjön Glan, matbutik, skolor, förskolor, idrottsplats m.m, samt till busshållplats som tar dig in till Norrköping City på 20 minuter.

  • Uteplats
Arkösundsvägen 501, Arkösund, Norrköpings kommun

Arkösundsvägen 501

Villa
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 495 000 kr
113 + 79 m²
5 rum
2 378 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta välrenoverade 1 ½ plans hus med källarplan i idylliska Arkösund. Huset har genomgått en omfattande renovering sedan mitten av 2020 och erbjuder idag minst två våningsplan i absoluta toppskick. Utöver totalrenoveringen (som dessutom är fackmannamässigt utförd) invändigt har bl.a. dränering utförts, fönster bytts ut och en luft/vattenvärmepump installerats. Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med braskamin, kök med matplatsdel, två ordentliga sovrum samt wc/dusch. Även övre plan har två ordentliga sovrum (med två kattvindar vardera) samt ett duschrum. På källarplan finns pannrum, ett oinrett rum, vin/matkällare samt inredd tvättstuga med oinredd wc/bastu i anslutning. Tomten är plan och lättskött med både biluppställningsplatser och gräsyta för lek. På den stora tomten finns gott om yta för exempelvis byggnation av attefallshus, orangeri eller växthus om så önskas. Vatten genom borrad brunn och minireningsverk (från 2020) som avloppslösning. Här bor du på lugnt läge med gångavstånd till Arkösunds restauranger, båtplatser och badklippor.

  • Uteplats
Smedstugugatan 13C, Haga, Norrköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Smedstugugatan 13C

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
945 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 336 kr/mån
22 235 kr/m²

I en av Hagas mest stabila föreningar finns denna mycket fina och välplanerade 1:a med fransk balkong i söderläge. Lägenheten har stora och insynsskyddade fönsterpartier och är genomgående ljus och rymlig. I bostaden finns ett stort allrum med fiskbensparkett, eget rum för säng och separat kök med bra förvaring. Här finns också ett större duschrum med kaklade väggar och en stor hall med god plats för garderober - på många sätt en mycket rymlig etta som gör att lägenheten känns som ett komplett och kvalitativt boende. Som boende i en stabil Riksbyggen-förening bor du här med låg kostnad där allt ingår i avgiften förutom förbrukningselen och hemförsäkringen. Dessutom har föreningen låg belåning och är utan planerade höjningar av avgiften. Haga anses också som ett lugnt och tryggt område med närhet till det mesta och god anslutning till E4 såväl som Ingelstaområdet och grönområden.

  • Plus
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun, bild 2
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun, bild 3

Tallvägen 12

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 995 000 kr
178 + 29 m²
6 rum
849 m² tomt

Välkommen till denna fina villa i lugna och familjevänliga Jursla! Här erbjuds en rymlig och lättskött tomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Den stora balkongen tillsammans med de två stenlagda uteplatserna skapar möjligheter för samvaro med familj och vänner. Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Åby. Det moderna och välutrustade köket har gott om plats för matlagning och umgänge. Våningsplanet erbjuder även ett rymligt sovrum med anslutning till walk in closet och tillhörande duschrum. Hallen är rymlig med bra förvaring och har anslutande gäst-wc. På nedre plan finns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också tre fina sovrum med gediget ljusinsläpp. Du kan även njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter. Till huset hör ett garage samt en fast parkeringsplats med elstolpe. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Huset ligger ett stenkast från skogen med motionsspår och vandringsleder samt närhet till badsjöar som Lillsjön och Ågelsjön. Tennishall och ridstall finns inom gångavstånd. På 5 minuter med bil nås Ingelsta köpcenter. Missa inte detta hus!

