Mäklare Andreas Lundqvist

Andreas Lundqvist

Om mig

Jag vet att det viktigaste för de som söker nytt boende på dagens marknad är att hitta ett hem med rätt känsla. Därför är det där jag lägger mitt största fokus som fastighetsmäklare. Ditt boende kan ha allt det praktiska men ger inte mäklaren den rätta känslan redan från första kontakt med spekulanten kan det vara en förlorad budgivare. Välkommen att kontakta mig på valfritt sätt med dina bostadsfrågor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Upplandsgatan 2, Norr, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Upplandsgatan 2, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Upplandsgatan 2, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Upplandsgatan 2

Lägenhet
Norr, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 595 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/4
2 660 kr/mån
34 145 kr/m²

Här erbjuds nu en bostad i sann 20-tals anda med vackra detaljer i byggnad från 1929. Bostaden som ligger i etage med ett stort sovrum i källarplan erbjuder renoverade ytor, framtagna plankgolv i original, högt i tak, gedigna spröjsade fönster med djupa fönstenischar i marmor, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett påkostat kök från 2020. Bostaden har under de senaste 6 månaderna genomgått en omsorgsfull renovering där detaljerna nu talar för sig själva. Denna bostad måste upplevas på plats. Föreningen Brf Norra vargen är en av Norrköpings äldsta föreningar med mycket god ekonomi vilket återspeglas i den låga avgiften om 2660 kr/mån. På föreningens innegård finns det möjlighet att samla kompisar eller familj för att grilla och umgås. Här bor du nära både resecentrum, strömmen, city och granne med vackra och grönskande folkparken. Välkommen med ditt intresse!

  • Premium
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Olofsgatan 14, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Olofsgatan 14

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 795 000 kr
114 m²
3.5 rum
vån 3/3
4 912 kr/mån
33 289 kr/m²

Denna etagevåning av hög klass är belägen i hjärtat av Söder. Bostaden som är belägen i byggnad från 1920-talet, bjuder på nyligen renoverade ytor med nya ytskikt i kök med leverantör Kolmårdskök, framtagna plankgolv i original, insatt Contura-kamin samt wc och duschrum i mycket fint skick. Här har samtliga elinstallationer fått en översyn och renoverats under 2022. Boendet präglas av den generösa takhöjden, flertalet detaljer från 20-talet och den värmande Contura-kaminen som skapar en hemtrevnad utöver det vanliga. De vackra plankgolven i original har varsamt restaurerats till sin forna glans, vilket ytterligare förhöjer lägenhetens unika charm och karaktär. Denna rymliga lägenhet erbjuder generösa sociala ytor på entrévåningen, perfekta för umgänge och samvaro. Här välkomnas du av ett stort och inbjudande kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, där du enkelt kan ta emot gäster och njuta av kvalitetstid med familjen i en avslappnad atmosfär. En trappa ner öppnar sig en mer privat sfär, där du finner sovrummet som utgör en fridfull reträtt från dagens sysslor, ett mysigt tv-rum för lugna kvällar, goda förvaringsmöjligheter och egen entré från trapphuset. Dessutom erbjuder bostaden två renoverade toaletter samt ett rymligt helkaklat duschrum, komplett med en modern tvättmaskin och torktumlare för att förenkla din vardag. Det generöst tilltagna köket erbjuder goda arbetsytor och gott om plats för umgänge där den estetiska utformningen och de praktiska lösningarna skapar en perfekt miljö för matlagning och social samvaro. Denna rymliga lägenhet erbjuder flexibla ytor med möjlighet till upp till tre sovrum, vilket gör den perfekt anpassad för både par och växande familjer som värderar utrymme och bekvämlighet. Med en anmärkningsvärt låg avgift är detta hem inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även beläget i en ekonomiskt stabil och välmående bostadsförening, vilket ger en extra trygghet för alla dess medlemmar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Sikuddsvägen 3, Sikudden, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sikuddsvägen 3

Villa
Sikudden, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 695 000 kr
70 m²
2 rum
1 416 m² tomt

