Mäklare Alexander Solmell

Alexander Solmell

Om mig

VD/Fastighetsmäklare Properties & Partners Efter att ha arbetat som mäklare sedan 2010 och arbetat på flertalet byråer under flera olika varumärken har jag byggt upp en gedigen erfarenhet. Jag driver idag Properties & Partners. Kombinerat med vårt unika koncept på Properties & Partners så kan jag ge dig en komplett mäklartjänst med otroligt bred marknadsföring, full fokus och engagemang genom hela affären. Allt det bästa selekterat ut för att ge dig det bästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Aktergatan 8, Lindö, Norrköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Aktergatan 8, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Aktergatan 8, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Aktergatan 8

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/7
3 312 kr/mån
36 792 kr/m²

På sjätte våningen, högt upp i huset finner du en av föreningens charmiga tvårumslägenheter med en balkong som öppnar upp mot det gemensamma poolområdet. Med en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet erbjuds generösa ytor för socialt umgänge. De genomgående parkettgolven skapar en varm och välkomnande atmosfär i hela bostaden. En hall med avhängningsmöjligheter och en praktisk skjutdörrsgarderob bidrar till att säkerställa ordning och reda. Badrummet är elegant helkaklat, utrustat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Som boende har du privilegiet att nyttja den gemensamma poolen, gästlägenheten och gymmet, vilket ytterligare förhöjer livskvaliteten. Dessutom finns det bekvämt nära till mataffär, båthamn och väl fungerande kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Radargatan 31, Lindö, Norrköpings kommun

Radargatan 31

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 995 000 kr
139 m²
6 rum
426 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1 1/2 plansvilla med pool belägen på lugn återvändsgata omgiven av lantlig miljö på populär gata i Lindö. Villan rymmer hela fem sovrum och erbjuder kök och duschrum från 2015, stort badrum för hela familjen med badkar och dusch på övervåningen från 2009 och stort poolområde på ombonad baksida. Så sent som under 2015 uppdaterades villan med isolerglasfönster och i samband med det så målades tegelfasaden. Här ges utrymme för dig och familjen att växa och trivas och från villan har du gångavstånd till naturen med vandringsleder, skola och kommunikationer in till city med buss. På den välkomnande framsidan ges gott om utrymme för trivsamma luncher och bjudningar i bästa solläge med plan och fin gräsmatta för lek och bus. Utomhusområdet innehåller en privat pool, perfekt för avkoppling och rekreation under varma sommardagar. Dessutom finns det gott om utrymme för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar med familj och vänner. Vid uppfarten står en stor redskapsbod med förvaring för bland annat trädgårdsmöbler och redskap.

  • Uteplats
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Högabergsvägen 24A

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
6 495 000 kr
148 + 17 m²
6 rum
969 m² tomt

På ett av Lindös absolut mest attraktiv lägen och gator finner du denna enplansvilla med suterräng. Fantastisk och svårslagen 180 graders vy över Lindö mot Bråviken, både från entré -och nedre plan. Huset är löpande underhållet och större renoveringar är gjorda såsom byte tak -18, -13 dränering, samt kök och badrum renoverades samma år. Ny och totalrenoverad tvättstuga -19, garageport och dörr -20. Även en radonsug ned till grunden är installerad -21. Solceller på taket ger huset en enormt bra driftskostnad. Villan erbjuder stor potential för den som önskar förändra eller kanske bygga ut med en terrass och uterum under terrassen. Insynsskyddad tomt på både fram och baksida, där du har plats för lek och skoj. Villan karaktäriseras av ljusa, inbjudande rum där du bemöts av den bedårande utsikten i princip från varje vinkel i huset. Entréplan består av hall, badrum, vardagsrum, kök samt master bedroom. Nedre plan har allrum, 2-3 sovrum, duschrum med anslutande bastu samt tvättstuga. Lindö framhäver sig som ett exceptionellt attraktivt område för både familjer och enskilda, tack vare dess unika kombination av närhet till storslagen natur och direkta närhet till Norrköping.

