Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsgatan 1, null, Bengtsfors kommun

Åsgatan 1

Villa
Bengtsfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
975 000 kr
111 + 111 m²
7 rum
1 726 m² tomt

Varmt välkommen till Åsgatan 1 och denna mycket trevliga villa! Denna välskötta villa passar utmärkt för den stora familjen. Den fina planlösningen fördelar sig över flera etage. På entréplan finns kök med utgång till det härliga inglasade uterummet och har öppen planlösning mot vardagsrummet som ligger i vinkel . Här finns också den välkomnande entréhallen som erbjuder gott om plats för ytterkläder i det angränsande kapprummet. En halvtrappa upp finns tre fina sovrum, som alla har garderobsutrymmen. Ett av sovrummen har utgång till den rymliga balkongen som vetter mot den fina trädgården. Här finns också ett duschrum. En halvtrappa ned finns den mysiga gillestugan med öppen spis samt två bra sovrum. Här finns också ett duschrum. Tvättstuga med groventré, hobbyrum, pannrum, matkällare och förrådsutrymmen. Villan är mycket välplanerad och har en fin trädgård med buskar, träd och vackra blomrabatter. Isolerat garage med elport finns. I trädgården finns en friggebod som fungerar som trädgårdsförråd. Tomten Bengtsfors Billingsfors 1:180 med adress Åsgatan 2 ingår i köpet. Energieffektiv uppvärmning via luft/vattenvärmepump. Robotgräsklipparen Hasse tar hand om gräsklippningen sommartid! Välkommen på visning!

Laxarby-Bodane 15, Laxarby, Bengtsfors kommun

Laxarby-Bodane 15

Villa
Laxarby, Bengtsfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
890 000 kr
75 m²
3 rum
1 285 m² tomt

Välkommen till Laxarby-Bodane 15! Här finns en en trevlig villa med lugnt och trivsamt läge. Stor tomt med skog och mark i anslutning som inbjuder till naturupplevelser. På entréplan finns ett fint kök med vita luckor och en härligt värmande kamin. Köket har öppen planlösning till det ljusa rymliga vardagsrummet med trägolv. Hall med klinkersgolv. Fräscht duschrum med fin inredning och tvättmaskin. På ovanvåningen finns två sovrum med golv av laminat och tapetserade väggar. Stor altan i söderläge och en liten veranda med tak vid entrén. På tomten finns en carport, förråd, vedbod och en jättemysig grillkåta. Solcellsanläggning finns vilket ger låga driftskostnader. Ny el-central och till större delen omdragna elledningar. Uppvärmning via luftvärmepump, kamin och elradiatorer.

Tvärgatan 18, Centralt, Melleruds kommun

Tvärgatan 18

Villa
Centralt, Melleruds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
750 000 kr
77 + 60 m²
5 rum
443 m² tomt

Välkommen till Tvärgatan 18. Här bor du i ett lugnt villakvarter med endast en kort promenad till Melleruds centrum. Skola och idrottsanläggningar finns också på bekvämt avstånd. På entréplan finns ett hemtrevligt kök med vita luckor och matplats vid fönster, ljust och trivsamt vardagsrum med vitmålat trägolv och ljusa väggar, två sovrum med golv av laminat och ljusa väggar samt en wc. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum med målade väggar samt en hall. I källarvåningen finns ett helkaklat duschutrymme, tvättstuga, pannrum och ett stort hobby-/förrådsrum med klinkersgolv. På trädgårdssidan av huset finns en härlig solaltan. Vattenburen värme via pellets/el. Fastigheten är ansluten till fiber.

Snäcke bygdegård 1, Snäcke, Melleruds kommun

Snäcke bygdegård 1

Villa
Snäcke, Melleruds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
2 950 000 kr
106 + 86 m²
6 rum
2 560 m² tomt

