Bredastensvägen 159

Köpingebro, Ystad Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
34 625 kr/år

På naturskönt och nära läge med sandskogen och Ystads golfbana "runt hörnet", cykelavstånd till havet med mjuk badstrand samt till Köpingebro där väsentligheter så som skola upp till 6.e klass, Icahandlare och tågstation finns ligger detta gedigna stenhus.
Med egenritad arkitektur är huset alldeles unikt i sitt utförande med massor av charm trots det moderna byggåret. Öppet upp till nock och generösa ljusinsläpp bidrar till en trivsam atmosfär och framtagna bjälkar bringar karaktär. Planlösningen med dess u-formation inbjuder till umgänge med vardagsrum och matrum i varsin flygel som binds samman med köket som alltid tycks bli den naturliga samlingspunkten i hemmet. Sällskapsytorna förlängs med den skyddade uteplatsen som nås från både matrum och vardagsrum via dubbla altandörrar. Om varma sommardagar fångas solen från morgon till kväll vid det fantastiska trädäcket i söder där det finns gott om plats för solbad och grillkvällar. Den uppvärmda poolen sätter verkligen guldkant på tillvaron och blir ett härligt inslag om sommarhalvåret. Under vintern när luften är kall och krispig är det mysigt att sjunka ner i spabadet som står insynsskyddad vid trädgårdssidan. Den ståtliga gjutjärnskaminen i vardagsrummet skänker också en härlig värme och god stämning i huset vid säsong. Husets två badrum erbjuder såväl effektiva duschar som långa bad och i badrummet som nås från huvudsovrummet finns det även förberett ett utrymme för bastu. Den gedigna stentrappan leder upp till loftet som idag nyttjas som allrum och gästrum. Här binds utrymmen samman via en loftgång och om fler avgränsade rum önskas går det utmärkt att inreda detta här.
Plats för bilen finns i det uppmurade garaget eller vid tomtens två uppställningsplatser. Trädgården är lättskött med behändig gräsmatta, några fruktträd och odlingslådor. Detta är en bostad som lovar en bekväm vardag med tid över för samkväm och umgänge med vänner och familj.
Ett hem för dig som uppskattar det goda i livet!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Visningstider

  • 12
    apr
    Sön 12 apr kl. 14:30–15:30
    Anmälan krävs, välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.