Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ödmansgatan 40, Väster, Åmåls kommun

Ödmansgatan 40

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 200 000 kr
87 + 18 m²
3 rum
755 m² tomt

Välkommen till Ödmansgatan 40 och ett mycket charmigt bostadshus med trevlig trädgård och ett traditionellt gårdhus. På entréplan finns ett rymligt, renoverat kök med fönster i två väderstreck. Köket har vita luckor och en plastmatta med med klassiskt schackrutemönster, väggarna är tapetserade. Rymligt vardagsrum med golv av laminat och väggar av stående vitmålad träpanel den vackra murstocken är en fin detalj. Här finns också utgång till verandan i söder via vackra pardörrar. Entréhall med skiffergolv och tapetserade väggar, här finns ett praktisk kapprum med plats för ytterkläder samt ett förrådsutrymme under trappan. I hallen finns också kökspannan som ger ett fantastiskt värmetillskott placerad. På ovanvåningen finns ett rymligt och vackert sovrum med synliga takbjälkar och och en öppen spis. Här finns ytterligar ett sovrum/allrum med en lite garderob. Hall med vindsgardeob samt duschrum. Gårdshus med förråd, vedbod och tidigare tvättstuga. Trevlig insynskyddad trädgård med buskar, häckar och blommor. En altan finns i trädgården. Uppvärmning via luftvärmepump samt vattenburen värme via kökspanna eller elpatron.

Kilarna 2041, Kilarna, Åmåls kommun

Kilarna 2041

Tomt
Kilarna, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
885 000 kr
1 603 m² tomt

Naturtomt på 1 603 m2 med trevligt läge i populära Kilarna. Utsikt över Vänern och Åmålsviken från tomten. I lugna, skyddade Kilsviken finns en brygga med båtplatser på uddens östra sida. Här bor man naturnära med fina skogsmarker för svamp- och bärplockning eller rogivande promenader runt knuten. Gemensam tennisbana finns i området. Är man intresserad av båtliv i någon form så ligger den vackra skärgården söder om Åmål redo att utforskas. Båtplats finns vid den gemensamma bryggan. Området är detaljplanerat och el, vatten, fiber och avlopp finns i tomtgräns. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är betald. Tomten ligger endast ca 10 km från Åmåls centrum.

Rågvägen 10, Västra Åsen, Åmåls kommun
 • Tis 28 maj kl 17:00

Rågvägen 10

Radhus
Västra Åsen, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/1
4 347 kr/mån
7 927 kr/m²

Välkommen till Rågvägen 10 och ett ljust och trivsamt enplans parhus med trevlig planlösning. Kök med utbytta skåpluckor av laminat, golv av plastmatta och tapetserade väggar. Spisen är helt ny och oanvänd och diskmaskinen använd en handfull gånger. Ett vackert burspråk ger fint ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med golv av ekparkett och vitmålade väggar. Här finns utgång till stensatt altan under tak med murad grill. Rymligt sovrum med golv av ekparkett och vitmålade väggar. Här finns en garderob med skjutdörrar. Sovrum med golv golv av ekparkett och vitmålade väggar, här finns en inbyggd garderob. Välkomnande entréhall med golv av plastmatta och tapetserade väggar. Här finns en praktisk klädkammare. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från 2022, här finns även frånluftsvärmepumpen placerad. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Fristående garage med vidbyggt förråd. Fiberanslutning finns. Altan under tak med söderläge. Lekplats finns centralt placerad i området. Stor, välsorterad livsmedelsbutik finns i närområdet. Trevligt läge nära Hanebols fina friluftsområde med elljusspår, utegym och grillplats.