Äntligen ges möjligheten till boende på Sikudden, strax utanför Åby med pool, havsutsikt och tillgång till båtplats. Detta charmiga hus om 70 kvm erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över ett glimrande Bråviken utan även en tillbyggnad från 2009 med ryggåstak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Idag rymmer villan en möblerbar hall, ett ljust och trevligt allrum med både ryggåstak och utgång till altandäcket från vilket man har fri vy över Bråvikens glittrande vatten. Vidare finner man ett kök 2009, ett sovrum med braskamin samt kombinerat duschrum/tvättstuga. Poolen på altandäcket har separat värmepump för uppvärmning och ny linner finns i boden. Stor tomt om hela 1419 kvm med attefallshus och förvaringsbod. Servitut på båtplats i Bråviken ingår! Här finns ytor för att bygga ut och bygga mer. Plan och fin tomt. Varmt välkommen med ditt intresse redan idag.

  • Plus
  • Uteplats
Holmstagatan 5A, Söder, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Holmstagatan 5A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 695 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 732 kr/mån
28 974 kr/m²

Sällan ges möjligheten till en så karismatisk och charmig bostad med allt man kan önska sig på bästa läge i hjärtat av Söder! Bostaden är bekvämt belägen en halvtrappa upp erbjuder bland annat ett gediget kök i superfint skick med plats för hela familjen, ett omsorgsfullt renoverat badrum från 2021, vardagsrum med ett prydligt Holländskt parkettgolv i original och balkong i bästa solläge. Väl inne i bostaden slås du av rymden som skapas av den generösa takhöjden om ca 2,7 meter tillsammans med den öppna och genomgående planlösningen. För dig som söker en riktig 2:a utan kompromisser på lugnt och stadsnära läge rekommenderar jag varmt dig denna extra stora tvåa här i familjära och omtyckta HSB BRF Lilltuna. Här bor du även med närhet till omtyckta Vrinneviskogen, mataffärer, kommunikationer och med gångavstånd in till citykärnan. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Balkong
Ljuragatan 10H, Ljura/söder, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Ljuragatan 10H

Lägenhet
Ljura/söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 870 kr/mån
27 708 kr/m²

Med stor möblerbar balkong på privat och insynsskyddat gavelläge ges här chansen att förvärva en bostad i genomgående mycket gott skick med påkostade tillval och ett trivsamt ljusinsläpp på våning 3 av 4. Det smakfulla boendet från 2019 har utrustats med ett helkaklat badrum med tvättpelare och ett fullutrustat kök från Vedum. Med en öppen och luftig planlösning erbjuder bostaden ett generöst tilltaget master bedroom med stor garderobsvägg, separat klädkammare/förråd, badrum i toppskick och ett andra sovrum för dig och familjen att disponera efter behov. Här fylls lägenheten med naturligt ljus från stora fönster i tre väderstreck. Utanför entrén har du tillgång till en loftgång som du får möblera och nyttja som boende. På Ljuragatan 10H bor du på lugn återvändsgata med gångavstånd till City, matbutiker, gym och Vrinneviskogen. Den stabila och välskötta föreningen disponerar över 14 st parkeringsplatser som hyrs via separat kölista. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fridtunatorget 1, Ljura/söder, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 10:00
Fridtunatorget 1, Ljura/söder, Norrköpings kommun, bild 2
Fridtunatorget 1, Ljura/söder, Norrköpings kommun, bild 3

Fridtunatorget 1

Lägenhet
Ljura/söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 250 000 kr
64 m²
2 rum
vån 9/10
5 020 kr/mån
35 156 kr/m²

