Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsgatan 47A, Rösa, Åmåls kommun
  • Tis 26 mar kl 16:00

Åsgatan 47A

Radhus
Rösa, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
650 000 kr
75 + 35 m²
4 rum
3 800 kr/mån
8 667 kr/m²

Välkommen till Åsgatan 47A, här finns ett välplanerat bostadsrättsradhus med mycket bra läge nära skolor, fritidsanläggningar och servicebutik. Trevliga uteplatser i form av en veranda vid entrén och en insynsskyddad altan med kvällssol. På entréplan finns ett fint kök med vit inredning med mörka bänkskivor och golv av laminat samt ljusa tapeter. Öppen planlösning mot hallen skapar fin rymd. Ljust och trivsamt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar, här finns en dubbeldörr ut till altanen. Entréhall med laminatgolv och målade väggar, här finns ett praktiskt utrymme för ytterkläder. På ovanvåningen finns två fina sovrum. Det större rummet har trägolv och målade väggar i behaglig grön nyans, här finns fristående garderober i svart. Den andra rummet har en mysig heltäckningsmatta och jättefin dekormålning på väggarna, här finns en liten klädkammare. Hall med golv av laminat och målad väv på väggarna, här finns en klädkammare samt en garderob. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg, ett badrumsskåp och en handfatskommod erbjuder förvaringsutrymmen. I källaren finns ett rymligt allrum med golv av laminat, målad väv på väggarna och vitmålat tak. I källaren finns också en hall samt ett förrådsutrymme som är utrustat med en egen tvättmaskin. Gemensam tvättstuga finns i fristående byggnad. Fastigheten är ansluten till fiber. Låg månadsavgift, endast 3 800 kr inklusive värme, vatten, renhållning och anslutning till fibernät. P-plats med eluttag ingår i månadsavgiften! Stabil förening.

  • Plus
  • Uteplats
Vickersrudstorp Där oppe, Vickersrudstorp, Säffle kommun

Vickersrudstorp Där oppe

Villa
Vickersrudstorp, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 950 000 kr
110 m²
5 rum
2 360 m² tomt

Varmt välkommen till Vickersrudstorp Där oppe! Här finns ett väl underhållet, mycket charmigt bostadshus omgivet av en underbar trädgård. Huset innehåller kök med ekluckor och golv av träplank med handsmidda spikar. Här finns en härligt värmande vedspis. I ett utbygge från köket finns det vackra matrummet med rest innertak och stora glaspartier mot den vackra trädgården. Rymligt vardagsrum med trägolv och vacker öppen spis med insats. Sovrum med trägolv, vacker tapet samt en fungerande rörspis. Huvudentré med dubbeldörrar via en vacker glasveranda med klinkersgolv och målad pärlspont på väggar och tak. Praktisk groventré med klinkersgolv och tapetserade väggar, här finns en stor garderob med skjutdörrar. Fräscht helkaklat badrum som även inrymmer tvättstugan. På vindsvåningen finns ett sovrum med trägolv och tapetserade väggar samt ett allrum med golv av laminat. Huset värms upp med luftvärmepump, elektrisk golvvärme, elradiatorer samt de tre eldstäderna. Fastigheten är ansluten till fiber. Runt huset finns härliga uteplatser i olika väderstreck som omges av grönska. Omkring huset finns en underbar trädgård som är fylld av vackra blomsterrabatter, buskar och träd. I trädgården finns flera trivsamma uteplatser anlagda ibland blommor och blad. Ett växthus erbjuder odlingsmöjligheter. Trädgården är verkligen en oas att njuta av. På fastigheten finns också en stor ekonomibyggnad med en murad stalldel, loft och loge med goda förvaringsutrymmen. Tre portar finns. På ekonomibyggnadens baksida finns ett nybyggt vackert orangeri. Här finns plats för både odling och möbler att sitta och njuta i. Utanför orangeriet finns fina inhägnade odlingslådor. Det finns även en mindre byggnad innehållande ett isolerat hobbyrum, vedbod samt ett vindsloft med goda förvaringsutrymmen. Rymligt garage med gott om förvaringsutrymme. På loftet ovanför garaget finns ett inrett gästrum samt förvaringsutrymmen.

