Mäklare Oskar Skagervik

Oskar Skagervik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkeröslingan 17, Lundby, Norrköpings kommun
 • Tis 12 dec kl 17:00

Åkeröslingan 17

Radhus
Lundby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 975 000 kr
146 m²
5 rum
402 m² tomt

På ett av områdets absolut bästa tomter ligger detta fantastiska parhus av svårslagen kvalitet. Med utgångspunkt från Arkö Bostads högkvalitativa byggnation har huset om 146 kvm förädlats med känsla och sofistikation där inget har lämnats åt slumpen. Parhuset från 2023 är på många sätt det kompletta boendet för familjen. Här finns 3-4 sovrum, två exklusiva duschrum och öppna, sociala ytor intill en insynsskyddad uteplats i söderläge - allt präglat av stilfull perfektion från golv till tak. Varje detalj är noggrant genomtänkt med sällsynt elegans, finess och högsta möjliga standard. Några av bostadens extraordinära tillval är det påkostade HTH-köket med köksö i exklusiv marmor, badrummen med ytor i exklusiv granitkeramik och de välplanerade uteplatserna med spabad och designbelysning. Huset står på ett av områdets bästa adresser och är färdigbyggt och redo för inflytt. Här har man utöver bostadshuset också låtit uppföra ett isolerat garage uppvärmt med luftvärmepump. Här bor du även mycket ekonomiskt med låga driftskostnader och du är även fri från fastighetsavgift de första 15 åren. Välkommen till ett lugnt och tryggt boende med standard utöver det vanliga - endast knappa 10 minuter från stan!

 • Plus
 • Uteplats
Degelvägen 16A, Rejmyre, Finspångs kommun

Degelvägen 16A

Villa
Rejmyre, Finspångs kommun
Properties & Partners Finspång
1 495 000 kr
210 + 82 m²
7 rum
3 157 m² tomt

På mycket stor och grönskande tomt ligger denna fina sekelskiftesvila på bra läge mitt i Rejmyre. Beläget på lugnt läge utan angränsning till trafikerad väg är det här den perfekta platsen för en växande familj. Huset från 1890 präglas av tidstypiska drag som ståtlig takhöjd, fiskbensparkett, öppen spis, burspråk och rum i fil. Hela bostaden har ett trevligt socialt flöde med flera sällskapsrum och sovrum. Här finns också mycket goda förvaringsutrymmen både i huset och på fastighetens övriga byggnader. På tomten finns stora gräsytor och gott om både löv-barr och fruktträd. Sommartid grönskar trädgården upp och ger en egen insynsskyddad lekplats om dryga 3.000kvm med möjlighet till alla tänkbara uteaktiviteter. Här finns också flera uteplatser, pergola, förråd och garage med plats för en bil. Framför huset finns också möjlighet till betydligt fler uppställningsplatser om önskas. I Rejmyre finns förskolor och grundskola upp till årskurs 6, restauranger, gym, livsmedelsbutik som är ombud för både apotek, svenska spel och systembolaget. Här finns även det gamla Glasbruket med hantverksbyn samt möjlighet till både bad, båtplats och fiske.

 • Balkong
 • Uteplats
Arkvägen 1, null, Norrköpings kommun

Arkvägen 1

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 995 000 kr
153 + 42 m²
5 rum
6 254 m² tomt

I Arkösunds villasamhälle ligger denna rymliga villa med grön naturtomt och bästa solläge. Några hundra meter från hamnen och med öppen utsikt ligger huset som lämpar sig lika bra som året runt-boende som för sommarbostad. Huset har de senaste 2 åren genomgått omfattande renoveringar med ny fasad, tilläggsisolering, nya fönster, och installation av ny luftvärmepump vilket gör huset mycket energieffektivt. På fastigheten finns också garage, förråd och ett renoverat gästhus med möjlighet till boende året runt. Entréplanet tillägnas öppna, sociala ytor med kök, matsal och allrum med täljstenskamin och trevliga fönsterpartier. Här finns också utgång till den stora uteplatsen med gott om plats för långbord och loungemöbler. På altanen finns även utekök med grill i optimalt läge för att fånga kvälls-och eftermiddagssolen. Övre plan rymmer tre sovrum och på källarplan finns förutom garage ett ytterligare sovrum, wc och bastu. I Arkösund bor du på härligast möjliga sätt för att uppleva en äkta, svensk sommar i skärgården. Du har gångavstånd till flera restauranger och uteserveringar, badplatser, matbutik och buss in till Norrköping - allt du behöver för en sommar med alla komponenter. Kontakta mäklaren för mer info och prisindikation.

