Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Äbovägen 3, Björkfors, Kinda kommun
  • Tor 6 jun kl 13:30

Äbovägen 3

Villa
Björkfors, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
2 450 000 kr
165 m²
5 rum
2 500 m² tomt

Avskilt och med nostalgimacken BP som närmsta granne ligger detta trevliga hem beläget mitt i byn, men ändå lantligt på samma gång. Fyra möjliga sovrum och möblerbar hall samt badrum på övre plan. Stort kök i öppen planlösning. Bergvärmen sköter uppvärmningen exemplariskt med stöd av eldningsmöjligheter i de två fina murspisarna på entréplan. Trevlig och mycket användbar groventré med hobbyrum/pannrum, tvättstuga, god förvaring i hallen samt helkaklat badrum. Stor härlig trädgård med mycket gräsytor och fruktträd. Fiberanslutet. Omgiven av skog och natur och en enastående vy mot betet på andra sidan staketet. Bygden driver en intresseförfrågan där man snart skall kunna erbjuda förskola på orten, vilket nyligen har tagits beslut för. Kindabygden erbjuder många event och mycket företagaranda bjuder på gårdsförsäljning och små caféverksamheter i närområdet. Inte minst ute på Valö där det sommartid finns både simskola och musiksammankomster. Småbåtshamn mitt i Björkfors.

  • Plus
Lannäs Vallhaga, Horn, Kinda kommun

Lannäs Vallhaga

Villa
Horn, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 950 000 kr
113 + 10 m²
5 rum
1 331 m² tomt

Huset med många fördelar! Enskilt och bra läge omgivet av skog, ängar och åkrar samt med närhet till Åsunden och flertalet vackra badplatser. Vackert trähus med klassisk färgsättning, falurött med vita knutar. Detta i kombination med ett vattenburet system kopplat till bergvärme, en ny rejäl solcellsanläggning samt fyra fungerade eldstäder. Huset har gott om utrymmen och kan erbjuda upp till 3-4 sovrum. Uthuslänga med förråd samt bastu. Stort dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter och stor verkstadsdel. Ca 2 km till Horns samhälle och knappt 2 mil till Kisa bor man med allt man kan önska inom kort bilväg. FASTIGHETEN KOMMER VISAS LÖPANDE - VID INTRESSE KONTAKTA MÄKLAREN REDAN IDAG FÖR EN VISNING!

Svalsjö Sjöängen, Kisa, Kinda kommun

Svalsjö Sjöängen

Fritidshus
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
895 000 kr
75 + 25 m²
3 rum
1 511 m² tomt

Huset skulle kunna erbjuda framtida ägare ett sjönära permanent- eller fritidsboende vid sjön Örlången! Den traditionella falurödfärgen ger den klassiska stugkaraktären som många vill åt, precis som en idyll i Kindabygden skall kännas! Örlången har mycket klart vatten och det är tydligt att ägaren spenderat mycket tid nere vid vattnet. Ett stort kök med trevlig sjöutsikt. Vardagsrum med fönster åt två håll samt en pampig eldstad i mitten av rummet. Ovanvåningen har sovrum med kakelugn samt ett öppet allrum direkt ovanför trappan. Under 1980-talet byggdes huset ut med större kök, ytterligare en tillbyggnad lär ha skett tidigt 2000-tal då man utökade med ett stort utrymme med faciliteter såsom våtutrymme för dusch, WC och tvättmaskin. VVB finns i källaren. Fastigheten har ett omfattande behov av renovering. Men med nära anslutningsmöjligheter till fiber, 3-kammarbrunn med markbädd och grävd vattenkälla på tomten står här en bostad möjlig för såväl fritidsändamål eller varför inte ett lantligt permanentboende med vacker sjöutsikt. Härifrån har man bra utgångsläge för trevliga utflykter till såväl Malexander som Kisa och Pinnarp! Är ni intresserade av fiske finns det möjligheter till det https://www.ifiske.se/

Urkhagsvägen 18, Kisa, Kinda kommun
Urkhagsvägen 18, Kisa, Kinda kommun, bild 2
Urkhagsvägen 18, Kisa, Kinda kommun, bild 3

Urkhagsvägen 18

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 795 000 kr
98 + 92 m²
6 rum
870 m² tomt

Huset som passar såväl för den stora barnfamiljen som det medelåldersparet, som önskar gott om förvaring och gästytor för släkt och vänner. Väldisponerade ytor i både entré- som källarplan med ingång i vardera plan. Möjlighet till tre sovrum, vardagsrum och rymlig klädkammare. Badrum samt separat gäst-WC. God förvaring i platsbyggd förvaring och inte minst det stora källarplanet. Populärt och mycket barnvänligt område med skola och förskola inom gångavstånd. Beläget på lugna gatan med skog och strövområden som angränsar till bostadsområdet. Fiberanslutet. Växthus. Centraldammsugare. Fjärrvärme. Kommunalt V/A.

