Mäklare Andreas Lundqvist

Andreas Lundqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plankgatan 12, Centralt, Norrköpings kommun
 • Kommande

Plankgatan 12

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 895 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 609 kr/mån

24 771 kr/m²

Nu saluförs denna kvalitativa bostad på central adress med en optimal planlösning för den lilla familjen. Samtliga ytskikt är i gott skick med bland annat gedigna parkettgolv i samtliga rum och ett smakfullt och helkaklat badrum som genomgått en rejäl uppfräschning under 2017. Här åtnjuts ett läge mitt i mellan Motala Ström och Folkparken med stadens puls runt hörnet. Den rymliga planlösningen erbjuder gott om sociala ytor, kök med plats för köksbord, vardagsrum med ytor för det stora sällskapet och två bra sovrum för dig och familjen att växa och trivas i! I byggnaden finns det hiss och här ges även möjligheten att hyra en fast parkeringsplats för 350kr/mån via separat kö. Den stabila och välskötta föreningen har inkluderat både bredband och den fasta elkostnaden i månadsavgiften. Inom föreningen finns ett nyrenoverad gym och tvättstuga, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen installerade solceller 2019.

 • Balkong
 • Hiss
Ljuragatan 2B, Ljura, Norrköpings kommun
 • Kommande

Ljuragatan 2B

Lägenhet
Ljura, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 795 000 kr

82,5 m²

3 rum

5 041 kr/mån

33 879 kr/m²

Välkommen till Ljuragatan 2B och denna moderna och väldisponerade 3:a om 82,5 kvm från 2017. Här bor du på våning två med 2,7 m i takhöjd och två underbara balkonger där den ena är inglasad och den andra vetter mot föreningens trevliga innergård. Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök med kvalitativa vitvaror och bänkskiva i svart kompositsten. Här finns ett rymligt vardagsrum med en öppen och social planlösning mot bostadens kök, två sovrum där det större av dem har stor garderobsvägg och utgång till inglasad balkong. Här bor du på centralt men lugnt läge och föreningen har även garage i huset. Garageplatserna är rymliga och nås lätt genom att ta hissen ner till garageplan. Närhet till matbutiker, gym och Vasaparken. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lindövägen 12A, Oxelbergen, Norrköpings kommun
 • Kommande

Lindövägen 12A

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 195 000 kr

79 m²

3 rum

4 147 kr/mån

27 785 kr/m²

Nu saluförs denna trevliga trerummare belägen på våning 3 i omtyckta Oxelbergen. Bostaden har under 2018 fått ett helt nytt och smakfullt badrum samt egen separat tvättavdelning under 2019. Den generösa takhöjden tillsammans med den genomgående och öppna planlösningen sätter prägeln för denna sociala och hemtrevliga bostad. Här disponerar du över hela fyra lägenhetsförråd vilket skapar extra utrymme i lägenheten för dig och familjen att växa och trivas i! Stabil förening med god ekonomi. Mysig och lummig innergård med nybyggd glaspergola. Härligt läge med närhet till grönområde, strömmen samt city. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Musikgränd 3C, Vallastaden, Linköpings kommun
 • Kommande

Musikgränd 3C

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 395 000 kr

19,8 m²

1 rum

1 328 kr/mån

70 455 kr/m²

Här ges nu möjligheten att förvärva ett kvalitativt boende i populära Vallastaden som passar perfekt för dig som blivande student eller för dig som letar efter ditt första egna boende. Bostaden som är belägen ett stenkast ifrån Campus och Mjärdevi erbjuder en luftig och ljus planlösning utan insyn och ytskikt i så gott som nyskick. Rymligt och helkaklat badrum, praktiskt arbetskök från Marbodal samt både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en loftgång som leder fram till entré till bostaden som får möbleras och användas av dig som medlem, här åtnjuts gärna socialt umgänge och en avkopplande kaffe i sommarvärmen. Bostaden ligger som sista lägenhet på loftgången vilket skapar ett mer privat möblerbart läge. Trevlig utsikt över centrala Vallastaden och rinnande å. I Vallastaden bor du med direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park med goda buss- och cykelförbindelser in till city. I närområdet finns matbutik, restaurang, apotek, gym samt systembolag

 • Hiss

Visar alla 4