Mäklare Andreas Lundqvist

Andreas Lundqvist

Om mig

Jag vet att det viktigaste för de som söker nytt boende på dagens marknad är att hitta ett hem med rätt känsla. Därför är det där jag lägger mitt största fokus som fastighetsmäklare. Ditt boende kan ha allt det praktiska men ger inte mäklaren den rätta känslan redan från första kontakt med spekulanten kan det vara en förlorad budgivare. Välkommen att kontakta mig på valfritt sätt med dina bostadsfrågor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Promenaden 45b, Öster, Norrköpings kommun
  • Sön 11 aug kl 15:00

Östra Promenaden 45b

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/4
4 253 kr/mån
33 652 kr/m²

Välkommen till en bostad som genomsyras av charm och karaktär. Här möts gammalt och nytt i perfekt harmoni, där renoveringar har utförts med kärlek och finess. Lantlig anda smyger sig in i varje hörn i denna bostad i hus från 30-talet, med vackra trägolv i furu och gran som ger en varm och inbjudande känsla. Med en generös takhöjd och stora fönster badar lägenheten i ljus, vilket framhäver de ljusa interiörerna och skapar en luftig atmosfär. Den öppna och sociala planlösningen är perfekt för dig som älskar att umgås och bjuda hem gäster. Här finns gott om utrymme för sociala tillställningar och middagar med nära och kära. Lägenheten erbjuder dessutom en separat tvättstuga, vilket är en sällsynt och uppskattad bekvämlighet. Det väl tilltagna sovrummet har en stor walk-in closet, som skapar en känsla av vardagslyx och praktisk förvaring. Här slås vi av ett rikligt ljusinsläpp som gör denna bostad till ett hem att längta hem till. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam miljö. Bostaden ligger i en stabil och familjär bostadsrättsförening med endast 2089 kr/kvm i belåning och här har du gångavstånd till allt vår vackra stad har att erbjuda. I kvarteret finns en livsmedelsbutik och stora grönområden, med lummiga Oxelbergsparken precis intill. För den som pendlar finns hållplats för spårvagn endast ca 100 meter från porten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

  • Plus
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköpings kommun

Fredrik Hasselqvists gata 3

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 845 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 457 kr/mån
38 041 kr/m²

Nu saluförs en modern 2:a högst upp i huset i populära Vallastaden med balkong i byggnad med hiss från 2017. Från våning 3 av 3 blir ljusinsläppet väldigt trivsamt och gör detta till en lägenhet att gärna spendera mycket tid i med familj och vänner. Bostaden har en luftig och social planlösning med bra förvaringsmöjligheter, rymligt badrum, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt ett fullutrustat kök med leverantör Marbodal. Här erbjuds ett hem som bjuder in till många sociala tillfällen med öppen lösning mellan bostadens kök och vardagsrum. Sovrummet har god plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbordsdel. Här åtnjuts gärna en kaffe i morgonsolen på balkong. Loftgången i anslutning till bostadens entré har även den god plats för balkonggrupp och vetter i soligt västerläge. I Vallastaden bor du med direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park med goda buss- och cykelförbindelser in till city. I närområdet finns matbutik, restaurang, apotek, gym samt systembolag.

  • Balkong
  • Hiss
Nanna Svartz gata 2B, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Nanna Svartz gata 2B

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 250 000 kr
19,8 m²
1 rum
vån 2/4
1 819 kr/mån
63 131 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva ett kvalitativt boende i populära Vallastaden som passar perfekt för dig som blivande student eller för dig som letar efter ditt första egna boende. Bostaden som är belägen ett stenkast ifrån Campus och Mjärdevi erbjuder en luftig och ljus planlösning med ytskikt i så gott som nyskick. Lägenheten har ett rymligt och helkaklat badrum, praktiskt arbetskök från Marbodal samt både tvättmaskin och torktumlare. I allrummet finns en uppfällbar säng som enkelt fälls ner nattetid. Föreningen har en loftgång som leder fram till entré till bostaden som får möbleras och användas av dig som medlem, här åtnjuts gärna socialt umgänge i eftermiddagssolen. Bostaden ligger som sista lägenhet på loftgången vilket skapar ett mer privat möblerbart läge. I Vallastaden bor du med direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park med goda buss- och cykelförbindelser in till city. I närområdet finns matbutik, restaurang, apotek, gym samt systembolag.