 • Plus
 • Uteplats
Hensbyvägen 12, Fröskog, Åmåls kommun

Hensbyvägen 12

Villa
Fröskog, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
695 000 kr
37 m²
3 rum
2 303 m² tomt

Välkommen till Hensbyvägen 12 och ett mycket trevligt hus lämpligt både som åretrunt bostad eller fritidshus. Det fina huset har ett trevligt läge och omges av en stor tomt där det även finns ett gårdshus med fina förvaringsutrymmen. Det fina huset har ytterväggar av träpanel med smal lockbräda, tegeltak och vackra spröjsade fönster som bibehåller husets karaktär. På entréplan finns ett ljust och rymligt kök med vita luckor och en härligt värmande vedspis. Vardagsrum med fönster i två väderstreck. Fräscht duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg och ny fin inredning samt tvättmaskin. Entré via glasveranda. På ovanvåningen finns två rum samt en mindre hall som har utgång till balkongen. Trevlig trädgård med fruktträd och blommor. I närområdet finns vacker natur och fina vandringsleder samt fina skogsmarker för svamp och bärplockning. Närliggande Ärrjön och Knarrbysjön inbjuder till svalkande bad i sommarsolen. I Fengersfors finns livsmedelsbutik och konstcentrum Not Quite som erbjuder utställningar, sommarcafé/bistro, butik med konsthantverk och ett vedugnsbageri som erbjuder surdegsbröd och bakverk.

Siriusgatan 5A, Norelund, Säffle kommun
 • Budgivning pågår

Siriusgatan 5A

Lägenhet
Norelund, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
120 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 413 kr/mån
1 818 kr/m²

Välkommen till Siriusgatan 5A här finns en ljus och trevlig tvårumslägenhet belägen på entréplan. Kök med golv av laminat och vita luckor. Här finns en trevlig lösning med en liten köksö som har två sittplatser. I från köket når man den stora, fina inglasade balkongen. Rymligt vardagsrum med många fönster som ger fint ljusinsläpp. Rymligt sovrum med tapetserade väggar. Entréhall med gott om plats för ytterkläder vid hatthylla och i två garderober. Inre hall med rymlig klädkammare. Fräscht nyrenoverat duschrum med duschvägg av glas och egen tvättmaskin. Lugnt och trivsamt läge med närhet till naturen och till Guttane köpcentrum. Lägenheten är ansluten till fiber och Telias Lagom paket och bredband 250/250 ingår i den angivna månadsavgiften.

 • Plus
 • Balkong
Spinettvägen, Nötön, Åmåls kommun

Spinettvägen

Tomt
Nötön, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
595 000 kr
1 643 m² tomt

Avstyckad naturtomt på hela 1 643 kvm med högt och trevligt läge endast ca 5 km från Åmåls centrum. Vacker utsikt över Vänern och skärgården från tomten. Här kan man förverkliga drömmen att bygga nytt, fritidshus eller villa avgör ni! Vackert läge med Vänern och fina skogsmarker i direkt närhet. Den vackra skärgården breder ut sig söderut och inbjuder till härliga båt och fisketurer. El och fibernät finns framdraget i området.

Rågvägen 6, Västra Åsen, Åmåls kommun

Rågvägen 6

Radhus
Västra Åsen, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/1
4 347 kr/mån
7 927 kr/m²

Välkommen till Rågvägen 6. Här finns ett ljust och trivsamt enplans parhus med trevlig planlösning. Rymligt kök med vita luckor. Ett vackert burspråk ger fint ljusinsläpp. Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns utgång till altanen och trädgården. Rymligt sovrum med ljusa, fräscha tapeter och tre garderober. Sovrum med fräscha tapeter varav en vägg har en vacker fondtapet, här finns en garderob. Välkomnande entréhall med plastmatta på golvet och tapetserade väggar, här finns en praktisk klädkammare. Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp, här är också frånluftsvärmepumpen placerad. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Fristående garage med vidbyggt förråd. Huset är anslutet till fiber. Altan med söderläge. Lekplats finns centralt placerad i området. Stor välsorterad matbutik finns i området. Trevligt läge nära Hanebols fina friluftsområde med ellusspår, utegym och grillplats.

