Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rosengatan 10, Kisa, Kinda kommun

Rosengatan 10

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
995 000 kr
150 + 75 m²
4.5 rum
1 211 m² tomt

Välskött och fin 20-tals villa med tre sovrum på övre plan och stora sällskapsytor i entréplan. Huset har väldigt låg driftskostnad tack vare tilläggsisolering. Stor lummig hörntomt i soligt sydvästligt läge. Stor källarvåning med gott om förvaringsutrymmen, bastu samt tvättstuga. Populärt och mycket barnvänligt område med lekplats rakt över gatan, skola och förskola inom gångavstånd. Skog och strövområden angränsar till bostadsområdet. Gångavstånd till Kisa station och torget. Barnen aktiveras med ny skatepark vid Värgårdsudde samt ny MTB bana vid Tolvmannabacken.

Eriksborgsgatan 6, Kisa, Kinda kommun
  • Budgivning pågår

Eriksborgsgatan 6

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 495 000 kr
117 + 95 m²
6 rum
897 m² tomt

Ett läckert Anebyhus med perfekt läge! Mitt i samhället, nära till skog och natur men inte minst gott om sovrum och sällskapsytor i två plan. Funktionell och bra groventré från uppfarten som underlättar för barnfamiljer och djurvänner. Sluttningsplanet erbjuder förutom tvättstuga i groventrén även goda sällskpasytor i gillestuga med värmande eldstad, hobbyrum samt goda förvaringsytor. Med en totalyta om 212 kvm har man inte bara ett trivsamt och modernistiskt hus utan flera unika detaljer som det kubiska yttre arkitektoniska intrycket, upp till 4-5 sovrum samt trevliga umgängesytorna såväl på in- som utsidan. Tomten utgör olika platåer dels en högt belägen naturtomt samt angränsande tallskog som ger hela tomten ett litet japanskt intryck med inslag av planteringar stenlagd infart. Plana ytor som passar för odlingar eller kanske ett växthus samt har en trevlig uteplats med utgång från vardagsrummet. Förrådsbyggnader såväl på övre delen av tomten som i anslutning till carporten. Nära beläget till skog- och strövområden, fin utomhustennisbana, scoutgården och inte minst centrumkärnan med goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg samt flertalet livsmedelsaffärer, skola och förskolor med kort gångavstånd.

  • Energieffektiv
Ulrikagatan 21, Kisa, Kinda kommun

Ulrikagatan 21

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
2 295 000 kr
156 + 30 m²
6 rum
660 m² tomt

Välkommen att bli första familj att flytta in i denna nybyggda villa, med läge på en äldre villatomt på Egnahems-området i Kisa. Den äldre villatomten innebär att det finns en uppvuxen trädgårdstomt med gräsytor, fruktträd (äpple, fläder) m.m. Den splitter nya villan färdigställdes 2021. Boyta på 154 kvm i 1½ plan. Ljus och inbjudande inomhusmiljö, smakfullt inrett med kök från Ballingslöv i ljusgul allmogestil samt all maskinell utrustning. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump (NIBE), golvvärme i entréplanet, vattenburen värme via element på övre planet. Öppna och ljusa ytor med entréhall, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Två sovrum varav ett med sto walk-in-garderob. Toalett och duschrum med klinkergolv och kakel samt dubbla tvättställ. Groventré med klinkergolv, tvättavdelning och värmecentral. Övre plan (via öppen trappa från entréhallen) med stort allrum, två sovrum, toalett och dusch, klädkammare samt utgång till stor balkong. Vackra spegeldörrar i "gammal stil". Altan/soldäck med utgång från kök/vardagsrum (förberett för altantak). Äldre uthusbyggnad med litet garage, förråd och enklare bodar. Mycket extrautrustning som trådlösa termostater, belysning med rörelsevakt (övervåning), extraisolerade bjälklag, råspont (förutom gipsskivor) i de flesta innerväggar, förberett för tilluft till ev. kamin/öppen spis, extra bärlager vid garageinfart för ev. carport eller garagetillbyggnad, fästen ovanför altan för ev. tillbyggnad av altantak.

  • Nyproduktion
Briteborg, null, Kinda kommun
Briteborg, null, Kinda kommun, bild 2
Briteborg, null, Kinda kommun, bild 3

Briteborg

Tomt
Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
520 000 kr
1 662 m² tomt

Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus i naturskön miljö! Endast en tomt återstår i ett område som berikats med fyra andra fastigheter med en varierande bebyggelse. Kinda kommun är känd för sin sjörika natur och Briteborg ligger cirka 500 meter till norra delen av Åländern och ungefär lika långt till Löpsjön med bad- och båtmöjligheter. Perfekt pendlingsavstånd till Linköping (cirka 25 min med bil), Åtvidaberg och Rimforsa/Kisa. Tomterna ligger intill allmän väg vilken vinterröjs. 3 km till Sätra skola. I närliggande Bestorp finns livsmedelsaffär. Tomtens storlek kommer efter avstyckning vunnit laga, att vara 1662 kvm. Köparen borrar enskilt vatten och anlägger och bekostar enskilt avlopp. Se bifogad förrättningskarta. Förhandsbesked gällande bygglov har erhållits från Kinda kommun.