  • Plus
  • Hiss
Hallestagatan 5, null, Norrköpings kommun
  • Sön 18 aug kl 13:00

Hallestagatan 5

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 000 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
867 m² tomt

I familjevänliga Skärblacka på lugn och barnvänlig gata ges nu möjlighet att förvärva denna smakfulla enplansvilla med källare och inbyggt garage. Huset genomgick en ordentlig uppfräschning så sent som 2022 där samtliga större renoveringar utfördes så som kök, badrum och ytskikt. Här byttes taket 2014 tillsammans med fönster- och dörrbyte samt indragning av fiber. Entréplan erbjuder ett modernt kök, helkaklat duschrum, två ordentliga sovrum samt vardagsrum med värmande öppen spis och utgång till ombonad uteplats. På källarplan finns tvättstuga, sovrum, garage, två förråd och ett allrum att nyttja som lekrum alternativ ett fjärde sovrum. I Skärblacka finns förskolor, skolor, vårdcentral, matbutiker, flertalet grönområden och sjöar samt kommunikationer till bl.a. Norrköping, Linköping och Finspång. Ny altan på baksidan färdigställd 2023!

  • Plus
  • Uteplats
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun, bild 2
Dalviksgatan 39, null, Norrköpings kommun, bild 3

Dalviksgatan 39

Radhus
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 195 000 kr
141 + 8 m²
6 rum
406 m² tomt

Välkommen till Dalviksgatan i populära Skarphagen och detta sällsynta kedjehus i mycket gott skick med atriumgård och de stora renoveringarna utförd! Här erbjuds en perfekt kombination av modern komfort och en harmonisk livsstil med allt lättåtkomligt på ett och samma våningsplan. Stig in i detta hem och upptäck de rymliga ytorna med bland annat badrum, kök och tvättstuga renoverat 2019, relining från 2019, putsad fasad från 2020 och ny papp på tak från 2000. Med fyra sovrum i bra skick finns gott om plats för hela familjen eller för gäster som kommer på besök. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar, särskilt med den mysiga braskaminen som sprider värme och atmosfär under kyliga kvällar. Njuta av lugna stunder eller umgänge med vänner och familj i detta rymliga hus om 141+8 kvadratmetrar med en lättskött och plan tomt med utgång från hela tre separata dörrar. Atriumgården ombonar du precis som du önskar med loungegrupp, odlingslådor eller cafésett och här på gräsmattan ges gott om utrymme för massor av lek och bus. Området kring Dalviksgatan 39 är populärt för sin lugna atmosfär och närhet till både natur och stadsliv. Med goda kommunikationer och cykelavstånd till city är det enkelt att ta sig runt och utforska allt som Norrköping har att erbjuda. Gångavstånd till Skarphagens centrum, busshållsplats precis utanför dörren och vårdcentral och skolor precis runt hörnet. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Lundqvist med dina frågor eller boka in dig för visning via formulär på vår hemsida. Missa inte denna chans!

  • Premium
  • Uteplats
Hagebygatan 67, Söder, Norrköpings kommun

Hagebygatan 67

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/4
4 633 kr/mån
24 036 kr/m²

Denna renoverade etagelägenhet erbjuder en öppen och luftig planlösning med moderna bekvämligheter. Bostaden har tre rum och kök, med sovrum och klädkammare på nedervåningen. Här finner du gedigna parkettgolv och ljusa interiörer som skapar en trevlig atmosfär. Köket, från HTH, är modernt utrustat och ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket gör det enkelt att umgås medan du lagar mat. En rymlig balkong vetter mot den lugna innergården, perfekt för avkoppling. Bostadsrättsföreningen är välskött och inkluderar bredband, värme, vatten och fasta elnätsavgifter i månadsavgiften, vilket underlättar vardagen. Lägenheten ligger nära skolor, affärer och goda kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Kontakta oss för en visning och upplev denna trevliga etagelägenhet. Här bor du trygg och med god sammanhållning i en väletablerad HSB-förening med god ekonomi och välmående fastigheter. För bilägaren finns det goda möjligheter till parkering via separat kö vilket ytterligare höjer boendestandarden. Från bostaden har du gångavstånd till spårvagnen, matbutiker och Norrköpings city med dess breda utbud. Här har du närhet till skogs- och parkområden med Vrinneviskogen och Vasaparken runt knuten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Finspångsvägen 659B, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 659B

