Källesjövägen 75

Källesjö, Ystad Se på karta

2 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
907 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
26 069 kr/år
Antal besök
8 506
Dagar på Hemnet
26

Källesjö är området i norra delen av Ystad som växt sig stort de senaste åren. Området består i huvudsak av nybyggda villor men det finns även några inslag av äldre bebyggelse. Dess fria läge ger en frihetskänsla och grönområdena runtomkring i Källesjö ger bebyggelsen och området ”det lilla extra”.
ICA Kvantum ligger i området.
Närheten till E65 ger en extra boost till området.
Välkommen till Källesjövägen 75 - ett av de charmiga och genuina husen i "Gamla Källesjö". Blandningen av villakvarter på ena sidan och landsbygden på den andra ger en magisk kombination av två världar. Huset har förädlats av samma ägare sedan 1950-talet och nu är det tid för en ny ägare att ta detta över 100 år gamla hus vidare genom att bibehålla charmen och addera modernitet. Utsikten mot väster är som en tavla som skiftar med de fyra årstiderna. Från denna fastighet har du bara några steg bort till busshållplatsen, med bussar som tar dig in till centrum.
Innanför tomtgränsen finns gott om plats för två bilar. Rakt framför ligger ett äldre uterum med en mysig trädgård utanför. Ett garage ligger i vinkel med huset. Härtill finns en "snickerboa" - drömmen för alla som vill ha hobbyutrymmen i anslutning till bostaden.

Väl inne i huset möts du av en hall med plastmatta på golv och garderober rakt fram. Badrummet ligger innanför med klinkergolv, kakel och dusch.
Till vänster om hallen ligger ett härligt tvådelat allrum med fönster i söder, vidderna i väster och gårdsplanen i norr - detta ger ett härligt ljusinsläpp i rummet.
Till höger finns ett mysigt allrum med mycket ljusinsläpp och kaminen är en stor mysfaktor. Innanför finns ett kök med matplats. Bardisken skiljer matplats och kök. Utgången vid matplatsen leder ut i öster, en härlig hörna där husgaveln och baksidan på hobbyutrymmet bildar hörnan.
Bredvid köket är en hall med utgång i norr. Här finns också värmepannan och tvättstugan.

Trappan leder upp till ovanvåningen. Hallen är navet som leder in till tre sovrum och en toalett. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Magnus Håkansson

Bjurfors Ystad
Mäklare Magnus Håkansson, Bjurfors Ystad
0701-641904