Från våning 9 slås vi av den med milsvida utsikten över Norrköping och Vikbolandet. Med stor inglasad balkong i bästa söderläge erbjuds nu denna moderna och väldisponerade gavellägenhet i byggnad med hiss och garage från 2015. Lägenheten är insynsskyddad och genomgående i ett mycket gott skick. Samtliga rum är väl tilltagna och bostaden har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Här är det en generös takhöjd om ca 2,7m. Fullutrustat kök från Marbodal i stilfullt utförande och helkaklat badrum med separat tvättdel och golvvärme. Från den nionde våningen bidrar utsikten med att ge boendet något alldeles extra med en milsvid utsikt över Norrköping som måste upplevas på. För dina gäster finns övernattningslägenhet att tillgå och för den händige även ett hobbyrum i källaren. Garageplatserna nås enkelt genom att ta hissen ner till garageplan. Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, badhus, förskola, samt skog och grönområden med Vrinneviskogen och Vasaparken intill knuten. Föreningen är stabil med välmående ekonomi vilket ger trygghet åt dig som boende. Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Von Leesengatan 3A, Söder, Norrköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Von Leesengatan 3A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 495 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/4
4 447 kr/mån
27 182 kr/m²

Denna Söderlägenhet, belägen en halvtrappa upp, erbjuder både hiss och gavelbostad för enkel tillgänglighet. Med rikligt ljusinsläpp och generös takhöjd skapas en luftig och inbjudande atmosfär i hemmet. Kök och badrum är från 2012. Här erbjuds öppna och ljusa ytor med två bra sovrum, badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök med diskmaskin. Bostaden karakteriseras av dess gavelläge med flertalet fönster och ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten ligger inom en välmående HSB förening som garanterar god förvaltning av fastigheten och som även valt att inkludera hushållselen i månadsavgiften. Naturen är inte långt borta med nära tillgång till skog, grön-och parkområden och natur. Kollektivtrafiken finns lättillgänglig och en matbutik runt knuten underlättar vardagen ytterligare. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Magasinsgatan 6, Centralt, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00

Magasinsgatan 6

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 700 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/6
3 530 kr/mån
34 000 kr/m²

Välkommen till Magasinsgatan 6 och denna lägenhet belägen på våning 4 med allt att erbjuda för det bekväma och enkla livet. Bostaden från 2018 nås med hiss och erbjuder ytskikt i toppskick, modernt kök med inbyggd ugn och mikro, öppen social planlösning, stor inglasad balkong mot innergården samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättdel och värmande golvvärme. Denna ljusa och öppna lägenhet är idealiskt belägen i närhet av både city, resecentrum och Motala ström vilket gör den till ett utmärkt val för dem som värdesätter tillgänglighet och bekvämlighet. Boende i föreningen har tillgång till garageplats genom en separat kölista. Trygg HSB förening där förvaltning av både fastighet och ekonomi är i trygga händer. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vikbolandsgatan 3, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Vikbolandsgatan 3

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
725 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3/4
2 091 kr/mån
31 522 kr/m²

(SÄNKT PRIS MED - 70 000 kr) Välkommen till denna charmiga 1a belägen på våning 3 med mycket låg avgift och badrum i så gott som nyskick! På våning 3 får vi ett trevligt ljusinsläpp vilket bidrar till en luftig atmosfär. Här har ytskikt omsorgsfullt renoverats med tapetserade väggar 2018 och målning av kök så sent som under 2020. Bostaden karaktäriseras av dess öppna planlösning med generös takhöjd och plankgolv i original. Här bor ni i ett lugnt bostadsområde med närhet till fina parker, gym, livsmedelsbutiker, citykärnan och resecentrum med tillgång till både lokaltrafik och tåg. Till bostaden hör både vindsförråd och källarförråd.Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här finns tvättstuga och en trevlig innergård. Bo centralt, bo praktiskt och framförallt bo billigt! Välkommen att boka in dig för visning.