  • Plus
Sofiagatan 2 B, Centralt, Åmåls kommun

Sofiagatan 2 B

Lägenhet
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
475 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 928 kr/mån
7 422 kr/m²

Varmt välkommen till Sofiagatan 2B och en fräsch och fin tvårumslägenhet. Renoverat kök med fin, modern inredning i svart. Diskmaskin finns installerad! Ljust och rymligt vardagsrum med golv av ekparkett och tapetserade väggar. Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns utgång till den rejäla balkongen som vetter mot den fina gården. Välkomnande entréhall med golv av klinkers och tapetserade väggar. Här finns gott om garderobsutrymme i en stor garderob med skjutdörrar samt i två inbyggda garderober. Fräscht, renoverat duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg i ljusgrå färgsättning. Här finns tvättmaskin och ett badrumsskåp erbjuder förvaringsutrymme. Mycket fin gård med trädgårdsmöbler utplacerade sommartid. Grillplats finns. Grundutbud föt tv ingår i månadsavgiften. Fastigheten är ansluten till fiber. Stabil förening med god ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
Brånasmedsgatan 35, Rösa, Åmåls kommun

Brånasmedsgatan 35

Villa
Rösa, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
850 000 kr
101 + 100 m²
4 rum
664 m² tomt

Välkommen till Brånasmedsgatan 35! Här finns en trevlig enplansvilla med hel källare och lugnt läge i populärt område. Nära till skolor, idrotts- och fritidsanägganingar och grönområde med elljusspår. Huset har generösa sociala ytor i form av ett vardagsrum med parkettgolv som ligger i vinkel med ett allrum med vacker härligt värmande täljstenkamin. Kök med luckor av trä, väggarna har bröstpanel och tapet och på golvet ligger en plastmatta. Två sovrum med graderober. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Goda utrymmen i källaren med stort allrum, svale, matkällare, tvättstuga med dusch, pannrum och vedförråd. Alla fönster på bostadsplanet är utbytta till treglasfönster. Yttertaket lades om ca 2010. Praktisk tegelfasad. Altan under tak med söderläge. Vattenburen värme via kombipanna samt luftvärmepump. Garage i källaren.

  • Plus
Solsätersvägen 2B, Tösse, Åmåls kommun

Solsätersvägen 2B

Villa
Tösse, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 150 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
760 m² tomt

Välkommen till Solsätersvägen 2B, här finns en enplansvilla med mycket trevlig planlösning och härliga uteplatser. Ljust och trevligt vardagsrum med golv av laminat, väggarna har liggande panel och här finns utgång till den inglasade altanen. I vinkel med vardagsrummet ligger matrummet som har öppen planlösning till det trivsamma köket med grå skåpsluckor. Dessa utrymmen bildar tillsammans en trevlig enhet. Två rymliga sovrum med golv av laminat och målade väggar, ena rummet har en fondvägg av tapet och det andra av liggande panel. Båda rummen har garderober. Fräscht duschrum med våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar. Entréhall med golv av laminat och målde väggar. Ett extra sovrum har inretts en trappa upp på vindsvåningen. I källaren finns mycket goda utrymmen med gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, wc, klädkammare och garage. Plan trädgådstomt mot grönområde. Inglasat uterum med en solaltan i anslutning. Fastigheten är ansluten till fiber. Vattenburen värme via pellets.