  • Premium
Östra Promenaden 51B, Öster, Norrköpings kommun

Östra Promenaden 51B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
925 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 054 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till Östra Promenaden 51B, en modern och välskött bostad med citykärnan på promenadavstånd. Denna välplanerade 1:a om 30 kvm på våning 2 av 3 med hiss erbjuder en fantastisk kombination av bekvämlighet och komfort. Med gediget ljusinsläpp genom flera fönsterpartier främjas naturligt ljus som skapar en öppen och härlig atmosfär. Disponerad över en hall med goda förvaringsmöjligheter, kaklat duschrum, gediget allrum med många inredningsmöjligheter samt kök med goda arbetsytor. Här bor du i en välförvaltad HSB förening med god ekonomi och där värme, vatten, tv, bredband och el ingår i avgiften! I närheten hittar du vackra promenadstråk i Oxelbergsparken, skola, mataffär samt kommunikationer med buss och spårvagn. Välkommen att anmäla dig till visning!

Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun
  • Idag kl 12:00
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun, bild 2
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun, bild 3

Tallvägen 12

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 995 000 kr
178 + 29 m²
6 rum
849 m² tomt

Välkommen till denna fina villa i lugna och familjevänliga Jursla! Här erbjuds en rymlig och lättskött tomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Den stora balkongen tillsammans med de två stenlagda uteplatserna skapar möjligheter för samvaro med familj och vänner. Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Åby. Det moderna och välutrustade köket har gott om plats för matlagning och umgänge. Våningsplanet erbjuder även ett rymligt sovrum med anslutning till walk in closet och tillhörande duschrum. Hallen är rymlig med bra förvaring och har anslutande gäst-wc. På nedre plan finns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också tre fina sovrum med gediget ljusinsläpp. Du kan även njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter. Till huset hör ett garage samt en fast parkeringsplats med elstolpe. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Huset ligger ett stenkast från skogen med motionsspår och vandringsleder samt närhet till badsjöar som Lillsjön och Ågelsjön. Tennishall och ridstall finns inom gångavstånd. På 5 minuter med bil nås Ingelsta köpcenter. Missa inte detta hus!

  • Premium
Repslagaregatan 13B, Centralt, Norrköpings kommun
Repslagaregatan 13B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Repslagaregatan 13B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Repslagaregatan 13B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 495 000 kr
212 m²
5 rum
vån 3/3
4 250 kr/mån
25 920 kr/m²

Välkommen till denna magnifika våning med en historia som sträcker sig tillbaka till det tidiga 1900-talet. Här möts du av en atmosfär av tidlös elegans och bevarade detaljer som skapar en unik charm. Med imponerande takhöjd och vackra trägolv är detta en bostad som bjuder in till ett liv fyllt av karaktär och stil. Dubbla ingångar, varav den ena med hiss, ger en känsla av exklusivitet och bekvämlighet. Rummen strålar av ljus och rymmer vackra detaljer såsom taklister, takrosetter och en ståtlig öppen spis som bidrar till en extra känsla av hemtrevnad och välbefinnande. Stora och luftiga rum, med vackert renoverade fönster i klassisk stil, bjuder in till sociala sammankomster och trivsamma middagar. Den inglasade balkongen är en perfekt plats för avkoppling och njutning av det omgivande stadslivet. Beläget mitt i centrala Norrköping, erbjuder denna adress en oändlig mångfald av restauranger och butiker, med det vackra industrilandskapet bara en kort promenad bort. Upplev naturens skönhet genom de två japanska körsbärsträden som pryder framsidan av fastigheten och som under april månad blommar i en överdådig prakt. Under sommaren omfamnar vildvinet hela fasaden och skapar en idyllisk atmosfär. I och med att detta är en mindre förening, med endast åtta lägenheter, känns gemenskapen stark och närheten till grannarna skapar en känsla av samhörighet och vänskap. Dessutom finns det fyra verksamheter i huset, vilket ger en extra dimension av bekvämlighet och service till boendet. Välkommen till en visning där historiens vingslag möter nutidens elegans och där varje rum bär på berättelser från förr. Detta är inte bara en bostad, det är en upplevelse för livet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östanvägen 16, Lindö, Norrköpings kommun
Östanvägen 16, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Östanvägen 16, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Östanvägen 16

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
22 500 000 kr
435 + 198 m²
10 rum
2 257 m² tomt