Välkommen till Snäcke bygdegård 1. En rymligt hus med fantastiskt läge på strandtomt vid den vackra sjön Ånimmen. Ånimmen ingår i Dalslands Kanals sjösystem och fastigheten är belägen nära Snäcke sluss som förbinder Ånimmen med Östebosjön. Huset är beläget i naturskön trakt med sjöar, fina skogsmarker för svamp och bärplockning och ängsmarker i direkt närhet. Det finns också fina vandringsleder i närområdet. Huset är mycket rymligt med stor potential. De generösa ytorna skapar goda möjligheter att driva någon form av rörelse. På entréplan finns ett trevligt kombinerat kök och allrum med trägolv och fönstren erbjuder vacker utsikt över sjön. Sovrum med trägolv och en härligt värmande vedspis. Välkomnade entré via vacker pardörr in till en hall med skiffer och trägolv. I hallen finns ett kaklat duschutrymme med bastu i anslutning. I från hallen leder vackra dubbeldörrar in till en inre hall med trägolv, och garderobsutrymmen. Här finns också en wc med klinkersgolv. Via egen entré nås den stora salen med en gammal scen från dagarna som bygdegård. Här finns också ett äldre ej komplett kök, rum och diverse förrådsutrymmen. På ovanvåningen finns fyra rymliga sovrum, varav två med vacker sjöutsikt. Här finns också en hall och tvättstuga med wc. Stor tomt med blommor, buskar och gott om parkeringsplatser. Husets läge och disposition gör det lämpligt för bed and breakfast verksamhet eller någon form av generations- eller kollektivboende. Fastigheten är ansluten till fiber,

Ånimskogs stom 202, Ånimskog, Åmåls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ånimskogs stom 202

Villa
Ånimskog, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
2 950 000 kr
345 m²
12 rum
3 290 m² tomt

Varmt välkommen till Ånimskogs Kyrkskola! Här finns en en vacker och mycket rymlig bostadsbyggnad. Byggnaden är tack vare sin planlösning väl lämpad för till exempel bed and breakfast verksamhet eller som generations- eller kollektivboende på heltid eller deltid som fritidsboende. Detta är en fantastisk plats att samla familj och vänner på. Fastigheten är belägen i naturskön trakt, i en pastoral miljö granne med Ånimskogs Kyrka. Från hus och tomt har man utsikt över den vackra sjön Ånimmen. Fastigheten har servitut på brygga och båtplats vid Ånimmen en kort promenad från huset. Ånimmen ingår i Dalslands kanals sjösystem. Ängar och skog breder ut sig omkring huset och erbjuder fina naturupplevelser året runt och sensommar och höst bjuder skogsmarkerna på bär och svamp till dem som letar. Fastigheten har en mycket fin bostadslägenhet på entréplan med ett fantastiskt ljusinsläpp via de stora vackra fönstren och en generös takhöjd. Bostaden har en mycket ljus och rymlig sal i två etage med generösa ytor för umgänge. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet är ett riktigt drömkök från Kulladalskök, platsbyggt 2023! Ett riktigt kvalitetskök tillverkat av massivträ och målat i en harmonisk grön/beige kulör. Här erbjuder klassiska köksskåp och moderna utdragslådor generösa förvaringsutrymmen. Knoppar och handtag är i sekelskiftesstil och bänkskivor och stänkskydd är av outslitlig Bohusländsk granit. Under den nybyggda spiskåpan samsas den exklusiva Lofraspisen med den klassiska vedspisen. Spisfläkten har vindsmonterad motor för att få effektivt utsug och minimalt fläktljud. Köket har också ett praktiskt skafferi som har plats för både skafferivaror och hushållsmaskiner. Bostaden har tre sovrum varav det ena har ett fint nyrenoverat duschrum i anslutning. Här finns också ett allrum med fräscht duschrum i anslutning samt ett arbetsrum med groventré. Vackra pardörrar leder in i den välkomnande entréhallen som har en fin platsbyggd hylla med krokar för ytterkläder. I det centralt placerade trapphuset finns ytterligare ett duschrum. Det vackra trapphuset med ett stort fönster leder upp till ovanvåningen som inrymmer fyra uthyrningsenheter av varierande storlek och utrustning. Alla enheter har duschrum i anslutning. Här finns också ett fläktrum, en hall med utgång till utrymningstrappa samt hallen till det västra trapphuset. I källaren finns värmeanläggning, hydrofor, filteranläggning samt vattenpump och elcentral placerade. Energieffektiv uppvärmning via bergvärmepump installerad 2020. Fastigheten är ansluten till fiber. Gäststuga med loft, förrådsbyggnad, gårdshus och källarvind finns också på tomten.

