Properties & Partners Norrköping

Properties & Partners Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västgötegatan 14A, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Västgötegatan 14A, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Västgötegatan 14A, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Västgötegatan 14A

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/5
5 369 kr/mån
39 699 kr/m²

Här erbjuds nu en bostad på ett centralt läge intill Strömmen och industrilandskapet med stor inglasad balkong högt belägen på våning 3 av 4 i hus med garage och hiss med byggår 2018. Lägenheten har ett smakfullt badrum utrustat med en egen tvättdel, och ett Vedum-kök med moderna vitvaror från Siemens. Från lägenheten har du en trevlig utsikt över föreningens ombonade och öppna innergård. Den öppna planlösningen ger en luftig och rymlig känsla, medan de praktiskt placerade sovrummen på varsitt håll i bostaden bidrar till en privat och rofylld atmosfär. Lägenheten ligger på ett centralt och trivsamt läge på en eftertraktad och exklusiv adress. Föreningen är inte bara välansedd, den erbjuder också en rad fantastiska bekvämligheter som inkluderar garageparkering för din bil samt övernattningslägenhet för gäster som kommer på besök. Du behöver inte gå långt för att njuta av allt Norrköping har att erbjuda - området, mitt i industrilandskapet är känt för sina fantastiska restauranger, butiker, pubar och promenadstråk runt strömmen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Luntgatan 10C, null, Norrköpings kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Luntgatan 10C, null, Norrköpings kommun, bild 2
Luntgatan 10C, null, Norrköpings kommun, bild 3

Luntgatan 10C

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 769 kr/mån
26 319 kr/m²

Nu erbjuds chansen att förvärva denna 3:a om 72 kvm på Luntgatan 10C! Belägen på våning 2 med rikligt ljusinsläpp. Här finner du en bostad som erbjuder en luftig, funktionell och modern känsla. Lägenheten är i ett väl omhändertaget skick och disponeras över två sovrum varav ett med en gedigen klädkammare i direkt anslutning, ett rymligt vardagsrum med plats för en stor soffgrupp, modernt kök med goda arbetsytor och matplatsdel, helkaklat duschrum med tvättmaskin och hall med goda avhängningsmöjligheter via flertal inbyggda garderober. På balkongen kan du ta vara på morgonsolen och avnjuta en kopp kaffe med utsikt över den natursköna innergården. Det centrala läget erbjuder gångavstånd till natursköna folkparken, Strömmen, centralstation, campus och citykärnan med ett rikligt utbud av restauranger, caféer och shopping. Här bor du i en trygg och stabil Riksbyggenförening där månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv, bredband (100Mbit/s) samt fast elnätsavgift. Föreningen har nyligen installerat solceller och bytt fönster. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Världens ände 176A

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 900 000 kr
2 209 m² tomt

Denna plana och lättbebyggda tomt med viss vattenglimt finns nu tillgänglig för dig som söker ett skärgårdsnära fritidsboende. På tomten får uppföras en huvudbyggnad om högst 125 kvm samt en komplementbyggnad om max 25 kvm. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter för samtliga dessa landar på ca 250 000 - 300 000 kr och erlägges av köparen. Fastighetens läge i området är bra med bara ca 60 meter till badstranden nedanför Sköldviks vandrarhem. På Sköldvik finns sommartid möjlighet att både fika och äta med fullständiga rättigheter. En liten känsla av lyx i vardagen! In till Arkösunds by tar det bara ca 10 minuter på cykel. Där finns ett trevligt utbud av restauranger, caféer och fina promenadvägar. Det finns även en mindre livsmedelaffär. Arkösunds Hotell är mycket populärt bland både övernattande och ätande gäster. På hotellet hålls trevliga musikkvällar och från verandan njuter man av utsikten över Arkösunds hamn.

 • Premium
Kneippgatan 38 B, Kneippen, Norrköpings kommun
 • Mån 17 jun kl 16:30
Kneippgatan 38 B, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Kneippgatan 38 B, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Kneippgatan 38 B

Villa
Kneippen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
8 995 000 kr
190 + 131 m²
6 rum
432 m² tomt