 • Uteplats
Karlstadsvägen 12, Centralt, Åmåls kommun

Karlstadsvägen 12

Villa
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 350 000 kr
160 + 89 m²
4 rum
576 m² tomt

Välkomna till Karlstadvägen 12 i Åmål och denna trevliga fastighet på centralt läge. Här har ni nära till både Åmåls centrum med alla bekvämligheter och Vänern bara en kort promenad bort. I byggnaden finns två ljusa och praktiska lägenheter med två rum och kök vardera. Den nedre lägenheten har fått nytt kök och utbytta fönster under 2022-2023. Övre lägenheten har 2-glasfönster och kök ca -90 tal. Lägenheterna har likvärdiga badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv med praktisk duschhörna. Trädgård med två plommonträd och fina gräsytor. Robotgräsklippare sköter gräsmattan! Fastigheten har även uppdaterats med ny luft/vattenvärmepump från 2021, delvis nya stammar, samt ett plåttak i svart pannprofil. Se mer åtgärder under renoveringar. Hyresintäkt per år: 168.888kr Perfekt för er som vill ha en extra sysselsättning och sidoinkomst!

Malmgatan 11, Centralt, Åmåls kommun
 • Budgivning pågår

Malmgatan 11

Lägenhet
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
550 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/4
4 803 kr/mån
7 237 kr/m²

Varmt välkommen till Malmgatan 11 och en ljus och trivsam trerumslägenhet. Det trevliga köket har utbytta skåpluckor, grå bänkskivor av laminat och nytt fint kakel. På golvet ligger en plastmatta och på väggarna sitter vitmålad bröstpanel och fin tapet. Här finns utgång till den rejäla balkongen med golv av trätrall och ny markis. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar, varav en vägg har en fin fond tapet. Två sovrum med golv av laminat och tapetserade väggar, det ena rummet har garderober. Möblerbar hall med plats för ytterkläder vid hatthylla. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade . Duschrum med våtrumsmatta på golvet och halvkaklade väggar, här finns tvättmaskin. Fastigheten är ansluten till fiber. Telias Lagompaket och bredband 250 mbits/s ingår i månadsavgiften. Hushållselen mäts individuellt och debiteras via fakturan för månadsavgiften. Fin innergård med trevliga uteplatser och grillplats.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ödmansgatan 30, Väster, Åmåls kommun

Ödmansgatan 30

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 150 000 kr
100 m²
4 rum
1 102 m² tomt

Välkommen till Ödmansgatan 30! På entréplan finns det mysiga, renoverade köket med vita luckor och ett skafferi med köksingång. Trivsamt vardagsrum med vacker tapet och härligt värmande braskamin. Sovrum/allrum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Välkomnade, rymlig entréhall med praktiskt utrymme för ytterkläder under trappan. Rymlig wc/tvättstuga med klinkersgolv. På ovanvåningen finns en hall med golv av laminat och målade väggar. Här finns ett garderobsutrymme med heltäckningmatta på golvet och målade väggar. Två sovrum med golv av laminat och nymålade väggar, båda rummen har garderobsutrymme. Mycket snyggt, nyrenoverat duschrum med fin inredning. Ny el och elcentral och nybyggt trädgådsförråd. Nya fönster med isolerglaskassetter. Trevliga uteplatser i form av inglasat uterum, altan av trätrall samt stensatt altan vid entrén samt rymlig balkong under tak på ovanvåningen. Stor tomt med odlingslådor och växthus. Uppvärmning med luftvärmepump, golvvärmeslingor i duschrummet, elradiatorer samt den nyinstallerade mycket effektiva braskaminen.