Välkommen till denna hänförande och arkitektritade fastighet i ett av Norrköpings absolut mest populära områden. Huset på höjden mäter 633 kvadratmeter stort om tio rum och kök och har en 2 257 kvadratmeter stor trädgård. Vid ankomsten möts du av ett imponerande trebilsgarage följt av vacker entrétrapp och konstnärliga planteringar. Det finns dessutom en stor plan gräsmatta, perfekt för utomhusyta som det är eller att bygga poolområde på. Denna pampiga fastighet bjuder på en harmonisk fusion av stil och komfort, med imponerande ytor både inomhus och utomhus. OBS: För att ta del av alla bilder, besiktningsdokument och mer information kring fastigheten är du välkommen att kontakta mäklaren. Villans arkitektur är både spännande och stilfull, med exklusiva materialval och en självsäker design som ger en stämningsfull atmosfär. För den som älskar avkoppling och välbefinnande finns även en imponerande relaxavdelning på ca 60 kvm, likt ett spa, komplett med stor bastu för 8 personer med glaspartier mot den nedfällda bubbelpoolen, separat dusch och wc – en oas av avslappning. En av villans unika drag är den magnifika vinkällaren, en sann pärla för vinälskare. Med plats för 8–10 sittandes personer och över hundra vinhyllor, är detta det perfekta utrymmet för sociala tillställningar och vinprovningar. Den ståtliga vinkällaren, byggd av tegel från Djurö kvarn, bjuder på en atmosfär av elegans och charm, med infälld belysning och en imponerande vinkyl. I det ca 80 kvm stora vardagsrummet strålar ljuset genom de stora fönstren och reflekteras vackert av den fiskbensmönstrade parketten. Den öppna gasspisen ger en extra touch av elegans och värme till rummet. Slutligen, från master bedroom och balkongen kan du njuta av en havsutsikt och följa säsongernas skiftningar i naturen. Villan är direkt belägen till trevliga Abborrebergsskogen med alla dess vandringsleder, café, elljusspår samt Bråviken. Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av komfort och elegans i denna fantastiska fastighet. Fastigheten säljs med friskrivning. Visningar genomförs enbart privat och enligt önskemål.

  • Premium
  • Balkong
Södra Promenaden 36, Centralt, Norrköpings kommun

Södra Promenaden 36

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/5
4 401 kr/mån
31 667 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala och väldisponerade 3:a med balkong. Lägenheten är belägen på tredje våningen med hiss och har en bevarad nyproduktionskänsla trots att fastigheten uppfördes 2016. Praktiskt kök med alla nödvändigheter, rymligt och öppet vardagsrum, två sovrum med förvaringsmöjligheter samt helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du på ett centralt läge med kommunikationer runt knuten och gångavstånd till allt som Norrköping har att erbjuda. Du bor dessutom i en finansiellt stark bostadsrättsförening som valt att inkludera tv och bredband i den redan låga månadsavgiften.

  • Balkong
  • Hiss
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Långsmygen 10, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Långsmygen 10

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
9 500 000 kr
270 m²
7 rum
704 m² tomt

Välkommen till en helt fantastisk villa på hela 270 kvm boarea om två plan med havsutsikt i det mest attraktiva området i Lindö, ca 100 meter från Lindö småbåtshamn. Unik arkitektur och mycket fint skick då hela huset totalrenoverades samt byggdes ut 2018. Öppen och inbjudande planlösning med designad inredning i utsöka materialval. Huset värms effektivt upp med frånluftsvärme med vattenburen golvvärme i samtliga rum som ger komfort i hela huset. Fiber är indraget i huset och i attefallaren. Huset har mycket tilltalande karaktäristiska drag med bl.a öppet upp till nock i vardagsrum som skapar en fantastisk och otrolig rymd, höjden uppmäter hela 5,8 meter. Mycket attraktiv planlösning med totalt fem stora sovrum, två allrum, påkostat kök från Marbodal, två badrum plus gäst wc, uterum beläget mot poolen samt en inredd vinkällare i torpargrunden. På tomten finns ett uppvärmt och extra isolerat attefallshus byggt 2022 som är inrett som gäststuga i allra högsta klass, - innehållandes ett smakfullt badrum, stilrent pentry med kyl/frys och zink, allrum samt sovloft. Baksidan består av ett stort altandäck och bildar en oas med den stora saltvattenpoolen (ca 9 x 3,2 meter) av glasfiber samt en härlig bubbelpool. Asfalterad parkering med plats för flera bilar. Laddstolpe med laddning för två bilar är installerat. Huset är utrustat med effektivt brand- och inbrottslarm samt övervakningskameror både inomhus och utomhus.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Kneippgatan 7