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
6 495 000 kr
146 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Denna enplansvilla från 2015 bjuder på en oslagbar sjöutsikt, med bara cirka 50 meter till strandkanten. Här kan du njuta av en sällsynt vy över Glan med vackra solnedgångar samt många soltimmar. Villan som mäter hela 146 kvadratmetrar erbjuder ett rikligt utbud av bekvämligheter och utrymmen. Här finns en stor altan komplett med tillbyggt tak, pool och spabad för de varma sommardagarna eller kyliga vinterkvällarna samt carport med förråd praktiskt belägen intill groventrén. Inuti hittar du tre sovrum och två rymliga allrum, perfekta för familjeliv eller underhållning. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, samt klinkergolv och helkaklade väggar. Köket är fullutrustat med öppen planlösning, vilket gör matlagningen till en social upplevelse. Trädgården är stor och har en platsbyggd pergola med utekök - perfekt för sommarens grillkvällar. Dessutom finns ett nyligen tillbyggt isolerat uterum från 2022, vilket fungerar som en förlängning av det ordinarie vardagsrummet. För den framtida ägaren finns det även bygglov klart för att bygga till med en till altan samt installera en kamin. Villan ligger i Svärtinge, ett lugnt och barnvänligt område på dess utkant. Det är nära till allmänna kommunikationer, skola, mataffär och andra bekvämligheter vilket gör det idealiskt för alla åldrar. Välkommen till denna eleganta villa i utkanten av Svärtinge på en fastighet utöver det vanliga!

  • Plus
  • Uteplats
Hagebygatan 65, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Hagebygatan 65

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 648 kr/mån
24 917 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna charmiga etagelägenhet som nyligen genomgått en rejäl uppfräschning. Här bor du med balkong i västerläge i bostad belägen på entréplan i omtyckt HSB förening med hiss och stor innegård. Lägenheten erbjuder en unik och luftig planlösning med stort sovrum och förråd i etage. Här är takhöjden i trappan hela 5,4 meter och i övrigt har lägenheten en tilltalande takhöjd om 2,6 meter. Med eleganta detaljer som ett nyslipat fiskbensparkett, dubbeldörrar vid entrén till vardagsrummet och trappa ner till sovrummet har denna bostad något alldeles extra att ge. Här är samtliga ytskikt och kök från 2018 och i månadsavgiften ingår både bredband från Teila, fasta elkostnaden och kabel-tv via Tele2. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Olofsgatan 14

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 795 000 kr
114 m²
3.5 rum
vån 3/3
4 912 kr/mån
33 289 kr/m²

Denna etagevåning av hög klass är belägen i hjärtat av Söder. Bostaden som är belägen i byggnad från 1920-talet, bjuder på nyligen renoverade ytor med nya ytskikt i kök med leverantör Kolmårdskök, framtagna plankgolv i original, insatt Contura-kamin samt wc och duschrum i mycket fint skick. Här har samtliga elinstallationer fått en översyn och renoverats under 2022. Boendet präglas av den generösa takhöjden, flertalet detaljer från 20-talet och den värmande Contura-kaminen som skapar en hemtrevnad utöver det vanliga. De vackra plankgolven i original har varsamt restaurerats till sin forna glans, vilket ytterligare förhöjer lägenhetens unika charm och karaktär. Denna rymliga lägenhet erbjuder generösa sociala ytor på entrévåningen, perfekta för umgänge och samvaro. Här välkomnas du av ett stort och inbjudande kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, där du enkelt kan ta emot gäster och njuta av kvalitetstid med familjen i en avslappnad atmosfär. En trappa ner öppnar sig en mer privat sfär, där du finner sovrummet som utgör en fridfull reträtt från dagens sysslor, ett mysigt tv-rum för lugna kvällar, goda förvaringsmöjligheter och egen entré från trapphuset. Dessutom erbjuder bostaden två renoverade toaletter samt ett rymligt helkaklat duschrum, komplett med en modern tvättmaskin och torktumlare för att förenkla din vardag. Det generöst tilltagna köket erbjuder goda arbetsytor och gott om plats för umgänge där den estetiska utformningen och de praktiska lösningarna skapar en perfekt miljö för matlagning och social samvaro. Denna rymliga lägenhet erbjuder flexibla ytor med möjlighet till upp till tre sovrum, vilket gör den perfekt anpassad för både par och växande familjer som värderar utrymme och bekvämlighet. Med en anmärkningsvärt låg avgift är detta hem inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även beläget i en ekonomiskt stabil och välmående bostadsförening, vilket ger en extra trygghet för alla dess medlemmar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Holmstagatan 5A, Söder, Norrköpings kommun

Holmstagatan 5A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 695 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 732 kr/mån
28 974 kr/m²

Sällan ges möjligheten till en så karismatisk och charmig bostad med allt man kan önska sig på bästa läge i hjärtat av Söder! Bostaden är bekvämt belägen en halvtrappa upp erbjuder bland annat ett gediget kök i superfint skick med plats för hela familjen, ett omsorgsfullt renoverat badrum från 2021, vardagsrum med ett prydligt Holländskt parkettgolv i original och balkong i bästa solläge. Väl inne i bostaden slås du av rymden som skapas av den generösa takhöjden om ca 2,7 meter tillsammans med den öppna och genomgående planlösningen. För dig som söker en riktig 2:a utan kompromisser på lugnt och stadsnära läge rekommenderar jag varmt dig denna extra stora tvåa här i familjära och omtyckta HSB BRF Lilltuna. Här bor du även med närhet till omtyckta Vrinneviskogen, mataffärer, kommunikationer och med gångavstånd in till citykärnan. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Balkong
Ljuragatan 10H, Ljura/söder, Norrköpings kommun

