Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rönngatan 7, Hagalund, Åmåls kommun
  • Kommande
Rönngatan 7, Hagalund, Åmåls kommun, bild 2
Rönngatan 7, Hagalund, Åmåls kommun, bild 3

Rönngatan 7

Villa
Hagalund, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
3 900 000 kr
155 + 55 m²
5 rum
1 596 m² tomt

Varmt välkommen till Rönngatan 7! Här finns en superfin enplansvilla med mycket bra planlösning och trevligt läge i populärt område. Rymligt, renoverat kök med generös köksö och utgång till altanen via helglasad dörr. Nymålade väggar, infällda spotlights i taket och golv av ekparkett. Stort vardagsrum med fantastiska sociala ytor för umgänge. Nylagt golv av laminat och nytt tak med infällda spotlights, en vägg har akustikpanel i mörkt trä övriga väggar är målade. Här finns en härligt värmande öppen spis med brasinsats. I från vardagsrummet finns utgång till det inglasade uterummet. Tre fina sovrum med golv av laminat/ekparkett och målade väggar. Alla tre rummen har fina garderobslösningar. Ett arbetsrum i anslutning till groventrén finns, med golv av ekparkett och nymålade väggar. Mycket fint, helkaklat badrum, renoverat 2011. Här finns bubbelbadkar samt duschutrymme av glasbetong och en bastu med glasdörr. Fin inredning i mörkt trä erbjuder generösa förvaringsutrymmen. Separat wc med fin inredning. Entréhall med golv av laminat och och nya fina garderober. Groventré med golv av laminat och målade väggar. Vidbyggt isolerat garage och flera fina förrådsutrymmen. Fina uteplatser i form av inglasat uterum med skjutpartier med en insynskyddad solaltan i anslutning. På framsidan finns en nyuppförd altan med glasräcken. Trevlig trädgård som gränsar mot grönområde. Gräsklipparrobot är installerad och tar hand m gräsklippningen. I trädgården finns ett förråd och odlingslådor. En lite damm finns. Alla fönster och altandörrar är utbytta mot treglas 2023. Nya ytterdörrar på både huvudentrén och groventrén. Energieffektiv uppvärmning via bergvärmepump installerad 2023. Stor solcellsanläggning med 50 paneler installerad 2024. Beräknad årsproduktion är ca 20 000 kWh och överkottet levereras till elnätet per automatik! Fiber finns. Bra läge på lugn och trivsam gata med närhet till skolor, dagis och fritidsanläggningar. Här är det bara att flytta in och njuta av en fantastiskt fin bostad! Välkommen att boka en visning!

  • Premium
Mörtebolsgatan 3, Mörtebol, Åmåls kommun
  • Kommande

Mörtebolsgatan 3

Villa
Mörtebol, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 300 000 kr
125 m²
5 rum
794 m² tomt

Välkommen till Mörtebolsgatan 3, här finns en mycket välplanerad enplansvilla. Villan har mycket trevlig planlösning och generösa utrymmen. Här finns rymligt kök med gott om förvaringsutrymme och goda arbetsytor. En bardisk delar av mot matplatsen. Ljust och trivsamt vardagsrum med parkettgolv och ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Allrum med utgång till altan under tak. Tre bra sovrum med garderobsutrymmen. Fräscht helkaklat badrum. Tvättstuga med groventré som även innehåller ett kaklat duschutrymme och bastu (aggregat saknas). Separat wc. Dubbelgarage med stort förråd i anslutning. Insynsskyddad trädgård som gränsar mot grönområde och Näsviken bjuder på sjöglimt från trädgården. Närhet till strövområden och småbåtshamn. Fastigheten är ansluten till fiber. Energieffektiv uppvärmning via bergvärme. Fastigheten överlåts besiktigad!

Fogdegatan, Höganäs, Åmåls kommun
  • Kommande

Fogdegatan

Tomt
Höganäs, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
650 000 kr
700 m² tomt

Förvekliga drömmen att bygga nytt! Nu finns tillfälla att förvärva en tomt för nybyggnation på det vackra Höganäsområdet, med Vänern och naturen i direkt närhet. Läget erbjuder vacker utsikt och fina klippbad en kort bit från tomten. Fina skogsmarker för bär och svampplockning eller rekreation finns i närområdet. Näsvikens småbåtshamn ligger på bekvämt promenadavstånd för den som vill njuta av båtliv och Vänerns vackra stränder. I närliggande Örnässkogen finns elljusspår och den fina badplatsen vid Örnäs Camping. Tomterna säljs med entreprenadavtal för nybyggnation av en Smålandsvilla alternativt ett Myresjöhus. Valet är ditt! Välkommen att ta en titt på Smålandsvillans trevliga, prisvärda husmodell Kalmar under bilder.

Visar alla 3