Lägenhet
Kneippen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 741 kr/mån
37 115 kr/m²

Upplev charmen i gamla "Hotell Kneippen" med denna spektakulära vindslägenhet som nu är till salu! Med en fantastisk utsikt över Strömmen erbjuder denna välplanerade trea om 78 kvm en oslagbar karaktär där moderna materialval smälter samman med bevarade och synliga träbalkar och härlig takhöjd, allt detta ger en unik atmosfär. Njut av smarta och moderna lösningar som är utformade för att maximera din boendekomfort till fullo. Här finns bland annat platsbyggd förvaring i sovrum, modernt badrum med tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare. Det finns dessutom två stycken takfönster i allrummet som skapar härligt ljusinsläpp! Belägen vid en av Kneippens mest eftertraktade adresser, inbäddad intill Motala ströms glittrande vatten och pittoreska promenadstråk, är denna bostad en dröm för den som söker det perfekta boendet. Föreningen Brf Northun består av totalt 11 lägenheter i detta historiska landmärke, vars byggnad daterar sig till 1903 och genomgick en omfattande renovering under 2020/2021 för att omvandlas till exklusiva bostadsrätter.

  • Premium
  • Hiss
Trädgårdsgatan 24A, Centralt, Norrköpings kommun

Trädgårdsgatan 24A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/4
7 674 kr/mån
29 423 kr/m²

Högst upp i huset, med hiss, finner du denna otroligt välplanerade och trivsamma lägenhet. Stor balkong i söderläge samt fungerande eldstad i vardagsrummet är något som får denna lägenhet att sticka ut. Med access från hissen når man också ett stort garage, där du kan dels hyra din egna plats eller ha boendeparkering i (ej fast plats). Här är det genomgående högsta standard som gäller. Alla materialval, färger och förvaringslösningar är noga genomtänkta och påkostade. Ett underhållsfritt hem att leva och trivas i länge. Omtyckt bostadsrättsförening (Brf Nya Torget) som färdigställdes under 2018

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Knäppingsborgsgatan 11A, Centralt, Norrköpings kommun
Knäppingsborgsgatan 11A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Knäppingsborgsgatan 11A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Knäppingsborgsgatan 11A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 495 000 kr
114 m²
3 rum
vån 3/4
5 224 kr/mån
39 430 kr/m²

I en av Norrköpings absolut finaste fastigheter ligger denna pampiga och smakfulla sekelskiftestrea om 114 kvm. Fantastiskt och insynsskyddat läge på tredje våningen med hiss! Utöver de exklusiva materialvalen så har lägenheten en svängd och möblerbar balkong i söderläge belägen mot Olaiparken. Lägenheten utstrålar charmen av jugendstil med dess stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd, höga golvlister, kakelugn (ej fungerande), vackra stuckaturer samt takrosett i original. Lägenheten får en fantastisk karaktär där den vackra sekelskiftesstilen möts av exklusiva och moderna materialval med bl.a. ett Minotti kök med Gaggenau vitvaror, platsbyggd Ballingslöv garderob i "master bedroom" och välbevarad fiskbensparkett. Lägenhetens placering i Gamla Staden, ger både närhet till allt som Norrköpings innerstad har att erbjuda men också en unik historisk charm. Området erbjuder goda kommunikationer och närhet till butiker och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nordvästgatan 22, Lindö, Norrköpings kommun

Nordvästgatan 22

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 300 000 kr
60 + 35 m²
968 m² tomt

Sällsynt tillfälle att förvärva en attraktiv hörntomt i Lindö. På tomten står idag ett "bostadshus", en förrådsbyggnad samt ett garage, där ingen av dessa nyttjas och är därför att betrakta som totala rivningsobjekt. Generös detaljplan som säger att man får bygga max 25% av tomtens yta och en höjd om 7 meter till nock. Perfekt läge att bygga nytt och fullfölja en dröm alla har! Fastigheten säljs med friskrivning! Visning sker löpande och man får beträda tomten när man behagar. Frågor, information och för att lägga bud, vänligen kontakta mäklaren!

Visar alla 13