Mäklare Oskar Skagervik

Oskar Skagervik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dagsbergs Brink, Ljunga/Dagsberg, Norrköpings kommun
  • Lör 4 maj

Dagsbergs Brink

Villa
Ljunga/Dagsberg, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 750 000 kr
180 + 127 m²
7 rum
1,5 ha tomt

Strax utanför centrala Norrköping ligger Dagsbergs Brink, en större fastighet om närmare 15.000 kvm som rymmer två bostadshus, en industrilokal, ett större garage med dubbla portar och flertalet mindre bodar och komplementsbyggnader. Här är fastigheten för dig som vill kombinera verksamhet och eget boende eller nyttja de goda möjligheterna till uthyrning med fantastiskt skyltläge, optimal kvällssol och minuter från centrala Norrköping. Fastigheten kan köpas av både privatperson och företag och möjligheterna på fastigheten är många. Önskas mer information om fastigheten och möjligheterna att genomföra dina önskemål är du varmt välkommen att kontakta mäklaren. Nedan följer kort information om byggnaderna på fastigheten: BOSTADSHUSET Det större av husen på fastigheten rymmer tre sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Här finns även en större uteplats med tak och kvällssol, källare och tillhörande garage och extrabyggander med möjlighet till hundgård, hönshus mm. På taket finns solceller installerade för att hålla nere driftskostnaderna. GÄSTHUSET Gästhuset är ett 77 kvm stort enplanshus fördelat på tre rum och kök. I huset renoverades samtliga ytskikt 2019 och här finns egen uteplats och parkeringsplats. Här finns även snickarbod och en större trädgård vilket gör huset lämpligt för uthyrning eller generationsboende. VERKSTADEN Den största byggnaden på fastigheten är invändigt ca 500 kvm och innefattar ett större verkstadsutrymme, mycket goda lagermöjligheter, kontorsutrymmen och en påbörjad lägenhet på övre plan. Här finns även loge och en större uppställningsplats under tak. GARAGET Den gamla macken nyttjas idag en verkstadsbyggnad om ca 280 kvm. Här finns dubbla garageportar och goda utrymmen för verkstad eller industri. För mer information, frågor eller önskemål om visning är du välkommen att kontakta mäklaren.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Smedstugugatan 13C, Haga, Norrköpings kommun
  • Borttagen före visning

Smedstugugatan 13C

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
945 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 336 kr/mån
22 235 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Garvaregatan 6A, null, Norrköpings kommun

Garvaregatan 6A

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 400 000 kr
86,2 m²
3 rum
vån 1/4
6 632 kr/mån
39 443 kr/m²

I ikoniska Yllefabriken ligger denna imponerande lägenhet med högt i tak och fantastisk utsikt. Belägen på våning 0 kommer du nära vattnet vilket ger en härlig vy över strömmen samtidigt som du bor på ett skyddat och öppet läge. Med sina ca 4 meter i takhöjd, genomgående, öppna ytor och stora fönsterpartier ges lägenheten ett fantastiskt ljus och en härlig rymd. Här finns också två sovrum, wc samt badrum med dusch, installerad tvättmaskin och torktumlare och genomgående hög standard. Dessutom finns både klädkammare och ett sovloft att nyttja som du vill, antingen som extra förvaring eller sovutrymme för gästerna. Från lägenheten har du nära till både industrilandskapets miljöer och stans bästa restauranger. Från vardagsrumsfönstret kan du bland annat se Pappa Grappas uteservering "Terassen", Bagarstugan och det nyöppnade Kitchen & Cocktails - allt inom bara några minuters promenad. På en av Norrköpings mest attraktiva adresser finns ett boende med allt du kan önska. Rymlig industrikänsla, stora fönsterpartier med utsikt över strömmen, dubbla badrum och hög standard. Dessutom med citykärnan och Resecentrum några hundra meter bort. Varmt välkommen till Yllefabriken!

  • Hiss
Kumminstigen 46, null, Norrköpings kommun
Kumminstigen 46, null, Norrköpings kommun, bild 2
Kumminstigen 46, null, Norrköpings kommun, bild 3

Kumminstigen 46

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 850 000 kr
95 m²
3 rum
1 418 m² tomt

I natursköna Torsviken säljs nu denna nyproducerade tvåplansvilla med garage. Entréplanet är färdigställt med fina materialval, stort ljusinsläpp och braskamin medan det övre planet är oinrett men förberett att skapa ytterligare sovrum, badrum och sällskapsytor - något som dubblar bostadsytan till hela 190 kvm. Förslag för inredning av övervåningen nås på länken här: https://www.overvaningar.se/att-inreda-overvaning/planlosningar/inredd-vind-i-smalandsvillan-huskvarna/ I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd. Området har ett naturskönt läge med närhet till både skog som vatten. Här har du nära till en härlig fritid och både sköna skogspromenader såväl som svalkande dopp blir snabbt ett naturligt inslag i vardagen här. Men även om Torsviken för tankarna till naturens lugn så har du nästan lika nära till alla nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, vårdcentral, pizzerior, förskola och skolor och mycket mer. Och på strax under 20 minuter i bilen tar du dig in till Norrköping och hela utbudet där. Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg.