  • Premium
Repslagaregatan 13B, Centralt, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Repslagaregatan 13B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Repslagaregatan 13B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Repslagaregatan 13B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 495 000 kr
212 m²
5 rum
vån 3/3
4 250 kr/mån
25 920 kr/m²

Välkommen till denna magnifika våning med en historia som sträcker sig tillbaka till det tidiga 1900-talet. Här möts du av en atmosfär av tidlös elegans och bevarade detaljer som skapar en unik charm. Med imponerande takhöjd och vackra trägolv är detta en bostad som bjuder in till ett liv fyllt av karaktär och stil. Dubbla ingångar, varav den ena med hiss, ger en känsla av exklusivitet och bekvämlighet. Rummen strålar av ljus och rymmer vackra detaljer såsom taklister, takrosetter och en ståtlig öppen spis som bidrar till en extra känsla av hemtrevnad och välbefinnande. Stora och luftiga rum, med vackert renoverade fönster i klassisk stil, bjuder in till sociala sammankomster och trivsamma middagar. Den inglasade balkongen är en perfekt plats för avkoppling och njutning av det omgivande stadslivet. Beläget mitt i centrala Norrköping, erbjuder denna adress en oändlig mångfald av restauranger och butiker, med det vackra industrilandskapet bara en kort promenad bort. Upplev naturens skönhet genom de två japanska körsbärsträden som pryder framsidan av fastigheten och som under april månad blommar i en överdådig prakt. Under sommaren omfamnar vildvinet hela fasaden och skapar en idyllisk atmosfär. I och med att detta är en mindre förening, med endast åtta lägenheter, känns gemenskapen stark och närheten till grannarna skapar en känsla av samhörighet och vänskap. Dessutom finns det fyra verksamheter i huset, vilket ger en extra dimension av bekvämlighet och service till boendet. Välkommen till en visning där historiens vingslag möter nutidens elegans och där varje rum bär på berättelser från förr. Detta är inte bara en bostad, det är en upplevelse för livet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garvaregatan 6A, null, Norrköpings kommun

Garvaregatan 6A

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 400 000 kr
86,2 m²
3 rum
vån 1/4
6 632 kr/mån
39 443 kr/m²

I ikoniska Yllefabriken ligger denna imponerande lägenhet med högt i tak och fantastisk utsikt. Belägen på våning 0 kommer du nära vattnet vilket ger en härlig vy över strömmen samtidigt som du bor på ett skyddat och öppet läge. Med sina ca 4 meter i takhöjd, genomgående, öppna ytor och stora fönsterpartier ges lägenheten ett fantastiskt ljus och en härlig rymd. Här finns också två sovrum, wc samt badrum med dusch, installerad tvättmaskin och torktumlare och genomgående hög standard. Dessutom finns både klädkammare och ett sovloft att nyttja som du vill, antingen som extra förvaring eller sovutrymme för gästerna. Från lägenheten har du nära till både industrilandskapets miljöer och stans bästa restauranger. Från vardagsrumsfönstret kan du bland annat se Pappa Grappas uteservering "Terassen", Bagarstugan och det nyöppnade Kitchen & Cocktails - allt inom bara några minuters promenad. På en av Norrköpings mest attraktiva adresser finns ett boende med allt du kan önska. Rymlig industrikänsla, stora fönsterpartier med utsikt över strömmen, dubbla badrum och hög standard. Dessutom med citykärnan och Resecentrum några hundra meter bort. Varmt välkommen till Yllefabriken!

  • Hiss
Kumminstigen 46, null, Norrköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 11:00
Kumminstigen 46, null, Norrköpings kommun, bild 2
Kumminstigen 46, null, Norrköpings kommun, bild 3

Kumminstigen 46

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 850 000 kr
95 m²
3 rum
1 418 m² tomt

I natursköna Torsviken säljs nu denna nyproducerade tvåplansvilla med garage. Entréplanet är färdigställt med fina materialval, stort ljusinsläpp och braskamin medan det övre planet är oinrett men förberett att skapa ytterligare sovrum, badrum och sällskapsytor - något som dubblar bostadsytan till hela 190 kvm. Förslag för inredning av övervåningen nås på länken här: https://www.overvaningar.se/att-inreda-overvaning/planlosningar/inredd-vind-i-smalandsvillan-huskvarna/ I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd. Området har ett naturskönt läge med närhet till både skog som vatten. Här har du nära till en härlig fritid och både sköna skogspromenader såväl som svalkande dopp blir snabbt ett naturligt inslag i vardagen här. Men även om Torsviken för tankarna till naturens lugn så har du nästan lika nära till alla nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, vårdcentral, pizzerior, förskola och skolor och mycket mer. Och på strax under 20 minuter i bilen tar du dig in till Norrköping och hela utbudet där. Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg.