På ett synnerligen attraktivt läge i Kneippen ligger detta klassiska och välplanerade 60-tals hus. 60-tal i sin allra bäst form där det mesta är renoverat under de senaste fem åren. Bland annat är det nytt kök, ommålning av hela fasaden, ny puts på sockeln, ny takfot, renovering av samtliga fönster (även omkittade), ny elektrisk garageport, yttertak behandlat av LA takvård. Även samtliga ytskikt är spacklade och målade, det ligger nya golv i nästan samtliga rum (epoxy i garage och tvättstuga), slipning av äldre fiskbensmönstrad parkett och renovering av bastu. Det är ny och påkostad stenläggning på både fram- och baksidan där det även är byggt med en ny altan, nya persienner i alla sovrum, nya markiser, renoverad gäst wc och mycket mer. På tomten finns även ett bubbelbadkar från 2019. Huset har dessutom ett rejält och påkostat FTX system från år 2018 som ger fantastisk bra till-och frånluft! Huset dränerades år 2014. Planlösningen är mycket tilltalande med stora sociala ytor men har även en "privat", avskild avdelning för sovrum, badrum och wc. Stor välkomnande hall med Kolmårdsmarmor (polerad 2019) med en vacker svängd, rund trapp ned till källarplanet som består av allrum, sovrum, bastu, dusch, förråd och garage. Från källarplanet når du husets fina baksida som är beläget i väster med kvällssol. Här har du fantastisk utsikt mot allmänning samt Strömmen! Huset ligger på en mindre och lugn återvändsgata bestående av totalt fem hus. Ett av Kneippens absolut bästa lägen med närhet till det bästa Norrköping har att erbjuda. Strömmen med sina fina promenadstråk ligger i stort sett utanför dörren och du promenerar bekvämt till Himmelstalunds rekreationsområde. Från Kneippen når lättsamt via cykel eller till fots Norrköpings city och resecentrum.

 • Premium
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 2
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 3

Andvägen 3

Villa
Torskär, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
7 500 000 kr
183 m²
6 rum
1 252 m² tomt

Detta Eksjöhus av modellen Karisma har allt och lite till! I nuvarande utformning bor ägaren på 3 rok i huvudbyggnaden medan en separat del utgör en lägenhet om 2 rok vilken hyrs ut. Dessa båda hushåll delar på entréhall och tvättstuga. På en avskärmad del av tomten finns ett fullutrustat Attefallshus om 2 rok som också hyrs ut. På den delen av tomten finns även en Friggebod vilken erbjuder bastu och relaxavdelning samt gästbäddar. Den stora infarten är plattsatt med plats för flertalet bilar och i anslutning till groventrén finns laddstation för elbil. I det välisolerade garaget finns en solcellsanläggning som gör den totala driften av fastigheten mer än fördelaktig. Ytterligare en bonus är att det tillhör en badhytt vid Bråvikens norra strand längs Strandvägen. Denna är inredd med en vedeldad bastu och en liten relaxavdelning. Till badhytten hör även en egen brygga.

 • Premium
 • Energieffektiv
Forsum Alkullen 1, Forsum, Valdemarsviks kommun
 • Imorgon kl 11:00

Forsum Alkullen 1

Fritidshus
Forsum, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Norrköping
395 000 kr
35 m²
1 rum
1 979 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna fritidsfastighet vid sjön Strolången strax utanför Ringarum. Perfekt för dig som söker en sommaridyll för avkoppling. På fastigheten finns en huvudbyggnad om ca 35 kvm fördelat på 1 rum och kök med bl.a. både vedspis och kamin, en komplementbyggnad med utedass och verkstadsbod samt ett växthus. Vatten och avlopp saknas i dagsläget (finns dock en grävd brunn för sommarvatten som delas med grannfastigheten) och viss elförsörjning finns via solceller på taket kopplat till ett solcellsbatteri. Här bor du på ett sjönära läge med naturen som närmsta granne. Ringarum och Valdemarsvik med dess serviceutbud nås på 10 minuter respektive 20 minuters bilfärd.

 • Plus
 • Uteplats
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 17:00
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 17

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 495 000 kr
180 m²
8 rum
817 m² tomt