  • Premium
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 17

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 750 000 kr
180 m²
8 rum
817 m² tomt

På en av områdets grönaste återvändsgator ligger denna mycket trevliga och välplanerade villa uppförd 2023. Med öppen planlösning, öppet till nock och hela 6 sovrum finns alla förutsättningar för ett komplett boende för hela familjen. Tomten är också en av de största i området med uteplats i soligt söderläge och nedgrävd glasfiberpool. Vid infarten finns också ett dubbelgarage under uppbyggnad 2024 som kommer att färdigställas enligt överenskommelse med den nya ägaren för att kunna inreda enligt egna önskemål. Villan från Eksjöhus Variant-serie är mycket välplanerad och håller genomgående hög standard. Huset värms upp via vattenburen golvvärme på entréplan och luft/vatten-pump från Nibe, badrum- och köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele - med andra ord ett genomgående tryggt, effektivt och högkvalitativt boende inifrån och ut. Som boende i ett nyproducerat hus är du också fri från fastighetsavgift de första 15 åren, värde 9 287 kr/år. Här bor du dessutom på en lugn återvändsgata med gröna omgivningar i en fortsatt attraktiv och växande del av Svärtinge. Här bor du med naturen intill knuten endast 10 minuter från Ingelsta Handelscentrum. I Svärtinge finns förskolor, skolor, matbutik, idrottsplats och badstrand. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Bandygränd 4, Ektorp, Norrköpings kommun

Bandygränd 4

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 595 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 230 kr/mån
31 584 kr/m²

Högt upp i huset ligger denna mycket fina 2:a med inglasad balkong och kvällssol. Lägenheten totalrenoverades 2021 med öppnad planlösning, nytt badrum, nytt kök från Marbodal, ny el och nya ytskikt i hela lägenheten. Vid renoveringen lades stort fokus på kvalitét och hög standard. I badrummet installerades golvvärme, de lösa garderoberna byttes ut mot platsbyggt ELFA-system och i hallen lades ett exklusivt stengolv i kolmårdsmarmor. Utöver en kvalitativ insida finns också en stor, möblerbar och inglasad balkong med vid utsikt över Norrköping och solläge som ger fina solnedgångar och möjlighet att nyttja balkongen från tidig vår till sen höst. BRF Högalund är en mycket uppskattad och stabil HSB-förening med god ekonomi. Här finns fina gemensamhetsytor med bland anat swimmingpool och bastu samt gästlägenhet för besökande gäster. Dessutom har nu nära till Norrköping City med dess utbud av butiker, restauranger, nöjen och bekvämligheter.

  • Balkong
  • Hiss
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Odalgatan 14

Lägenhet
Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 495 000 kr
103,2 m²
2.5 rum
vån 2/4
7 802 kr/mån
24 176 kr/m²

För dig som söker en ett boende utan kompromisser finns nu denna unika och påkostade lägenhet till försäljning i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Hissen tar dig upp till lägenheten om dryga 100 kvm där ingenting lämnats åt slumpen. Här finns stora ytor, genomgående kvalitativa materialval, stort badrum och balkong med bästa solläge, infravärme och utsikt mot den grönskande innergården. Lägenheten har en tidlös industrikänsla där ett härdat och polerat betonggolv blandas med snickerier, innerdörrar och köksytor i wenge, ett elegant afrikanskt träslag av mycket hög kvalitet. Några av de egenskaper som ger lägenheten dess standard är ett platsbyggd kök med utrustning från Gaggenau, mycket välplanerade sällskapsytor, sovrum med walk in-closet, badrum med både dusch och spabad, generös takhöjd, MDF-klädda väggar och AC som ger lägenheten sval och behaglig temperatur året runt. I lägenheten har även en rad tekniska finesser installerade. Bland annat styrs alla lampor via Le Grand och Plejd, dörren låses med Yale med möjlighet till fjärrupplåsning och till alla fönster finns inbyggda mörkläggningsgardiner. För den som önskar kan även Sonos-systemet och den vägghängda braskaminen köpas loss för att ha mysfaktorn förberedd från dag ett. Varmt välkommen till en av Norrköpings absolut finaste 2:or - en bostad som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lejonbacken, Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun
Lejonbacken, Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun, bild 2
Lejonbacken, Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun, bild 3

Lejonbacken

Villa
Finspångsvägen 574, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
10 800 000 kr
320 + 80 m²
12 rum
4 206 m² tomt