  • Premium
Upplandsgatan 2, Norr, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Upplandsgatan 2, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Upplandsgatan 2, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Upplandsgatan 2

Lägenhet
Norr, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 595 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/4
2 660 kr/mån
34 145 kr/m²

Här erbjuds nu en bostad i sann 20-tals anda med vackra detaljer i byggnad från 1929. Bostaden som ligger i etage med ett stort sovrum i källarplan erbjuder renoverade ytor, framtagna plankgolv i original, högt i tak, gedigna spröjsade fönster med djupa fönstenischar i marmor, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett påkostat kök från 2020. Bostaden har under de senaste 6 månaderna genomgått en omsorgsfull renovering där detaljerna nu talar för sig själva. Denna bostad måste upplevas på plats. Föreningen Brf Norra vargen är en av Norrköpings äldsta föreningar med mycket god ekonomi vilket återspeglas i den låga avgiften om 2660 kr/mån. På föreningens innegård finns det möjlighet att samla kompisar eller familj för att grilla och umgås. Här bor du nära både resecentrum, strömmen, city och granne med vackra och grönskande folkparken. Välkommen med ditt intresse!

  • Premium
Östanvägen 16, Lindö, Norrköpings kommun
Östanvägen 16, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Östanvägen 16, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Östanvägen 16

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
22 500 000 kr
435 + 198 m²
10 rum
2 257 m² tomt

Välkommen till denna hänförande och arkitektritade fastighet i ett av Norrköpings absolut mest populära områden. Huset på höjden mäter 633 kvadratmeter stort om tio rum och kök och har en 2 257 kvadratmeter stor trädgård. Vid ankomsten möts du av ett imponerande trebilsgarage följt av vacker entrétrapp och konstnärliga planteringar. Det finns dessutom en stor plan gräsmatta, perfekt för utomhusyta som det är eller att bygga poolområde på. Denna pampiga fastighet bjuder på en harmonisk fusion av stil och komfort, med imponerande ytor både inomhus och utomhus. OBS: För att ta del av alla bilder, besiktningsdokument och mer information kring fastigheten är du välkommen att kontakta mäklaren. Villans arkitektur är både spännande och stilfull, med exklusiva materialval och en självsäker design som ger en stämningsfull atmosfär. För den som älskar avkoppling och välbefinnande finns även en imponerande relaxavdelning på ca 60 kvm, likt ett spa, komplett med stor bastu för 8 personer med glaspartier mot den nedfällda bubbelpoolen, separat dusch och wc – en oas av avslappning. En av villans unika drag är den magnifika vinkällaren, en sann pärla för vinälskare. Med plats för 8–10 sittandes personer och över hundra vinhyllor, är detta det perfekta utrymmet för sociala tillställningar och vinprovningar. Den ståtliga vinkällaren, byggd av tegel från Djurö kvarn, bjuder på en atmosfär av elegans och charm, med infälld belysning och en imponerande vinkyl. I det ca 80 kvm stora vardagsrummet strålar ljuset genom de stora fönstren och reflekteras vackert av den fiskbensmönstrade parketten. Den öppna gasspisen ger en extra touch av elegans och värme till rummet. Slutligen, från master bedroom och balkongen kan du njuta av en havsutsikt och följa säsongernas skiftningar i naturen. Villan är direkt belägen till trevliga Abborrebergsskogen med alla dess vandringsleder, café, elljusspår samt Bråviken. Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av komfort och elegans i denna fantastiska fastighet. Fastigheten säljs med friskrivning. Visningar genomförs enbart privat och enligt önskemål.