  • Premium
Fimongatan 31, Kisa, Kinda kommun

Fimongatan 31

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 495 000 kr
88 + 50 m²
3 rum
802 m² tomt

Fin bebyggelse från 30-talet som vid tiden för byggnation var klassat som på landet. Idag är det i allra högsta grad centralt men med lantliga inslag när det ligger samtidigt ligger mot skogsbrynet och i änden av en lugn återvändsgata. Endast när scouterna intar scoutgården, slås man av att en vecka redan flutit på. Här har man såväl stort garage samt flertalet härliga uteplatser i den stora lummiga trädgården. Här bor man nära beläget till skog- och strövområden, fin utomhustennisbana, scoutgården och inte minst centrumkärnan med goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg samt flertalet livsmedelsaffärer, skola och förskolor med kort gångavstånd.

TOMTER I HAMRA, null, Linköpings kommun

TOMTER I HAMRA

Tomt
Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
800 000 kr
3 876 m² tomt

I området Hamra som ligger alldeles intill Järnlunden erbjuds nu två tomter i fantastisk miljö. Hamra 2:17 - Tomtens storlek är 1 897 kvm. Den möjliga platsen att bygga på ligger på en höjd där de böljande landskapen ger en fri utsikt att njuta av! Hamra 2:16 - tomtens storlek är 3 876 kvm. Den möjliga platsen för tomten är lite längre in på vägen och är lite varierande i höjd vilket gör att man kan skapa en fin stor naturtomt! Det måste vara mångas dröm att bygga ett hus man drömt om som dessutom omges av en böljande miljö med lövträd blandat med åkermark. Här kan chansen bli din! Endast 1.5 km till väg 34 där enkel pendling till Linköping finns både med bil och buss. Endast 1 km till allmänt bad!

Korpklev Åstugan, Kisa, Kinda kommun
  • Budgivning pågår

Korpklev Åstugan

Fritidshus
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 295 000 kr
76 + 8 m²
3 rum
1 570 m² tomt

Åstugan gör verkligen skäl för sitt namn då stugans altan bokstavligen ligger vid den å som mynnar från sjön Filten. Runt omkring fastigheten finns vackra ängar och betesmarker vilket bidrar till en mycket rofylld och trivsam atmosfär. Åstugan byggdes 1944 och har i flera omgångar moderniserats och byggts till, senast 2012 med ett modernt kök och badrum. Detta fritidshus rymmer allt du behöver med god marginal! Det fräscha köket är fullrustat med spis, mikrougn, diskmaskin, kyl samt frys. Köket har ett härligt ljusinsläpp via ett stort panoramafönster. I mat- och vardagsrummet finns en fungerande antik gjutjärnskamin som ger skön värme under besök på höstkanten. Det finns tre sovrum, sovloft och en extra stuga med två bäddar - plats för både familj och vänner. Här ryms minst 10 personer! Vid renoveringen 2012 byggdes också ett modernt badrum med dusch och förbränningstoalett. Med utsikt mot ån och sjön ligger också den härliga vedeldade bastun. De som vill doppar sig i ån men det finns även en ljuvlig utedusch att svalka sig i. Runt tomten finns vackra björkar och via åmynningen ses på nära håll den stillsamma sjön. Det är enkelt att med kanot eller eka paddla eller ro ut på sjön för att fiska. Genom den angränsande hagen finns en ca 200 m lång gångstig bort till byns allmänna och inhägnade badplats med brygga och flytponton. I närområdet finns det djupa och böljande skogar perfekta för promenader samt svamp- och bärplockning. Stugan ligger i den vackra södra delen av Östergötland som kallas Kindabygden. Det är endast 7 km till Kisa med mataffärer, systembolag, järnaffär och ett levande torg. För småbarnsfamiljer ligger Astrid Lindgrens värld i Vimmerby bara 40 min bort med bil. Varmt välkomna att uppleva den härliga Åstugan på plats!