 • Balkong
 • Uteplats
Hagagatan 15B, Haga, Norrköpings kommun

Hagagatan 15B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 150 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 732 kr/mån
20 175 kr/m²

På Hagas mest city-nära läge ligger denna välplanerade 2:a med balkong i soligt syd/väst-läge. Beläget högst upp i huset har du inga grannar ovanför vilket ger ett lugn både i och utanför bostaden. Lägenheten har mycket bra planlösning, fina parkettgolv och utmärkta förutsättningar att fortsätta förvalta lägenheten och forma som du vill. Ett av lägenhetens största plus är den möblerbara balkongen i bästa möjliga solläge. Högt beläget och med fri utsikt får balkongen sol från förmiddag till sen kväll vilket gör att den kan nyttjas många timmar per dag större delen av året. Balkongen ligger också i anslutning till vardagsrummet vilket förlänger lägenhetens sociala ytor. Till skillnad från den soliga balkongen ligger sovrummet i svalt och behagligt norrläge.för trivsamma nätter även varma sommardagar. Lägenheten är en del av föreningen som förvaltas av Riksbyggen. Norrköpingshus nr. 5 är en stabil och välskött föreningen där endast elförbrukning och hemförsäkring tillkommer utöver avgiften.

 • Plus
Sjöberga Gård, Näkna, Norrköpings kommun

Sjöberga Gård

Gård/Skog
Näkna, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
7 995 000 kr
150 + 10 m²
6 rum
23 ha tomt

En knapp kvart från Norrköping ligger Sjöberga Gård, en privat och lummig hästgård med stall, hagar, skog och sjötomt. Omgivet av skog och natur ligger gårdens kärna lugnt och långt från grannar i slutet på grusvägen. Gårdsbilden är vacker med ladugårdsbyggnaden, hagarna och lövträden i förgrunden till det röda gårdshuset med vita knutar. Bostadshuset genomgick 2015 en större till-och ombyggnad med stor hänsyn till ursprungshusets befintliga karaktär. Här finns 3-4 sovrum, öppna, sociala ytor och en genomgående känsla av husets lantliga kärna. Huset har också på senare rustats upp med ny vattenkälla (2014), nytt avlopp (2015), badrum (2015) och luftvärmepump (2021). El och ny elcentral från ca 2004. Runt om huset finns flera uteplatser med mycket goda förutsättningar för odling och trädgård. På baksidan finns en större utbyggd altan med grillplats, spabad och ett mindre poolhus med plats för loungemöbler eller att inreda till bastu. På fastigheten finns också en större ladugårdsbyggnad med stall, loge och magasin. Stallet har ny inredning från 2020 och rymmer fyra boxar varav 3st hästboxar + 1 ponnybox. Här finns också sadelkammare med både varmvatten och tvättmaskin för grovtvätt samt förbindelse med lada för foder och strö. Från sadelkammaren kan du också ta spiraltrappan upp till den ovanliggande lägenheten med indraget vatten (2019), sällskapsytor och sovrum/förråd. Lägenheten är isolerad och uppvärmd med luftvärmepump som installerades 2019. För hästarna finns på fastigheten fem hagar om totalt ca 5 HA. Hagarna har varierande storlek och egenskaper både för bete och lösdrift året runt. Nedanför stallet finns också en upplyst ridbana om ca 20 x 40 m med underlag av paddex. Till fastigheten hör också en del av sjön Vekmangeln där egen brygga och badplats finns. Fiskerätt ingår i ägandet och sjön har trevlig utformning för en dagsutflykt med både bad, fiske och utforskning via kajak, SUP eller småbåt. Marken består till största del produktiv skogsmark, ca 18,8 ha varav slutavverkningsbar yta är ca 7 ha vilket ger möjlighet till god direktavkastning redan första året. Läs mer under den bifogade skogsbruksplanen under fliken "Dokument". Sjöberga Gård är på många sätt en idyllisk och levande gård med enorm potential både för hästhållning, skogsbruk och avstyckning eller nyproduktion. Med endast 10-15 minuter från centrala Norrköping och goda pendlingsmöjligheter via både E4 och Riksväg 56 har du möjlighet att bo lika praktiskt som lantligt, med alla tänkbara förutsättningar för en lantlig vardag i stadens närhet. Varmt välkommen att höra av dig med intresse och boka din visning!

 • Uteplats
Skälvsätter 2 & 4, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Skälvsätter 2 & 4

Gård/Skog
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
6 995 000 kr
275 + 154 m²
11 rum

På öppna och bördiga Vikbolandet ligger Skälvsätter, en idylliskt belagd hästgård med öppna vyer, insynsskyddat läge och fantastiska möjligheter. På gården finns två bostadshus, ett större vinterbonat gästhus, 4 parkeringsplatser under tak, hönshus och ladugårdsbyggnaden om ca 700 kvm med både verkstad, loge och stall. Ladugården har även ett stort plåttak i ohindrat sydväst-läge vilket ger optimala förutsättningar för solceller. Gårdsbilden är varm, gemytlig och mycket trivsam. Här finns flera uteplatser, odlingsmöjligheter och goda möjligheter till en grönskande och levande trädgård. Även spabad och pool ovan mark finns på tomten som täcks i sol från gryning till kväll. Stallet med 5 boxplatser byggdes 2009 och är på alla sätt väl tilltaget. Boxarna är generöst byggda både till storlek och höjd, stallgång om 5m, dubbla sadelkammare, spolspilta med varmvatten, tvättstuga, torkrum och solarium för häst. Utöver fantastiska ridvägar i området finns tillgång till både hagar och den arrenderade ridbanan om 30x65m. Till gården hör 3 boningshus. Två större bostäder om 160kvm respektive 115 kvm samt ett vinterbonat gästhus med indraget VA om 68kvm. Gästhuset har hyrts ut 8 månader/år med intäkter på ca 75.000kr/år. Husen värms med bergvärme och kamin, vedpanna samt luftvärmepump. Ny vattenkälla är borrad 2020 och avlopp installerat 2011. Fiber finns anslutet. För mer information vänligen kontakta mäklaren.