  • Premium
  • Balkong
Södra Promenaden 36, Centralt, Norrköpings kommun

Södra Promenaden 36

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/5
4 401 kr/mån
31 667 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala och väldisponerade 3:a med balkong. Lägenheten är belägen på tredje våningen med hiss och har en bevarad nyproduktionskänsla trots att fastigheten uppfördes 2016. Praktiskt kök med alla nödvändigheter, rymligt och öppet vardagsrum, två sovrum med förvaringsmöjligheter samt helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du på ett centralt läge med kommunikationer runt knuten och gångavstånd till allt som Norrköping har att erbjuda. Du bor dessutom i en finansiellt stark bostadsrättsförening som valt att inkludera tv och bredband i den redan låga månadsavgiften.

  • Balkong
  • Hiss
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Olofsgatan 14

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 795 000 kr
114 m²
3.5 rum
vån 3/3
4 912 kr/mån
33 289 kr/m²

Denna etagevåning av hög klass är belägen i hjärtat av Söder. Bostaden som är belägen i byggnad från 1920-talet, bjuder på nyligen renoverade ytor med nya ytskikt i kök med leverantör Kolmårdskök, framtagna plankgolv i original, insatt Contura-kamin samt wc och duschrum i mycket fint skick. Här har samtliga elinstallationer fått en översyn och renoverats under 2022. Boendet präglas av den generösa takhöjden, flertalet detaljer från 20-talet och den värmande Contura-kaminen som skapar en hemtrevnad utöver det vanliga. De vackra plankgolven i original har varsamt restaurerats till sin forna glans, vilket ytterligare förhöjer lägenhetens unika charm och karaktär. Denna rymliga lägenhet erbjuder generösa sociala ytor på entrévåningen, perfekta för umgänge och samvaro. Här välkomnas du av ett stort och inbjudande kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, där du enkelt kan ta emot gäster och njuta av kvalitetstid med familjen i en avslappnad atmosfär. En trappa ner öppnar sig en mer privat sfär, där du finner sovrummet som utgör en fridfull reträtt från dagens sysslor, ett mysigt tv-rum för lugna kvällar, goda förvaringsmöjligheter och egen entré från trapphuset. Dessutom erbjuder bostaden två renoverade toaletter samt ett rymligt helkaklat duschrum, komplett med en modern tvättmaskin och torktumlare för att förenkla din vardag. Det generöst tilltagna köket erbjuder goda arbetsytor och gott om plats för umgänge där den estetiska utformningen och de praktiska lösningarna skapar en perfekt miljö för matlagning och social samvaro. Denna rymliga lägenhet erbjuder flexibla ytor med möjlighet till upp till tre sovrum, vilket gör den perfekt anpassad för både par och växande familjer som värderar utrymme och bekvämlighet. Med en anmärkningsvärt låg avgift är detta hem inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även beläget i en ekonomiskt stabil och välmående bostadsförening, vilket ger en extra trygghet för alla dess medlemmar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun
  • Idag kl 11:30
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Långsmygen 10

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
9 500 000 kr
270 m²
7 rum
704 m² tomt

Välkommen till en helt fantastisk villa på hela 270 kvm boarea om två plan med havsutsikt i det mest attraktiva området i Lindö, ca 100 meter från Lindö småbåtshamn. Unik arkitektur och mycket fint skick då hela huset totalrenoverades samt byggdes ut 2018. Öppen och inbjudande planlösning med designad inredning i utsöka materialval. Huset värms effektivt upp med frånluftsvärme med vattenburen golvvärme i samtliga rum som ger komfort i hela huset. Fiber är indraget i huset och i attefallaren. Huset har mycket tilltalande karaktäristiska drag med bl.a öppet upp till nock i vardagsrum som skapar en fantastisk och otrolig rymd, höjden uppmäter hela 5,8 meter. Mycket attraktiv planlösning med totalt fem stora sovrum, två allrum, påkostat kök från Marbodal, två badrum plus gäst wc, uterum beläget mot poolen samt en inredd vinkällare i torpargrunden. På tomten finns ett uppvärmt och extra isolerat attefallshus byggt 2022 som är inrett som gäststuga i allra högsta klass, - innehållandes ett smakfullt badrum, stilrent pentry med kyl/frys och zink, allrum samt sovloft. Baksidan består av ett stort altandäck och bildar en oas med den stora saltvattenpoolen (ca 9 x 3,2 meter) av glasfiber samt en härlig bubbelpool. Asfalterad parkering med plats för flera bilar. Laddstolpe med laddning för två bilar är installerat. Huset är utrustat med effektivt brand- och inbrottslarm samt övervakningskameror både inomhus och utomhus.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Kneippgatan 7