  • Plus
Rosengatan 10, Kisa, Kinda kommun

Rosengatan 10

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
995 000 kr
150 + 75 m²
4.5 rum
1 211 m² tomt

Välskött och fin 20-tals villa med tre sovrum på övre plan och stora sällskapsytor i entréplan. Huset har väldigt låg driftskostnad tack vare tilläggsisolering. Stor lummig hörntomt i soligt sydvästligt läge. Stor källarvåning med gott om förvaringsutrymmen, bastu samt tvättstuga. Populärt och mycket barnvänligt område med lekplats rakt över gatan, skola och förskola inom gångavstånd. Skog och strövområden angränsar till bostadsområdet. Gångavstånd till Kisa station och torget. Barnen aktiveras med ny skatepark vid Värgårdsudde samt ny MTB bana vid Tolvmannabacken.

Ulrikagatan 21, Kisa, Kinda kommun

Ulrikagatan 21

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
2 295 000 kr
156 + 30 m²
6 rum
660 m² tomt

Välkommen att bli första familj att flytta in i denna nybyggda villa, med läge på en äldre villatomt på Egnahems-området i Kisa. Den äldre villatomten innebär att det finns en uppvuxen trädgårdstomt med gräsytor, fruktträd (äpple, fläder) m.m. Den splitter nya villan färdigställdes 2021. Boyta på 154 kvm i 1½ plan. Ljus och inbjudande inomhusmiljö, smakfullt inrett med kök från Ballingslöv i ljusgul allmogestil samt all maskinell utrustning. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump (NIBE), golvvärme i entréplanet, vattenburen värme via element på övre planet. Öppna och ljusa ytor med entréhall, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Två sovrum varav ett med sto walk-in-garderob. Toalett och duschrum med klinkergolv och kakel samt dubbla tvättställ. Groventré med klinkergolv, tvättavdelning och värmecentral. Övre plan (via öppen trappa från entréhallen) med stort allrum, två sovrum, toalett och dusch, klädkammare samt utgång till stor balkong. Vackra spegeldörrar i "gammal stil". Altan/soldäck med utgång från kök/vardagsrum (förberett för altantak). Äldre uthusbyggnad med litet garage, förråd och enklare bodar. Mycket extrautrustning som trådlösa termostater, belysning med rörelsevakt (övervåning), extraisolerade bjälklag, råspont (förutom gipsskivor) i de flesta innerväggar, förberett för tilluft till ev. kamin/öppen spis, extra bärlager vid garageinfart för ev. carport eller garagetillbyggnad, fästen ovanför altan för ev. tillbyggnad av altantak.

  • Nyproduktion
Briteborg, null, Kinda kommun
Briteborg, null, Kinda kommun, bild 2
Briteborg, null, Kinda kommun, bild 3

Briteborg

Tomt
Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
520 000 kr
1 662 m² tomt

Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus i naturskön miljö! Endast en tomt återstår i ett område som berikats med fyra andra fastigheter med en varierande bebyggelse. Kinda kommun är känd för sin sjörika natur och Briteborg ligger cirka 500 meter till norra delen av Åländern och ungefär lika långt till Löpsjön med bad- och båtmöjligheter. Perfekt pendlingsavstånd till Linköping (cirka 25 min med bil), Åtvidaberg och Rimforsa/Kisa. Tomterna ligger intill allmän väg vilken vinterröjs. 3 km till Sätra skola. I närliggande Bestorp finns livsmedelsaffär. Tomtens storlek kommer efter avstyckning vunnit laga, att vara 1662 kvm. Köparen borrar enskilt vatten och anlägger och bekostar enskilt avlopp. Se bifogad förrättningskarta. Förhandsbesked gällande bygglov har erhållits från Kinda kommun.

  • Premium
Linnégatan 42, Kisa, Kinda kommun

Linnégatan 42

Villa
Kisa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
3 195 000 kr
160 + 71 m²
6 rum
1 256 m² tomt

Vem hade vågat tro att ett så välrenoverat och trevligt hus med en totalyta om 231 kvm fördelat på tre våningsplan, skulle dyka upp så lägligt? Entréplan med goda sällskapsytor med eldstad, nyrenoverat kök med det mesta man kan önska, 2 renoverade badrum och ett gigantiskt poolområde (förmånligt poolavtal från fjärrvärmeleverantören) som skulle göra även badkrukan lite badsugen. De stora altanerna erbjuder inte bara bad, utan här finns plats för flera sittgrupper, solstolar och ett mycket påkostat och trevligt utekök med strategiskt bra utgång från kökets matplats. Den välskötta och fina villan erbjuder tre sovrum och badrum på övre plan samt ett sovrum, stora och trevliga sällskapsytor i entréplan. Utgång till härlig altan i soligt läge med utgång ifrån matplats/kök. Stor källarvåning med gott om förvaringsutrymmen, groventré och ljus nyrenoverad tvättstuga, här finns även ett inrett sovrum/gästrum/kontor. Fiberanslutet. Det här är huset där väldigt lite har lämnats åt slumpen. Populärt och mycket barnvänligt område med lekplats, skola och förskola inom gångavstånd. Skog och strövområden angränsar till bostadsområdet. Gångavstånd till Kisa station och torget. Barnen aktiveras med badplats och skatepark vid Värgårdsudde samt ny MTB bana vid Tolvmannabacken.

