Länsmansvägen 8

Kisa, Kinda kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 795 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
798 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
35 572 kr/år

Länsmansvägen 8 På Mjällerum erbjuder ett mycket fräscht boende där både ytskikt och större renoveringar är utförda inom de närmaste åren. Bostaden har generösa ytor i två plan om totala 216 kvm.
Hela entréplanet har till stor del sprillans nya ytskikt med gediget enhetlig parkettgolv på alla de sociala ytorna. Det stora allrummet med ljusinsläpp från flera håll ligger i vinkel mot köket. Där finns gott om ytor att få plats med stort matbord och TV-rum litet avsides, tack vare den öppna planlösningen ger det en mycket fin social möjlighet när man har vänner eller familj över på besök. Färgvalen i huset ger ett lugn, särskilt den beiga färgen i vardagsrummet som tar sig ann solens ljus väldigt fint.

Totalt har bostaden tre/fyra sovrum och två stora allrum samt två badrum, en tvättstuga samt en snickarbod. Mycket användbara ytor för familjen.

Energiförbrukningen är hjälpt med en tilläggsisolering utvändigt, isolerglasfönster, kamin i källaren och en luft/luftvärmepump vid trappan.

Vidbyggt isolerat garage med access från källaren, baksidan samt framsidan av huset.

Gångavstånd till Kisa station och torget, skog och natur, elljusspåret samt Tolvmannabacken. Insynsskyddad och mysig trädgård med plats för lek och avkoppling. Garage och p-plats på uppfarten. Mycket barnvänligt område på lugn återvändsgata. Lekplats i området. Tåg- och busskommunikation till såväl Linköping, Rimforsa och Vimmerby.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda

Kontakta mäklaren

Caroline Lundén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
Mäklare Caroline Lundén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
076 11 532 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.