Lägenhet
Kneippen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 741 kr/mån
37 115 kr/m²

Upplev charmen i gamla "Hotell Kneippen" med denna spektakulära vindslägenhet som nu är till salu! Med en fantastisk utsikt över Strömmen erbjuder denna välplanerade trea om 78 kvm en oslagbar karaktär där moderna materialval smälter samman med bevarade och synliga träbalkar och härlig takhöjd, allt detta ger en unik atmosfär. Njut av smarta och moderna lösningar som är utformade för att maximera din boendekomfort till fullo. Här finns bland annat platsbyggd förvaring i sovrum, modernt badrum med tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare. Det finns dessutom två stycken takfönster i allrummet som skapar härligt ljusinsläpp! Belägen vid en av Kneippens mest eftertraktade adresser, inbäddad intill Motala ströms glittrande vatten och pittoreska promenadstråk, är denna bostad en dröm för den som söker det perfekta boendet. Föreningen Brf Northun består av totalt 11 lägenheter i detta historiska landmärke, vars byggnad daterar sig till 1903 och genomgick en omfattande renovering under 2020/2021 för att omvandlas till exklusiva bostadsrätter.

  • Premium
  • Hiss
Tunnbindaregatan 43, Centralt, Norrköpings kommun

Tunnbindaregatan 43

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4/6
6 063 kr/mån
29 387 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna topprenoverade 3:a på ett mycket centralt och attraktivt läge. Lägenheten renoverades i sin helhet 2024 är belägen på fjärde våningen med hiss och har en balkong som vetter mot föreningens innergård. Modernt kök med burspråk och stor köksö, helkaklat duschrum (våtrumsintyg finns) med kombimaskin, rymligt vardagsrum med klädkammare i anslutning, två väl tilltagna sovrum samt hall med förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob. Här bor du med närhet till resecentrum, Campus, Motala Ström, Folkparken och Norrköping Centrum med dess breda serviceutbud. Du bor dessutom i en välskött bostadsrättsförening som valt att baka in bl.a. den fasta elnätsavgiften, bredband och tv i månadsavgiften. Föreningen disponerar över 77 garageplatser och 24 parkeringsplatser med separat kö.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 17

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 995 000 kr
180 m²
8 rum
817 m² tomt

På en av områdets grönaste återvändsgator ligger denna mycket trevliga och välplanerade villa uppförd 2023. Med öppen planlösning, öppet till nock och hela 6 sovrum finns alla förutsättningar för ett komplett boende för hela familjen. Tomten är också en av de största i området med uteplats i soligt söderläge och nedgrävd glasfiberpool. Vid infarten finns också ett dubbelgarage under uppbyggnad 2024 som kommer att färdigställas enligt överenskommelse med den nya ägaren för att kunna inreda enligt egna önskemål. Villan från Eksjöhus Variant-serie är mycket välplanerad och håller genomgående hög standard. Huset värms upp via vattenburen golvvärme på entréplan och luft/vatten-pump från Nibe, badrum- och köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele - med andra ord ett genomgående tryggt, effektivt och högkvalitativt boende inifrån och ut. Som boende i ett nyproducerat hus är du också fri från fastighetsavgift de första 15 åren, värde 9 287 kr/år. Här bor du dessutom på en lugn återvändsgata med gröna omgivningar i en fortsatt attraktiv och växande del av Svärtinge. Här bor du med naturen intill knuten endast 10 minuter från Ingelsta Handelscentrum. I Svärtinge finns förskolor, skolor, matbutik, idrottsplats och badstrand. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Bandygränd 4, Ektorp, Norrköpings kommun