  • Plus
Grönhult Vallarna 1, Dalskog, Melleruds kommun

Grönhult Vallarna 1

Gård/Skog
Dalskog, Melleruds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
2 900 000 kr
105 + 120 m²
6 rum
23,9 ha tomt

Skogsgård bestånde av fastigheterna Grönhult 1:9, 1:10, 1:11, 1:12 och Grönhult 1:13. Grönhult 1:11 och 1:13 består av två skiften, de övriga av ett. Fastigheterna ligger samlade och gränsar till varandra, Rymligt bostadshus med gott om utrymme. Bostadshuset utformning lämpar sig väl för den som driver egen verksamhet och har behov av kontorsutrymme i bostaden. Uppvärmning via ved/el. Renoveringsbehov föreligger. Rejäl ekonomibyggnad med två traktorgarage, goda förvaringsutrymmen samt en fin verkstadsdel samt carport och förvaringsutrymme under tak på baksidan. Liten stuga/verkstad med äldre köksinredning samt vedpanna med ackumulator tank. Kulvert finns sannolikt in till verkstaden. Byggnad med flera portar som kan användas som garage för till exempel traktorer, båtar, hövagnar mm. Mindre förrådsbyggnad. Carport med verkstad/snickarbod samt matkällare. Då fastigheten dessvärre stått utan uppvärmning i vinter så har tyvärr frysskador uppstått på vattenpump och radiatorkrets. Funktion på värmepannor och ackumulatortankar är oklar. Trevligt läge i naturskön trakt. Enligt nyupprättad skogsbruksplan består fastigheten av totalt 19,5 ha produktiv skogsmark med ett totalt virkesförråd på 4 195 m3/sk. Övriga arealer är 2,9 ha inäga/åkermark och 1,5 ha myr/kärr/mosse, berg/hällmark samt övrigt. Skogsbruksplanen finns under dokument.

Sofiagatan 9B, Centralt, Åmåls kommun
  • Imorgon kl 16:00

Sofiagatan 9B

Lägenhet
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
425 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
5 647 kr/mån
5 449 kr/m²

Välkommen till Sofiagatan 9 B och en rymlig och trivsam trerummare med mycket trevligt läge med utsikt mot Sveaparken. Kök med grönmålade luckor, golv av laminat och tapetserade väggar. Här finns utgång till den rymliga balkongen med trevlig utsikt över den fina gården och Sveaparken. Rymligt och ljust vardagsrum med parkettgolv och ljusgrå tapeter. Två rejäla sovrum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. I hallen finns inbyggt garderobsutrymme och en praktisk klädkammare samt en rymlig fristående garderob vid entén. Fräscht helkaklat duschrum med gott om förvaringsutrymme i kommod och två badrumsskåp. Ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare 2023. Trevlig gård som gränsar till Sveaparkens grönområde. Här finns trädgårdsmöbler utplacerade sommartid Hushållsel och kostnad för fiberanslutning ingår i månadsavgiften, valfritt abonnemang tecknas fvia Såab ör tv/bredband.

  • Plus
  • Balkong
Östra Storgatan 1A, Centralt, Säffle kommun

Östra Storgatan 1A

Lägenhet
Centralt, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
995 000 kr
74 m²
3 rum
2 973 kr/mån
13 446 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Storgatan 1A och en mycket trivsam trerumslägenhet med utmärkt läge. Lägenheten ligger helt centralt men ändå lugnt med strålande utsikt över älven. Bra läge i huset, en trappa ned med stor inglasad balkong med vacker utsikt över älven. Service i form av butiker, restauranger, apotek och vårdcentral mm finns på bekvämt promenadavstånd. Lägenheten har rymligt vardagsrum med vackert golv av fiskbensparkett och ljusa, taptetserade väggar. Här finns utgång till den stora inglasade balkongen med härlig utsikt över vattnet. Kök med vita luckor, på golvet ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade. Sovrum/matrum med golv av fiskbensparkett och ljusa tapeter på väggarna. Sovrum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar, här finns gott om garderobsutrymme. Välkomnande entrèhall med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns garderobsutrymmen och en praktisk klädkammare. Fräscht helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Hushållselen debiteras via föreningen med 250 kr/mån. Grundutbud tv kostar 210 kr/mån. Stabil förening och låg månadsavgift. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Åsgatan 5, Sundstorp, Säffle kommun