Ljuragatan 10H

Lägenhet
Ljura/söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 870 kr/mån
27 708 kr/m²

FLEXIBELT TILLTRÄDE! Med stor möblerbar balkong på privat och insynsskyddat gavelläge ges här chansen att förvärva en bostad i genomgående mycket gott skick med påkostade tillval och ett trivsamt ljusinsläpp på våning 3 av 4. Det smakfulla boendet från 2019 har utrustats med ett helkaklat badrum med tvättpelare och ett fullutrustat kök från Vedum. Med en öppen och luftig planlösning erbjuder bostaden ett generöst tilltaget master bedroom med stor garderobsvägg, separat klädkammare/förråd, badrum i toppskick och ett andra sovrum för dig och familjen att disponera efter behov. Här fylls lägenheten med naturligt ljus från stora fönster i tre väderstreck. Utanför entrén har du tillgång till en loftgång som du får möblera och nyttja som boende. På Ljuragatan 10H bor du på lugn återvändsgata med gångavstånd till City, matbutiker, gym och Vrinneviskogen. Den stabila och välskötta föreningen disponerar över 14 st parkeringsplatser som hyrs via separat kölista. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Von Leesengatan 3A, Söder, Norrköpings kommun

Von Leesengatan 3A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 495 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/4
4 447 kr/mån
27 182 kr/m²

Denna Söderlägenhet, belägen en halvtrappa upp, erbjuder både hiss och gavelbostad för enkel tillgänglighet. Med rikligt ljusinsläpp och generös takhöjd skapas en luftig och inbjudande atmosfär i hemmet. Kök och badrum är från 2012. Här erbjuds öppna och ljusa ytor med två bra sovrum, badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök med diskmaskin. Bostaden karakteriseras av dess gavelläge med flertalet fönster och ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten ligger inom en välmående HSB förening som garanterar god förvaltning av fastigheten och som även valt att inkludera hushållselen i månadsavgiften. Naturen är inte långt borta med nära tillgång till skog, grön-och parkområden och natur. Kollektivtrafiken finns lättillgänglig och en matbutik runt knuten underlättar vardagen ytterligare. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Vikbolandsgatan 3, Oxelbergen, Norrköpings kommun

Vikbolandsgatan 3

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
725 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3/4
2 091 kr/mån
31 522 kr/m²

(SÄNKT PRIS MED - 70 000 kr) Välkommen till denna charmiga 1a belägen på våning 3 med mycket låg avgift och badrum i så gott som nyskick! På våning 3 får vi ett trevligt ljusinsläpp vilket bidrar till en luftig atmosfär. Här har ytskikt omsorgsfullt renoverats med tapetserade väggar 2018 och målning av kök så sent som under 2020. Bostaden karaktäriseras av dess öppna planlösning med generös takhöjd och plankgolv i original. Här bor ni i ett lugnt bostadsområde med närhet till fina parker, gym, livsmedelsbutiker, citykärnan och resecentrum med tillgång till både lokaltrafik och tåg. Till bostaden hör både vindsförråd och källarförråd.Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här finns tvättstuga och en trevlig innergård. Bo centralt, bo praktiskt och framförallt bo billigt! Välkommen att boka in dig för visning.

  • Plus
Kungsgatan 57, Central/Strömmen, Norrköpings kommun

Kungsgatan 57

Lägenhet
Central/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/8
5 997 kr/mån
33 688 kr/m²

Unik av sitt slag med 3 meter i takhöjd! Mitt i hjärtat av Norrköping med det vackra industrilandskapet och Motala ström intill husknuten saluförs nu denna bostad av högsta kvalitet! I det nya kvarteret längs kvarngatan står nu äntligen det fina bostadsprojektet Brf Färgeriet färdigställt. Denna bostad är unik av sitt slag med en takhöjd om tre meter vilket bidrar till ett hem att enkelt trivas i. Här har merparten av de rymliga kvadratmetrarna fokuserats till vardagsrum och kök vilket passar perfekt för dig som värdesätter ett socialt liv med familj och vänner. Här väntar en vardag nära till allt där närmsta restaurang, pub och café ligger nära till hands när lusten faller på. Som mäklare värdesätter vi läget på en bostad högt, och på denna adress är läget i Norrköping av det bästa möjliga. Föreningen har nyttjanderätt till 23 parkeringsplatser i garaget i grannfastigheten. Platserna hyrs ut genom separat kö och kostnaden är 1300 kr/månad. Välkommen att boka in dig för visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14