På en av områdets grönaste återvändsgator ligger denna mycket trevliga och välplanerade villa uppförd 2023. Med öppen planlösning, öppet till nock och hela 6 sovrum finns alla förutsättningar för ett komplett boende för hela familjen. Tomten är också en av de största i området med uteplats i soligt söderläge och nedgrävd glasfiberpool. 2024 uppfördes även ett dubbelgarage intill uppfarten som en ny ägare kan färdigställa enligt egna önskemål. Villan från Eksjöhus Variant-serie är mycket välplanerad och håller genomgående hög standard. Huset värms upp via vattenburen golvvärme på entréplan och bergvärmepump från Nibe, badrum- och köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele - med andra ord ett genomgående tryggt, effektivt och högkvalitativt boende inifrån och ut. Som boende i ett nyproducerat hus är du också fri från fastighetsavgift de första 15 åren, värde 9 287 kr/år. Här bor du dessutom på en lugn återvändsgata med gröna omgivningar i en fortsatt attraktiv och växande del av Svärtinge. Här bor du med naturen intill knuten endast 10 minuter från Ingelsta Handelscentrum. I Svärtinge finns förskolor, skolor, matbutik, idrottsplats och badstrand. Varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Birkekärr Grönhäll 1, null, Valdemarsviks kommun
 • Imorgon kl 10:00
Birkekärr Grönhäll 1, null, Valdemarsviks kommun, bild 2
Birkekärr Grönhäll 1, null, Valdemarsviks kommun, bild 3

Birkekärr Grönhäll 1

Villa
Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Norrköping
850 000 kr
90 + 9 m²
5 rum
2 190 m² tomt

Denna hemtrevliga villa bara 10 minuter från Valdemarsvik erbjuder vardagsrum med kakelugn, kök samt sovrum på entréplanet. På övervåningen finner man ett allrum, tre sovrum, samt badrum. Källardel via utsidan av huset för förvaring, vvb mm. Äldre garage med plats för bil eller som förvaring. Isolerad gäststuga med vatten indraget. Tomten ligger på en sluttning som vetter mot sydväst vilket ger goda möjligheter till egen hobbyodling. Grönskande och fri utsikt från huset. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Västgötegatan 14A, null, Norrköpings kommun
Västgötegatan 14A, null, Norrköpings kommun, bild 2
Västgötegatan 14A, null, Norrköpings kommun, bild 3

Västgötegatan 14A

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 995 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/4
6 997 kr/mån
36 651 kr/m²

Välkommen till denna mycket kvalitativa lägenhet med stor uteplats och möjlighet till garageplats, belägen i ett modernt hus från 2018, mitt i stadens hjärta. Här bor du i ett unikt och historiskt område med Strömmens vackra vatten och industrilandskapets charm precis utanför dörren. Bostaden är belägen högt upp från Västgötegatan ( likt våning 2 ) men har samtidigt uteplats mot föreningens inhägnade innergård. En av bostadens verkliga höjdpunkter är den stora uteplatsen om ca 33 kvm. Här finns gott om plats för stora bjudningar och för avkoppling för hela familjen. Uteplatsen är perfekt för att njuta av långa härliga dagar, grilla med vänner och skapa minnesvärda stunder i en härlig utomhusmiljö. Lägenheten erbjuder en generös yta och en genomtänkt planlösning med tre rymliga sovrum, varav två har praktiska skjutdörrsgarderober längs hela väggen, vilket ger gott om förvaringsutrymme och en stilren känsla. Här erbjuds gedigna parkettgolv genomgående och här ger de stora fönstren från golv till tak ett trivsamt naturligt ljusinsläpp som skapar en hemtrevlig atmosfär och en bostad att enkelt trivas i. Det öppna och sociala köket mot bostadens vardagsrum är perfekt för både vardag och umgänge. Här står ett högkvalitativt Vedum-kök med maskinell utrustning från välrenommerade Siemens vilket gör matlagningen till ett nöje. Köket smälter samman med det stora vardagsrummet där du kan njuta av trevliga middagar och sociala tillställningar med familj och vänner. Bostaden har två helkaklade badrum, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Det ena badrummet är utrustat med en dusch och det andra med ett badkar. Här finner du även en praktisk tvättdel med arbetsbänk, väggskåp, tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagens bestyr. Garageplats går att hyra, och hissen tar dig smidigt mellan garage och bostad, vilket ger extra bekvämlighet och trygghet. Denna lägenhet är en del av en stabil HSB-förening som belönades som Bästa HSB-projekt 2018, vilket vittnar om hög kvalitet och ett omsorgsfullt byggande. Föreningen erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö med goda faciliteter med påkostad övernattningslägenhet och flertalet lokaler för uthyrning. Denna bostad är idealisk för dig som söker ett modernt och bekvämt boende med stadens puls och natursköna omgivningar precis runt hörnet. Här får du en perfekt balans mellan lugn och stadsliv, med närhet till butiker, restauranger, kultur och kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Plankgatan 56, null, Norrköpings kommun
 • Tor 27 jun kl 17:00
Plankgatan 56, null, Norrköpings kommun, bild 2
Plankgatan 56, null, Norrköpings kommun, bild 3