Åsgatan 5

Villa
Sundstorp, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
790 000 kr
63 + 63 m²
3 rum
824 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 5! Här bor du i ett lugnt villakvarter med endast en kort promenad till centrum och naturen med fina strövområden i närheten. Huset är en mindre enplansvilla med hel källare. Renoverat kök med vit inredning och bänkskivor och kakel i svart. Ljust och trevligt vardagsrum med golv av ekparkett och vacker blommig tapet. Sovrum med vitmålade väggar och golv av ekparkett. Sovrum med tapetserade väggar och golv av ekparkett. Här finns en garderob och utgång till nybyggt vår/höst-isolerat uterum via helglasad dubbeldörr. Hall med parkettgolv och vacker tapet. Fräscht helkaklat duschrum med handfatskommod och badrumskåp med inbyggd belysning. Goda utrymmen i källaren med pannrum, och flera förrådsrum. På vinden finns ett gästrum med trägolv och tapetserade väggar. Yttertaket är omlagt, nya stuprör och hängrännor och nya ytterdörrar. Vattenburen värme via elpanna (förberedd för värmepump). Trevlig trädgård med buskar, häckar och planteringar. Uteplatser finns i trädgården.

  • Plus
Hjeltegatan 32, Centralt, Åmåls kommun

Hjeltegatan 32

Övrigt
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 750 000 kr
217 m²
795 m² tomt

Hyresfastighet med bra läge med endast en kort promenad till centrum och buss- och järnvägsstation. Huset innehåller fyra lägenheter. En trerumslägenhet på 73 m2, en enrummare på 34 m2 samt två lägenheter med två rum och kök på 55 m2. I källaren finns gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Här finns även lägenhetsförråd, förrådsrum och pannrum samt ett garage. Trevlig trädgårdstomt gränsande till Åmålsån. En altan finns i trädgården med utsikt över ån och den omgivande naturen. Fastigheten är ansluten till fiber. Vattenburen värme via energieffektiv bergvärmepump. Alla lägenheter har treglasfönster. Hyresintäkt 216 000 kr/år. Fastigheten är fullt uthyrd. Beskriving av lägenheterna: Trerumslägenhet på andra våningen: Rymligt kök med grå/gröna luckor och bänkskivor av laminat samt ett praktiskt skafferi. Väggarna är tapetserade och golvet av laminat. Två fönster ger bra ljusinsläpp och erbjuder fin utsikt över Åmålsån och den omgivande naturen. Utrustning: Spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ljust och trivsamt vardagsrum med trevligt hörnfönster. Parkettgolv med vackert fiskbensmönster och ljusa tapete. Sovrum med golv av fiskbensparkett och tapetserade väggar, här finns en garderob. Sovrum med golv fiskbensparkett och vacker blommig tapet. Entréhall med golv av fiskbensparkett och målad pärlspont samt tapet på väggarna. Här finns plats för ytterkläder. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg, renoverat 2015. Utrustning: Dusch, wc, handfat och våtrumsfläkt. Enrumslägenhet på andra våningen: Kök med vita luckor och plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Utrustning: Spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Ljust och trevligt rum med hörnfönster. Golvet är av laminat och väggarna tapetserade. Hall med golv av laminat och målad väv på väggarna. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Utrustning: DUsch, handfat, wc samt våtrumsfläkt. Tvårumslägenhet på entréplan: Kök med vita luckor och plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Utrustning: Spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Matplats i anslutning till köket med golv av laminat och målade väggar. Trevligt vardagsrum med hörnfönster som ger fint ljusinläpp. Golvet är av laminat och väggarna tapetserade. Vardagsrummet ligger i fil med matplatsen. Sovrum med golv av laminat och tapetserade väggar. Här finns inbyggda garderober. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Utrustning: Dusch, handfat, wc och våtrumsfläkt. Tvårumslägenhet på entréplan: Kök med grå/gröna luckor och plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Utrustning: Spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Vardagsrum med trevligt hörnfönster som ger fint ljusinsläpp. Golvet är av laminat och väggarna är tapetserade. Sovrum med golv av laminat och tapetserae väggar, här finns en garderob. Hall med golv av laminat och målade väggar. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Utrustning: Dusch, handfat, wc samt våtrumsfläkt. Souterrängvåning: Gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Torkrum i anslutning samt utgång till trädgården. Lägenhetsförråd, pannrum, förrådsrum samt garage.