På högt läge och med vy över vattnet ligger Lejonbacken - en sällsynt spektakulär fastighet med lika slående vyer som utpräglad detaljrikedom. Uppfört av byggmästare Carl Landström har huset sin kärna i 1920-talets nationalromantik och som ett knappt sekel senare kompletterades med den storslagna utbyggnaden där den med sina 6,20 meter i takhöjd låter rymd, ljus och vyer stå i centrum.Villan rymmer därmed idag en totalyta om närmare 400 kvm där varje detalj är noga utvald för att spegla husets historia, berättelse och smakfullt unika hantverksdesign. Signerat konstnär Carl Henning Beckfelt är huvudbyggnaden utsmyckad till minsta detalj för största möjliga intryck. Väggar, pelare, takmålningar och träsniderier är till varje beståndsdel ett konstverk i sig och bidrar alla gemensamt till husets sällsynt unika karaktär och storslagna herrgårdskänsla. I rak kontrast uppfördes 2007 den massiva utbyggnaden som speglar liv och andrum vilken gör att bostaden ges en arkitektonisk harmoni där romantiken möter ljus och historien möter nutid. Bostaden omsluts av en dynamisk och grönskande trädgård med orangeri, en mängd uteplatser och solcellsparken som beräknas generera 16.000 kWh/år. Allt för ett modernt och klimatsmart boende i historisk atmosfär. Lejonbacken går även under ursprungsnamnet Villa Fjällgården och har sin adress på Finspångsvägen 574. Visning hålls enligt överenskommelse, vänligen kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lagergrensgatan 21, Söder, Norrköpings kommun
  • Lör 4 maj kl 10:30

Lagergrensgatan 21

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 395 000 kr
44 + 29 m²
2.5 rum
vån 1/2
2 500 kr/mån
54 432 kr/m²

Unik chans att förvärva denna totalrenoverade 3:a i etage om totalt 73 kvm (44 kvm + 29 kvm) på attraktiva Söder! Bostaden har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök med full maskinell utrustning med integrerade vitvaror samt klassisk Carrara marmor som stänkskydd. På det övre planet finner du det stora rummet där det finns gott om plats för både rejält matbord samt soffgrupp om så önskas. Här finns även ett till rymligt rum som har vacker fiskbensparkett samt en renoverad toalett. Via vardagsrummet tar du dig ner till det till rum som idag nyttjas som ett lyxigt Master bedroom med anslutande badrum. Alternativet är att nyttja detta som ett härligt biorum. Här nere finns även gott om förvaring i praktiska garderober. På nedre plan finns även ett helkaklat badrum med bubbelbadkar. Välskött bf med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen har en trevlig innergård med gräsytor, cykelförråd och barnvagnsrum. Det finns parkering i anslutning till innergården som hyrs via HSB Östra för 500 kr / månaden, separat kö tillämpas.

  • Plus
Grips väg 9, Mauritzberg, Norrköpings kommun

Grips väg 9

Villa
Mauritzberg, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 495 000 kr
140 m²
5 rum
453 m² tomt

På lantligt läge ligger denna ljusa och moderna enplansvilla från 2012. Beläget mellan skärgård och jaktmarker bor du intill Mauritzbergs Slotts idylliska ägor där 1700-tal möter nutid i en välskött och aktiv golfmiljö. Husets fina ljusinsläpp och unika planlösning disponeras över fyra stora sovrum som samtliga har eget helkaklat duschrum och egen uteplats - förutsättningar som ger möjlighet till en ostörd vardag för alla familjens medlemmar eller en perfekt möjlighet för dig, familjen och vännerna att spendera några dagar vid golfbanan där alla har eget rum och duschrum. Ni kan nå nyttja köket från 2022 och de gemensamma ytorna fritt utan att störa något av de ljudisolerade sviterna. Nuvarande ägare har ett avtal med Mauritzberg som nyttjar huset för uthyrning vilket generar mycket god avkastning. Möjlighet finns att om önskas överta avtalet med fortsatt samarbete med slottet och golfklubben. Från huset har du 30 minuter till Norrköping och 10 minuters resväg till Östra Husby med alla dess bekvämligheter. Mauritzberg är även ett paradis för den golfintresserade. Här finns en mycket fin och välskött 18 håls-bana med tillhörande klubbhus, bistro och padelbana.

  • Uteplats
Grips väg 28-34, Mauritzbergs Slott & Golf, Norrköpings kommun

Grips väg 28-34

Tomt
Mauritzbergs Slott & Golf, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
675 000 kr
445 m² tomt

På fridfullt läge finns nu möjlighet att bygga ditt nästa drömboende. Beläget mellan skärgården och skogarna bor du på historisk mark intill Mauritzbergs Slotts idylliska ägor. Ditt nya boende i Mauritzberg når du inom 30 minuter från Norrköping och med 10 minuters resväg kommer du till Östra Husby med alla dess bekvämligheter. Där finns förskola, skola F-9, matbutik, vårdcentral och flera möjligheter till fritidsaktiviteter. Önskar du i stället sysselsätta dig nära hemmet finns möjlighet till båtplats i Slottsmarinans småbåtshamn, fina promenadstråk och löpspår samt god natur för bär-och svampplockning i närheten. Dessutom har Mauritzbergs Slott en fantastisk restaurang för middagar under säsong. Sist men inte minst är Mauritzberg ett paradis för den golfintresserade. Här finns en mycket fin och välskött 18 håls-bana med tillhörande klubbhus och bistro. Varmt välkommen till ditt nya hem i Mauritzbergs skärgårdsnära slottsmiljö!

Visar alla 11