  • Energieffektiv
Mogatan 10B, Väster, Åmåls kommun

Mogatan 10B

Radhus
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
995 000 kr
97 m²
4 rum
135 m² tomt

Välkommen till Mogatan 10B och ett radhus med mycket trevlig planlösning och fina uteplatser. Boytan fördelar sig på flera olika etage och i två av sovrummen följer innertaket yttertakets lutning vilket skapar en luftig känsla. Kök med utbytta luckor i direkt anslutning till den trevliga matplatsen som ligger ett etage upp från vardagsrummet men med god kontakt mellan rummen. Vardagsrummet har golv av laminat, utbytt innertak och målade väggar. Ifrån vardagsrummet finns utgång till det rymliga inglasade uterummet som är vår/höst isolerat och har en solaltan i anslutning. Entréhall med klinkersgolv och målade väggar. Wc med plastmatta och målade väggar. På mellan planet finns två sovrum med laminatgolv. På det övre planet finns ett sovrum med golv av laminat och inbyggda garderober. Fräscht, renoverat duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Fin inredning med duschväggar av glas och en handfatskommod som erbjuder goda förvaringsutrymmen, ett fönster ger naturligt ljusinsläpp. Här finns också en rymlig klädkammare. Gemensam tvättstuga finns. Uppvärmning via gemensam bergvärme som ger energieffektiv uppvärmning. Parkeringsplats med eluttag hör till bostaden. I månadsavgiften på 2 000 kr ingår uppvärmning, v/a, renhållning samt anslutningsavgift till fibernät!

  • Plus
Vassgatan 35B, Väster, Åmåls kommun

Vassgatan 35B

Lägenhet
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
450 000 kr
81,4 m²
2.5 rum
vån 2/3
5 020 kr/mån
5 528 kr/m²

Varmt välkommen till Vassgatan 35B och en mycket rymlig två och en halva fördelad på två plan. Lägenheten som är på hela 81 kvadratmeter är mycket ljus och fräsch. Kök med vita luckor och moderna bänkskivor och plastmatta i mörkgrått. Ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. På entréplan finns även en separat wc med fräscha ytskikt. Den vackra trappan leder från den välkomnande hallen upp till ovanvåningen. Här finns ett rymligt allrum/sovrum med utgång till stor balkong samt en mysig sovalkov och en stor klädkammare för närvarande inredd som gästrum. Fräscht badrum med våtrumsmatta på golv och vägg med en handfatskommod som erbjuder generösa förvaringsutrymmen. Den mysiga sovalkoven och den rymliga klädkammaren gör att lägenheten även lämpar sig för en familj då de erbjuder separata sovplatser för barn/ungdomar. Trevlig gård där trädgårdsmöbler placeras ut sommartid. Fastigheten är ansluten till fiber. Förvaltning via HSB. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Odengatan 56, Väster, Åmåls kommun

Odengatan 56

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
975 000 kr
102 + 70 m²
5 rum
587 m² tomt

Välkommen till Odengatan 56 och en trivsam en och halvplansvilla med hel källare. Villan har bra planlösning och goda utrymmen. På entréplan finns ett hemtrevligt kök med gula luckor och nya fina tapeter samt golv av laminat. I anslutning till köket ligger matrummet som har en generös öppning till vardagsrummet som ligger i fil. Båda rummen har parkettgolv och nya fina tapeter. Från vardagsrummet finns utgång till trevlig altan under tak. Här finns också ett sovrum, välkomnande entréhall och ett fräscht duschrum. På ovanvåningen finns två fina sovrum med golv av laminat och tapetserade väggar, hall samt en wc. I källaren finns ett stort garage, tvättstuga, pannrum och förrådsrum. Fin insynsskyddad trädgård med gräsmatta och planteringar. Vattenburen värme via pellets/el. Fastigheten är ansluten till fiber.

Järngatan 2D, Centralt, Åmåls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Järngatan 2D

Lägenhet
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
295 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 336 kr/mån
4 504 kr/m²

Välkommen till Järngatan 2D! Här finns en ljus och trevlig tvårummare på första våningen. Rymligt kök med plastmatta på golvet och ljusgula luckor. Här finns utgång till balkongen. Trevligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa tapeter. Rummet har hörnfönster som ger fint ljusinsläpp och en fransk balkong. Rymligt sovrum med plastmatta på golvet och ljusgrå tapeter, här finns garderober. Hall med plastmatta på golvet och tapeter i fin blå kulör. Här finns en hatthylla för ytterkläder och gott om garderobsutrymme. Fräscht helkaklat duschrum med golvvärme och spotlights i taket. Alla rum har fått nya fina tapeter samt nymålade tak och garderobsdörrar. Trevlig gård med trädgårdsmöbler och grillplats. Fiberansluten fastighet, Telias Lagompaket för tv och bredband 250 mbits/s ingår i månadsavgiften. Stabil förening, Riksbyggen Åmålshus 2.