  • Plus
Skärlunda 1, Österbymo, Ydre kommun

Skärlunda 1

Gård/Skog
Österbymo, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
3 500 000 kr
145 + 5 m²
5 rum
2,4 ha tomt

Ordning och reda är ledordet! Denna lilla hästgård är mycket välskött och har allt för att utöva och bo mitt i sitt hästintresse. Här finns fina och välskötta ytor både i bostaden med även på gårdsplan. Maskinhall, slaktrum, stall med dubbla boxar, sadelkammare samt ridbana. Livskvalitet är när hobby kan utövas i hemmet. Mer idylliskt läge att kunna sitta på den nyanlagda uteplatsen och kika ut mot hagarna där hästarna kan gå nära hemmet. Nära till sjöar och service, allt inom fem, tio minuters bilväg. Inte heller långt till Kisa och Vimmerby för den som kan tänkas jobba eller vilja ha ytterligare serviceutbud utöver ridhus, matvaruaffär, vårdcentral, apotek, systembolag, bensinmack och pizzeria som Österbymo bland annat har att erbjuda. FASTIGHETEN KAN KOMMA ATT VISAS LÖPANDE - KONTAKA MÄKLAREN REDAN IDAG FÖR ATT BOKA EN PRIVATVISNING!

Verveln Skogsstation, Tidersrum, Kinda kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00

Verveln Skogsstation

Fritidshus
Tidersrum, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
2 150 000 kr
141 + 27 m²
6 rum
1 849 m² tomt

Välkommen till detta lantliga paradis, som har allt du kan önska dig av en avkopplande och njutbar miljö vid sjön Verveln! Här finns både en tidstypisk storstuga och en nyare gäststuga - perfekt för en privat plats för familjen och deras vänner. Båda husen har faciliteter såsom sov- och allrum samt badrum. Storstugan har en stor öppen planlösning och tillsammans med ett välutrustat kök och tre rejäla sovrum. Köket är i mysig 50-talsstil med retroluckor i klassiskt rött men med modernare vitvaror. Vardagsrummet har en fantastisk panoramautsikt mot den vackra sjön Verveln. Läget mot öster ger en otroligt trevlig vy och såklart morgonsol på altanerna. En frukost med pricken över i:et! Genomgående i hela stugan är det gedigna materialvalet såsom exempelvis trägolv. Sovrummen i stugan är väl tilltagna och rymmer fler bäddar om man så vill. Badrum med WC, duschhörna samt tvättmaskin. Gäststugan har sällskapsyta, sovrum, pentry och badrum vilket ger hög bekvämlighet till familjens vänner & bekanta. Trädgården har ett flertal fina rabatter och många odlingslådor i rad redo för odling av användbara grönsaker och/eller vackra blommor. En fritidsbostad i Verveln erbjuder dessutom möjligheter till rekreation i natursköna områden. I skogarna finns det gott om bär och svamp. Genom föreningen Daludden blir man delaktig och får nyttja bad- och båtplats - självklart är det badrocksavstånd dit! Sjön Verveln är en mycket fin sjö med friskt vatten! Sammanfattningsvis är detta fritidshus i Verveln den perfekta platsen för en avkopplande semester! Vill man spendera en och annan arbetsvecka på distans går det utmärkt från Verveln då mobilt bredband är funktionellt såklart! Byn Verveln, vid sjön Vervelns västra strand, ligger på bekvämt avstånd 20 km söder om Kisa och 76 km söder om Linköping. I byn med omnejd finns cirka 25 sommar- och permanent-boenden. Majoriteten av de boende är medlemmar i föreningen Daludden som äger byns bad- och båtplats med samma namn. Badet har brygga och en stor gräsmatta för rekreation. Vattnet är mycket rent och drickbart. Daludden ligger i omedelbar närhet till byn med bara någon minuts gångväg. På Daludden ligger också en större byggnad där den gamla lokala sågfabriken huserade för länge sedan. I byggnaden kan alla medlemmar förvara sina bad- och båtsaker exempelvis båt, kanot, kajak, SUP, windsurfingbräda med mera. På Daludden finns även båtplatser för alla medlemmar. Byggnaden kan också användas för fester, sammankomster och dylikt. Den absoluta närheten till sjön, bad- och båtplatsen, och det begränsade antalet medlemmar i föreningen, gör att upplevelsen är att man har sin egen privata sjö och badplats. Utöver sjön Verveln finns det gott om andra sjöar och vattendrag i närheten. Skog och mark är vackert kuperade och har gott om bär och svamp. Det finns många skogsvägar och stigar lämpade för löpning och cykling. Genom byn och förbi Skogsstation går en mycket sparsamt trafikerad väg som den lokala vägföreningen ansvarar för. Utmed en del av sjön Vervelns västra sida och delvis genom byn går en järnväg som några gånger per dag trafikeras av Kustpilen mellan Linköping och Kalmar. Verveln och Skogsstation är en sann sommaridyll för såväl barnfamiljen som de trädgårdsintresserade och fritidsintresserade, på bekvämt avstånd till många tätorter i Östergötland och Småland, med buss- och tågkommunikation till närliggande Kisa.

