Väpnarvägen 2

Knektåsen, Karlskoga kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
605 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
58 717 kr/år

På lugn återvändsgata ligger denna påkostade villa. Huset är löpande underhållet där inget är lämnat åt slumpen. På entréplan finns hall med praktiskt carraramarmor samt med goda förvaringsmöjligheter, kontor, tv-rum, helkaklat badrum och rymlig tvättstuga. Övervåningen har en ljus och härlig planlösning som innefattar två sovrum, nyrenoverat badrum och vardagsrum i anslutning till en härlig, inglasad altan. Husets hjärta ligger i det renoverade köket. I majoriteten av lådorna finns belysning, golvvärme som ger ett behagligt klimat och kronan på verket med de påkostade granitskivorna vilka bidrar till en exklusiv inramning.

För ökad trivsel och energieffektivisering är alla fönster utbytta 2021 till 3-glasfönster, vinden är tilläggsisolerad, luftvärmepump har satts in, nya element har installerats samt 2012 blev bostaden även försedd med en härlig kamin.
Exteriören målat 2020.

Huset är beläget på hörntomt och trädgården gränsar mot skogen. På fastigheten finns flertalet uteplatser som kan avnjutas i alla väder. I det barnvänliga området finns lekplatser, grund och förskolor, promenadstråk samt mataffärer inom promenadavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Marie Florenius

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Marie Florenius, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
0707-20 17 16

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.