Bandygränd 4

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 595 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 230 kr/mån
31 584 kr/m²

Högt upp i huset ligger denna mycket fina 2:a med inglasad balkong och kvällssol. Lägenheten totalrenoverades 2021 med öppnad planlösning, nytt badrum, nytt kök från Marbodal, ny el och nya ytskikt i hela lägenheten. Vid renoveringen lades stort fokus på kvalitét och hög standard. I badrummet installerades golvvärme, de lösa garderoberna byttes ut mot platsbyggt ELFA-system och i hallen lades ett exklusivt stengolv i kolmårdsmarmor. Utöver en kvalitativ insida finns också en stor, möblerbar och inglasad balkong med vid utsikt över Norrköping och solläge som ger fina solnedgångar och möjlighet att nyttja balkongen från tidig vår till sen höst. BRF Högalund är en mycket uppskattad och stabil HSB-förening med god ekonomi. Här finns fina gemensamhetsytor med bland anat swimmingpool och bastu samt gästlägenhet för besökande gäster. Dessutom har nu nära till Norrköping City med dess utbud av butiker, restauranger, nöjen och bekvämligheter.

  • Balkong
  • Hiss
Sikuddsvägen 3, Sikudden, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sikuddsvägen 3

Villa
Sikudden, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 695 000 kr
70 m²
2 rum
1 416 m² tomt

Äntligen ges möjligheten till boende på Sikudden, strax utanför Åby med pool, havsutsikt och tillgång till båtplats. Detta charmiga hus om 70 kvm erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över ett glimrande Bråviken utan även en tillbyggnad från 2009 med ryggåstak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Idag rymmer villan en möblerbar hall, ett ljust och trevligt allrum med både ryggåstak och utgång till altandäcket från vilket man har fri vy över Bråvikens glittrande vatten. Vidare finner man ett kök 2009, ett sovrum med braskamin samt kombinerat duschrum/tvättstuga. Poolen på altandäcket har separat värmepump för uppvärmning och ny linner finns i boden. Stor tomt om hela 1419 kvm med attefallshus och förvaringsbod. Servitut på båtplats i Bråviken ingår! Här finns ytor för att bygga ut och bygga mer. Plan och fin tomt. Varmt välkommen med ditt intresse redan idag.

  • Plus
  • Uteplats
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Odalgatan 14

Lägenhet
Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 495 000 kr
103,2 m²
2.5 rum
vån 2/4
7 802 kr/mån
24 176 kr/m²

För dig som söker en ett boende utan kompromisser finns nu denna unika och påkostade lägenhet till försäljning i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Hissen tar dig upp till lägenheten om dryga 100 kvm där ingenting lämnats åt slumpen. Här finns stora ytor, genomgående kvalitativa materialval, stort badrum och balkong med bästa solläge, infravärme och utsikt mot den grönskande innergården. Lägenheten har en tidlös industrikänsla där ett härdat och polerat betonggolv blandas med snickerier, innerdörrar och köksytor i wenge, ett elegant afrikanskt träslag av mycket hög kvalitet. Några av de egenskaper som ger lägenheten dess standard är ett platsbyggd kök med utrustning från Gaggenau, mycket välplanerade sällskapsytor, sovrum med walk in-closet, badrum med både dusch och spabad, generös takhöjd, MDF-klädda väggar och AC som ger lägenheten sval och behaglig temperatur året runt. I lägenheten har även en rad tekniska finesser installerade. Bland annat styrs alla lampor via Le Grand och Plejd, dörren låses med Yale med möjlighet till fjärrupplåsning och till alla fönster finns inbyggda mörkläggningsgardiner. För den som önskar kan även Sonos-systemet och den vägghängda braskaminen köpas loss för att ha mysfaktorn förberedd från dag ett. Varmt välkommen till en av Norrköpings absolut finaste 2:or - en bostad som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lievägen 8A, Åby, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00

Lievägen 8A

Villa
Åby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 395 000 kr
169 m²
6 rum
733 m² tomt