  • Plus
  • Balkong
Låbyn 210, Låbyn, Åmåls kommun

Låbyn 210

Villa
Låbyn, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 500 000 kr
178 + 36 m²
5 rum
2 070 m² tomt

Välkommen till Låbyn 210! Här finns en rymlig villa med trevlig planlösning och fin trädgård. På entréplan finns ett hemtrevligt kök med vedspis och ett fint matrum med kamin i anslutning. Rymligt vardagsrum, fräsch nyrenoverad tvättstuga, entréhall, duschrum samt köksentré. Den generösa takhöjden på entréplan ger en fin volymkänsla. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum, klädkammare, ett badrum och en hall. I källaren finns en verkstad samt förvaringsutrymmen. Huset har en stor härlig altan med sydvästläge. Den fina trädgården har fruktträd, blomrabatter och odlingsland. Här finns också ett växthus. Uthus byggnad som inrymmer hönshus och förrådsutrymmen. Här bor du i en lantlig idyll med skogen inpå knuten. Skogsmarkerna inbjuder till skogspromenader året runt och på sensommar och höst erbjuder de rikligt med bär och svamp redo att plockas med hem. Låbysjön och Kroks tjärnet finns i närområdet. Bra läge med endast 13 km till centrala Åmål. Vattenburen värme via bergvärme. Fastigheten är ansluten till fiber. För extra trygghet överlåts fastigheten besiktigad och försäkrad med Länsdeklarerat Plus!

  • Plus
Bjäkebol 620, Bjäkebol, Åmåls kommun
Bjäkebol 620, Bjäkebol, Åmåls kommun, bild 2
Bjäkebol 620, Bjäkebol, Åmåls kommun, bild 3

Bjäkebol 620

Fritidshus
Bjäkebol, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
3 500 000 kr
56 + 14 m²
4 rum
1 342 m² tomt

Varmt välkommen till Bjäkebol 620. Nu finns tillfälle att förvärva ett välskött fritidshus med fantastiskt läge på strandtomt vid Vänern. Fastigheten har ett insynsskyddat läge och från hus och tomt har man strålande utsikt över sjön. Tomten erbjuder bad vid egen sandstrand och en egen brygga. Fina uteplatser i form av stensatta altaner där man sitta och njuta och titta på båtarna som åker förbi i farleden utanför samt en pergola som erbjuder lite skugga på varma dagar. Huset har ett inglasat uterum som också fungerar som matrum, härifrån kan man njuta av den fina utsikten över sjön. Huset erbjuder även ett arbetskök med vita luckor, vardagsrum med öppen spis, två små sovrum och ett rymligt sovrum/allrum samt en entréhall och en inre hall som båda har garderobsutrymmen. Här finns också en förrådsbyggnad som innehåller ett förrådsrum samt ett utedass. Möjlighet att hyra båtplats vid brygga i området finns i mån av plats för den som önskar utforska den vackra omkringliggande skärgården och dess öar. Vatten och avloppsanläggning finns i området och eventuellt finns möjlighet att ansluta fastigheten till denna. Endast ca 5 km in till centrala Åmål som erbjuder ett bra utbud av butiker, restauranger och annan service. Huset säljs med de flesta möbler och inventarier. Fastigheten är ansluten till fiber. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bergängsvägen 34, Vänersvik, Åmåls kommun
  • Budgivning pågår

Bergängsvägen 34

Radhus
Vänersvik, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 150 000 kr
85 m²
4 rum
5 500 kr/mån
13 529 kr/m²

Välkommen till Bergängsvägen 34 och ett fint radhus med mycket bra läge i området. Huset ligger på hörntomt och har ett lugnt och ostört läge. På entréplan finns det trivsamma köket som har öppen planlösning till entréhallen. Här finns också två fina sovrum varav det ena har utgång till balkong med sjöglimt samt ett fräscht duschrum. I souterrängvåningen finns generösa utrymmen för umgänge i det rymliga vardagsrummet som har öppen planlösning till matrummet som ligger i vinkel. Här finns också ett fräscht badrum, tvättstuga med praktiska förvaringsutrymmen och fina arbetsytor samt en rymlig klädkammare. Bostaden har fina uteplatser i form av en trevlig altan vid entrén, ett fint inglasat uterum med en öppen altan i anslutning samt balkong under tak. Sjöglimt från hus och tomt. Ett fristående förråd finns och ett garage i länga. Trevligt läge nära Norra Viken strand med badplats och bryggor. Närhet till skolor, dagis och fritidsanläggningar.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fogdegatan 16, Höganäs, Åmåls kommun

