Mäklare Andreas Lundqvist

Andreas Lundqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hagebygatan 69, Söder, Norrköpings kommun

Hagebygatan 69

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

595 000 kr

21 m²

1 rum

1 530 kr/mån

28 333 kr/m²

Här erbjuds nu ett perfekt boende som start på bostadskarriären alternativt att nyttja som en billig student eller övernattningslägenhet. Bostaden som är belägen på den första våningen har utrustats med en stor balkong och har mycket god potential för den händige. Här bor du i stabil och omtyckt HSB förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. I föreningen finns tillgång till gym, övernattningsrum och stor festlokal. På lugna Söder bor du med närhet till citypulsen med shopping, restauranger, caféer och nattliv. Här är det även promenadavstånd till omtyckta Vrinneviskogen. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Rösgången 6, Vidablick, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Rösgången 6

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 145 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 886 kr/mån

18 031 kr/m²

Nu saluförs denna optimala 2:a med stort kök intill den inglasade balkongen samt rymligt vardagsrum med trevlig utsikt över takåsarna i Vidablick och Kolmårdsbergen! Här erbjuds hiss upp till lägenheten, en trivsam planlösning, stor klädkammare samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. I området är det gratis med parkering. En billig bostad att genast flytta in i alternativt att renovera upp och skapa något alldeles eget. I den låga avgiften ingår den fasta el-avgiften, värme, vatten, bostadsrättstillägget och kabel-tv. Lägenheten är belägen med närhet till Hallbergaskogen, kommunikationer och skolor, samt med cykelavstånd till Ingelsta handelscentrum med bland annat shopping och mataffärer. Du bor dessutom i en stor välskött HSB-förening med mycket god ekonomi. Välkommen att boka in dig för visning!

  • Plus
Sjöviksvägen 136, Krokek, Norrköpings kommun
Sjöviksvägen 136, Krokek, Norrköpings kommun, bild 2
Sjöviksvägen 136, Krokek, Norrköpings kommun, bild 3

Sjöviksvägen 136

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

3 995 000 kr

160 m²

7 rum

1 104 m² tomt

Med ett privat och insynsskyddat läge precis intill stort skogsparti, med rinnande vatten i å från den närliggande sjön "Böksjön", finner vi Smålandsvillan från 2017. Väl inne i bostaden välkomnas vi av en social planlösning där det fullutrustade köket från Vedum står i öppen vinkel med det genomgående vardagsrummet. Vardagsrum och kök fylls här av naturligt ljus från flertalet fönsterpartier. På väl avvägd plats på villans bottenvåning står kaminen som trivsamt och energieffektivt ger värme till hela huset. Villans baksida vetter mot skogen och här spenderas mer en gärna en middag på altanen som sedan avslutas med ett dopp i den värmande bubbelkoppen. Här erbjuds upp till fem bra sovrum och på övervåningen är det förberett för ett andra badrum. På Sjöviksvägen 136 åtnjuts närhet till både skola, mataffärer, restauranger och kollektivtrafik. Krokek präglas av Bråvikens inlopp med goda badmöjligheter, de djupa Kolmårdsskogarna och välkända Kolmårdens djurpark med massor av bus och lek.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3