Kommande

Krusebol 201

Krusebol, Åmåls kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
86 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 620 m²
Byggår
1921
Driftkostnad
33 210 kr/år
Kommande

Välkommen till Krusebol 201! Här finns en charmig, väl underhållen villa med trevligt, lantligt läge. Här omges du utav fina skogsmarker som inbjuder till promenader med eller utan bär och svampplockning. Furusjöns fina badplats ligger på prommenadavstånd. Den generösa takhöjden och stora, fina fönstren skapar en ljus och luftig boendemiljö. Stor tomt som erbjuder goda förutsättningar för odling.

Det fina, hemtrevliga köket med vita luckor och bänkskivor av ek renoverades 2018. Ljust och fint vardagsrum med trägolv och en härligt värmande braskamin. Välkomnande entréhall med praktiskt utrymme under trappan för ytterkläder. Fräscht, helrenoverat duschrum med fin inredning. Tre fina sovrum finns på ovanvåningen med trägolv och nya fina tapeter. Det stora sovrummet har en praktisk klädkammare. På ovanvåningen finns även ett allrum med trägolv och vita väggar samt helt nybyggd wc med klinkersgolv och målad pärlspont på väggarna.

Nytt plåttak på bostadsbyggnaden 2021. Nybyggt växthus/förråd. Trevlig uteplats vid entrén. Äldre uthusbyggnad innehållande gammalt djurstall, vedbod, verkstad och förrådsutrymmen. Källare under del av huset som erbjuder förvaringsutrymmen. Energieffektiv uppvärmning via bergvärme.

Välkommen att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Kontakta mäklaren

Eva Gustafsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
Mäklare Eva  Gustafsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
072 725 1609

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.