Fogdegatan 16

Villa
Höganäs, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
5 950 000 kr
166 m²
6 rum
633 m² tomt

Varmt välkommen till Fogdegatan 16! Huset är arkitektritat med en modern framtoning och är utmärkt anpassat till tomten. De stora glaspartierna mot vattnet bjuder på fantastiska vyer över sjön oavsett årstid. I blickfånget har man också fyren Fogden som gett gatan dess namn. Direkt när man kliver innanför dörren bjuds man på den enastående utsikten över sjön via kökets stora fönster. Interiören erbjuder mycket generösa, trevliga umgängesytor som alla bjuder på den magiska utsikten över Vänerns vatten. Huset har en mycket trevlig planlösning som fördelar sig över det rymliga köket i mörk trä med centralt placerad köksö och mycket goda förvarings och arbetsytor. Här finns stora fönster och en helglasad dörr leder ut till altanen. Köket ligger ett etage ovanför vardagsrummet och matrummet med öppen planlösning vilket skapar god kontakt mellan rummen. Matrummet har mycket generös takhöjd och en glasvägg mot sjön. Här finns också en helglasad skjutdörr som leder ut till altanen. Vardagsrummet ansluter sömlöst till matrummet och en centralt placerad braskamin levererar både ljus och värme till båda rummen. Det trivsamma allrummet erbjuder även det slående utsikt över sjön. Huset har tre fina sovrum, alla med generösa garderobslösningar. Den välkomnande entréhallen har goda utrymmen för ytterkläder i en garderob med skjutdörrar. Två fräscha helkaklade duschrum med fin inredning. Tvättstuga med goda förvaringsutrymmen och groventré. Vattenburen golvvärme i hela huset och uppvärmning och ventilation via energieffektiv frånluftsvärmepump. Fiber är installerat. Huset är inrett med klassiska tidlösa material och har en mängd trevliga detaljer. Vackra paneler av engelsk teak sitter som en detalj bakom braskaminen, trappsteg av glas förbinder de olika etagen, skjutdörrar av glas skapar ostördhet i olika zoner av huset vid behov, och de runda fönstren skapar en marin atmosfär. Huset har mycket fina uteplatser med vacker utsikt mot sjön. De generösa ytorna är belagda med klinkers och har infälld ledbelysning och moderna glasräcken. Delar av altanen är under tak och här finns också en terrassmarkis. Fint utekök med bänkskivor av betong, diskho med sommarvatten, grill och kylskåp. I trädgården finns också ett spabad där man sitta och njuta av det varma vattnet i kombination med den vackra utsikten. Vacker och välkomnande entrésida med fina murverk, planteringar och stenläggning som leder till entrén. Huset säljs besiktigat och försäkrat med Länsdeklarerat Plus för ökad trygghet. Varmt välkommen att boka in er på en visning och upplev denna vackra villa på plats!

  • Plus
Hesselbomsvägen 27, Väster, Åmåls kommun

Hesselbomsvägen 27

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 350 000 kr
132 + 49 m²
7 rum
743 m² tomt

Varmt välkommen till Hesselbomsvägen 27! Här finns en välskött villa med mycket fina umgängesytor och trevligt läge på lugn gata. På entréplan finns det renoverade köket med vita luckor och golv av parkett. Rymligt matrum finns i anslutning till köket. Vardagsrum med två rum i fil skapar generösa ytor för umgänge, här finns utgång till trädgården. Sovrum med modern heltäckningsmatta och garderober. Badrum med golv av mosaik och halvkaklade väggar. Välkomnande entréhall med parkettgolv. Med utgång från köket ligger den praktiska tvättstugan, pannrum, diverse förrådsutrymmen och garaget. På ovanvåningen finns ett mysigt allrum med trägolv och öppen spis. Här finns rymliga kattvindar som erbjuder förvaringsutrymme. Här finns också två sovrum och en wc. Omlagt yttertak ca 2013. Energieffektiv uppvärmning via bergvärme. Bra läge nära skolor, dagis, fritidsanläggningar och matbutik. Fastigheten överlåts besiktigad och försäkrad med Länsdeklarerat Plus!