I lugnt bostadsområde finner ni detta mycket välskötta 1 1/2-planshus med isolerat garage. Huset är beläget på en stor och plan hörntomt med gräsmatta och stenläggning. Stor uppfart med plats för ca 5 bilar. Förråd på baksidan av huset. Altan på både gaveln och baksidan av huset, samt balkong på övervåningen. Entréplan bjuder på stort kök samt halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum, sovrum/kontor, gäst-wc samt tvättstuga och groventré. Övervåningen erbjuder luftigt allrum, helt nytt badrum 2024 samt 4 sovrum i varierande storlek. Enkelt att ta sig till Ingelsta/Norrköping samt E4an vid pendlingsbehov. Närhet till busshållplats, låg-, mellan- och högstadieskola samt sporthall, bensinmack och pizzeria. Här bor du med alla bekvämligheter i närheten men samtidigt avskilt i en lugn del av Åby utan genomfartstrafik. Flexibelt tillträde!

  • Plus
Trädgårdsgatan 24A, Centralt, Norrköpings kommun

Trädgårdsgatan 24A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/4
7 674 kr/mån
29 423 kr/m²

Högst upp i huset, med hiss, finner du denna otroligt välplanerade och trivsamma lägenhet. Stor balkong i söderläge samt fungerande eldstad i vardagsrummet är något som får denna lägenhet att sticka ut. Med access från hissen når man också ett stort garage, där du kan dels hyra din egna plats eller ha boendeparkering i (ej fast plats). Här är det genomgående högsta standard som gäller. Alla materialval, färger och förvaringslösningar är noga genomtänkta och påkostade. Ett underhållsfritt hem att leva och trivas i länge. Omtyckt bostadsrättsförening (Brf Nya Torget) som färdigställdes under 2018

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Världens ände 176A

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 900 000 kr
2 209 m² tomt

Denna plana och lättbebyggda tomt med viss vattenglimt finns nu tillgänglig för dig som söker ett skärgårdsnära fritidsboende. På tomten får uppföras en huvudbyggnad om högst 125 kvm samt en komplementbyggnad om max 25 kvm. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter för samtliga dessa landar på ca 250 000 - 300 000 kr och erlägges av köparen. Fastighetens läge i området är bra med bara ca 60 meter till badstranden nedanför Sköldviks vandrarhem. På Sköldvik finns sommartid möjlighet att både fika och äta med fullständiga rättigheter. En liten känsla av lyx i vardagen! In till Arkösunds by tar det bara ca 10 minuter på cykel. Där finns ett trevligt utbud av restauranger, caféer och fina promenadvägar. Det finns även en mindre livsmedelaffär. Arkösunds Hotell är mycket populärt bland både övernattande och ätande gäster. På hotellet hålls trevliga musikkvällar och från verandan njuter man av utsikten över Arkösunds hamn.

  • Premium
Knäppingsborgsgatan 11A, Centralt, Norrköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 12:00
Knäppingsborgsgatan 11A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Knäppingsborgsgatan 11A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Knäppingsborgsgatan 11A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 495 000 kr
114 m²
3 rum
vån 3/4
5 224 kr/mån
39 430 kr/m²

I en av Norrköpings absolut finaste fastigheter ligger denna pampiga och smakfulla sekelskiftestrea om 114 kvm. Fantastiskt och insynsskyddat läge på tredje våningen med hiss! Utöver de exklusiva materialvalen så har lägenheten en svängd och möblerbar balkong i söderläge belägen mot Olaiparken. Lägenheten utstrålar charmen av jugendstil med dess stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd, höga golvlister, kakelugn (ej fungerande), vackra stuckaturer samt takrosett i original. Lägenheten får en fantastisk karaktär där den vackra sekelskiftesstilen möts av exklusiva och moderna materialval med bl.a. ett Minotti kök med Gaggenau vitvaror, platsbyggd Ballingslöv garderob i "master bedroom" och välbevarad fiskbensparkett. Lägenhetens placering i Gamla Staden, ger både närhet till allt som Norrköpings innerstad har att erbjuda men också en unik historisk charm. Området erbjuder goda kommunikationer och närhet till butiker och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 69