 • Plus
Hammarsgatan 11, Örnäs, Åmåls kommun

Hammarsgatan 11

Villa
Örnäs, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
2 950 000 kr
200 + 100 m²
6 rum
734 m² tomt

Välkommen till Hammarsgatan 11! Här möts du av en vacker, stilfullt renoverad villa med generös takhöjd och mycket goda utrymmen. På entréplan finns det vackra arbetsköket med tillhörande serveringsgång. Köket är renoverat med kvalitetsinredning från Lundins med klassisk vit färgsättning samt vackra bänkskivor av kalksten. Generös köksö med induktionshäll och takhängd kolfilterfläkt från Fjäråskupan, i ön finns också en extra diskho som kommer väl till pass vid matlagning. i köket ligger vattenburen golvvärme. Stort, ljust vardagsrum med en härligt värmande öppen spis. Vardagsrummet har ett vackert burspråk som ger ljus och rymd. Den genrerösa matsalen har öppen planlösning till vardagsrummet och tillsammans bildar dessa rum en mycket trevlig enhet för umgänge. En kul detalj är den golvmonterade ringklockan under matsalsbordet som herrskapet förr i tiden trampade på när service från köket önskades. Rymligt sovrum med parkettgolv och fina tapeter samt en klädkammare. Fräscht och rymligt kombinerat bad och duschrum med våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar. Här finns både massagebadkar och dusch, en handfatskommod och ett förråd erbjuder goda förvaringsutrymmen. Ljus och välkomnande entréhall med vitmålat trägolv och vacker tapet samt ett praktiskt kapprum med charmigt runt fönster. I hallen finns också en gäst wc. I den vitmålada trappan som leder upp till ovanvåningen sitter ett vackert, runt fönster med blyinfattat glas som bjuder på spännande ljusspel. På ovanvåningen finns ett ljust och trivsamt allrum med målat trägolv och tapetserade väggar, här finns utgång till en rejäl balkong med sjöglimt. Rymligt sovrum med målat trägolv och vacker tapet. Här finns en garderob med skjutdörrar samt två kattvindar. Sovrum med vitmålat trägolv och tapetserade väggar. Här finns finns en praktisk klädkammare med skjutdörr samt en kattvind. Hall med vitmålat trägolv och ljusa väggar här finns en klädkammare. Rymligt, helkaklat duschrum med flera fönster som ger fint ljusinsläpp. Vackert, mönstrat klinkersgolv med vattenburen golvvärme, praktisk vägghängd wc, duschväggar av glas samt en handfatskommod som erbjuder goda förvaringsutrymmen. I källaren finns tvättstuga med klinkersgolv och putsade väggar, flera förrådsrum, stort hobbyrum, wc samt vinkällare. Huset har många av de vackra klassiska detaljerna i form av spegeldörrar, fönsterfoder och listverk bevarade. Skyddad trädgårdstomt med en vidbyggd altan vid husets entré samt trädäck i trädgården. En robotklippare tar hand om gräsklippningen. Garage finns. Energieffektiv uppvärmning via bergvärmepump. Fastigheten är ansluten till fiber. Larm finns och kan överlåtas. Centralt men ändå lugnt läge. Promenadavstånd till fina bad, småbåtshamn, järnvägsstation och centrum. Skolor och dagis finns i närområdet. Fastigheten överlåts besiktigad och försäkrad med Länsdeklarerat Plus. Välkommen att boka er på visning!

Grönhult Vallarna 1, Dalskog, Melleruds kommun
 • Budgivning pågår

Grönhult Vallarna 1

Gård/Skog
Dalskog, Melleruds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
2 500 000 kr
105 + 120 m²
6 rum
23,9 ha tomt