  • Plus
Odengatan 62, Väster, Åmåls kommun

Odengatan 62

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
875 000 kr
102 + 70 m²
4 rum
649 m² tomt

Välkommen till Odengatan 62 och en trevlig villa med bra planlösning och fina fräscha ytskikt. På entréplan finns ett stort vardagsrum med parkettgolv och tapetserade och målade väggar, i innertaket sitter infällda spotlights. Renoverat kök med öppen förvaring, generösa arbetsytor och diskho av porslin. Sovrum med med golv av laminat och tapetserade väggar. Entréhall med klinkersgolv och tapetserade väggar. Helkaklat duschrum med duschvägg av glas, ett fönster ger naturligt ljusinsläpp. På ovanvåningen finns två nyrenoverade sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Wc med med handfat samt en hall. I källaren finns pannrum, tvättstuga, förrådsrum samt garage. Stor altan av trätrall med syd/väst läge. Trädgård med fruktträd och buskar. Fristående trädgårdsförråd. Bra läge med närhet till skola, dagis och fritidsanläggningar. Vattenburen värme via pellets. Nya fönster med isolerglas 2008. Nydragen el med jord och ny elcentral med automatsäkringar. Nymålad fasad 2023. Fastigheten är ansluten till fiber. För extra trygghet överlåts fastigheten besiktigad och försäkrad med Länsdeklarerat Plus. Välkommen på visning!

  • Plus
John Bryntesons väg 1, Centralt, Säffle kommun

John Bryntesons väg 1

Villa
Centralt, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 350 000 kr
194 + 121 m²
7 rum
2 576 m² tomt

Rymlig och gedigen villa med mycket goda utrymmen. Husets disposition gör det lämpligt för diverse verksamheter. Exempelvis bed and breakfast samt restaurang eller café. Lokaldelen inrymmer en serveringsdisk med nyinstallerat kök i anslutning. Här finns plats för bord och stolar och här finns utgång till en altan som fungerar som uteservering under säsong. Här finns också en wc, flera förrådsutrymmen samt blivande diskrum. Nyinstallerat ventilationssystem för restaurang finns. Den rymliga bostadsdelen är fördelad över tre våningar och har generös takhöjd och de vackra fönstren ger fint ljusinsläpp. På entréplan finns en stor välkomnande entréhall med vacker tapet och en mycket dekorativ gjutjärnskamin. Här finns en garderob med skjutdörrar. Stort sovrum med två platsbyggda sängar och en garderob. I anslutning till sovrummet finns ett kök och ett förrådsrum. Fräscht badrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Här finns ett bubbelbadkar, wc, handfat och bastu. På andra våningen finns ett stort kök med vita luckor och köksö. Här finns också en härligt värmande kamin. I anslutning till köket finns ett mycket rymligt vardagsrum. I fil med vardagsrummet finns ett trevligt allrum med bardisk och tillhörande inredning. Två sovrum, wc, förrådsrum samt en rymlig hall. Ifrån hallen finns utgång till inglasad terrass med skjutfönster. På tredje våningen finns två sovrum, duschrum, hall och stora förrådsutrymmen på vindarna. Ifrån hallen finns utgång till terrass med vacker utsikt mot Svansjön. I källaren finns goda förrådsutrymmen och fläktrum för ventilationen till restaurangdelen. Det finns också ett rymligt garage samt ett inglasat uterum. Nya elcentraler med automatsäkringar. Nydragen el i restaurangdelen. Uppvärmning via bergvärme. Stora delar av entréplanet har vattenburen golvvärme. Fastigheten är belägen i naturskön trakt med fina bär och svampmarker i närområdet. Fina badsjöar finns i närheten. Vissa möbler och inventarier kan ingå. Här finns möjlighet att bo i en trivsam bostad och driva verksamhet under samma tak i lugna fina omgivningar!

