Sjöhåla 310

Kärna, Kungälvs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
750 m²
Byggår
1884
Driftkostnad
27 371 kr/år
Antal besök
5 551
Dagar på Hemnet
29

Här finner du ett idylliskt läge med de grönskande landskapet där djuren går och betar, de grånade bergen och närheten till havet och de vackra strandängarna som tillsammans ger en ljuvlig atmosfär. Huset har gamla anor från 1800-talet men stilen ändrades vid den större renovering som gjordes på 1980-talet. Planlösningen är väl genomtänkt och ger lättmöblerade ytor och härlig mysfaktor med två eldstäder. Altanens soliga läge förgyller lediga stunder som inte tillbringas nere vid havet.... Trädgård inramad av skyddande staket med och lagom stora gräsytor och lättskötta perenner.

Sommartid bjuder området på ett rikt fritidsliv där hav och natur står i fokus. Närmsta bad ligger i natursköna Myggstaviken ett stenkast bort men även Kovikshamn ligger på promenad avstånd.
Tar du bilen når du Kärna med mataffär, skola och service på ca 10 min och på 20 minuter är du inne i centrala Kungälv med såväl köpcenter, aktiviteter, restauranger som busstation med täta förbindelser mot Göteborg. I Ytterby finns dessutom tågstation.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Matilda Lindström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Matilda  Lindström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0761761212