Plankgatan 56

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/6
3 033 kr/mån
34 674 kr/m²

Lägenheten har trevlig planlösning med öppna, sociala ytor på den ljusa södersidan med egen uteplats mot innergården. Bostadens sovrum ligger i svalt norrläge och har bra med förvaring. Till lägenheten har du också ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Beläget nära city, strömmen, och den stora Folkparken ligger lägenheten mycket välbeläget för ett trivsamt och aktivt stadsliv. Här är dessutom nära både resecentrum och anslutning till E4 vilket ger ytterligare pendlingsmöjligheter till både Linköping och Stockholm. Varmt välkommen till en förstklassig lägenhet i en stabil förening med med närhet till allt Norrköping har att erbjuda!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hallestagatan 5, null, Norrköpings kommun
 • Sön 23 jun kl 11:00

Hallestagatan 5

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 000 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
867 m² tomt

I familjevänliga Skärblacka på lugn och barnvänlig gata ges nu möjlighet att förvärva denna smakfulla enplansvilla med källare och inbyggt garage. Huset genomgick en ordentlig uppfräschning så sent som 2022 där samtliga större renoveringar utfördes så som kök, badrum och ytskikt. Här byttes taket 2014 tillsammans med fönster- och dörrbyte samt indragning av fiber. Entréplan erbjuder ett modernt kök, helkaklat duschrum, två ordentliga sovrum samt vardagsrum med värmande öppen spis och utgång till ombonad uteplats. På källarplan finns tvättstuga, sovrum, garage, två förråd och ett allrum att nyttja som lekrum alternativ ett fjärde sovrum. I Skärblacka finns förskolor, skolor, vårdcentral, matbutiker, flertalet grönområden och sjöar samt kommunikationer till bl.a. Norrköping, Linköping och Finspång. Ny altan på baksidan färdigställd 2023!

 • Plus
 • Uteplats
Hagagatan 48D, Haga, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 11:00

Hagagatan 48D

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 295 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 247 kr/mån
32 785 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a om 39.5 kvm i mycket omtyckta Haga. Lägenheten är belägen på första våningen endast en halv trappa upp i huset och är genomgående renoverad under år 2024 med moderna och kvalitativa materialval. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och plats för en stor soffgrupp och matplats, modernt kök utrustat med alla bekvämligheter, helkaklat duschrum med glasvägg och golvvärme, rymlig hall med flertal inredningsmöjligheter samt ett ordentligt sovrum med förvaringsmöjligheter via befintlig garderobslösning. I Haga bor du med närhet till kommunikationer, matbutiker, restauranger och gym samt med cykelavstånd till resecentrum, Ingelsta handelsområde, Folkparken och Norrköping Centrum. Brf Kastanjen 1-5 är en privat välskött förening med låga avgifter. I den låga månadsavgiften ingår dessutom bredband 50 mbit och grundutbud kabel-tv. Välkommen hem!

 • Plus
Himmelstalundsvägen 38, null, Norrköpings kommun
 • Mån 17 jun kl 16:15
Himmelstalundsvägen 38, null, Norrköpings kommun, bild 2
Himmelstalundsvägen 38, null, Norrköpings kommun, bild 3

Himmelstalundsvägen 38

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
2 841 kr/mån
31 146 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en totalrenoverad lägenhet i absolut toppskick! Här har alla rum renoverats grundligt med nya golv, nymålade väggar samt helt nytt och helkaklat badrum och separat tvättstuga och även helt nyrenoverat kök. Här är det bara att flytta in! Smakfulla färger och gedigna materialval ger lägenheten en härlig känsla av kvalitet. Rummen äv välplanerade och stora och köket rymmer ett ordentligt matbord, vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matbord och sovrummet rymmer dubbelsäng och en hel garderobsvägg. Här finns även en mindre balkong med utsikt mot grönområde. Stabil och välskött förening med låg månadsavgift, där även elen ingår i avgiften. Detta är en perfekt lägenhet för dig som söker ett första boende, för paret, studenten eller du som är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till Campus och Resecentrum som erbjuder vidare förbindelser med tåg, buss och spårvagn. Det är även cykelavstånd till Norrköping Centrum och Ingelsta Handelscentrum med dess breda serviceutbud. Dessutom spårvagnshållplats ca 100 m från huset.