 • Uteplats
Grips väg 9, Mauritzberg, Norrköpings kommun

Grips väg 9

Villa
Mauritzberg, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 495 000 kr
140 m²
5 rum
453 m² tomt

På lantligt läge ligger denna ljusa och moderna enplansvilla från 2012. Beläget mellan skärgård och jaktmarker bor du intill Mauritzbergs Slotts idylliska ägor där 1700-tal möter nutid i en välskött och aktiv golfmiljö. Husets fina ljusinsläpp och unika planlösning disponeras över fyra stora sovrum som samtliga har eget helkaklat duschrum och egen uteplats - förutsättningar som ger möjlighet till en ostörd vardag för alla familjens medlemmar eller en perfekt möjlighet för dig, familjen och vännerna att spendera några dagar vid golfbanan där alla har eget rum och duschrum. Ni kan nå nyttja köket från 2022 och de gemensamma ytorna fritt utan att störa något av de ljudisolerade sviterna. Från huset har du 30 minuter till Norrköping och 10 minuters resväg till Östra Husby med alla dess bekvämligheter. Mauritzberg är även ett paradis för den golfintresserade. Här finns en mycket fin och välskött 18 håls-bana med tillhörande klubbhus, bistro och padelbana.

 • Uteplats
Lejonbacken, Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun
Lejonbacken, Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun, bild 2
Lejonbacken, Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun, bild 3

Lejonbacken

Villa
Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
10 800 000 kr
320 + 80 m²
12 rum
4 206 m² tomt

På högt läge och med vy över vattnet ligger Lejonbacken - en sällsynt spektakulär fastighet med lika slående vyer som utpräglad detaljrikedom. Uppfört av byggmästare Carl Landström har huset sin kärna i 1920-talets nationalromantik och som ett knappt sekel senare kompletterades med den storslagna utbyggnaden där den med sina 6,20 meter i takhöjd låter rymd, ljus och vyer stå i centrum.Villan rymmer därmed idag en totalyta om närmare 400 kvm där varje detalj är noga utvald för att spegla husets historia, berättelse och smakfullt unika hantverksdesign. Signerat konstnär Carl Henning Beckfelt är huvudbyggnaden utsmyckad till minsta detalj för största möjliga intryck. Väggar, pelare, takmålningar och träsniderier är till varje beståndsdel ett konstverk i sig och bidrar alla gemensamt till husets sällsynt unika karaktär och storslagna herrgårdskänsla. I rak kontrast uppfördes 2007 den massiva utbyggnaden som speglar liv och andrum vilken gör att bostaden ges en arkitektonisk harmoni där romantiken möter ljus och historien möter nutid. Bostaden omsluts av en dynamisk och grönskande trädgård med orangeri, en mängd uteplatser och solcellsparken som beräknas generera 16.000 kWh/år. Allt för ett modernt och klimatsmart boende i historisk atmosfär. Lejonbacken går även under ursprungsnamnet Villa Fjällgården och har sin adress på Finspångsvägen 574. Visning hålls enligt överenskommelse, vänligen kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Grips väg 28-34, Mauritzbergs Slott & Golf, Norrköpings kommun

Grips väg 28-34

Tomt
Mauritzbergs Slott & Golf, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
675 000 kr
445 m² tomt

På fridfullt läge finns nu möjlighet att bygga ditt nästa drömboende. Beläget mellan skärgården och skogarna bor du på historisk mark intill Mauritzbergs Slotts idylliska ägor. Ditt nya boende i Mauritzberg når du inom 30 minuter från Norrköping och med 10 minuters resväg kommer du till Östra Husby med alla dess bekvämligheter. Där finns förskola, skola F-9, matbutik, vårdcentral och flera möjligheter till fritidsaktiviteter. Önskar du i stället sysselsätta dig nära hemmet finns möjlighet till båtplats i Slottsmarinans småbåtshamn, fina promenadstråk och löpspår samt god natur för bär-och svampplockning i närheten. Dessutom har Mauritzbergs Slott en fantastisk restaurang för middagar under säsong. Sist men inte minst är Mauritzberg ett paradis för den golfintresserade. Här finns en mycket fin och välskött 18 håls-bana med tillhörande klubbhus och bistro. Varmt välkommen till ditt nya hem i Mauritzbergs skärgårdsnära slottsmiljö!

Visar alla 9