Ödmansgatan 40, Väster, Åmåls kommun

Ödmansgatan 40

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 050 000 kr
87 + 18 m²
3 rum
755 m² tomt

Välkommen till Ödmansgatan 40 och ett mycket charmigt bostadshus med trevlig trädgård och ett traditionellt gårdhus. På entréplan finns ett rymligt, renoverat kök med fönster i två väderstreck. Köket har vita luckor och en plastmatta med med klassiskt schackrutemönster, väggarna är tapetserade. Rymligt vardagsrum med golv av laminat och väggar av stående vitmålad träpanel den vackra murstocken är en fin detalj. Här finns också utgång till verandan i söder via vackra pardörrar. Entréhall med skiffergolv och tapetserade väggar, här finns ett praktisk kapprum med plats för ytterkläder samt ett förrådsutrymme under trappan. I hallen finns också kökspannan som ger ett fantastiskt värmetillskott placerad. På ovanvåningen finns ett rymligt och vackert sovrum med synliga takbjälkar och och en öppen spis. Här finns ytterligare ett sovrum/allrum med en liten garderob. Hall med vindsgarderob samt duschrum. Gårdshus med förråd, vedbod och tidigare tvättstuga. Trevlig insynskyddad trädgård med buskar, häckar och blommor. En altan finns i trädgården. Uppvärmning via luftvärmepump samt vattenburen värme via kökspanna eller elpatron.

Kilarna 2041, Kilarna, Åmåls kommun

Kilarna 2041

Tomt
Kilarna, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
885 000 kr
1 603 m² tomt

Naturtomt på 1 603 m2 med trevligt läge i populära Kilarna. Utsikt över Vänern och Åmålsviken från tomten. I lugna, skyddade Kilsviken finns en brygga med båtplatser på uddens östra sida. Här bor man naturnära med fina skogsmarker för svamp- och bärplockning eller rogivande promenader runt knuten. Gemensam tennisbana finns i området. Är man intresserad av båtliv i någon form så ligger den vackra skärgården söder om Åmål redo att utforskas. Båtplats finns vid den gemensamma bryggan. Området är detaljplanerat och el, vatten, fiber och avlopp finns i tomtgräns. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är betald. Tomten ligger endast ca 10 km från Åmåls centrum.

Hensbyvägen 12, Fröskog, Åmåls kommun

Hensbyvägen 12

Villa
Fröskog, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
695 000 kr
37 m²
3 rum
2 303 m² tomt

Välkommen till Hensbyvägen 12 och ett mycket trevligt hus lämpligt både som åretrunt bostad eller fritidshus. Det fina huset har ett trevligt läge och omges av en stor tomt där det även finns ett gårdshus med fina förvaringsutrymmen. Det fina huset har ytterväggar av träpanel med smal lockbräda, tegeltak och vackra spröjsade fönster som bibehåller husets karaktär. På entréplan finns ett ljust och rymligt kök med vita luckor och en härligt värmande vedspis. Vardagsrum med fönster i två väderstreck. Fräscht duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg och ny fin inredning samt tvättmaskin. Entré via glasveranda. På ovanvåningen finns två rum samt en mindre hall som har utgång till balkongen. Trevlig trädgård med fruktträd och blommor. I närområdet finns vacker natur och fina vandringsleder samt fina skogsmarker för svamp och bärplockning. Närliggande Ärrjön och Knarrbysjön inbjuder till svalkande bad i sommarsolen. I Fengersfors finns livsmedelsbutik och konstcentrum Not Quite som erbjuder utställningar, sommarcafé/bistro, butik med konsthantverk och ett vedugnsbageri som erbjuder surdegsbröd och bakverk.

Spinettvägen, Nötön, Åmåls kommun

Spinettvägen

Tomt
Nötön, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
595 000 kr
1 643 m² tomt

Avstyckad naturtomt på hela 1 643 kvm med högt och trevligt läge endast ca 5 km från Åmåls centrum. Vacker utsikt över Vänern och skärgården från tomten. Här kan man förverkliga drömmen att bygga nytt, fritidshus eller villa avgör ni! Vackert läge med Vänern och fina skogsmarker i direkt närhet. Den vackra skärgården breder ut sig söderut och inbjuder till härliga båt och fisketurer. El och fibernät finns framdraget i området.