 • Premium
Ånestadsgatan 343, Smedby, Norrköpings kommun

Ånestadsgatan 343

Lägenhet
Smedby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 795 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/2
6 748 kr/mån
20 632 kr/m²

På lugn gata ligger detta mycket trivsamma radhus med stort uterum och egen trädgård intill lekplatsen. Beläget i ett av Norrköpings mest familjevänliga områden, med lekplatsen intill tomten och med stans mest uppskattade skolor runt hörnet är detta ett perfekt alternativ för dig som är i starten av familjelivet. Radhuset är lika välskött som välplanerat med ett nyligen renoverat kök och stort allrum på entréplan och två sovrum samt möblerbar hall på övervåningen. Här finns även två badrum och tvättstuga med skafferi. Till lägenheten hör även bra förvaringsutrymmen på vinden och egen garageplats. Som boende i BRF-radhus har du tryggheten av att bo i en välskött förening som tar hand om husets större underhåll samtidigt som du kommer ned betydande i belåningsgrad. Föreningen är välskött och familjär som gör både bostaden och området till en trevlig plats att komma hem till. Varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 11:00
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Odalgatan 14

Lägenhet
Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
103,2 m²
2.5 rum
vån 2/4
7 802 kr/mån
19 331 kr/m²

För dig som söker en ett boende utan kompromisser finns nu denna unika och påkostade lägenhet till försäljning i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Hissen tar dig upp till lägenheten om dryga 100 kvm där ingenting lämnats åt slumpen. Här finns stora ytor, genomgående kvalitativa materialval, stort badrum och balkong med bästa solläge, infravärme och utsikt mot den grönskande innergården. Lägenheten har en tidlös industrikänsla där ett härdat och polerat betonggolv blandas med snickerier, innerdörrar och köksytor i wenge, ett elegant afrikanskt träslag av mycket hög kvalitet. Några av de egenskaper som ger lägenheten dess standard är ett platsbyggd kök med utrustning från Gaggenau, mycket välplanerade sällskapsytor, sovrum med walk in-closet, badrum med både dusch och spabad, generös takhöjd, MDF-klädda väggar och AC som ger lägenheten sval och behaglig temperatur året runt. I lägenheten har även en rad tekniska finesser installerade. Bland annat styrs alla lampor via Le Grand och Plejd, dörren låses med Yale med möjlighet till fjärrupplåsning och till alla fönster finns inbyggda mörkläggningsgardiner. För den som önskar kan även Sonos-systemet och den vägghängda braskaminen köpas loss för att ha mysfaktorn förberedd från dag ett. Varmt välkommen till en av Norrköpings absolut finaste 2:or - en bostad som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Långsmygen 10

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
8 995 000 kr
270 m²
7 rum
704 m² tomt

Välkommen till en helt fantastisk villa på hela 270 kvm boarea om två plan med havsutsikt i det mest attraktiva området i Lindö, ca 100 meter från Lindö småbåtshamn. Unik arkitektur och mycket fint skick då hela huset totalrenoverades samt byggdes ut 2018. Öppen och inbjudande planlösning med designad inredning i utsöka materialval. Huset värms effektivt upp med frånluftsvärme med vattenburen golvvärme i samtliga rum som ger komfort i hela huset. Fiber är indraget i huset och i attefallaren. Huset har mycket tilltalande karaktäristiska drag med bl.a öppet upp till nock i vardagsrum som skapar en fantastisk och otrolig rymd, höjden uppmäter hela 5,8 meter. Mycket attraktiv planlösning med totalt fem stora sovrum, två allrum, påkostat kök från Marbodal, två badrum plus gäst wc, uterum beläget mot poolen samt en inredd vinkällare i torpargrunden. På tomten finns ett uppvärmt och extra isolerat attefallshus byggt 2022 som är inrett som gäststuga i allra högsta klass, - innehållandes ett smakfullt badrum, stilrent pentry med kyl/frys och zink, allrum samt sovloft. Baksidan består av ett stort altandäck och bildar en oas med den stora saltvattenpoolen (ca 9 x 3,2 meter) av glasfiber samt en härlig bubbelpool. Asfalterad parkering med plats för flera bilar. Laddstolpe med laddning för två bilar är installerat. Huset är utrustat med effektivt brand- och inbrottslarm samt övervakningskameror både inomhus och utomhus.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Torskärsvägen 34, Torskär, Norrköpings kommun
Torskärsvägen 34, Torskär, Norrköpings kommun, bild 2
Torskärsvägen 34, Torskär, Norrköpings kommun, bild 3

