Mäklare Oskar Skagervik

Oskar Skagervik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun
  • Kommande
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 17

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
6 395 000 kr
180 m²
8 rum
817 m² tomt

På en av områdets grönaste återvändsgator ligger denna mycket trevliga och välplanerade villa uppförd 2023. Med öppen planlösning, öppet till nock och hela 6 sovrum finns alla förutsättningar för ett komplett boende för hela familjen. Tomten är också en av de största i området med uteplats i soligt söderläge och nedgrävd glasfiberpool. Vid infarten finns också ett dubbelgarage under uppbyggnad 2024 som kommer att färdigställas enligt överenskommelse med den nya ägaren för att kunna inreda enligt egna önskemål. Villan från Eksjöhus Variant-serie är mycket välplanerad och håller genomgående hög standard. Huset värms upp via vattenburen golvvärme på entréplan och luft/vatten-pump från Nibe, badrum- och köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele - med andra ord ett genomgående tryggt, effektivt och högkvalitativt boende inifrån och ut. Som boende i ett nyproducerat hus är du också fri från fastighetsavgift de första 15 åren, värde 9 287 kr/år. Här bor du dessutom på en lugn återvändsgata med gröna omgivningar i en fortsatt attraktiv och växande del av Svärtinge. Här bor du med naturen intill knuten endast 10 minuter från Ingelsta Handelscentrum. I Svärtinge finns förskolor, skolor, matbutik, idrottsplats och badstrand. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Garvaregatan 6A, Industrilandskapet, Norrköpings kommun
  • Kommande

Garvaregatan 6A

Lägenhet
Industrilandskapet, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 495 000 kr
106,8 m²
4 rum
vån 1/4
7 751 kr/mån
42 088 kr/m²

I ikoniska Yllefabriken ligger denna imponerande lägenhet med högt i tak och fantastisk utsikt. Belägen på markplan kommer du nära vattnet vilket ger en härlig vy över strömmen samtidigt som du bor på ett skyddat och öppet läge. Med sina ca 4 meter i takhöjd, öppna ytor och stora fönsterpartier ges lägenheten ett fantastiskt ljus och en härlig rymd. Här finns också tre sovrum, dubbla badrum med installerad tvättmaskin och torktumlare och genomgående hög standard. Dessutom ett sovloft med vy över lägenheten att nyttja som du vill. Från lägenheten har du nära till både industrilandskapets miljöer och stans bästa restauranger. Från vardagsrumsfönstret kan du bland annat se Pappa Grappas uteservering "Terassen", Bagarstugan och det nyöppnade Kitchen & Cocktails - allt inom bara några minuters promenad. På en av Norrköpings mest attraktiva adresser finns ett boende med allt du kan önska. Rymlig industrikänsla, stora fönsterpartier med utsikt över strömmen, dubbla badrum och hög standard. Dessutom med citykärnan och Resecentrum några hundra meter bort. Varmt välkommen till Yllefabriken!

Syltvik Tappen 6, Gryts Skärgård, Valdemarsviks kommun
  • Kommande

Syltvik Tappen 6

Fritidshus
Gryts Skärgård, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Norrköping
8 500 000 kr
110 m²
2.5 rum
1 524 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva ett av Gryts skärgårds absolut mest sällsynta lägen! Med omedelbar sjökontakt och rakt sydväst-läge intill farleden bor du privat, insynsskyddat och en slående panoramavy över skärgården med sol från morgon till sista soltimme. Här ges förutom en fantastisk miljö och spektakulära solnedgångar också tillgång till ett mycket trivsamt hus i ett plan. Bostadshuset präglas av stora, öppna ytor och genomgående stora fönsterpartier ut mot vattnet. Från hallen, vardagsrummet och bastun går du rakt ut på altanen och bryggan med plats för flera båtar, fjärrstyrd båtlift för 1500kg och ett djup om ca 140cm. Huset uppfördes 2005 och byggdes till 10 år senare med loungeyta, bastu och förråd. 2023 uppgraderades även huset med nytt badrum och nytt golv i hall (m. golvvärme), kök och allrum. Till huset hör även verkstadsbod, servicehus för avlopp och ett gästhus med plat för dubbelsäng + loft, uppfört ca 2010. Tappen är ett mycket lugnt område med ett fåtal hushåll. Vägen dit skyddas av vägbom vilket gör boendet tryggt och ostört vilket ger möjlighet till ett privat sommarnöje, utan insyn och med fria vyer över farleden och Östergötlands levande skärgård.

Gyllingevägen 12, Östra Husby, Norrköpings kommun
  • Kommande

Gyllingevägen 12

Villa
Östra Husby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 495 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
1 147 m² tomt

På lugn återvändsgata med grönskande baksida ligger detta mycket trevliga hus där många stora renoveringar är gjorda. De senaste 20 åren har huset löpande förvaltats med nytt tak, dränering och nytt värmesystem med vattenburen värme och luft/vatten-pump. De senare åren har även fönster och kök bytts ut precis som både ytskikt och tvättstuga. Planlösningen är mycket väldisponerad med tre sovrum på entréplan tillsammans med kök, stort allrum med öppen spis och uteplats, badrum och gäst-wc. Källarplan rymmer en gillestuga med högt i tak, bra förvaringsutrymmen, garage och nyrenoverad tvättstuga med möjlighet till dusch. Huset är på många sätt ett praktiskt, välplanerat och trivsamt boende för en växande familj. Med än 5 minuters promenad når du allt Östra Husby har att erbjuda: skola, vårdcentral, matbutik och bussen som antingen tar dig in till Norrköping eller ut till Arkösunds skärgård. Här finns kort sagt alla möjligheter till att bygga ett liv där du kan trivas tillsammans med en växande familj!

  • Uteplats

Visar alla 4