Mäklare Daniel Johansson

Daniel Johansson

Om mig

Jag har lång erfarenhet av mäklarbranschen och arbetat som mäklare sedan år 2010. Det är kombinationen av erfarenhet, trygghet och optimism som definierar mig som fastighetsmäklare. Jag är grundare och ägare av Properties & Partners och med det sagt är varje affär extremt viktig för mig, hur liten eller stor den än må vara. Vi paketerar din dröm bättre än någon annan.Välkommen till vår värld!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lievägen 8A, Åby, Norrköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Lievägen 8A

Villa
Åby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 395 000 kr
169 m²
6 rum
733 m² tomt

I lugnt bostadsområde finner ni detta mycket välskötta 1 1/2-planshus med isolerat garage. Huset är beläget på en stor och plan hörntomt med gräsmatta och stenläggning. Stor uppfart med plats för ca 5 bilar. Förråd på baksidan av huset. Altan på både gaveln och baksidan av huset, samt balkong på övervåningen. Entréplan bjuder på stort kök samt halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum, sovrum/kontor, gäst-wc samt tvättstuga och groventré. Övervåningen erbjuder luftigt allrum, helt nytt badrum 2024 samt 4 sovrum i varierande storlek. Enkelt att ta sig till Ingelsta/Norrköping samt E4an vid pendlingsbehov. Närhet till busshållplats, låg-, mellan- och högstadieskola samt sporthall, bensinmack och pizzeria. Här bor du med alla bekvämligheter i närheten men samtidigt avskilt i en lugn del av Åby utan genomfartstrafik. Flexibelt tillträde!

  • Plus
Agetomta 4, null, Norrköpings kommun

Agetomta 4

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 250 000 kr
107 m²
5 rum
1 354 m² tomt

Strax utanför Lundby finner ni detta praktiska och välplanerade 1-planshus med lantligt läge. Fastigheten är omgiven av åkermark och skog med öppen och härlig utsikt åt alla håll. Huset om 107 kvm erbjuder 3 sovrum, vardagsrum, allrum, kök samt badrum och gäst-wc. Altan mot baksidan av huset. Plan och ordentlig tomt om hela 1354 kvm med gräsmatta och goda odlingsmöjligheter. Stort isolerat garage och uppfart för 3-4 bilar. Här bor ni på lugnt läge med 5 permanentboende grannar och närhet till Agetomta gård med gårdsbutik. Välkommen till detta lättskötta boende på landet men nära stan!

  • Uteplats
Dalgången 20B, Oxelbergen, Norrköpings kommun

Dalgången 20B

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 148 kr/mån
27 083 kr/m²

I omtyckta Oxelbergen finner du nu denna smakfulla 3:a. Belägen på lugn återvändsgata och på insynsskyddat läge med utsikt mot den natursköna innergården. Med gediget ljusinsläpp från tre olika värdestreck upplevs bostaden luftig och ljus. Lägenheten är i ett genomgående mycket gott skick med balkong i söderläge. Här erbjuds ett praktiskt kök med goda arbetsytor och matplats, rymligt vardagsrum med öppen spis, två ordentliga sovrum med originalträgolv samt ett helkaklat duschrum. Två källarförråd medföljer lägenheten. Föreningen disponerar 9 parkeringsplatser på innergården. På källarplanet finns tvättstuga med tillhörande torkrum samt ett cykelrum. Här bor du i en privat och mycket välskött förening med god ekonomi och familjär/trevlig stämning. I Oxelbergen finner du affärer, kommunikationer, citykärnan och den trevliga Oxelbergsparken på promenadavstånd! Välkommen att anmäla dig på visning.

  • Plus
Lindövägen 42B, null, Norrköpings kommun

Lindövägen 42B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
3 290 kr/mån
29 224 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna 2:a i toppskick. Lägenheten är praktiskt belägen en trappa upp med balkong i sydvästläge och erbjuder genomgående moderna och kvalitativa materialval. Lägenheten har en bra och smart planlösning vilket gör den hemtrevlig och rymlig. Kök i toppskick med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Rymligt badrum med toppmatad tvättmaskin samt modernt sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här bor du intill lugna Oxelbergsparken med gångavstånd in till Norrköping City med dess breda utbud samt Sveriges största Gym - X-Force. Du bor dessutom i en mycket lågt belånad förening som valt att inkludera både el och bredband i månadsavgiften. Här är det bara att flytta in!

  • Plus
  • Balkong
Fisklösenvägen 28, Graversfors, Norrköpings kommun

Fisklösenvägen 28

Villa
Graversfors, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 995 000 kr
133 + 2 m²
5 rum
2 901 m² tomt

I hjärtat av Graversfors med utsikt över sjön Näknen och omgiven av grönskande natur och djupa skogar finner ni detta underbara sekelskifteshus från år 1909. I över 100 år har huset varit en trygg och pålitlig bostad i all sin prakt. Huset har varit i samma familjs ägo fram tills att nuvarande ägare tog över huset 2004. Huset har agerat såväl sommarresidens som permanentboende genom åren. Nuvarande ägare har tagit väl hand om fastigheten och med varm hand restaurerat och totalrenoverat både huvudbyggnaden "Villa skoga", "Lilla-stugan" från år 1860 och "Paviljongen" från år 1880. Utöver själva byggnaderna så har tomten röjts upp och vimlar nu av vackra växter, blommor och fruktträd. Förutom att alla husen är i mycket bra skick, andas husen 1800/1900-tal med mängder av tidstypiska detaljer som kolmårdsmarmor, takrosetter, kakelugn, öppen spis, gjutjärnskamin, spröjsade fönster, burspråk, serveringsgångar och inte minst vackra snickeridetaljer. Detta är en fastighet som ingen annan!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5