Torskärsvägen 34

Villa
Torskär, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
11 995 000 kr
159 + 105 m²
6 rum
2 245 m² tomt

Tänk dig att packa picknickkorgen och åka raka vägen ut till skärgården från ditt egna hus - här är det möjligt! Egen strandtomt med rejäl brygganordning och muddrad botten för att kunna anlägga med större båt. Vill du inte ta båten ut i skärgården så finns det även goda skäl att stanna hemma - vackert boningshus med stenfasad och spröjsade fönster, som byggdes ut 2005 med en stor relaxavdelning innehållandes både swimmingpool (8x4 m) samt inbyggd jacuzzi, allt precis framför Bråvikens vackra vattenlinje. Här finns dessutom en braskamin som ger extra mys och lyx. Från relaxavdelningen nås det ett uterum med skjutdörrspartier åt tre väderstreck som förlänger utesäsongen. Huset i sig är välplanerat med allrum, kök och duschrum på entréplanet, medan övre plan innehåller den privata avdelningen med tre sovrum, allrum, badrum samt bastu! Plan och lättskött tomt med en rejäl uppfart. Stort dubbelgarage med dubbelcarport & en mysig liten gäststuga. Det finns dessutom en ytterligare förrådsbyggnad som är gjord för förvaring för en mindre båt. En helt unik fastighet och boende som ytterst sällan kommer igen. Visningar genomförs enbart privat och enligt önskemål.

 • Premium
Aktergatan 8, Lindö, Norrköpings kommun
 • Ons 19 jun kl 18:30

Aktergatan 8

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
3 541 kr/mån
31 981 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a i attraktiva Lindö. Lägenheten är belägen på första våningen med balkong och uppmäter 53 kvadratmeter. Bostaden har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en bevarad nyproduktionskänsla från byggnadens uppförande 2016. Modernt kök från Vedum, rymligt vardagsrum, ordentligt sovrum med skjutdörrsgarderob samt duschrum med tvättdel i form av både tvättmaskin och torktumlare. Ett källarförråd medföljer lägenheten. Här bor du med närhet till mataffär, kommunikationer, grönområden och Lindö småbåtshamn. Du bor dessutom i en mycket välskött bostadsrättsförening som valt att inkludera den fasta elnätsavgiften, bredband och tv i månadsavgiften. Inom föreningen finns både gym och utomhuspool att tillgå utan extra kostnad.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Holmstagatan 20A, Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun

Holmstagatan 20A

Lägenhet
Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
2 893 kr/mån
31 667 kr/m²

Egen parkeringsplats i obelånad förening med låg avgift om 2893 kr/mån! Här presentera denna fantastiska tvåa på Söder, belägen intill ett charmigt villaområde. Denna ljusa och luftiga lägenhet med nymålade väggar erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende i en av stadens mest eftertraktade områden. Bostaden, som är en del av en stabil och obelånad bostadsrättsförening, präglas av dess rymliga och väl tilltagna rum. Här finns en stor balkong i bästa solläge, perfekt för avkoppling och soliga dagar. Lägenheten är nymålad och köket är i utmärkt skick, redo att användas av den nya ägaren. I sovrummet finns även en fransk balkong. Den familjära föreningen erbjuder flera bekvämligheter som bidrar till ett enkelt och bekvämt boende. I månadsavgiften, som är förhållandevis låg, ingår parkeringsplats, bredband, värme, vatten samt tillgång till en lounge med bastu och dusch. Föreningens ekonomi är mycket god, vilket reflekteras i den låga månadsavgiften. Denna bostad är idealiskt belägen med närhet till både stadens puls och lugna grönområden. Här finns utmärkta kommunikationer, skolor, affärer och restauranger inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att njuta av allt området har att erbjuda. Familjär och obelånad bostadsrättsförening som erbjuder en fin trådgård, cykelförråd/miljöhus från 2020 och bastu från 2018. Gångavstånd till underbara Vrinneviskogen och till City tar du dig på 5 minuter på cykel. Runt knuten finns lummigt parkområde och kollektivtrafik med spårvagn.