Skogsgård bestånde av fastigheterna Grönhult 1:9, 1:10, 1:11, 1:12 och Grönhult 1:13. Grönhult 1:11 och 1:13 består av två skiften, de övriga av ett. Fastigheterna ligger samlade och gränsar till varandra, Rymligt bostadshus med gott om utrymme. Bostadshuset utformning lämpar sig väl för den som driver egen verksamhet och har behov av kontorsutrymme i bostaden. Uppvärmning via ved/el. Renoveringsbehov föreligger. Rejäl ekonomibyggnad med två traktorgarage, goda förvaringsutrymmen samt en fin verkstadsdel samt carport och förvaringsutrymme under tak på baksidan. Liten stuga/verkstad med äldre köksinredning samt vedpanna med ackumulator tank. Kulvert finns sannolikt in till verkstaden. Byggnad med flera portar som kan användas som garage för till exempel traktorer, båtar, hövagnar mm. Mindre förrådsbyggnad. Carport med verkstad/snickarbod samt matkällare. Då fastigheten dessvärre stått utan uppvärmning i vinter så har tyvärr frysskador uppstått på vattenpump och radiatorkrets. Funktion på värmepannor och ackumulatortankar är oklar. Trevligt läge i naturskön trakt. Enligt nyupprättad skogsbruksplan består fastigheten av totalt 19,5 ha produktiv skogsmark med ett totalt virkesförråd på 4 195 m3/sk. Övriga arealer är 2,9 ha inäga/åkermark och 1,5 ha myr/kärr/mosse, berg/hällmark samt övrigt. Skogsbruksplanen finns under dokument.

Hjeltegatan 32, Centralt, Åmåls kommun

Hjeltegatan 32

Övrigt
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 550 000 kr
217 m²
795 m² tomt

Hyresfastighet med bra läge med endast en kort promenad till centrum och buss- och järnvägsstation. Huset innehåller fyra lägenheter. En trerumslägenhet på 73 m2, en enrummare på 34 m2 samt två lägenheter med två rum och kök på 55 m2. I källaren finns gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Här finns även lägenhetsförråd, förrådsrum och pannrum samt ett garage. Trevlig trädgårdstomt gränsande till Åmålsån. En altan finns i trädgården med utsikt över ån och den omgivande naturen. Fastigheten är ansluten till fiber. Vattenburen värme via energieffektiv bergvärmepump. Alla lägenheter har treglasfönster. Hyresintäkt 216 000 kr/år. Fastigheten är fullt uthyrd. Beskriving av lägenheterna: Trerumslägenhet på andra våningen: Rymligt kök med grå/gröna luckor och bänkskivor av laminat samt ett praktiskt skafferi. Väggarna är tapetserade och golvet av laminat. Två fönster ger bra ljusinsläpp och erbjuder fin utsikt över Åmålsån och den omgivande naturen. Utrustning: Spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ljust och trivsamt vardagsrum med trevligt hörnfönster. Parkettgolv med vackert fiskbensmönster och ljusa tapete. Sovrum med golv av fiskbensparkett och tapetserade väggar, här finns en garderob. Sovrum med golv fiskbensparkett och vacker blommig tapet. Entréhall med golv av fiskbensparkett och målad pärlspont samt tapet på väggarna. Här finns plats för ytterkläder. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg, renoverat 2015. Utrustning: Dusch, wc, handfat och våtrumsfläkt. Enrumslägenhet på andra våningen: Kök med vita luckor och plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Utrustning: Spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Ljust och trevligt rum med hörnfönster. Golvet är av laminat och väggarna tapetserade. Hall med golv av laminat och målad väv på väggarna. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Utrustning: DUsch, handfat, wc samt våtrumsfläkt. Tvårumslägenhet på entréplan: Kök med vita luckor och plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Utrustning: Spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Matplats i anslutning till köket med golv av laminat och målade väggar. Trevligt vardagsrum med hörnfönster som ger fint ljusinläpp. Golvet är av laminat och väggarna tapetserade. Vardagsrummet ligger i fil med matplatsen. Sovrum med golv av laminat och tapetserade väggar. Här finns inbyggda garderober. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Utrustning: Dusch, handfat, wc och våtrumsfläkt. Tvårumslägenhet på entréplan: Kök med grå/gröna luckor och plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Utrustning: Spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Vardagsrum med trevligt hörnfönster som ger fint ljusinsläpp. Golvet är av laminat och väggarna är tapetserade. Sovrum med golv av laminat och tapetserae väggar, här finns en garderob. Hall med golv av laminat och målade väggar. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Utrustning: Dusch, handfat, wc samt våtrumsfläkt. Souterrängvåning: Gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Torkrum i anslutning samt utgång till trädgården. Lägenhetsförråd, pannrum, förrådsrum samt garage.