Karlstadsvägen 12, Centralt, Åmåls kommun

Karlstadsvägen 12

Villa
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 350 000 kr
160 + 89 m²
4 rum
576 m² tomt

Välkomna till Karlstadvägen 12 i Åmål och denna trevliga fastighet på centralt läge. Här har ni nära till både Åmåls centrum med alla bekvämligheter och Vänern bara en kort promenad bort. I byggnaden finns två ljusa och praktiska lägenheter med två rum och kök vardera. Den nedre lägenheten har fått nytt kök och utbytta fönster under 2022-2023. Övre lägenheten har 2-glasfönster och kök ca -90 tal. Lägenheterna har likvärdiga badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv med praktisk duschhörna. Trädgård med två plommonträd och fina gräsytor. Robotgräsklippare sköter gräsmattan! Fastigheten har även uppdaterats med ny luft/vattenvärmepump från 2021, delvis nya stammar, samt ett plåttak i svart pannprofil. Se mer åtgärder under renoveringar. Hyresintäkt per år: 168.888kr Perfekt för er som vill ha en extra sysselsättning och sidoinkomst!

Ödmansgatan 30, Väster, Åmåls kommun

Ödmansgatan 30

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 150 000 kr
100 m²
4 rum
1 102 m² tomt

Välkommen till Ödmansgatan 30! På entréplan finns det mysiga, renoverade köket med vita luckor och ett skafferi med köksingång. Trivsamt vardagsrum med vacker tapet och härligt värmande braskamin. Sovrum/allrum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Välkomnade, rymlig entréhall med praktiskt utrymme för ytterkläder under trappan. Rymlig wc/tvättstuga med klinkersgolv. På ovanvåningen finns en hall med golv av laminat och målade väggar. Här finns ett garderobsutrymme med heltäckningmatta på golvet och målade väggar. Två sovrum med golv av laminat och nymålade väggar, båda rummen har garderobsutrymme. Mycket snyggt, nyrenoverat duschrum med fin inredning. Ny el och elcentral och nybyggt trädgådsförråd. Nya fönster med isolerglaskassetter. Trevliga uteplatser i form av inglasat uterum, altan av trätrall samt stensatt altan vid entrén samt rymlig balkong under tak på ovanvåningen. Stor tomt med odlingslådor och växthus. Uppvärmning med luftvärmepump, golvvärmeslingor i duschrummet, elradiatorer samt den nyinstallerade mycket effektiva braskaminen.

  • Plus
Gamla Örnäsgatan 28A, Örnäs, Åmåls kommun

Gamla Örnäsgatan 28A

Övrigt
Örnäs, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
3 700 000 kr
1 551 m² tomt

Välkommen till Villa Örnäs! I denna anrika byggnad har det bedrivits bed and breakfast verksamhet i decennier. Läget är fantastiskt fint med sjöutsikt från både hus och tomt. Örnäs med sina fina badstränder, härliga promenadvägar eller fritidsaktiviteter som tennis, padel eller frisbeegolf i direkt närhet. Småbåtshamn och centrum finns på bekvämt promenadavstånd. Befintlig verksamhet har många årligen återkommande gäster. På entréplan finns gästrum i två olika avdelningar. Totalt sex rum, varav två med egna fräscha helkaklade duschrum med wc. Det finns dessutom två duschrum och två wc. Här finns också två enkla pentryn. På andra våningen finns generösa sällskapsytor i form av ett kök, allrum med braskamin samt en matsal för frukostservering. Från matsalen leder dubbeldörrar ut till en stor terrass, där det finns en trappa ned till den vackra trädgården. Andra våningen rymmer även ett rymligt gästrum med hall och fräscht helkaklat duschrum och wc i anslutning. En separat wc finns också. I hallen finns dubbeldörrar ut till balkong med vacker utsikt och eftermiddags/kvällssol. Vindsvåningen rymmer en liten lägenhet innehållande två rum, kök samt fräscht renoverat duschrum. I källaren finns tvättstuga med dusch, bastu och en separat wc, verkstad, hobbyrum, pannrum samt goda om förvaringsutrymmen. Fastigheten värms med pellets och i allrummet finns en luftvärmepump som också används för att ge svalka på somrarna. På fastigheten finns ytterligare ett hus innehållande kök med trevlig matplats, allrum, sovrum, ett litet rum med egen ingång samt duschrum med wc. Denna fastighet har ett vattenburet värmesystem via kökspanna, luftvärmepump samt direktverkande elradiatorer. Både lägenheten på vindsvåningen och det separata gårdshuset kan fungera som bostad för den som önskar fortsätta driva bed and breakfast verksamheten och samtidigt bosätta sig fastigheten. Möbler och inventarier kan köpas till enligt separat överenskommelse.

Visar alla 23