 • Plus
 • Balkong
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun, bild 2
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun, bild 3

Dalviksgatan 39

Radhus
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 195 000 kr
141 + 8 m²
6 rum
406 m² tomt

Välkommen till Dalviksgatan i populära Skarphagen och detta sällsynta kedjehus i mycket gott skick med atriumgård och de stora renoveringarna utförd! Här erbjuds en perfekt kombination av modern komfort och en harmonisk livsstil med allt lättåtkomligt på ett och samma våningsplan. Stig in i detta hem och upptäck de rymliga ytorna med bland annat badrum, kök och tvättstuga renoverat 2019, relining från 2019, putsad fasad från 2020 och ny papp på tak från 2000. Med fyra sovrum i bra skick finns gott om plats för hela familjen eller för gäster som kommer på besök. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar, särskilt med den mysiga braskaminen som sprider värme och atmosfär under kyliga kvällar. Njuta av lugna stunder eller umgänge med vänner och familj i detta rymliga hus om 141+8 kvadratmetrar med en lättskött och plan tomt med utgång från hela tre separata dörrar. Atriumgården ombonar du precis som du önskar med loungegrupp, odlingslådor eller cafésett och här på gräsmattan ges gott om utrymme för massor av lek och bus. Området kring Dalviksgatan 39 är populärt för sin lugna atmosfär och närhet till både natur och stadsliv. Med goda kommunikationer och cykelavstånd till city är det enkelt att ta sig runt och utforska allt som Norrköping har att erbjuda. Gångavstånd till Skarphagens centrum, busshållsplats precis utanför dörren och vårdcentral och skolor precis runt hörnet. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Lundqvist med dina frågor eller boka in dig för visning via formulär på vår hemsida. Missa inte denna chans!

 • Premium
 • Uteplats
Gymnastikgatan 24, Gamla lasarettet, Norrköpings kommun

Gymnastikgatan 24

Lägenhet
Gamla lasarettet, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 895 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/5
6 516 kr/mån
21 534 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 3:a om 88 kvm med stor möblerbar balkong i ett trivsamt solläge. Lägenheten är belägen på andra våningen med hiss och har en grönskande utsikt från samtliga fönster. Här erbjuds stora sociala ytor och ett mycket gott ljusinsläpp. Trevligt kök med burspråk, två ordentliga sovrum, fräscht badrum med badkar, praktisk tvättstuga och rymligt vardagsrum med utgång till den väl tilltagna balkongen. Här bor du på lugnt läge med närhet till grönområde, matbutik och kommunikationer samt med gångavstånd in till stadskärnan. Du bor dessutom i en välskött förening som valt att baka in den fasta elnätsavgiften, bredband och tv i månadsavgiften. Inom föreningen finns bastu, samlingslokal, övernattningsrum och garage att tillgå.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Östra Promenaden 45A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
3 376 kr/mån
42 183 kr/m²

Slipp välja mellan nyproduktion och sekelskifte. Nu finns en sällsynt möjlighet att istället uppleva symbiosen mellan exklusiv nyproduktion och charmigt sekelskifte i denna topprenoverade sekelskiftesdröm. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende där man kommer hem till känslan av weekendresan i Paris på daglig basis. Denna drömbostad från förra sekelskiftet finns i centrala Norrköping. Runt hörnet ligger underbara Oxelbergsparken där barnen kan leka samtidigt som föräldrarna njuter av solen. Här har du 50 meter till Coop och Lidl ligger ett par kvarter bort. I omedelbar närhet finns badhus, flera skolor och en hållplats med direkt anknytning till resecentrum finns ett stenkast från entrén. Oxelbergsskolan, som finns ett par hundra meter bort, är en trygg grundskola för den som är särskilt mån om barnens skolplacering. Bostaden har genomgått en mycket påkostad och lyxig totalrenovering. Allt i bostaden är sprillans nytt och av absolut högsta kvalitet. Vid renoveringen har nuvarande ägare betonat vikten av snickarglädje, traditionellt hantverk och exklusiva materialval. Fördelaktiga detaljer: - Extra takhöjd, 272 cm. - Otroligt låg månadsavgift, 3 376 kr/månad. - Föreningen har mycket bra ekonomi och mycket låg skuldsättning och därmed obefintlig risk för avgiftschockar. - Stuckatur av högkvalitativ och genuin fransk gips. - Takrosetter, dörröverstycken, höga golvlister, tredelade taklister. - Genuina och massiva pardörrar. Flera av dem över 100 år gamla och restaurerade. - Franska spröjsade tunga pardörrar. - Flytande nylagd fiskbensparkett. Trösklar har valts bort av praktiska, estetiska och kvalitativa skäl. - Helkaklat badrum med italiensk marmor - Högkvalitativ PVD-behandlad armatur (Tvättställsblandare, köksblandare och duschset) i polerad mässing från Mora. - Fönsterhandtag i mässing från Nacka Byggnadsvård. - Alla rum har dimbara strömbrytare. - Alla strömbrytare är anslutna till Plejd. Det innebär att man (om man vill) kan styra belysningen från sin mobiltelefon. - Alla ytterdörrbeslag såväl som dörrhandtag på samtliga dörrar är också nya. - Nya strömbrytare och eluttag i klassisk design. Eftersom allt i bostaden är nytt så omfattas också allt av garanti. Exempelvis så gäller upp till 10 år garanti på vitvarorna från Electrolux (kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt, etc). 20 års garanti gäller på fiskbensparketten. Bostaden är besiktigad (intyg finns) efter renoveringen i syfte att skapa trygghet för köparen. Sammantaget är detta ett ypperligt tillfälle att köpa en sekelskiftesdröm som kombinerar det bästa av nyproduktion (allt nytt) och sekelskiftescharm/kvalitet (låg avgift, hög kvalitet). Ta chansen att uppleva hur det en gång var att stiga in i en sekelskiftesbostad under tidigt 1900-tal för första gången när allt var nytt!