  • Plus
Gaperhult Åsen, Gaperhult, Säffle kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gaperhult Åsen

Villa
Gaperhult, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
595 000 kr
140 m²
5 rum
1 695 m² tomt

Välkommen till Gaperhult Åsen! Här finns ett rymligt hus med lantligt läge. Huset är beläget på en lummig tomt omgivet av åkrar och fina skogsområden som inbjuder till svamp- och bärplockning. Vänern och Gaperhults Hamn som erbjuder härliga bad finns i närområdet. På entréplan finns rymliga sällskapsytor i form av allrum och vardagsrum i fil samt matrum, rummer har parkettgolv och målade väggar. Här finns också köket med vita luckor, ett förrådsutrymme innehållande kökspannan, wc samt två entréhallar. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum, en möblerbar hall, duschrum samt vindsutrymme. Uppvärmning via kökspanna och några direktverkande elraditorer. Fastigheten är ansluten till fiber. Fastigheten säljs med möbler och en del inventarier.

  • Plus
Kilarna 2041, Kilarna, Åmåls kommun

Kilarna 2041

Tomt
Kilarna, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
935 000 kr
1 603 m² tomt

Naturtomt på 1 603 m2 med trevligt läge i populära Kilarna. Utsikt över Vänern och Åmålsviken från tomten. I lugna, skyddade Kilsviken finns en brygga med båtplatser på uddens östra sida. Här bor man naturnära med fina skogsmarker för svamp- och bärplockning eller rogivande promenader runt knuten. Gemensam tennisbana finns i området. Är man intresserad av båtliv i någon form så ligger den vackra skärgården söder om Åmål redo att utforskas. Båtplats finns vid den gemensamma bryggan. Området är detaljplanerat och el, vatten och avlopp finns i tomtgräns. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är betald. Tomten ligger endast ca 10 km från Åmåls centrum.

Vassgatan 35B, Väster, Åmåls kommun

Vassgatan 35B

Lägenhet
Väster, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
475 000 kr
81,4 m²
2 rum
vån 2/3
5 020 kr/mån
5 835 kr/m²

Varmt välkommen till Vassgatan 35B och en mycket rymlig tvårumslägenhet fördelad på två plan. Lägenheten som är på hela 81 kvadratmeter är mycket ljus och fräsch. Kök med vita luckor och moderna bänkskivor och plastmatta i mörkgrått. Ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. På entréplan finns även en separat wc med fräscha ytskikt. Den vackra trappan leder från den välkomnande hallen upp till ovanvåningen. Här finns ett rymligt allrum/sovrum med utgång till stor balkong samt två mysiga sovalkover. Fräscht badrum med våtrumsmatta på golv och vägg där en handfatskommod erbjuder generösa förvaringsutrymmen. De två mysiga sovalkoverna gör att lägenheten även lämpar sig för en familj då de erbjuder separata sovplatser för barn/ungdomar. Trevlig gård där trädgårdsmöbler placeras ut sommartid. Fastigheten är ansluten till fiber. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Stenhuggaregatan 17, Räveln, Åmåls kommun

Stenhuggaregatan 17

Lägenhet
Räveln, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
200 000 kr
51,6 m²
2 rum
vån 2/2
3 411 kr/mån
3 876 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam tvårumslägenhet med fönster i två väderstreck. Renoverat, fint kök med ny inredning från Ikea. Lådfronter från populära Bodbyn i grått, bänkskivorna är svarta och som stänkskydd sitter ett vackert vitt kakel med fasad kant. Väggarna har praktiska och vackra panelskivor med pärlspontsprofil och taket är av vitlaserad träpanel. Vardagsrum med plastmatta på golvet och ljusa, fräscha tapeter. Sovrum med trägolv och ljusa tapeter. Här finns gott om garderobsutrymme i form av två inbyggda garderober och en lös garderob som ingår. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg, en handfatskommod och ett badrumsskåp erbjuder goda förvaringsutrymmen. Tvättmaskin finns. Ny el och elcentral med automatsäkringar. Utökat grundutbud för tv från Sappa ingår i månadsavgiften. Fastigheten är ansluten till fiber och innehavaren bokar valfritt bredbandsabonnemang. Balkong finns. Lungt och trevligt läge nära småbåtshamn och med stadskärnan på bekvämt promenadavstånd. Trädgårdsmöbler placeras ut på gården sommartid. Låg månadsavgift.