  • Premium
Linnégatan 42, Kisa, Kinda kommun

Linnégatan 42

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
3 195 000 kr
160 + 71 m²
6 rum
1 256 m² tomt

Vem hade vågat tro att ett så välrenoverat och trevligt hus med en totalyta om 231 kvm fördelat på tre våningsplan, skulle dyka upp så lägligt? Entréplan med goda sällskapsytor med eldstad, nyrenoverat kök med det mesta man kan önska, 2 renoverade badrum och ett gigantiskt poolområde (förmånligt poolavtal från fjärrvärmeleverantören) som skulle göra även badkrukan lite badsugen. De stora altanerna erbjuder inte bara bad, utan här finns plats för flera sittgrupper, solstolar och ett mycket påkostat och trevligt utekök med strategiskt bra utgång från kökets matplats. Den välskötta och fina villan erbjuder tre sovrum och badrum på övre plan samt ett sovrum, stora och trevliga sällskapsytor i entréplan. Utgång till härlig altan i soligt läge med utgång ifrån matplats/kök. Stor källarvåning med gott om förvaringsutrymmen, groventré och ljus nyrenoverad tvättstuga, här finns även ett inrett sovrum/gästrum/kontor. Fiberanslutet. Det här är huset där väldigt lite har lämnats åt slumpen. Populärt och mycket barnvänligt område med lekplats, skola och förskola inom gångavstånd. Skog och strövområden angränsar till bostadsområdet. Gångavstånd till Kisa station och torget. Barnen aktiveras med badplats och skatepark vid Värgårdsudde samt ny MTB bana vid Tolvmannabacken.

  • Plus
Valvik 1:3 arrendetomt nr 5, Ulrika, Ulrika, Linköpings kommun

Valvik 1:3 arrendetomt nr 5, Ulrika

Fritidshus
Ulrika, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
495 000 kr
32,2 m²
1.5 rum

Trivsam sommarstuga i Valviks fritidsområde bara ca 35 min från Linköping med bil. Huset ligger på arrenderad tomt med sjönära läge vid sjön Drögen. Ett par hundra meter till bryggan vid den vackra och fiskrika sjön Drögen. Huset har välplanerade ytor med kök, sovalkov och vardagsrum i vinkel så att matplats vetter mot köket, altan och en liten del under tak intill entrén. Inrett sovrum i uthuset. Ett rofyllt sommarboende med bekvämt pendlingsavstånd till Linköping. I närliggande samhället Ulrika tankar man bilen och fyller kylen tack vare en lokal lanthandel. Naturen i området är fantastisk. Huset kan komma att visas löpande så gör din intresseanmälan via hemsidan, redan idag!

INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter, null, Kinda kommun

INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter

Tomt
Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
795 000 kr
3 900 m² tomt

Nu kan du förvärva strandnära tomter vid sjön Föllingen straxt utanför Kisa! Med lutning mot Föllingen blir detta läge bli helt unikt med närhet till sjön och magisk kvällssol. Tomterna är belägna strategiskt med dryga 5 minuter med bil till Kisa och har god anslutning till väg 134 vilket förenklar pendlingen för detta boende. Det är två stycken tomter som ligger i höjd över varandra vilket gör att båda tomterna har sjöutsikt. Kartskissen som utgör ansökan om tomtavstyckning uppmäts tomterna om ca 4 000 kvm vardera. Idag är tomterna bevuxna med skog bland annat några äldre lövträd vilket man kan med stil behålla för en häftig känsla på tomten. I övrigt kan skogen avverkas av säljaren enligt ök. Kinda kommun har gett förhandsbesked för bostadshus med komplementbyggnad per tomt. Vatten och avlopp föreslås enskilt och kan gott delas mellan de två fastigheterna för en mer gynnsam kostnad och även belägenheten.

Erikslundsvägen 2, Rimforsa, Kinda kommun

Erikslundsvägen 2

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 400 000 kr
1 494 m² tomt

I Norra Krågedal ligger på den lilla återvändsgatan Erikslundsvägen, två obebyggda tomter. Dessa söker nu efter en framtidslysten husbyggare som är mer än redo att sätta bopålarna i utkanten av natursköna Rimforsa. På den ena tomten finns ett hus på hjul som kommer att forslas bort och den andra tomtmarken har en trekantsformad plan yta. Här finns skogen och vackra Åsunden precis intill husknuten som erbjuder både bad- och båtmöjligheter. I expansiva Rimforsa har man närhet till allt inom service. Förskolor och skola. Välsorterat ICA Supermarket på torget, Pizzeria och restaurang Bella Donna, Kinda Motell, Café Bagarboden, bensintapp Ingo, tåg- och busskommunikation, småbåtshamn och två fina badplatser. Rimforsa ligger vackert beläget med närhet till Åsunden och Kinda Kanal. Vidare kan grillkvällar och fina matupplevelser avnjutas på såväl Rimforsa Strand som Storgården. Endast 30 minuter med bil till Mjärdevi, å andra sidan mycket goda buss- och tågkommunikationer.

Visar alla 8