 • Premium
Plankgatan 60, Centralt / Folkparken, Norrköpings kommun
 • Tis 18 jun kl 18:15
Plankgatan 60, Centralt / Folkparken, Norrköpings kommun, bild 2
Plankgatan 60, Centralt / Folkparken, Norrköpings kommun, bild 3

Plankgatan 60

Lägenhet
Centralt / Folkparken, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/6
5 507 kr/mån
37 115 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva en mycket smakfull och rymlig 3a med kvalitativa interiörer och stor balkong med plats för både caféset och loungemöbler. För dig som värdesätter ett enkelt och bekymmersfritt boende med goda ytor för avkoppling och umgänge får du inte missa denna trivsamma lägenhet. Bostaden är högt belägen på våning 3 med trevlig utsikt och här vetter balkongen mot den öppna och fina innergården i bästa solläge. Här erbjuds nymålade ytskikt, två bra sovrum, vardagsrum med utgång till den stora balkongen, påkostat och fullutrustat kök och ett generöst tilltaget badrum med golvvärme och separat tvättdel. Belägen nära city, strömmen, och lummiga Folkparken vilket ger ett trivsamt och aktivt stadsliv. Här är dessutom nära både resecentrum och anslutning till E4 vilket ger ytterligare pendlingsmöjligheter till både Linköping och Stockholm. Missa inte denna chans!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ulriksdalsgatan 9, Karlshov, Norrköpings kommun

Ulriksdalsgatan 9

Lägenhet
Karlshov, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 878 kr/mån
19 929 kr/m²

Varmt välkommen till lugna och familjevänliga Karlshov och denna 3:a om 70 kvm. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en inglasad balkong mot den lummiga innergården. Bostaden är i ett väl omhändertaget skick och disponeras över ett rymligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och plats för en stor soffgrupp, trevligt kök med goda arbetsytor och matplatsdel, helkaklat badrum med badkar samt två ordentliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Tre källarförråd medföljer lägenheten och även tvättstuga återfinns på källarplan. Här bor du med en trädgårdsliknande innergård vilket gör att du får en känsla av att bo i hus. Innergården är lummig och väl omhändertagen med möjlighet för lek och umgänge. I närheten finns förskolor, skolor, grönområden, kommunikationer samt Eneby Centrum med dess breda serviceutbud. Ingelsta Handelscentrum nås med cykelavstånd.

 • Balkong
Enebymovägen 3, Haga, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Enebymovägen 3

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 015 kr/mån
24 038 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa på våning 2, belägen i den eftertraktade HSB-föreningen Brf Aklejan. Denna bostad har genomgått renoveringar som nytt kök, nya golv samt förbättringar av ytskick. Lägenheten har ett modernt kök med hög standard och alla nödvändiga bekvämligheter för matlagning och umgänge. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med utgång till en härlig balkong i soligt läge – perfekt för avkoppling och sociala stunder. Den stabila föreningen erbjuder en låg månadsavgift på endast 3015 kr, vilket inkluderar elen. Här finns också bredband via fiber, vilket ger snabb och pålitlig internetuppkoppling. Lägenheten ligger på en lugn gata med närhet till både serviceutbud och utmärkta kommunikationer. Här har du allt du behöver inom bekvämt avstånd.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 73