  • Plus
Hagebygatan 63, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Hagebygatan 63

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 535 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 566 kr/mån
28 165 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a med luftig planlösning. Renoverad 2018 med nytt kök, ändrad planlösning och nya ytskikt. Väggen mellan kök och vardagsrum har öppnats upp och skapat kontakt mellan rummen. Genom de stora fönstren mot väster flödar ljuset in. Här på våning 3 av 4 erbjuds en bostad med bra storlek på samtliga rum, balkong i väster med markis och kök med fina avställningsytor i trä. Det helkaklade badrummet är rymligt och har tvättmaskin med torkfunktion. Bostaden disponerar över två förråd men har även en klädkammare i bostaden för praktisk förvaring. Välmående och omtyckt HSB förening med endast 2 531 kr/kvm i belåningsgrad. Här ingår även bredband från Telia och Kabel-tv från Tele2 i den redan låga månadsavgiften. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 57, Central/Strömmen, Norrköpings kommun

Kungsgatan 57

Lägenhet
Central/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/8
5 690 kr/mån
33 688 kr/m²

Unik av sitt slag med 3 meter i takhöjd! Mitt i hjärtat av Norrköping med det vackra industrilandskapet och Motala ström intill husknuten saluförs nu denna bostad av högsta kvalitet! I det nya kvarteret längs kvarngatan står nu äntligen det fina bostadsprojektet Brf Färgeriet färdigställt. Denna bostad är unik av sitt slag med en takhöjd om tre meter vilket bidrar till ett hem att enkelt trivas i. Här har merparten av de rymliga kvadratmetrarna fokuserats till vardagsrum och kök vilket passar perfekt för dig som värdesätter ett socialt liv med familj och vänner. Här väntar en vardag nära till allt där närmsta restaurang, pub och café ligger nära till hands när lusten faller på. Som mäklare värdesätter vi läget på en bostad högt, och på denna adress är läget i Norrköping av det bästa möjliga. Föreningen har nyttjanderätt till 23 parkeringsplatser i garaget i grannfastigheten. Platserna hyrs ut genom separat kö och kostnaden är 1300 kr/månad. Välkommen att boka in dig för visning.

  • Balkong
  • Hiss
Jacob Ekbohmsgatan 10, Söder, Norrköpings kommun

Jacob Ekbohmsgatan 10

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 795 000 kr
111 m²
3 rum
vån 2/3
5 886 kr/mån
25 180 kr/m²

Denna rymliga och luftiga bostadsrätt, belägen i hjärtat av Söder, strålar av charm och karaktär. Med sina tre rum och väl tilltaget kök från 2010, erbjuder den gott om utrymme för både vardagligt liv och umgänge. Bostaden, som är belägen på andra våningen, har en generös yta på 111 kvadratmeter med massor av sociala ytor. Bostadsrätten präglas av sin tidstypiska anda från 1930-talet, med stora fönster som bidrar till det ljusa och öppna intrycket. Takhöjden på ca 2,65 meter ger en extra känsla av rymd. Inom bostadsrättsföreningen råder en välmående och familjär atmosfär vilket bidrar till trivseln. Till bostaden hör sex förråd vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Området är centralt beläget i Norrköping med närhet till stadens alla bekvämligheter och serviceutbud.

  • Plus
  • Balkong
Hallestagatan 5, null, Norrköpings kommun

Hallestagatan 5

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 000 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
867 m² tomt

Prissänkt 300 000 kr till accepterat pris! I familjevänliga Skärblacka på lugn och barnvänlig gata ges nu möjlighet att förvärva denna smakfulla enplansvilla med källare och inbyggt garage. Huset genomgick en ordentlig uppfräschning så sent som 2022 där samtliga större renoveringar utfördes så som kök, badrum och ytskikt. Här byttes taket 2014 tillsammans med fönster- och dörrbyte samt indragning av fiber. Entréplan erbjuder ett modernt kök, helkaklat duschrum, två ordentliga sovrum samt vardagsrum med värmande öppen spis och utgång till ombonad uteplats. På källarplan finns tvättstuga, sovrum, garage, två förråd och ett allrum att nyttja som lekrum alternativ ett fjärde sovrum. I Skärblacka finns förskolor, skolor, vårdcentral, matbutiker, flertalet grönområden och sjöar samt kommunikationer till bl.a. Norrköping, Linköping och Finspång. Ny altan på baksidan färdigställd 2023!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 13