Mäklare Albin Trygg

Albin Trygg

Om mig

Jag är utbildad till bygg- och fastighetsekonom samt fastighetsmäklare vilket omfattar totalt fyra års studier. Som person och mäklare är jag social, nyfiken, lyhörd och har ett gott öga för detaljer. Mitt högsta mål är att du som kund ska känna trygghet och transparens genom hela affären. Med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med bred marknadsföring och stort engagemang genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slottsgatan 129, Centralt, Norrköpings kommun

Slottsgatan 129

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/6
3 378 kr/mån
30 320 kr/m²

En attraktiv 2:a i populära BRF Björken, belägen på våning 3. Lägenheten har en inglasad balkong som erbjuder en utsikt mot innergården i solläge. Till denna lägenhet medföljer möjligheten att överta en parkeringsplats med laddmöjligheter i föreningens garage. I trapphuset finns en hiss som ger enkel tillgång till våningen från både garage och markplan. Senaste åren har lägenheten genomgått en smakfull renovering där alla ytskikt och lister bytts ut, ny dusch och tvättmaskin installerats samt ny planlösning i köket, vilket bidrar till den övergripande stilfulla atmosfären i lägenheten. Lägenheten erbjuder nu en öppen planlösning, vilket skapar en modern och luftig känsla. Förvaringsutrymmen är generöst tilltagna för att möta alla behov. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med en låg skuldsättning och en stark gemenskap bland dess medlemmar. Föreningen har valt att baka in den fasta elnätsavgiften, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen i den redan låga månadsavgiften. Grindar runt innergården bidrar till säkerhet och trygghet. Lägenheten ligger centralt beläget inom området Nordantill, Här bor du med närhet till det mesta som Norrköping har att erbjuda, bl.a. Resecentrum, Strömmen, restauranger, shopping, Campus och Folkparken. Kontakta oss för mer information eller att boka en visning.

  • Balkong
  • Hiss
Askebygatan 5, Söder, Norrköpings kommun

Askebygatan 5

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
3 141 kr/mån
26 190 kr/m²

Välkommen till denna 2:a om 63,2kvm. Lägenheten på våning 4 har en trevlig balkong och låg månadsavgift. Med charmiga detaljer som rymliga ytor, inklusive ett vackert fiskbensparkettgolv i vardagsrummet, ett välutrustat kök och stort badrum, är detta en fantastisk bostad. Gott om förvaringsutrymme i hallens skjutdörrsgarderob. Det generösa sovrummet kan enkelt anpassas efter behov, även här finns det gott om utrymme i stora garderober. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket resulterar i låg månadsavgift, välskött fastighet och trygghet för de boende. Närområdet erbjuder allt från butiker till stadskärnan, parker, campus och andra bekvämligheter inom bekvämt avstånd. Missa inte denna lägenhet som kombinerar komfort och bekvämlighet!

  • Balkong
Nygatan 71, Centralt / Gamlastaden, Norrköpings kommun

Nygatan 71

Lägenhet
Centralt / Gamlastaden, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 745 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/4
2 804 kr/mån
40 581 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade tvårummare på centralt läge mellan stadens puls och industrilandskapet. Lägenheten som är en del av populära Brf Lärkabacken, präglas av en ljus och öppet planlösning med låg månadsavgift. Belägen på markplan en halv trappa upp erbjuder lägenheten rymligt allrum och kök samt helkaklat badrum med dusch. Fastigheten från 1937 har ett högt kulturhistoriskt värde. Fastigheten renoverades 2014/15 vilket ger en balans mellan bevarad historia och nyproduktionskänsla. Här får du ett prisvärt och tryggt boende i en förening som äger marken. Flera övernattningslägenheter finns tillgängliga, och hissen tar dig till en vacker relaxavdelning högst upp i huset med takterrass och bastu.

  • Hiss
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Bråddgatan 23

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 895 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/6
4 043 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och ljusa tvårumslägenhet om 72 kvadratmeter med centralt läge. Lägenheten kännetecknas av en förmånlig avgift, vilket skapar en ekonomisk trygghet för dig som boende. Förvaringsmöjligheterna är generösa med stora platsbyggda skjutdörrsgarderober från Elfa, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Köket och badrummet har genomgått en renovering under -20/21, vilket innebär moderna lösningar och fräscha ytor för dig att trivas i. Tvättmaskin och torktumlare finns tillgängligt i badrummet, vilket underlättar vardagen. Det stora och sociala vardagsrummet öppnar upp till den inglasade balkongen i sydvästläge, med utsikt över innergården. Trots det centrala läget är lägenheten belägen i ett lugnt och attraktivt område med närhet till resecentrum, city och kommunikationer. Föreningen är välskött och erbjuder bekvämligheter som övernattningsrum, bastu och tvättstuga. Boende i föreningen har även möjlighet att hyra idrottshallen som finns i fastigheten. Med andra ord får du ett trivsamt boende med alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4