  • Plus
  • Balkong
Torstensbyn Solbacken, Torstensbyn, Säffle kommun

Torstensbyn Solbacken

Villa
Torstensbyn, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 150 000 kr
146 + 72 m²
6 rum
3 155 m² tomt

Fastigheten är lantligt belägen i Torstensbyn i Kila. Bostadshuset innehåller två trerumslägenheter, en på varje bostadsplan. Båda lägenheterna har kök med vita luckor, i den ena lägenheten renoverades köket 2009. Rymliga vardagsrum i fil med allrum/matrum, sovrum med garderober, dusch/badrum med våtrumsmatta på golv och vägg samt en hall med klädkammare. I källaren finns goda förrådsutrymmen, ett äldre badrum, tvättstuga och pannrum. Ny pelletspanna 2019 samt hela 9 m3 stort pelletsförråd samt veckoförråd. På tomten finns även två garage, en förrådsbygnad samt en till stor del inredd gäststuga. Nuvarande hyresintäkter ligger på 11 000 kr per månad inklusive värme och bredband men exklusive hushållsel. Vid färdigställande av gästhuset kan även detta hyras ut och inbringa hyresintäkter. Fastigheten är ansluten till fiber. Ca 15 km till Säffle och ca 20 km till Åmål.

  • Plus
Gamla Örnäsgatan 28A, Örnäs, Åmåls kommun

Gamla Örnäsgatan 28A

Övrigt
Örnäs, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
3 700 000 kr
1 551 m² tomt

Välkommen till Villa Örnäs! I denna anrika byggnad har det bedrivits bed and breakfast verksamhet i decennier. Läget är fantastiskt fint med sjöutsikt från både hus och tomt. Örnäs med sina fina badstränder, härliga promenadvägar eller fritidsaktiviteter som tennis, padel eller frisbeegolf i direkt närhet. Småbåtshamn och centrum finns på bekvämt promenadavstånd. Befintlig verksamhet har många årligen återkommande gäster. På entréplan finns gästrum i två olika avdelningar. Totalt sex rum, varav två med egna fräscha helkaklade duschrum med wc. Det finns dessutom två duschrum och två wc. Här finns också två enkla pentryn. På andra våningen finns generösa sällskapsytor i form av ett kök, allrum med braskamin samt en matsal för frukostservering. Från matsalen leder dubbeldörrar ut till en stor terrass, där det finns en trappa ned till den vackra trädgården. Andra våningen rymmer även ett rymligt gästrum med hall och fräscht helkaklat duschrum och wc i anslutning. En separat wc finns också. I hallen finns dubbeldörrar ut till balkong med vacker utsikt och eftermiddags/kvällssol. Vindsvåningen rymmer en liten lägenhet innehållande två rum, kök samt fräscht renoverat duschrum. I källaren finns tvättstuga med dusch, bastu och en separat wc, verkstad, hobbyrum, pannrum samt goda om förvaringsutrymmen. Fastigheten värms med pellets och i allrummet finns en luftvärmepump som också används för att ge svalka på somrarna. På fastigheten finns ytterligare ett hus innehållande kök med trevlig matplats, allrum, sovrum, ett litet rum med egen ingång samt duschrum med wc. Denna fastighet har ett vattenburet värmesystem via kökspanna, luftvärmepump samt direktverkande elradiatorer. Både lägenheten på vindsvåningen och det separata gårdshuset kan fungera som bostad för den som önskar fortsätta driva bed and breakfast verksamheten och samtidigt bosätta sig fastigheten. Möbler och inventarier kan köpas till enligt separat överenskommelse.

Visar alla 16