Mäklare Julia Smolinska

Julia Smolinska

Om mig

För mig är det viktigt att se till varje förmedling på individuell nivå och anpassa en personlig försäljningsplan utefter dina behov och önskemål. Jag är med dig under alla steg i processen, allt för att du ska känna dig trygg och involverad under förmedlingens gång. Som person är jag driven, engagerad och energirik i allt jag tar mig an. Om du väljer att sälja din bostad med mig kan du förvänta dig hög tillgänglighet, kvalité och otrolig noggrannhet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trestegsgatan 91, Ektorp, Norrköpings kommun

Trestegsgatan 91

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 150 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 601 kr/mån
17 293 kr/m²

Välkommen till denna 2:a högst upp i huset med inglasad balkong på Trestegsgatan 91! Bostaden är i genomgående fint skick med förbättrade ytskikt under årens gång. Här erbjuds en mycket rymlig hall med avhängningsmöjligheter, ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket som renoverades under 2014, ett helkaklat duschrum från 2014, sovrum med garderob samt en stor inglasad balkong som kan nås från både kök och sovrum. Balkongen blir en försträckning av lägenheten och kan nyttjas som ett extra utrymme med en mycket behaglig temperatur redan från tidig vår enda till sen höst. Bostaden är belägen på våning tre, högst upp i huset, vilket bidrar till en insynsskyddad tillvaro. Här bor du i ett lugnt område med cykelavstånd till stadskärnan. I närheten finner du även kommunikationer med vidare förbindelser, förskola, skola samt matbutiker. Dessutom är bostaden en del av Brf Ektorpshöjden som är en välförvaltad HSB förening med god ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
Herdegatan 32, Pryssgården, Norrköpings kommun

Herdegatan 32

Villa
Pryssgården, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 095 000 kr
140 + 125 m²
8 rum
662 m² tomt

Välkommen till Herdegatan 32, en rymlig villa fördelat på tre våningsplan och garage! En energieffektiv villa som uppfyller dagens nybyggnationskrav. Huset är beläget längst in på återvändsgata med en lekplats intill för barnen att leka på. Du välkomnas in i hallen, där du direkt till vänster tar dig till ett av sovrummen samt badrummet till höger. Vidare in i huset kommer du till våningsplanets övriga två sovrum samt köket och vardagsrummet. Dem stora fönsterna på planets mer sociala del ger ett fantastiskt ljusinsläpp när eftermiddags- och kvällssolen lyser in. Från köket som har en komplett maskinell utrustning, kan du ta dig ut till uteplatsen. Gott om plats för grillen samt matbord, perfekt att samla familj och vänner under sommaren. På övre plan finner vi husets mer privata del med ett allrum, två sovrum med varsin klädkammare samt en WC med möjlighet att installera dusch. På källarplan finns ytterligare ett allrum, tvättstuga samt förråd, WC, dusch och bastu. I Pryssgården bor du med närhet till Eneby centrum och dess utbud med bland annat mataffärer. En kort biltur från hemmet ligger också Ingelsta centrum med ett stort utbud av butiker samt större mataffärer. I området finns bra förskolor och skolor. Vill du åka kollektivt är det smidiga förbindelser med spårvagn, men det är också enkelt att med cykel ta sig till stan. Lekplatsen som ligger intill huset används vintertid som pulkabacke.

  • Uteplats

Visar alla 2