 • Plus
Stupekullevägen 3, Väster, Åmåls kommun

Stupekullevägen 3

Villa
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 875 000 kr
146 + 102 m²
4 rum
1 079 m² tomt

Välkommen till Stupekullevägen 3 och denna praktfulla villa med ett högt och trevligt läge i Åmål. Utomhus finns härliga uteplatser i västerläge. Altan i anslutning till både sovrum och hall på övervåningen. Även inglasat uterum byggt 2012. Insynsskyddad trädgård med med fina gräsytor. Väl inne i huset möts vi av en rymlig hall och en ljus och härlig öppen planlösning på övervåningen. Rejält tilltagen storlek på allrummet som har oljade parkettgolv i ek samt balkong som vetter mot husets framsida. Ljust och hemtrevligt kök med plats för stort matbord. Här finns även två sovrum och helkaklat badrum/wc. På nedervåningen finns ett härligt allrum med värmande öppen spis. Kassett installerad 2012. Stor gillestuga som idag används till sovrum med vattenburen golvvärme (behöver ny cirkulationspump). Bastu och dusch samt separat toalett. I övrigt finns även fantastiska förvaringsmöjligheter i form av flera förråd, hobbyrum, pannrum och garage. Även rymlig tvättstuga! Fjärrvärme installerad 2020. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Gamla Örnäsgatan 28A, Örnäs, Åmåls kommun

Gamla Örnäsgatan 28A

Övrigt
Örnäs, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
3 700 000 kr
1 551 m² tomt

Välkommen till Villa Örnäs! I denna anrika byggnad har det bedrivits bed and breakfast verksamhet i decennier. Läget är fantastiskt fint med sjöutsikt från både hus och tomt. Örnäs med sina fina badstränder, härliga promenadvägar eller fritidsaktiviteter som tennis, padel eller frisbeegolf i direkt närhet. Småbåtshamn och centrum finns på bekvämt promenadavstånd. Befintlig verksamhet har många årligen återkommande gäster. På entréplan finns gästrum i två olika avdelningar. Totalt sex rum, varav två med egna fräscha helkaklade duschrum med wc. Det finns dessutom två duschrum och två wc. Här finns också två enkla pentryn. På andra våningen finns generösa sällskapsytor i form av ett kök, allrum med braskamin samt en matsal för frukostservering. Från matsalen leder dubbeldörrar ut till en stor terrass, där det finns en trappa ned till den vackra trädgården. Andra våningen rymmer även ett rymligt gästrum med hall och fräscht helkaklat duschrum och wc i anslutning. En separat wc finns också. I hallen finns dubbeldörrar ut till balkong med vacker utsikt och eftermiddags/kvällssol. Vindsvåningen rymmer en liten lägenhet innehållande två rum, kök samt fräscht renoverat duschrum. I källaren finns tvättstuga med dusch, bastu och en separat wc, verkstad, hobbyrum, pannrum samt goda om förvaringsutrymmen. Fastigheten värms med pellets och i allrummet finns en luftvärmepump som också används för att ge svalka på somrarna. På fastigheten finns ytterligare ett hus innehållande kök med trevlig matplats, allrum, sovrum, ett litet rum med egen ingång samt duschrum med wc. Denna fastighet har ett vattenburet värmesystem via kökspanna, luftvärmepump samt direktverkande elradiatorer. Både lägenheten på vindsvåningen och det separata gårdshuset kan fungera som bostad för den som önskar fortsätta driva bed and breakfast verksamheten och samtidigt bosätta sig fastigheten. Möbler och inventarier kan köpas till enligt separat överenskommelse.

Visar alla 15