  • Plus
Valvik 1:3 arrendetomt nr 5, Ulrika, Ulrika, Linköpings kommun

Valvik 1:3 arrendetomt nr 5, Ulrika

Fritidshus
Ulrika, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
495 000 kr
32,2 m²
1.5 rum

Trivsam sommarstuga i Valviks fritidsområde bara ca 35 min från Linköping med bil. Huset ligger på arrenderad tomt med sjönära läge vid sjön Drögen. Ett par hundra meter till bryggan vid den vackra och fiskrika sjön Drögen. Huset har välplanerade ytor med kök, sovalkov och vardagsrum i vinkel så att matplats vetter mot köket, altan och en liten del under tak intill entrén. Inrett sovrum i uthuset. Ett rofyllt sommarboende med bekvämt pendlingsavstånd till Linköping. I närliggande samhället Ulrika tankar man bilen och fyller kylen tack vare en lokal lanthandel. Naturen i området är fantastisk. Huset kan komma att visas löpande så gör din intresseanmälan via hemsidan, redan idag!

INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter, null, Kinda kommun

INTILL FÖLLINGEN - 2 tomter

Tomt
Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
795 000 kr
3 900 m² tomt

Nu kan du förvärva strandnära tomter vid sjön Föllingen straxt utanför Kisa! Med lutning mot Föllingen blir detta läge bli helt unikt med närhet till sjön och magisk kvällssol. Tomterna är belägna strategiskt med dryga 5 minuter med bil till Kisa och har god anslutning till väg 134 vilket förenklar pendlingen för detta boende. Det är två stycken tomter som ligger i höjd över varandra vilket gör att båda tomterna har sjöutsikt. Kartskissen som utgör ansökan om tomtavstyckning uppmäts tomterna om ca 4 000 kvm vardera. Idag är tomterna bevuxna med skog bland annat några äldre lövträd vilket man kan med stil behålla för en häftig känsla på tomten. I övrigt kan skogen avverkas av säljaren enligt ök. Kinda kommun har gett förhandsbesked för bostadshus med komplementbyggnad per tomt. Vatten och avlopp föreslås enskilt och kan gott delas mellan de två fastigheterna för en mer gynnsam kostnad och även belägenheten.

Erikslundsvägen 2, Rimforsa, Kinda kommun

Erikslundsvägen 2

Tomt
Rimforsa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinda
1 400 000 kr
1 494 m² tomt

I Norra Krågedal ligger på den lilla återvändsgatan Erikslundsvägen, två obebyggda tomter. Dessa söker nu efter en framtidslysten husbyggare som är mer än redo att sätta bopålarna i utkanten av natursköna Rimforsa. På den ena tomten finns ett hus på hjul som kommer att forslas bort och den andra tomtmarken har en trekantsformad plan yta. Här finns skogen och vackra Åsunden precis intill husknuten som erbjuder både bad- och båtmöjligheter. I expansiva Rimforsa har man närhet till allt inom service. Förskolor och skola. Välsorterat ICA Supermarket på torget, Pizzeria och restaurang Bella Donna, Kinda Motell, Café Bagarboden, bensintapp Ingo, tåg- och busskommunikation, småbåtshamn och två fina badplatser. Rimforsa ligger vackert beläget med närhet till Åsunden och Kinda Kanal. Vidare kan grillkvällar och fina matupplevelser avnjutas på såväl Rimforsa Strand som Storgården. Endast 30 minuter med bil till Mjärdevi, å andra sidan mycket goda buss- och tågkommunikationer.

Visar alla 16